Дамаск: Израел удари позиции на армията ни в Източна Сирия

В резултат на въздушното нападение са били ранени двама сирийски военнослужещи, съобщават държавните сирийски медии

Обратно в новината

Коментари - Дамаск: Израел удари позиции на армията ни в Източна Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веднага санкции за Израел! Ох, те пък са съюзници. За тях това не важи. Могат да си бомбят, където си поискат.

Ще си счупят дългите нослета този път евреите... Големият брат отвъд океана фалира и се дупчи с фентанил. А арабите около исраел само чакат команда... Опитвал съм се да работя с евреи. По-гнусни и крадливи същества няма на тази планета. Заслужават си съдбата.

Санкции кога? Оръжие и финансова подкрепа за Сирия?

И необразована руска подлога. Ако знаеше поне малко историята, щеше да си спомниш че последния път когато любимите ти арабески и терористи нападнаха Израел, трябваше американците да се намесят за да не превземе Израел и суецкия канал. Въпросът е какви са тия лагери за обучение на терористи на сирийска територия и защо сирийското правителство не е предприело нищо???? И защо твоите велики руснаци в Сирия снабдяват същите тия терористи с оръжие и не смея да копче да кажат обаче на Израел??

Последния път ги биха като маче о директ

Това където си поискат всеки път се оказват лагери за подготовка на терористи. Или места откъдето обстрелват Израел. За разлика от любимите ти руснаци които не само че стрелят по изцяло цивилна инфраструктура Ами и се гордеят с това.

Когато някой терорист убие израелски жени и деца- твоите любими араби подскачат по площадите размахват знамена и викат аллах е велик. Ти как се чувстваш като поддържник на убийци на жени и деца? За които само между другото ти ако си християнин също си враг и подлежиш на унищожение.

Под въпрос е, какви са всъщност хората, наречени терористи. Трюдо нарече терористи камионджиите, които протестираха и на които блокира сметките. Терористи бяха наречени и всички републиканци гласували за Тръмп. Да наречеш десетки милиони терористи в собствената си държава... У нас бяха наречени терористи тези, които не искаха да носят маски или да се набоцкат с ваксата. Има си определение за тази дума. Ако не си нападнал цивилни обекти с цел да всяваш страх и терор, какъв терорист си?

дали те пречат на света или света им пречи е въпоса

Ти, като християнин, и за евреите си враг, спокойно.

Израел още се изживява като Хегамон, понеже през предишните битки комунизма беше изключително силен а шефовете и на КГБ и на Щази и на Полските военни служби бяха евреи, и затова имаха пълни данни за подготовката на арабите кое и къде е разположено и затова успяха да инищожат арабите за няколко дена защото реално е имало много висши фактори в СССР работещи в Полза на държавата Израел, в момента ситуацията е толкова различна, сега официалано евреи управляват, а тогава арабите се залъгваха че са русанаци или да речем Българи или Египтяни или.... а реално е било пълно с евреи дори в Египтската Армия на най високо ниво и с най висока информираност.......сега на Руснаците им е писнало от Евреи които менижират войната в Украйна официално тезата им за нацизъм, но са наясно за какво става въпрос, в Индия която е любимец аи избраник на евреите, трудно ще пробият за да имат тази защита която САЩ и СССР им предоставяха. Нещата излизат извън релси за всички, за България толкква излязоха извън релси, че не ми се мисли, очертаваме се като втора Укрйана даже и без битки.....

За платения трол Крали Марко известен с платената си руска пропаганда и хилядите си коментари с възхвали към Путин. Та какво казваше за Русия и руските тролове???

За краварските съдружници няма санкции. Те могат да бомбардират всяка страна, без да нарушават евроатлантическите ценности и реда, основан на правила. Няма по-лицемерна пасмина от Краварите и Васалите им в Европа.

Ама за разлика от мюсюлманите не съм видял евреите да проповядват убийства на християни и унищожаване на християнската Вяра.

Там където бомбардират няма ли лагери на хора нападащи Израел???? Я кажи моето момче кой и къде нападна твоята Русия та тя нападна Украйна?

За Съветския съюз Израел беше враг а пък арабите бяха наши братя. Както бяха братя и африканците.

САЩ не е съдружник, а Израелска губерния, същите бяха и СССР, но Брежнев нещо ги стопираше и те решиха да разпаднат СССР... и го разпаднаха с помоща на Евреина Андропов......и някак си случайно 98% от олигарсите в СССР и Украйна са Евреи и виждаме какво става.....Блинкен е Евреин, Нюланд, Зеленски, Мишутин, Борел и все са за война до последно на Украинците, толкова да мразят Украинците

Кои са тези хора, които са нападнали Израел? Кога са нападнали? Какво точно са нападнали? Да си чувал за Голанските възвишения? Паралелите с усрайна са доста....

Даниел Баренбойм когато му връчват една от най-високите израелски награди говори пред израелския парламент, като казва че се срамува че е еврей, понеже израелската държава се отнася към араните по начина фашистите към евреите ....

Кога, кои и кои израелски територии са обстрелвани от Сирия?

официално беше враг, но не мисли че ако шефа на КГБ е евреин че ще позволят реално да е в враг, даже Андопов разпадна СССР заради това че беше враг на Израел, същото стана и с ЕС,защото ЕС прие 200 резолюции срещу Израел и както виждаш ЕС тръгна надоло първо му вкараха бежанците за да му разклатят политическата система после му организраха война с Украйна и това бяха само Еври в лидерството на тази война в Украйна и сега го лишават от шанса ЕС да съществува в оня си вид на пацифична Мирна полтика, защото това беше в основата на възраженията срещу . Израел Управляваше САЩ и Запада и Комунизма

Смешни човечета.

"Влиянието на Техеран нарасна, откакто започна да подкрепя президента Башар ал-Асад в гражданска война, започнала през 2011 г." Когато те нападне друга държава не е гражданска война. САЩ ще останат толкова дълго я Сирия докато в Сирия има още какво да се краде. Всеки ден хиляди тонове петрол са откраднати от "освободителите"

Искате ли нови усещания в SEX? Това е по-добро от всяка виагра и ще изведе сексуалния ви живот на ново ниво. Просто опитайте и никога няма да съжалявате, прочетете го сами+------ https://min.lc/medbg

обстрелвали са източната част на Сирия... Израел е от запад...

откъде емигранти в Европа. ми ето от къде

Да потретя, защото дирци неуморно трият > Това е резултатът само от една от атаките им. Чети! On 5 August, Israel launched an offensive on the Gaza Strip targeting the Palestinian Islamic Jihad and its armed wing, destroying or damaging some 1,700 Palestinian homes and displacing hundreds of civilians. The Israeli army and Palestinian armed groups committed apparent war crimes during the three days of fighting. (See State of Palestine entry.) According to the UN, 49 Palestinians were killed, including 31 civilians. Amnesty International established that Israeli forces killed 17 of the civilians, including eight children. Seven civilians, including four children, were killed by a rocket that misfired apparently launched by a Palestinian armed group. On 7 August, an Israeli missile, apparently fired by a drone, hit Al-Falluja cemetery in Jabalia refugee camp, killing five children and injuring one, in an apparent direct attack on civilians or indiscriminate attack. Къде видя в коментара ми нещо за Русия, че я забъркваш? От промитите фанатици ли си?