17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От това министерство няма какво да се краде :)

Хич не го харесвам тоя ...

Лорел, рак и щука :)

Запритеснявали се да не станем като Израел Хахаха никой няма да ви разтури кочината не спете спокойно, пак ще си е мизерията тука

Нищо няма да направи и тази! Тя е само от говорещите!

Добре де, трябвало да спрем измирането на сънародниците му от ковид. Ами нали вече ще си слагат четвърта доза, защо се страхува? Ама то май палестинците умират по-малко.

Момчетаа, момчета, къде сте тръгнали с тия стари крави? Каква промяна очаквате от тях?

Този като беше кандидат за външен министър, как стана икономист? Мама ви комунистиска!

Даниел Лорер ! Този полуидиот ли е или е цял идиот или тези приказки са плод на журналистически полюции?

И какво ще станем като Израел където всичко е изключително скъпо, толкова че израелец със завиден бизнес в чужбина не може да си позволи дом в израел, та каво ще стане със здравеопазването ни с уникалните ни води и дадностти, умишленно ги закопаеаха тея които задкулисно управляваха не е проблема в Българите, а в това че сарешили да го продат на някой това уникално и тоя уникален ресусрс и здравеопазването ни съвсем нее най зле и няма нужда от втншн7 7нтервенции.. Някой се старае да го лапне здравеопзването ни

България няма да стане като израел. Ще стане като палестина.

Никой не иска министерството на здравеопазването , затова го харизвате на любовницата на Цацаров- видна лобистка на фармамафията .

Вярно ли?!

На Цацката любовница може да е да ако тавата с баклавата...

Ааааа, защо така? А кой получава министерството на иновациите и растежа, където ще се трупнат едни 27 милиарда лева? Един евреин...

Българските евреи винаги са се справяли отлично като банкери и финансови министри. И винаги крайно зле за българия като министри на външни работи. За индустрията очаквам също нещастие. Особени новите фантасмагории на брюкселските превъртялки.

Е, не е чак толкова лошо ако всичките са дупетати, мутри и “бизнесмени”!

Ми как да го искат като трябва да въвеждат задължителна ваксинация ? Дет се вика горещия картоф никой не го иска. Иначе виж, иновации, земеделие, екология , ще се избият. Бе много прозрачни бе !

Това го няма дори и в народните приказки.за орел рак и щука сме чували, но четвъртото дори мъдрите българи не са успели да измислят и за три в едно сме чували, но четири идват малко в повече. Дори и на тях, и никой от четворна та ламя не иска здравеопазването, защото знае че сяда върху буре с барут, и ще изгърми, още преди да е запален фитила. Макар, че откъдето и да погледнеш, България е е един барутен погреб,

Има и пето в пРезиденството

все пак никой не иска да оправя бакиите на Боко Тъпото, които сътвори за три мандата, в тази сфера. Не случайно сме с най-лошата здравна система в ЕС Не случайно сме с най-високата смъртност в ЕС. Не случайно сме най-болната нация в ЕС. Има и още доста негативни първи места, благодарение на Богът Слънце, Винету Първи Банкянски, с прозвището - Тулупа....

А сега Бойко ви е виновен, че сте миризливи, тюфлеци, плюскащи поклуци, преяждащи, препиващи и нежелаещи да спортуват или разхождат по планините! Толко проста и нещастна нация! Пууу аман вече!

Ту му млякото горещо, ту пък друго нещо.

Пожелавам на новото правителство да се обръща зо лечении на техните семейтва и близки, само към млади хора със съмнителни дипломи. Така те ще покажат желанието за истинска промяна.

Ебати мазния евреин. И от тоя ще чакаме да ни даде хляб, тоя ще ни върти на шиш и ще ни дава по една капка вода.

Който поиска това министерство, по спуснатите директиви, ще трябва и да поиска доброволна принудителна ваксинация. Тогава всички кирливи ризи на показ!

Как да искаш на Мунчо нощното гърне... Жестоко излъгани от Мунчо хора със антиваксърски малоумия за да им оберем гласовете. Жестока смъртност, тотален срив на доверието. Браво на Лорер, че така директно описва ситуацията... и тея щели да реализират ПРОМЯНА!?! Тооо, заради цената на тока и Енергетиката никой не е искал...както се вижда и затова я дават на Салви - УЖАС! Къде са им кадрите на харвардските 'умници'!?

Очаквам пълен провал,максимум за три месеца.Събраха се всички фракции на комундетата на едно място,няма как да направят нещо добро за държавата

След 3 месеца ще има добре установен фашизъм. И няма да има никакви шансове за протести. След като и Мангъров нападнаха, та и вестниците, няма да има нищо освен терор. Служебното правителство първо подмени шефовете на болниците, където имаха по-ниска смъртност. Даже и по улицата няма да може да се ходи без сертификат. И българия ще се разпродава на парче на чужденците. За къшей хляб.

Дано БСП да се опомнят и да провалят правителството на Мунчо, Кирчо и Кокорчо.

Млъквай, евреин. На никого не му пука. Като никой не го иска, ти нали много знаеш. Защо не го вземеш ти?

За него е запазено министерството за прибирането на парите от ЕС. Няма по-добър от него.

Тя единствена от всички специалисти към момента заяви позиция и я отстоя въпреки мръсотиите които се изсипаха впоследствие. Може би ще имаме късмет....

Най мракобесния режим , си избра едвам едвам министър !?!?!? А защо не остана менгеле- Кацаров да ни довърши

Тази ще е супер Менгеле. Нищо чудно да лекува в болница само с партийна книжка. Никаква човечност. За нея всичко е норматива и колегите. Започва с гонка против Мангъров. Изобщо, България ще е по-зле и от Палестина само след месеци.

Евала за избора!!!

Има шанс БСП веднъж да направи нещо добро за България и да торпедира правителството на мутрата Мунчо...

Ще ядете дървото и то твърде скоро . Няма да имате и три месеца от както ще създадете правителство и ще ви свалят със камъни,със такава ярост и злоба ,че господарите ви зад Океана ще се уплашат дори. Ми остър председателят ви щее бъде убит и всички ще се разбягат на където им очи видят. Ще се появи човек от Народа и ще поведе Народа. Няма да бъдат просто една маса от хора безцелна ,а армия която и без оръжие ще смачка всичко които ще им бъде изпратено да ги усмири. Ще ги смажат като със железен юмрук.

Тва във Фортнайт ли го джиткаш или Мортал Комбат. Тия уфси ще излязат обединени да се борят за нещо? Ха. 30 години едни и същи посиращи се старци от ДС ви редят съдбите а основната ви мисъл е курварлък, кръчми и материални придобивки. Ми не виждам чудо, което ще обедини неграмотни идиоти и полуграмотни промити тикви. А господарите зад Окена, ще ударят една жица на партньорите от ДС и ще намерят поредната комбинация, която да се хареса на матряла. Примерно Митко Пайнера - премиер, Слави Трифонов - министър на културата, Милко Калайджиев - на екологията а за здравното министерство Преслава. Това сте, племе на мързеливи и лесни за манипулация примати.

Къдравото Дани?

нали всички се бихте в гърдите как кризата не се управлявала добре, как всичко било зле в здравето.. а сега никой не искал... божеее малее. И как казваш, че някой е професионалист и после казваш, че не го познаваш лично... Клоуни.

Това да не е концерт по желание, някой трябва да поеме отговорност и да си свърши работата, нали щеше да има промяна. Лесна работа няма, но на никой не му се занимава, като навсякъде другаде.

Голяма отговорност е , по заповед на външни сили да набодеш народа си с експериментални препарати без да знаеш какви ще са последствията , тежка е тази участ .

Председателката на Българския фармацевтичен съюз проф. Асена Сербезова... От председател на фармацефтите на здравен министър,познайте,за кого ще работи тая,за народа ли или за фармацефтичната мафия?! Поредния министър дето ще ни дозакопа предлагат!

Тази е фарма фанатик. Всичко одобрено от мафията и регулатора е добро за овцете. Кацаров ще ни се стори свободолюбив човек. Фарма мафията ще си има официален изпитателен концлагер в Европа. Изобщо радевата зима ще бъде и зима под ключ. Който не е изпробвал достатъчно медикаменти, заключен до второ нареждане на Рашков. Излизане само за да изпробва медикаментите.

А тая министърка ваксинирана ли е?

фарма-мафията завзе МЗ!

Не ни пробутвайте идеите за задължителните ваксинации, защото ще бъдете изметени!

Ами за да запазим здравето на родителите на министърката, които са над 80 годишни, тя ще е готова на всичко. Като има тази власт паднала и от небето, не я интересуват обикновените хора а само съсловието, естествено не я интересува че някой трябва да работи за да може 80 годишните да получават пенсиите си. Естествено ще въведе най-жестокия концлагер в Европа. И не е повече от един прост изпълнител на брюкселските заповеди. Няма собствена воля. Няма собствено виждане и всичко, което е против заповедите на ЕМА и СЗО е престъпно. Ако СЗО каже хинин, ами хинин. Ще се дава докато изтрови всички. За нея каквото каже СЗО и ЕМА е закон божи. И пърцуците, които ни пробутват като ваксини, създавали по-силен имунитет. Даже не си дава сметка че пърцуците са изпробвани с друг вирус и че тези за делта варианта дори не са пуснати. Даже не си дава сметка че никой не гарантира качеството на тези ваксини и ни се забранява да ги проверяваме. Абе българите да се приготвят за робство и изтребване.

Тоя българин ли е или е израилтянин? Нали имахте цяла армия от световни експерти във всички области готови да поемат държавата, но ще назначите министър когото не познавате надявайки се че става? Много рано лъснаха лъжите ви, но ще изчакаме и ще ви дадем шанс да се докажете, че иначе Биков, Атанасова и оня главанак Маноил пак ще са на власт.

Сербезова не е коя да е. Това че ти не я познаваш е показателно единствено за това , Сульо и Пульо имат трибуна да си показват ниското ниво в интернет.

Всеки знае коя е Сербезова, освен Кирчо, Кокорчо и Дани Шалома. Това което е важно в случая е че те НЯМАТ десетки знаещи и можещи експерти, които нямат търпение да запретнат ръкави и да оправят БГ.Ако някой наистина мечтае да оправи нещата, здравеопазването има много трески за дялане и целият народ ще му е безкрайно благодарен ако постигне успехи. Да, ама къде са обещаните мераклии? Нещо ги няма, затова ще запълваме дупки къде както дойде, а за обещанията ще мислим после.

Сербезова беше репресирана от ГРОБ. Съдиха я. Не успяха. По-голям мъж е от мутрата, който се крие зад женски фусти като ПКП , Десислава Атанасова и т.н.

Толкова много приказки за това какво трябва да се направи и какви реформи да се извършат и как в тежката криза в момента трябва да направим всичко възможно за народа! Е стига да не им се налага на депутатите да заемат в момента поста в здравеопазването!? Ето най-висшата Учевадна форма на депутатсктото лицемерие!?! Какво стана, къде им изпаднаха топките на Голямата промяна? Както казват някой лекари в ковид отделенията "ако не ти стиска да работиш в тези отделения за какво си лекар", та на същият принцип като не им стиска да се заемат с един от най-належащите проблеми, къде са тръгнали?!

Нормално, Костов заложи маса бомби с КЛИНИЧНИТЕ ПЪТЕКИ...

Баси нещастника си .Пак Костов ти е винивен преди 20 години, бе тулуп.

Дайте го на мен бе. Със сигурност ще се справя еднакво зле. Даже няма да ви искам златен медал за заслуги. Само министерска заплата.

Сега вече и полит-комисари към министерствата ще има - УРААААА! Че то за по-старите от нас е видно как ЕС-то яко върви към СССР-то! Преди поне ни купуваха боклуците и ни даваха суровини без пари, а сега на обратно - ние им купуваме боклуците, а те ни взимат суровините без пари.

Прост гербераст. Не можеш да си скриеш комунистическия червен задник облечен в милиционерски гащи .

Много сме герберастите и сме повече от вас кухавелци дори когато сме смазани и след този блигоч пак ще дойдем да оправяме простотиите дето ще натворите дупетата да са ви якиии :)

Кои боклуци бре ??? Зееделската ни продукция си беше с подобаващо сачество , а за такива г@золизци дето и историята си незнаят ще ти дам жокер ... знаеш ли какъв процент от първите атомни бомби в Ссср са направени с български уран ? Ааа забравих според чугунената ти кратуна урана си е боклук друго си е нафтата ?! ха хааа ха

Те такива кухавелци като теб що изобщо имат право да гласуват...

Нормално е да не го иска никой след този министър. Така ще е и за МВР след тоя пръдльо.

След като никой не ща да седне на таралежа, силния (по думите на К.Петков) се оказа една жена-камикадзе,...може би. Ето как добрите намерения стават препъни камък. Защо не гопредложиха на ГЕРБ ? Тъкмо щяха пак да критикуват успешно.,= А Нинова се огради с преторианцте си и НС на БСП е на пътда бъде изпързалян от Корнелия в оставка. Седморна коалиция идва. Естествено ако Възраждане не поиска прениерския пост...

Никой не иска горщия картоф , нормално , политиците знаят че повечето българи не искат ваксини , а от СЗО натискат да се ваксинират поне 80 - 90 % и да се продължи с бустерите през 9 месеца ( засега) , така че това министерско кресло си е крайно неудобно !

"По думите му Сербезова е чудесен професионалист.... Не я познавам лично, но искрено се надявам ..." И от де знае, че е професионалист тогава, ааа така му казаха, като му даваха списъка с назначенията ... ! От де пък се пръкнаха тези професионалисти, дето си зарязват "добрата и уредена" работа, за да "спасяват" България!?

Аз не съм от фармацевтичния бранш, нито от здравеопазването, но като средно интелигентен човек, следящ какво се случва в страната зам коя е Сербезова. И това че мръсните гербери искаха да я осъдят за една истина която говореше по медиите и в студиото при Слави. Тъпите гербери да мълчат!

Ох, нема мазнинка там, нали сте можещи и знаещи, що се дърпате като магаре на мост ???

то затова бившият на правителствена болница има къща за 1-2 милиона в Бояна... щото грам мазнинка няма....

задниците,некомпетентни,ПРОМЕНЯЩИТЕ СЕ? Тотална бъркотия,надминахте и Славунь по идиотщини! Скоро,скоро ще ви пометем!

Ще помпетеш някоя улица в Германия ти

Продължаваме промяната" са поискали да имат своеобразни политкомисари във всяко едно министерство. Те ще следят работата в министерствата

Голем смех са и ако не беше на наш гръб щях да гледам като зрител шоу:)

Което ясно показва, че никой от тях не е готов да прави реални управленски политики.