Даниел Александров за искания му имунитет за блудство: В дъното стои моят развод (видео)

31-годишният депутат от ГЕРБ и европейски вицешампион по класическа борба е разследван от Софийската градска прокутарута

Обратно в новината

Коментари - Даниел Александров за искания му имунитет за блудство: В дъното стои моят развод (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бях съдия, на този веднага му издавам присъдата за рецидивист и перферзник само по физионмоия и прическа. Само като го видиш и ти става ясно. На лицето му е изписано.

Добре,че НЕ си съдия Коленце! Я сложи една снимка на юзера да те видим ти какъв убавец си ;),може на някой истински съдия да му харесаш ...,па ако се заиграе да ти чете излияният тук - току виж и намери за какво да те осъди.Основно за клевети може да те сполети (ако бяхме нормална правова държава де) И понеже се раздаваш редовно и честичко - присъствали ли сме в часовете по правопис? ПерФерзник - верно ли???

Лошото е, че във властта са само полуграмотни връзкари, вкарани в политиката, чрез пари и влияние. Те са страшно амбициозни (за постове), нагли, с голямо самочувствие, но за съжаление без никакви интелектуални запаси, компетентност и възпитание. Тези хора няма да си заминат без бой за съжаление - просто не се вижда светлина в тунела, така са се наместили, че ще ни трябва чудо...

Политическият живот в Бг все повече заприличва на водевил

Мен не са ме обвинявали нито веднъж за нещо, което не съм направил. Какво общо има развод с обвинение за блудство? Доста съмнително изказване като на пълен лъжец. Ако някой ме обвиняваше в блудство и бях невинен щях да кажа, че нищо такова не се случвало. Бях еди къде си на съвсем друго място по това време. Не познавам този човек. Не му знам мотивите. Не виждам как щях щях да намеся развода си с това че родителите на момиче ме обвиняват в блудство. Май че тоя е за затвора.

На всички дръглещи се форумци им пожелавам обвинение по ИК. А на женските или други използващи дупките си - да представят от тяхно име жалба и да започнат от тяхно име дело.

Типична мутрофизиономия в парламента

само по физиономията му личи, че баце го е забрал от разклона на Нови Искър!!!

Цялата организация на Мутрата са педофили от охраната му и тоя педофил до самият Капо ди Тути Капо.

мъж ли е бе деба майка му и зализания ликсур , та и депутатин на туй отгоре ... смешник :)))

Не е нужно никой да се занимава с имунитета на този екземпляр, за него само бой, бой и е... И то от колегите му, ако не са мекотели, да му дадат правосъдие на място, ама като ги знам какви са плужеци, по добре в селото на момичето да му наместят чакрите.

Ами що не идеш ти да приложиш бой,бой и още там квото пожелаеш? От клавиатурата по-лесно май,а?

Къв е тоя ръб,баси депутата. Само мутрата като му видиш и ти става ясно за кво е там, Пародията на държава.

дават мира-като гледах семейни снимки не разбрах кой е мъжа и кой жената. Изглеждат си като по Станбулската конфекция. Сигурно се развежда защото родител 2 го е биел.

тези копейки? Бая русороби се изевяват тук. Човека е невинен до доказване на противното. Гешев се престарава ама малко му остава. Не може всички Гербери и Променени да вкараш в съда за да няма мнозинство в парламента. Има още да се постараеш. хахаха Бая ви бръкнаха в здравето май. Кремъл реве на умряло. Хахаха. Вън русороби в далечен Сибир. Не се притеснявайте земя ще има за всички и бонус ТВ и радио по цял ден да слушате и гледате таващ Путин. Не се блъскайте място има за всички. Хахахах.

започвам да броя минусите, че много Кремълски орки се навъдиха тук. Пускам брояча да ги проверя. Хайде чакам активирайте се.

Току-що ти сложих минус. Нещо друг, с коета да помогна?

_stankow

>>>Човека е невинен до доказване на противното Дума няма >>>>Вън русороби в далечен Сибир. Това как се съчетава с първото ? Вие за спазване на човешките права ли сте, или за политическо преследване на инакомислещи ? :D :D

много точно, но какво от това, този тип хора са объркани и всъщност не знаят какви са - к'вот дадеш.......

Кой би гласувал за примати.

Хора ! , и децата ни са в опасност от ПП ГЕРБ и физически вече...

Децата наистина са в опасност но от закона. Защото повечето такива задочни тъжителки свършват в лудницата след като политиците ги използват за да елиминират опозицията. И повечето такива дела завършват със много солидно обезщетение за обвиненият мъж. Поне в САЩ и Германия. И като тези тъжители трябва да платят стотици хиляди за загубено дело и още толкова обезщетение, вече порасналата мома или свършва със себе си или отива като магистрална работничка. Започвайки като обслужваща адвокати. Ей това е ИК и защитата на децата на почти 18 години.

Абе айде стига глупости. Ще се развеждаш с жена ти и тя ще навива някой да подава жалби за блудство срещу тебе?! Типичния прост гербераст кадровик.

Не само е навивала, ами се е опитала да подаде жалба от нейно име. И по ИК жалбата е достатъчно доказателство. Не се искат даже показания.

Не е вярно казва той. Вярвам, че не е - искал е съвкупление.

правил на 7 ми май , но знае какво е в дъното !

Педофили и третополови Няма друго.

И късопишковци....

ВИЕ В ГЕРБ НИЩО НИКОГА АМА. НИЩИЧКО НЕ СТЕ СТОРИЛИ ДОРИ БАЦЕ НЯМА ДЕТЕ И КЪЩА В БАРЦА

чрез употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвкупление по отношение на лице

Накарал я да му извърти свирка или да му полъска дедовия.

Това ли е нивото на депутатите от герП - педофили и изнасилвачи, но пък борци "свободен стил" ? Нали тези борци щели да се борят с други борци, които обаче били лоши, защото не били от герП ? Мутри, педофили и борци - евроатлантически ценности нали ?

В ГЕРБ ИМА само,,компрометирани/зависими,,същества,,..,,ТАКИВА,,МУ ТРЯБВАТ НА ТИКВАТА!

Тъжителката била на 14 години, а Пророкът Мохамед е имал жена на 9 години! Нека не обиждаме светите чувства на братята мюсюлмани!

Тъжителката е на 18 без малко. А тъжбата първо я подала жена му, с която се развежда и иска доста от премиите му като борец. Но не я приели оплакването, защото не е никаква на тъжителката, макар че искала да си плати. След това родителите на момичето, след три дни. Не е ясно кой е платил. При това тъжителката изобщо не е била там. След първия разговор и ставайки ясно че ако е нямало насилие ще трябва да плащат доста обезщетение, изтеглили оплакването. Както и завършват повечето от тези дела в САЩ. Е разбира се ако някоя съди Тръмпф, винаги се намират дарители за да обжалва на следваща инстанция. А за доказателствата - не е нужно да ги има според тази част на ИК приета тихомълком наскоро. Самият иск се счита за доказателство, защото е от жена. Ха да ви е честита ИК влязла ви през задния ви отвор. Тя първата версия от 1837 година в османската империя е била много ясна: всяка неженена според Корана жена, която се оплаква от мъж се дава на конака. За да и се радват и защитават. А също същия ферман за пръв път явно указвал че шибанвто на християни мъже от мюсюлмани си е в реда на нещата, та уреждал и гейовете.

А има ли някога някой виновен? ПЕДОФИЛ, но герберски и ще го бранят на амбразурата като Тиквата

Ето същото порно само, че в НС! Очаквам с нетърпение ицко хазарта, личния духач на лойко методиев да напише песен по клипа. https://twitter.com/i/status/1666413500388737025

Развода за какво му е бил ? Май жена му го е разбрала за педофил и станало каквото станало сега тиквата проста да си сърба попарата какво е взел в партията, най мразените хора по затворите, такива като тоя педофил ако ще световен шампион по бокс да е ги къртят там

Развода е за хонорарите като борец класически стил. Въпреки че жена му едва ли се е борела на ринга.

Беше странмо че коврите не са се изявили все още в БГ. Мо етп ги вече и не чакат 20 - 30 години, ами от раз. Защо не напишете какво е станало, как е влязъш в контакт с тая разгоненс тиинейджърка. Или не я е огряло и мамчето и татето решили да я изкарат жертва. Как са се наюерили в истрица, бе мисирки

Арест за този педофил, срамота какво са ни вкарали да ни управляват гей да беше по добре ама педофили това е гавра

Тоя няма никакво право да е там, толкова тъп, че чак бие рекорда! Такива ги намира тиквата проста

Боцко кви ги е вкарал. Този освен, че е психопат е и тъп като галош. Кво ще прави в НС, той не може да се подпише. Иначе, явно още си мисли, че е на лагер с гимнастичките.

Ама то е ясно, че тоя е тъп като галош. На тиквата точно такива му трябват. Да са тъпи, да слушат и изпълняват. Няколко пъти съм го виждал по телевизията с тиквата- или се смее когато не е смешно, или гледа като дебил. Дебил с дебили се събира

Отвратително! Толкова ниско да падне човек. В ГЕРБ как ги подбират такива? Или важно е да притежаваш необходимия брой шкафчета за да станеш депутат от ГЕРБ?!

обяснявам как се прави подбор на успешни мераклии за политическа кариера! 1. Мераклията трябва да е на границата на необходимост от специални потребности (разбирай ментални) 2. Мераклията трябва яко да е нагазил НПК. Колкото по дълбоко, толкова по добре! (този факт, естествено, специално е скътан старателно в една папка за едни „специални“ случаи) 3. Мераклията трябва да е с клинична форма на комплекс за командване (той е пропорционален на менталния дефицит) 1. и 2. гарантират пълно послушание към ментора, а 3. гарантира предвидимост при свеждане на идиотски заповеди от страна на ментора към подчинените му! При наличието на този необходим минимум качества, му е гарантирано кариерно израстване в политиката (а и не само там)! Има дори и отделни случаи, когато такива индивиди допълзяват и до премиер министри.

Нема се плашиш плужек, нали сте се събрали всичките престъпници да пишете новите закони, ще свалите възрастта за блудство на 9 години и ще можеш да си бъцкаш циганчета колкото ти душа иска ;)

Тази била на 14 години, а Пророкът Мохамед е имал жена на 9 години! Нека не обиждаме светите чувства на братята мюсюлмани!

Жена му се развежда с него, защото е осъзнала, че детето й живее с педофил и изнасилвач! Значи всичко е вярно, каквото казва СГП! Баси урода!

В България педофилите са в парламента, а в нормалните държави в затвора. Тази клоака наречена България никога няма да се оправи. Ще става още по-зле защото материалът изпростява.

Глупости във всички държави са в парламента.

Абе я веднага освобождавайте мунчето бе! Нищо не е направило, не е виновно! Всичко е доброволно. Плюс това, станалото въобще не е престъпление! Час по-скоро трябва да се променят законите и са влезем в крак с евроатлантическите ценности! Е, четете сами: https://pbs.twimg.com/media/Fx-Ps03WYBQ11aU?format=jpg&name=medium

Браво ! Наше момче е ! Хайл Бойко, да се свети името му !!!

Един честен и начетен млад политик! Единствено ББ е по- честен и начетен!

Гербаджийчета боклучета! Оправиха ли ви с 200 ?? Още гласувайте за ГРОБ за да си пази Мутрата имунитета ! Щот сте прости безгръбначни пионки ! ПИКливият гербаджийски парцал Недялко и той горкият не може да си намери място.. Вождът ви е боклук и ви оправя с 200 понеже сте Прости Кутки ! Разберете го веднъж за винаги! Безгласни послушко папковци ! Да ви ева у главата ! Мутрата е прост, ама вие сте два пъти по-прости щото натискате копчетата както ви заповядат и си траете ! Лукови глави ! Бай Ставри чака бистришкия тигър в килия 153 да го еве там душманската ! Гербаджия ли е? Веднага на дръвника и с теслата ! 15 години кражби и стабилна мизерия за тъпото анадолско гербаджийско племе. Гарантирано от ОПГ ГРОБ-ДПС. Разбрахте ли ве гербавите миндили??

Не е ясно. Да не прибързваме в заключения. Но защо издигат борец за народен представител? С какво се очаква да е полезен? Освен че е известен и за имидж. Не че преди дори за конституцията да не гласяха да я прави бивша стриптийзьорка.

Защо не проверите за новото лице на министерството на младежта и спорта на кабинета на Денков. Най-отличителното му качество са медали по футбол.

Заставам твърдо и плътно зад Дани - и двамата сме пълнолетни, тъй че можем да блудстваме колкото си искаме !

Грешка! да се чете заставам ПЛЪТНО ПРЕД Дани.

Ето това е голямата простотия на бг прокуратурата, публично го унижиха този и омаскариха, като така дори ще се опитат да повлияят на съда, а делото може да завърши със спечелване от депутата, може да се окаже, че всичко е нагодено, но този човек вече е унищожен и омазан пред обществото, което не вярва на Съдебната система и може да помисли, че вицешампионът се е откупил... Такива дела трябва да се съобщават едва след последното решение на съда. Прокуратурата, когато знае, че няма достатъчно доказателства срещу даден човек чрез публичните си изяви цели да повлияе на обществото и на съда, че тя е разкрила престъпник, но това дори е нарушение на НК, тези неща трябва да стават публични едва след приключване на делата в съда...

Отчайващо е , в НС даи има някой нормален, свестен човек?? На първата редица няма нито един такъв.

Не му е мястото на този в парламента. Лоша реклама за партията му.

Всички много бързо забравихте как Борисов преследваше и тормозеше 15 годишна тенисистка, та момичето трябваше да се оплаква по телевизията за да я остави урода на мира.

"В дъното на това нещо стои моят развод, който е в ход от около два месеца. Опитах да го запазя в тайна, но уви. Нищо от това, което е написано по мой адрес, не е вярно. " Не знам виновен ли си, но с това бяснение само влоши нещата: Народа си представи, че женати те е зарязала, понже е решила, че си педофил и изнасилвач... Явно си зле с обяснениета, което за мен означава, че не може да се справяш и с работата на депутат...

,,народа си представи.... , ама това го пишеш ТИ и ти не си народа

Абе пръснал е розичката на 14 годишната.

E da de jenati zatova se razvejda s teb

Няма ли кой да ги пита тия гербаджий ,как са хо избрали този? По качества , обучение ,умения или сила ,грозота, наглост и тъпотия.

Ако не притежаваш последните две „основни“ качества, нямаш шанс за политическа кариера! (особено в герб)

Не, просто в пасмината ГЕРБ сте все такива утайки!

Шило

Кузов-2. Ама така е, докато избираме мускули и празнодумци....Имам чувството, че умове, като тези на депутатите във ВНС, че и по времето на НДСВ, вече няма да ги видим в парламента. За съжаление.