Класация на задлъжнелите политици

Mрез последните години политици, министри и заместник-министри са взели заеми на стойност около 3.5 млн. лв. от банки, физически и юридически лица.

Обратно в новината

Коментари - Класация на задлъжнелите политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо го прочетох "кастрация за задлъжнелите...

Здраво крадене пада, без оглед от коя партия ....

Ами вижте към коя банка са кредитите на гербераците и очаквайте следващата заря!

Споко, политиците си имат парички,но са в буркани и под дюшеци. Като излязат от политиката ще се издължат

Пожелавам на тия с 10 и 12 имота да си ги вземат на оня свят.

kak e vyzmozhno, razsledvan da sedi v parlamenta?

Класация на задлъжнелите политици Според мен заглавието е подвеждащо и непрофесионално. Тези политици са взели к=редити , но не са задлъжнели. Такива ще станат ако спрат да си плащат вноските по кредитите.

А от къде ги вадят тези пари за вноските защото на такива заеми по половин милион едва ли и дупедатската им заплата стига за вноска...Повече от половината няма как да ги върнат ако не правят врътки и шашми. И като гледам герберасите са начело и тук...

Тези въпроси са за прокуратурата , ако имахме такава.

И не по-маловажният въпрос- с какво са ги обезпечили, като по данъчни декларации да ги ожали човек - бедни като църковни мишки. Партийни гаранции? :)))

Ехааа... Сега стана ли Ви ясно защо БОКо тегли милиардни кредити по които да се плащат лихви, а бюджетния резерв уж се пукал по шевовете от излишъци?... :::))) Ами всичките Му miniStar-и и дупетати, макар че имали имоти и милиони по влогове, били задлъжняли до ушите от кредити за "плазми, коли, и вили"... :::))) Ами така ще е - прехвърлят пороците, незнанието, некомпетентността и прахосничеството си и в управлението...!!! Дааа...!!!

ЗНАЧИ ДА ОЧАКВАМЕ НОВИ БАТАЛНИ СЦЕНИ В БАНКОВАТА СИСТЕМА!

обезпечени ли са или пак някоя банка ще ахне някоя сутрин.

От началото на прехода досега схемата е една и съща, теглят огромни суми, после фалират банката и хоп, пито-платено. Така народът обедня, а престъпните кръгове по върховете станаха милионери без да си мръднат пръстта.