Зам.-кметът, търсен за €2 млн. данъци в Германия, бил невинен

Кметът на плевенското село Крушовене Костадин Дюлгеров коментира пред БНР задържането на зам.-кмета на Долна Митрополия Бахри Беркер като недоразумение или грешка.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-кметът, търсен за €2 млн. данъци в Германия, бил невинен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

eeeee baxti maikata tva nemoje da e istina az lichno poznavam baxri zashtoto toi ni e direktor v krushovene i nemoga da povqrvam ta toi ni ychi na chesnost i pochtenost i vvsichko tovaaa e nqma kak da stane nqkoi go e natopil

Няма логична причина да търсиш подкрепата на икономическа групировка (и/или политическа партия) ако бизнеса и подхода ти за бизнес е честен! В България това е по-успешният начин за правене на бизнес ... за сега!

Ой завалата много е честен :)))))))))) НО те В ГЕРМАНИЯ НЕ ПРАВЯТ ГРЕШКИ . ЯВно е грешил :))))))))) и ще го Вкарат в пансиона на тапло :))))))))

А бе този добър,честен и скромен човечец така се е обвързал със също така честни и скромни бандити от честната и скромна ДПС,че напълно е в реда на нещата да го опандизят за пословичната му честност!Вчера гледах по телевизията добрата,честна и скромна физиономия на бившия земеделски министър Валери Цветанов и си мислех,колко ли добри и честни милиона е прибрал шмекерът от подкупите при направените заменки!Докато сте толкова глупави и наивни още много,много години ще ви стрижат като овце !

Бахри Беркер е бивш учител по български език и литература

Хахахахахахаха. Бил невинен. Хахахахаха. Това да не му е България. В Германия не стават грешки с такива невинни! В затвора!

Стига глупости за скромния селянин-общ работник! Той е заместник кмет на община Долна Митрополия и шеф на отдел образование...общ работник ли!?!?

Ох горкия, Германците нещо са се объркали. Да ама не!

Бе бушон, бушмен, да го опандизят, после да търсят по жицата и другите

Ако е направил някоя услуга на някой свой авер от ДПСто и му е дал данните си във връзка с документи и фирми в Германия, нищо чудно сега да го търсят за плащания, от които и хабер си няма! Депесарските фирми и в страната, и в чужбина, са затънали в измами и далавери, но германците си имат начин да проследят документалните престъпления и за години назад и си търсят парите от титуляра на фирмата, както е записан, независимо колко хубав човек е иначе! Ще му се наложи да си спомни къде е ходил, с кого и какво са подписвали, ако не иска да си завърши дните в някой немски затвор!

nemoze da se krie ste plasta i oste kak

Значи е бушонче. Ами къде му е главата да подписва чужди документи. Жалко за човека, но ако няма грешка, дали немците ще ги интересува дали има кола и как живее?

Shtom e nevinen, znachi niama ot kakvo da se pritesniava. Nemskata pravorazdavatelna sistema osyjda vinovnite, a ne nevinnite, kakto e Bylgaria.

Дали е невинен ще каже германският съд всички коментари по долу са смешни с твърдението ,че живял скромно на село щом е имал фирма и е замесен в далавери било то и партийни значи не е невинен иначе щеше да е независим и нямаше да допусне името му да се замесва в партийни далавери.

КАто сме невежи, тъй става. Кой ли е помолил да го уреди на работа и кой знае какво е подписал... без да разбере. Учене ни липсва - хората учат и по на 50 години, и на 55, ама не и българите.

предлагам да му подарим екскурзия до германия и така ще се разбере невинен ли е . да не стане работата като оня мафиот коце маца или там каква каца беше

Щом е невинен защо се тревожите? Станало е недоразумение, в Германия веднага ще му се извинят. Впрочем откъде му знаят гадното име? И подробности-бил ли е в Германия, имал ли е строителна фирма, плащал ли е в Лудвигсбург такси и социални осигуровки, ДОД, глоби и т.н. Познавам мнооооооого тарикати и скромни селяни които от правищи се на незнаещи дължат мноооого пари. И ще ги платят, знаете ли защо? Защото защо завършва на О.

Някой рязан тарикат му е източил данните и е открил фирма на негово име. Тука си е практика от двайсет години, що мангал източва хазната! Пардон, мангал, ползван за параван, обикновено.

Sigurno niakoi mu e prehvarlil firmata si sas zadaljeniata?

Наистина е смешно обвинението..Той живее на село и няма кола дори...Между другото,въпреки ,че е лидер на ДПС е най-свестния управник в общината-човечен и работлив,а Дюлгеров е един дембелин-слуга и подлога на кмета на общината...И тримата са селски

Истината е казал Дебелия кмет на Крушовене-Косьо.Багр живее скромно там.Помните ли Орхан Беркер-онова момче ,прилапано от г-жаИскрено и лично?.То му е син....Тук обаче трябва да кажем,че не Беркер,а шефа му е за хващане....

Сополе Соколе,де си бре чадо ? Бегай у Германия и ги заплаши местните,че ще ги съдиш за расова дискриминация

Аман от чифутски простотии!

Не обичам турците!

Това което се е получило при нас-кой бил кмет кой не е...при немците не може да се случи.Щефи граф в затвора щеше да иде преди години за тези данъци.