Коментари - Дълги години затвор за шведи, шпионирали за Москва, единият работил и за местните служби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бългаските предатели кога ?

Взе ми въпроса от устите :)

Шведите не са това, което са!

Аз пък си мислех ,че шведите са от Африка !

Пак недомислица - от статията става ясно, че по-малкият брат е с по-голяма вина, НО с по-малка присъда?! Редакторите, спите ли?

Ржеимът на Пуитн е внердил шпинои в монго евпроейски старни!

Ако си шпионирал за Русия - 100 години затвор. Ако хванеш автомат и застреляш стотици невинни в центъра - ти си жертва на расизма, затворче с лек режим и скоро - пак на свобода за нови подвизи !

Затворите по света няма да стигнат, ако вътре биха били вкарани всички, които са шпионирали и шпионират за великата Хамерика.

Може ли да не ни обяснявате педалските си преживявания - усти, членове и т.н.

A наистина ли? в България им дават медали за заслуги към мира. Няма такава .................

А ние тука още чакаме мутрофуткова да затоври руското посолство в България! КОГА?????

арчърите са уникални машини. изцяло компютеризирани

Излезе репортаж от полските новини за планове за превземане на западна Украйна и формиране на ЛГБТ военни части. До къде стигнахме?

Какво стана с толерантния Запад, където всичко беше простено

Браво на шведите ! Крайно време е и тук да приберат в затвора доживот рептилите малинов и костя копейкин !

Когато бъдат осъдени и затворени държавните изменници в полза на САЩ и срещу интересите на България ..елит на партийни като ДБ, ПП и отчасти ГЕРБ,ще останат без ръководство и депутати! В България върви налудничава Надпревара кой Повече предава интересите на България на САЩ и Запада! Никакви скрупули,никакви задръжки... ..луди времена,и България е на дъното! Но всеки ще си получи заслуженото!

Ти нали си педерашка в педеРассия , кво ти бърка ?

САЩ са ни съюзници за разлика от рашистан който ни обяви за враг сволоч рашиская !

Братя хем -турлю гювеч атлантически!

Абе, някой знае ли какво се случва с безродника предател Малинов, който Путин лично го награди за родоотстъпничество от България. Малинов още ли е на свобода, а не до живот в затвора!

И Унгария е съюзник но ме в пробита от службите на САЩ. И Германия е съюзник на САЩ,но САЩ 7 години подслушваха незаконно телефоните на канцлер Ангела Меркел, и да източват индустриятс на Германия в момента!

Какво американско, френско - немско, европейско “шпионство”те гони бе, тупан? Ние сме съюзници и членуваме като свободна държава в най-демократичния съюз на Земята - Европейския и най-доброто място за живеене!

Ние българите сме на страната на ЕС и Америка! С тях е и нашия национален интерес! 74% от българите подкрепят ЕС и 67% НАТО! Това са фактите. Българския народ е умен. Не случайно сме държава на повече от 1300 години, най-старата в Европа след Гърция и единствена запазила името си и до днес от самото основаване!

Що не кажеш нещо за руската шпионска мрежа разкрита преди година при правителството на Борисов, ГЕРБ-СДС и прокурор Гешев! Тези изроди шпионите предатели трябва да бъдат вкарани до живот в затвора. Издавали са местоположението на наши военни поделения и са ги правили мишени за чужди удари. По този начин са заплашили живота на нашите деца, братя и сестри военослужещи защитници на Родината. За съжаление в момента при това правителство България е разграден двор, а в президенството е пълно с руски шпиони!

Всеки шпионин независимо за кого шпионира трябва да бъде осъждан

Нужен е референдум,за да покажем Евроатлантическите ни съюзници,че България е техен истински приятел. И да затворим устите на евроскептиците. Затова референдум.

В онези държави с истинската демокрация съдят здраво, защото какво ще те спре от извършване на престъпление ако знаеш че няма да бъдеш осъден или нещо минимално в най-лошия случай както е при нас. Ще смее ли манго да убива за шише ракия ако знае че цял живот ще лежи в дранголника.

Слагам ти минус ние съдим едностранно

Става

Тука ако изловим руските майкопродавци няма да ни стигнат затворите ...

Имаме цели партии които работят за чужди държави. ДБ, ПП, ГЕРБ,ДПС

Мда да да само как лекичко си "пропуснал" Копейката и възраждане понеже те работят за твоята родина - Руската кочина - нале ! :)

Даа,не всеки има капацитет да избира бъдещето си,така че референдум не е добра идея. Демокрацията не винаги работи.

Ами на всички избори последните 20 години. Антиевропеиските партии с мъка достигат до 10% и то като пик . В момента Възраждане , преди това Атака , дори ако включиш прокситата на ДС ,ВМРО,Слави,Бареков,Яни Янев,Ковашки и всички останали пак го докарват до под крушата

Държавата с най-много шпиони по света е САЩ. Вече дори и не се крият... а осъдени няма... долни лицемери...

Значи признаваш открито че, българския народ е русофилски? Браво на теб.

Всички българи чакаме с нетърпение да тикнат по затвор4те руските шпиони и агенти на влияние.

Забрави да кажеш че си педераст.

Гледай теб да не тикнат, не знаеш ли, че сме петата колония!

В България,САЩ също са със най много шпиони. Повечето са български политици, журналисти и анализатори.

Джендър изнасилен, такъв щи вкарам в педалската физиономия че ще, раждаш след това няколко дни.

Да им се чудиш на тия американски шпиони български политици как все руските си ментори слушат хахахаха

Той ако беше русофилски нямаше половината да е в Европа

ㅤ

Най-демократичния?!? нИдей, нИдей, че народът ще изпокапе от смях!

Ами дира си е баш КОМУНДЕЛСКО ДС сайт порови се да видиш кои са му собственици в момента кои са били преди това и КОЙ го управлява ! Тука си е направо говорит Москва

Въпросният Малинов просто ръководеше организация за приятелство с Русия! Това предателство ли е според теб?! Според мен пък са предатели тези, които се стараят да вкарат страната ни в конфликт с Русия, понеже е ясно, че от такъв конфликт България и българите могат само да загубят!

Аз знам тези неща, но се забамлявам да дразня руските сектанти-продажници, дето не ги искат никъде и затова висят по цял ден из форумите за копейки.

Герб реализира всички про руски проекти в България ! Лично Борисов е награден с два медала от Путин ! ДПС зае страната на Русия в случая с сваления руски самолет дори си уволни председателя заради това ! ДБ с тоя комунистически. запъртък които се разбра че лустрацията му е само за парлама отделно подкрепяше Радев отделно че и с БСП се коалира мого е съмнителен а и сега както излезе че ДС койн компанията го е спонсорирала. За ПП там вече не знам какво е избирал и създал Радев

А в България нито един. Съвецка колония сме

Защо руските цървули си мислите, че форумът ви е бащиния? Знам, че дежурите денонощно, просто защото никой не ви взема на работа такива некадърни, но все пак и огромното мнозинство от останалите хора също имат право на мнение.