Даниел Митов: Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат

Това е доста тежко решение и трябва да мине през всички органи на ПП, не е повдигнат все още този въпрос дали може да се направи ротация в ротацията, заяви Даниел Митов

Обратно в новината

Коментари - Даниел Митов: Разумно е Мария Габриел да получи втория мандат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля че преди някой да има право да се кандидатира за депутат трябва да мине изпит по Конституцията. Първи въпрос: Може ли вторият мандат да бъде даден на индивид или представител на партията, която е върнала първия мандат. Примерни отговори: 1 Не 2 Това е някаква глупост 3 Ти напушен ли си? 4 Аз не мога да чета

Мара Габриел и Борисов да обяснят защо оставиха България без еврокомисар за дълъг период от време

Използват прах мАриел.Не само пере,ами и изпира тулупи

Само четници се изказват защото може би са затънали до ушите в послушание и нещо друго

Тоя и оная крадлива атлантическа врака с какви очи се показват по тв

Тъпата Мара - номинация на престъпната мутра?! На какво можеше да разчита?!

Най разумно е Тиквата да отиде при бай Ставри. Списъка Магнитски с Тиквата вътре е готов

Най разумно е Габриел, да стане член на ПП.

Най-разумно е гербаджиите да си налягат парцали те и да се надяват да им се размине затвора.

Най разумно е ти да скочиш от доста високо....

Още по разумно е тиквундера и шайката му да са в пандиза.

Още един, който говори глупости. И още по-лошо противоконституционствува. Но това е българската демокрация. Куцо, кьораво и сакато може да се докопа да някоя от властите и след това да дрънка простотии без последствие. Да не говорим, че тази идиотия беше анонсирана и от Председателя на Народното събрание. После се чудим, защо рейтингът на законодателния орган е около 5%, пък на председателят му, хората даже не му и знаят името.

Кой гледа детето на Мара с тези заети родители? Какво казват социалните?

Разумно е да не се показваш повече,джендър крадлив.

Най-разумно е Мара Жирафа да ходи в Брюксел

Февруари 2013г точно в 3 сутринта, Мутрагеньо di tutti мутрагени, насран от страх цъфна на портите на краварското посолство, за да търси политическо убежище. Днес 10 години по-късно за Мутрагеньо е подготвено едно много хубаво и приятно убежище в ЦСЗ, където Ставрито, Мюмюна, Алито и Митьо Лудия го очакват с голямо нетърпение да му обгрижват денонощно дупарата.

Митов, засрамете се всички вие най-после, бе! Ако това са евроатлантическите ценности, а вие сте техните изразители и защитници, ми да ви пикая на евроатлантизма! Най-страшното е, че тези записи доказаха, че ЕС-върхушката по нищо не се различава от вас българските мошеници. Събрали се двамата "най-големи" в ЕС - президентът на ЕС Мишел и президентът на ЕК фон дер Лайен и обсъждат с нашите измекяри, как да нарушават законите и правилата на България и на ЕС?! Дори единият от нашичките - Кокорчо със задоволство отбелязва, че в Брюксел не се ръководят от морала и правилата. Това ли е светът на свободата и демокрацията?

На подлогите на Тиквата не вярвам и на една дума. При тях всичко е кражба.

Идиоти!

Ще е разумно Габриеловца да получава втори ред мандат, след като същата върна първия преди 2 дни?

че интригите на радостин са с любезното съдействие на ЦК на ГЕРБ и службите им !

Още по-разумно е, с нея да идете и да скочите в морето. Пътьом вземете с вас и Муньос Смрадес - няма да липсвате на никого!

Разумно за вас но за другите не

„Мария Габриел е истински прогресивна по убеждение и може да бъде убедена да върви срещу линията на своята група, особено по социалните въпроси и по въпросите за джендър равенството; настоява да говори на френски винаги, когато е възможно“. Това се казва в документ на фондация „Отворено общество“, изготвен през 2014 г. и публикуван в сайта DCLeaks през 2018 г., публикуван от „Гласове“. Тогава в интернет изтекоха стотици хиляди страници от различни документи на фондацията на Сорос. Джордж Сорос мрази човечеството: Илон Мъск Документът за Мария Габриел представлява списък на евродепутатите, с които фондацията на Сорос е работила в Европарламента. Броят на депутатите от всички страни, с които Сорос работи, е 226, което прави неговата неформална група най-голямата в Европейския парламент от общо 751 евродепутати. Документът е от 127 страници, в които са изготвени кратки профили на всички евродепутати на „Отворено общество“, направени след специално проучване, както се казва в самия текст. Освен Габриел в доклада са посочени и други евродепутати, с които фондацията на Сорос работи. Прави впечатления, че джендър доктрината е от изключителна важност за Сорос. На последната дискусия в Европейския парламент, посветена на Истанбулската конвенция, по-голямата част от евродепутатите, които призоваха страните да я подкрепят, фигурират в списъка на този документ.

Най-разумно е да си теглите по една майна и кой откъде е... Гешо на вас не може да ви изчегърта електората, но ПП понесоха голяма щета. Може и коалицията им да се разпадне. Ако Възраждане станат втори, пред ПП ще остават все по-малко опции.

Тъпа овца си

Немитов е казал и така ще направим. Дайте пак на мандата на Травестиньо Гаргазел.

Мазници,мръсници, все долни продажни лакеи

Една провалена кандидатура на ГЕРБ агитира следващата. Тъпо!

Тоя пак е обзет от глуповата веселост

Най разумно е мафията герб и продължаваме промяната до са в затвора а не в парламента

Vox populi vox dei

А не щеш ли и третия пак тя да го получи? Де що има мандат, все на нея да се дава, пък може някога да и се сбъдне мечтата!

Разумно е Мария Габриел да лови гората и да не чуваме повече за нея.

Всички знаят че Мария Габриел е жена на мъжа си ! Тя с друго не е известна и друго не може.

Разумно е изборите с ала бала както и резултата им - това няродно събрание да се обявят за невалидни и НС да се разпусне без втори мандат и обявявайки всичко прието от него за невалидно.

и заплатите да върнат, ако са ги получили вече!

Следващия удар към ПП, при неуспех в преговорите ще е от ДБ!

SirBob

Е, логично е - ако Христо Иванов иска малко от малко да запази някакъв шанс за политическо оцеляване, най-разумното би било рязко и категорично да се разграничи от ПП. Не е ясно обаче дали кукловодите им ще позволят това. Аз лично не бих скърбил и двете формации да отидат в канала.

Ами като имаше даден първи мандат за кой ли път, за хоя ли ме държа да не го изпълни?!

ПП станаха като Възраждане, лъжат за да привлекат електорат!

Така ли бе педал, ами нали уж се бяхте разбрали бе , да ви ева в циркаджиите!

Вчера Б Борисов, а днес и И Костов казаха " ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО" - какво още не е ясно? И Костов отбеляза като най голяма грешка самостоятелното обсъждане на правителството от ПП

Тези наши политици... думи нямам за тях, дори в момента продължават да лъжат. "Той определи изтеклия запис като "циничен разговор по различни варианти за злоупотреба с власт"." Да искаш одобрение (съгласуване), на бъдещите шефове на БЪЛГАРСКИТЕ служби (разузнаване, охрана и т.н.), не е просто злоупотреба, това е ИЗМЯНА. И следва съд и затвор. Още повече, че всички, които са били на тази конференция и са чули това, но не са уведомили съответните органи са СЪУЧАСТНИЦИ, също са за съд и затвор, за съучастие и прикриване не това. Всичките 40-50 човека, които са присъствали!!! И за на Киро репликата, как се договоря с шефа на ЕС за заобикаляне правилата на ЕС, направо не знам какво да мисля, камо ли да пиша, такова падение не само от него, но и от Урсула направо не е за вярване. А ние имахме ЕС за нещо голямо и велико, хаха и там е АЛА-БАЛА!

За да излезне страната от кризата, Костов трябва да оглави експертно правителство.

Костов е експерт само по разграбване на държавата!

Кирил да помисли сериозно, защо Мария Габриел е тук?

Вчера Б Борисов, а днес и И Костов казаха " ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО" - какво още не е ясно? Какво чакат Кирил и Асен, помощ от САЩ ли - те си имат достатъчно проблеми.

И защо да е тежко? Защото ПП не виждат нищо нелогично и непочтено в това да искат първия мандат + плюс подкрепа от първата по численост ПГ? На какво основание освен защото те искат така? Професионалисти?

Разумно е Митов като си прост да мълчиш.

Ще гласувам за партия, предвождана от варненски циганин. Възраждане са партия от мъжкари и многодетни жени. Те са смели патриоти, които могат да хвърлят червена боя и да развяват руски знамена. Те са за българското левче, пред което долара и еврото треперят от страх. Копейката за тях, е приятел на българското левче. Всички трябва да имаме сметки в стотинки и копейки

Ти бе цървул, долари и евро ли получаваш и харчиш? Ако сменят лева с евро и твоята заплата стане 600 евро кви ще ги кършиш?

Как ПП си помислиха, че САЩ ще харчат парите на Европейския съюз?

първият мандат се провали точно заради нея, първото нещо което щяла да направи било нейният правосъден министър да поиска оставката на гешев, после вече дойдоха компроматите свързани с нея лично - лъжливите данни в сивито ѝ че е доктор на науките, получаването на апртамент от фонда за социално слаби

друго си е да нарушиш конституцията

ПП имат само един изход разпад на партията, преди ДБ да ги унищожат. Процеса може да се отложи единствено при експертно - национално правителство. В тази ситуация Министър председател може да само Мария Габриел - европейски Топ експерт!

Истината е, че ПП трябва да се разпаднат. Герб трябва да се разпаднат. Мария Габриел да ходи да прави онова, което си умее - да ниже тютюн. Приказките, които чухме от Киро и от ококореният му авер над 10 години ги слушахме под една или друга форма и от Боко, последствия - никакви. Кой ще дойде след тях - нямам никаква представа. Дано е някой по-свестен.

А в съдебната статия, на която са изключени коментарите , Светльо индиеца обяснява за истински медии!!! Смеееех!

съседната статия!

Не, не е разумно, г-н Митов. На доказаните крадци от герб нищичко повече не трябва да им се дава, че и да получават. Пък било то и мандат.

Вчера Б Борисов, а днес и И Костов казаха " ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО" - какво още не е ясно?