В Дания се обявиха против имиграцията от незападни страни

Датските социалдемократи, най-голямата политическа формация, се обявиха против имиграцията от незападни страни.

Обратно в новината

Коментари - В Дания се обявиха против имиграцията от незападни страни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно Румъния каква страна е -западна или не. Защото Копенхаген е окупиран от румънци. Датчаните са изключително толерантни хора, но и на тях им идва в повече това , което се случва по техните улици. Често ходя там и всеки път се ужасявам от това, което виждам -все повече просяци и все повече крадци. В Дания е забранено да се проси, а датчаните доскоро не знаеха какво е кражба. Поздрави !

Снощи гледах страшен филм-Децата на хората-Европа през 2027г.За съжаление мисля,че това ни чака.Две изречения ми се забиха в главата-Късно е вече да се оправи положението.И преди беше късно.

това се отнася и за нашите цигани те също отиват в германия и лъжат за да им дадат статут и парички после домочадието да се мотае и шляе по моловете в българия и краде

ПРЕЧАТ ВСЯЧЕСКИ!ТЕ СИ ГЛАСУВАТ И В ЕК"ЗА УЛЕСНЯВАНЕ НА ИНТЕГРИРАНЕТО НА БЕЖАНЦИТЕ"!!! ПИТАЙТЕ И НАШИТЕ СОЦИАЛИСТИ-ИНТЕРНАЦИОНАЛИСТИ!

Много време им трябваше да разберат за какво става дума!!! Но така е , когато си високомерен и не се учиш от по-патилите народи!!!

до всяка една страна в света може да се стигне като тръгнеш на запад от Дания! Земята е кръгла глупаци! Посоките са нещо относително!

Дълбоко не ме интересуват вълненията и проблемите на либералния Запад. Да си отглеждат когото искат и колкото си искат. Имали бол пари, дали. И ще дават. Тук тая няма да я бъде. Имаше опити в Белене, Розово, Елин Пелин, но удариха на камък. Хората скочиха и ги изгониха. Както ще стане с ИК и НПО-тата. В София виждам доста забрадки, явно се пробват тихомълком и анонимно да арабизират България през столицата, но и тая няма да стане. Оказа се, че не сме толкова лесни, колкото им се е струвало.

Хаха, верно ли бе? Ти от години всеки ден храниш циганите, даваш им пари за "социални", плащаш им здравеопазването и градския транспорт, тока и водата, ама "тук това нямало да го бъде"? А знаеш ли що бюджета на МВР е милиард и половина? Щото от него бюджет идва издръжката за бежанците, дето "сме ги изгонили" според теб! Вижда се къде ти е навряна главичката, Ганьо! А иначе "еврогейските толерасти" вече почват да размахват викингската секира и да си чистят държавата, пък мъжественият и независим ганювец удря по масата и декларира как те били зле, докато циганите го бият на улицата му и в болниците му и полицията му се прави, че не вижда!

Честито на източноевропейците и западните балкани ХАХАХААХАХАХ НЕЩАСТНИЦИ ЖАЛКИ АЛЧНИ! Тиквата пак преебана унизена и смешна.

Късно е либе за китка. Духът е изпуснат от бутилката.

Интересно какво разбират по "западни". Пък и вече е късно. Дания и Швеция са основните цели на незаконната имиграция, заради широките социални/стически придобивки. Германия е след тях.