Коментари - Данъчните в Бургас продадоха 27 конфискувани коли, готвят нови търгове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от индийците ли са отнети?

На кола се пада по 2хил.лв, сигурно само наши хора са печелили.

Кола и жена втора употреба не пипам!

КАТО ГЛЕДАМ ТАЯ КОЛА НА СНИМКАТА ТА МОЖЕБИ ВСИЧКИ ДЕТО СЕ ПРОДАВАТ СА КАТО НЕЯ.ЗАТОВА ДА СИ ГИ КАРАТ ДАНЪЧНИТЕ.ГАРАНЦИЯ АКО ИМА ПО ДОБРИ ТО ТЕ И ТАКА НИКОЙ НЯМА ДА УЗНАЕ ТЕ ЩЕ СЕ КОПУВАТ ОТ ВЪТРЕШНИ ХОРА и НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ АКО СЛЕД ТОВА СЕ ПРЕПРОДАВАТ

И ти можеш да си кУпиш кола,а не кОпувам.

50 000 лв. за 27 автомобила. Само паркинг, транспорт с автовоз, експертна оценка, разходи за организиране на търговете, разходи за нотариуси и адвокатски хонорари - ще съм учуден ако държавата е на 0 но най-вероятно е на минум и то с много хиляди лева.

Това е доход и оборот за фирмите и гражданите...

Средна цена 2250 лв. Даже са на плюс. Да не говорим за ефекта към истаналите пияндурници и наркомани по пътищата.

По-малко от 2000 лева на кола. Ха ха ха голяма печалба на Просто Киро и Кокорчо. С тези закони,които правят къде ли ще ги сурвакат яко.

Бургас - градът на надрусаните батки с маркови анцузи и тунинговани коли!

Някой дали не се уреди да си купи колата обратно ...

задаваш отговори :-)))

27 коли за 50 хиляди...след търговете тотал 55 ....схеми.....схеми...

27 автомобила за 50,000 лева? Да бяха ги дали за рециклиране щяха да изкарат повече. Българска работа.

Да ги бяха предали на някоя автоморга , щяха да изкарат повече пари . Това си е чиста врътка за изпиране на задължения . Ако ти вземат колата за 20К а задълженията са ти 30К - то на практика си в фалит и си на чисто с данъчните. После чрез поставено лице си откупуваш колата за 5К и "Сядаш и караш"

Снимката е подвеждаща, убеден съм. България е на път да се превърне в държавата, която продава евтини конфискувани БМВ-та.

Освен че богатите си плащат да не ги конфискуват другият момент е, че разни наши хора си купуват хубави коли на безценица. Примерно кола дето струва 20 000 я оценяват на 1500 и я пускат на търг в който има само двама купувачи, един за който е определена и груг подтавен за узаконяване. Подтавения предлага 1502 лева, а другия 1505 и колата е негова. А това може да се уреди по хиляди начини ЗАКОННО. А и незконно, защото преди години се оказа,че община Елин Пелин подържа фалшива страница чрез която елиминира явяване на "чужди" фирми на държавни поръчки, ама след това не съм чул някой да е вкязъл в затвора за такава явна измама.

Гадните.бараки на наркоманите и алкажите, голяма далавера хаха

Конфискуването на автомобили в България заради нарушение е просто безумие!

Алкохол, наркотици и зад волана - ето това е безумие! Моли се сега някой твой близък и скъп човек, да не го застигне зла участ на пътя или на тротоара, заради начинът ти на мислене.

Идиотията е безгранична. От къде на къде ,ще продаваш нещо , което не е твое. Пълен абсурт.

Първо се ограмоти, после пиши.

27 автомобила на обща цена от 50 000 лева Евала ИЗКАРАХА за една заплата на щеф на агенция

27 автомобила на обща цена от 50 000 лева ! Т.е. пияни карат само клошари, а ония със скъпите коли не билзват, или ......... имат достатъчно пари да набутат на ченгетата. Изберете сами кое е вярно!

А пияните и надрусани мутри показват само бухалките на ченгетата и продължават да шофират пияни.