Дълги опашки се извиха в САЩ за Черния петък (снимки)

Според статистиката през този уикенд около 166 милиона американци планират да пазаруват

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И там се пъчат с ''по високи'' приходи и в същото време казват как повечето по малко щели да вложат в такива покупки?????Явно да се кажем че поради завишените цени ще да са и по високите ''приходи'' независимо, че по малко купени неща ще има не е ''демократично'',

Ужас простотия!

Направиха черен живота на две славянски държави,на един лабилен континент,глад в един беден континент ,но имат наглостта да харчат безумни пари за задоволяването на низките си материални нужди

Мале това там е Русия през 1992-а - недостиг и купони. Ами прави са по руския първи канал. Западът загива. В Русия никакви опашки!

Ден на Цървула!

Американската рая изглежда също толкова втасала, колкото и раята в колониалния придатък Европа. Халал на раздавищите демокрация, че лъжат целия свят с розовите очила, а собствените им хора деградират почти със същата скорост като нас.

Хамериканци, Сър.... отпадъци с една дума!

Американците са тъпи постоянно ги плашат с войни и плащат данъци като луди на военно промишления комплекс после чакат да дойде черен петък нещо по евтинко така и един ден стоят на опашка пред магазина .Е кое е нормалното?

Ценностите, бе брат. Тука като се редиш на опашка ти припомнят за "мракобесните времена" на соца. Там като се редят на опашка нашепват за "свободния и цивилизационен избор" на демокрацията. Разликата обаче е май-май само лозунгите и цвета на знамето, действията - аналогични.

Там има опашки, защото за разлика от България, там наистина правят отстъпки. И отстъпките могат да бъдат дори до истински 70%, , а не както при нас вдигаме с 50% цената и правим отстъпка с 20%. Та така.

Типичните овце... и в България ги има доста. Кажи му, че има "отстъпка" и му гледай сеира.... нищо, че нещото с отстъпка е 20-30 лева, а същото в Алиекспрес излиза максимум 5 :)

Как е в социализма? Там има отстъпки цървулче, и техните не са като тукашните.

Да ти кажа моето момче живей си в чужбина и ходи да се редиш по два дена на опашка за един пуловер и два чифта китайски дънки....

Щом си стигнал да чакаш ''отстъпка'' за да си купиш нещо необходимо значи ''бая си си осъществил ''американската мечта;)))))))

Работят, пестят, купуват на оферта и на промоция. Не е лесен живота никъде, но поне знаеш защо работиш.

Останалите 200 милиона нямат пари за храна.

В русия или?

Прост народ, слаба държава!

Черен петък.... Световният празник на бройлера!