ГЕРБ, РБ, ДПС, АБВ и БДЦ подкрепиха новия заем от €8 млрд.

С гласовете на ГЕРБ, РБ, АБВ и ДПС и БДЦ парламентът одобри и на първо, и на второ четене ратификацията, свързана с емисия от 8 млрд. евро дълг*.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ, РБ, ДПС, АБВ и БДЦ подкрепиха новия заем от €8 млрд. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

CIRCUS MAXIMUS!!!!

Трябва да знаем имената на депутатите, гласували "против" или евентуално и "въздържал се", та да ги имаме предвид за мажоритарно гласуване.

Ако след този заем няма повишение на работните заплати и повишаване на благосъстоянието на хората по- добре да бяха фалирали държавата.

Да взимат и още 20 да вземат но накрая няма кой да има та да ги върне тези заеми накрая само ще останат социални слаби МАЛЦИНСТВА!!!

Тази сутрин по една телевизия гледах един смешник от АБВ как обяснява, че Първанов бил против вземането на този заем, а Георги не знаел, че неговата парламентарна група ще гласува за вземането на същия заем.

Ето ги мафиотите! На картинка!

АБВъГъЗъ ...

" Знаеш ли, в момента се готви нов външен заем. Нова мръсотия. Ти си против? Не, разбира се, ако заемите се използваха за нашата икономика, нямаше да имам нищо против! Но златото отива в частни джобове и се превръща в дрехи, къщи, предмети на лукс, любовници, шантани, брантии, рулетки, каляски, частни влакове или в най-добрия случай в топове, пушки, униформи" - Скарлатов-1907 година -"Земя за прицел" - Свобода Бъчварова

По милионче ще има , за всеки депутат . Следва увеличение на тока и пенсиония стаж. След три години ще има пак такъв заем .ЧЕСТИТО на ПОСЛУШНИЯ И ЗАСПАЛ народ .Депутат да си в тази държав ееее!!!!

А някое милиционерско фенче би ли обяснило как точно такъв огромен заем, изтеглен и изхарчен от прости мутрагени и алчни турци е добре за България ? Аз не виждам нито една причина да се доверя за толкова много пари на един бивш милиционер с мутренско криминално минало, който е в явна коалиция с антиБългарската партия дпс !

Протестър - умен и красив Обичам да правя стачки, когато ми плащат с пачки. А за служба обещана, бих прее... и свойта мама.

Тактиката беше следната.Няколко дена преди дълга да влезе в парламента, в пресата излезе прочване, при едни избори кои партии няма да влязат отново.Тютюнопроизводителите поискаха субсидии и т.н.Изведнъж тютюнджиите, повечето от които са турци спряха и ДПС подшушнаха на Бойко, че ще гласуват за дълга за да има парички за повече субсидии.Така,че оплашените че няма да влязат и турците, се договориха предварително за разпределението на заема.А колкото, че ще останат като резерва два милиарда е пълна лъжа.За една година ще изкрадът всичко.

Стана ясно кои са леви ( взимат дълг и харчат ) и кои са десни в тоя парламент...

Да ни е честита първа пролет-БОСТАН-ът цъфна и върза!

Горанов вече е любимец номер едно на Бойко. Излезе по-голям лъжец от Бойко. да докажем, че не сме калпав материал.

БОКО КУПИ ВСИЧКИ БЕЗМОЗЪЧНИ СЪЩЕСТВА, КОИТО ЩЕ ЗАРОБЯТ ТОТАЛНО БЪЛГАРИЯ. ИЗМЕТ ПОЛИТИЧЕСКА ИЗМЕТ И БЕЗСРАМИЕ ПЪЛНА ДЪРЖАВА С ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОСТИ....ТКИ - ВСЕ ПАК СКЪПО СЕ ПРОДАДОХА КАЛФИН, ПУДЕЛА ВАЛЕРИ СМЕШКОВЦИТЕ ОТ БАРЕКОВАТА ГРУПА , И НАЙ-АЛЧНИТЕ И НЕНАСИТНИ РБ

Взели си хапчетата тази сутрин?Мисля че не....То бива неграмотност и злоба ама чак толкоз..НИЩО НЕ ТИ Е ЯСНО НЕГРАМОТНИКО!!Не ми се живее в България....Простотия и злоба!!

Митко! Скоро да си извадиш главата от дупето, за да видиш какво става навън!

на това се казва " Омразен дълг" гледайте в y-tube филма "казуса Еквадор"

Тоя па човек някой знае ли отровиха ли го, оотрепаха ли го, никой нищо не каза за това, последното му предаване от март миналата година, и след това - оппаааа, починал

ПРОДАЖНИЦИ И ИЗМЕННИЦИ - УБИЙЦИ НА НАРОДА! МЪРША И РАЗПАД, АЛЧИ САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ГЛАВОРЕЗИ!!!

Борисов си купи парламентарни групи, вследствие на което Росенчо отказва да наложи вето. Оказа се Радан от свои прее... Георги си отива, злобари викат "вива". А Местан приготви големия казан, за да го напълни с тлъстия курбан. Но пчелата Мая ще жили до края!!! Понеже обещаваме: Харчииш ли без мяра ти, бати Влади, в затвора по заслуги ще изтъркаш нара!

ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КУРВИ СЕ ВИДЯ КОИ СА!

Много е въшлясала нашата държава. Оядоха се въшките на нейното чело. Ще им дойде краят, кат ги пукне Мая! Мая президент! Мая президент!

И Горанов вчера ни омайваше, че в основата са пенсионерите! Горките те с тези мизерни пенсии как ще глътнат 16 милиарда! Крадците пак се обединиха и си раздадоха мангизите! Да теглим каквото има от разните спестявания и дим да ни няма, някъде по света, но не в Европа, ами Австралия, Нова Зеландия, само да е по-далече от това шибано управление! Гадове!

Всеки българин има три светини, майката, армията и Русия.Който посегне на една от тях-убиване в тила

Всеки българин има три светини, майката, армията и Русия.Който посегне на една от тях-убиване в тила

Къде са сега " умните и красивите" за да питат КОЙ? Днес въпроса КОЙ? е по-актуален от всякога. КОЙ накара АБВ и Патриотичния блок в последните минути да променят решението си? КОЙ накара ДПС в последната минута да промени решението си и да гласува за заема на ГЕРБ и заробването на страната с 16 милярда(БЕЗ ЛИХВИТЕ) КОЙ? КОЙ накара мекерето Радан и неговите хора от ДСБ да подкрепят безумията на мутрата ? КОЙ? Днешното представление в Прламента може да се нарече единствено и само - Задкулисие на битпазара. И пак да попитам къде бяха протестиращите, нали миналото лято за 1 милиард дълг който Орешарски взе , седяха 3 месеца и свириха и реваха и се пънаха...Сега за 16 милиарда(27 милиарда с лихвите) къде сте бе "интелигентни","симпатични" протестиращи??????????

Хора бягайте, бягайте, бягайте, бягайте, бягайте, бягайте, бягайте, бягайте, бягайте, бягайте, бягайте от тази кочина българия !!!!!!!!!! Махайте си децата от това прокълнато място !!!!!!!!!!!!

за това ли гласувахте заема, за да накарате хората да бягат и вие да си правите каквото си искате и да си докарате всичките чифути в България? Бягай ти от тука Мошеннико!

Прост народ .... мутренска държава ! Честито !

Децата трябва да се махат от тук,това е страната на Гоц, Буда и Юда, бъдеще тук няма.А да им плащам заемите на тези бандити ,просто няма да стане.Който ги е избирал и е гласувал да им плаща. Махаме се от тук за винаги.

крайно време е да се махнете, жълти еврейчета ! та да се оправи България,

Благодарение на прости чалгаджийски мутри, алчни турци и реанимирани костовисти децата и внуците ни са обречени на робство ! Защо всички демократични правителства завършват управленията си със огромни дългове ? Защо няма нито едно демократично правителство, което да е създало работни места, да е построило фабрики или заводи и да е увеличило заетоста, а само разпродават и теглят заеми ? Само това ли могат ?

Kраставите магарета пак се надушиха и събраха! С цел - големия, невиждан до сега удар за България - 16 милиарда нов дълг, продадоха и майка си, и баща си, и държавата, и народа си! Утре да си тръгнат, няма да е с празни ръце - 16 милиарда, не милиона са това! Ще има за всички лешояди!!! А сметката да я плащат спящите българи, на които и чергата да им запалят, пак ще им е все тая!..Защо ГРОБ-ОВЕТЕ пак се обединиха , а ние - в името на живота и България, не можем?!!!

Ами ще ви кажа ние какво ще направим. В САЩ сме аз, мъжа ми и един син / неженен/. Другият е женен с 2 деца, до половин - една година идват и те при нас ! Изтегляме си всички пари от БГ до долар и стотинка, дето имахме неблагоразумието да ги внесем в Бг и повече няма да изпратим нито цент в скапаната ви държава ! Мрете глупаци и идиоти като ви мързи да протестирате срещу крадците - мафиоти, нека да довършат държавата ви !

Това е и твоята държава и твоята страна. Каквото и да правиш в Америка, никога няма да се чувстваш така, както се чувстваш в България. Знам го от личен опит. Може политиците да правят простотии, но хората, приятелите и роднините ми са безценни. Няма така любов и гостоприемство, като българското! Затова мисля да се върна!

Накрая Боко раздаде на всичките по проценти и подлогите - гласуваха. Нали ако има оставка, половината от надупените няма да влязат с жалките си партийки отново на софрата.

Залавието трябва да бъде коригирано: "ДПС и АБВ се над*пиха на ГЕРБ" Честито на новите милиардери, ще си ги делнат преди да се усетим ; -((( ОСТАВКА, докато нещо е останало от 16-те млрд. (иначе 27 млрд. с лихвите)

4 млрд откраднати от КТБ, 90 000 лева заплата за др.Искров на месец , 16 млрд дълг, който българите да платят. Това е демокрация и реформаторство.Затова когато дойде денят на гнева, нека никой да не се учудва от революционната ярост и гняв на народа. Тя ще бъде ,криминална ,безмилостна като лавина в тесен каньон. Ще се решава въпроса , кой кого ,той вече е на масата,предстои да се реши по своя единствен начин.

161 за 16млрд=?какво съвпадение!!!

16 000 000 000 / 161 = сети се ;-(((

Защо скрихте самодоволната физиономия на министерчето.Трябва цяла България да го види.

с това гласуване се видя, новата 5-рна коалиция подкрепяща правителсвото. И голямото лицемерие на някоии партиии които се обърнаха на 180 градуса за ден или няколко часа. Срам и позор от такива партии и от това сегашното правителсво

гледайте филма "Zeitgeist". Там се казва , как една държава бива завладяна, подчинена. Като и се даде заем и тя изпадне в неплатежоспособност. Ние отдавна вече сме така. Дълга на Тато ряпа да яде. Направо той изглежда като "Чавдарче". Ох бедни ми българино. Неслучи на управляващи. Няма държавници , който да мислят как народа да заживее по добре.

Боже, колко единни при краденето.А до вчера се обиждаха.Единствено с достойнство, застанаха Атака и БСП.

Мдамм, триковете на дизайнерите да не изглежда дълга много голям - ползвали сте евро, вместо левове, както и евро-знак, вместо да изпишете цялата дума "евро". Хитрец си ти Андрешко, ама не съвсем. Не сме толкова глупави!

Я слагай бързо термометъра.

Защо мълчиме?

Правилният въпрос е "Защо квичиме?" Но ти си знаеш защо...

тъпо е. а не разбрахте, че за туй вашто има сериал. и сайтове много, безпризорни.

Владко Г. и Боко Б. си осигуриха харчлък от 16 милиарда ... Сега е ред на мат'риала да се понапъне и да започне да връща борча с лихвите....

Днес върху главите на българският народ беше изсипано голямо ЛАЙНО -мирише и не се трае! ДА ИДВАТ САНИТАРИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА ЗАЩОТО ТЯХЕН ПАЦИЕНТ СЕ ПОСРА! ДА ПОЛЗВАТ ПОЖАРНИКАРСКИЯТ МАРКУЧ И ДА ГО ПОЧИСТЯТ! гЛАВНОКОМАНДВАЩИЯТ ТАПЕТНИТЕ ВЪОРЪЖЕНИ СИЛИ ДА РАЗРЕШИ ПОЛЗВАНЕ НАПРОИВОГАЗИ ОТ ВОЙСКОВИТЕ СКЛАДОВЕ ДО ПРЕМАХВАНЕ НА ВОНЯТА!

само спин е. а землята са врътка ли врътка..от Космоса точка.

Съмнявам се, че нещо, подкрепено от ДПС е в интерес на българите. Добре, че мислещите като теб са много малко - повечето разсъждаваме разумно и не се радваме на дългове.

ТЕ ПОГРЕБАХА БЪЛГАРИЯ!!

кви сме? зомбита.., не вервам. оти понекога само сърце ме боли. па може и прав да си..според присъди на убийци на деца дори. ма те не са били живи, а ние тук за некви закони за живи се караме. след ТЕ, бай Петко , пиши и номер, килия и приятел. после ще се погребваме. просто, ние сме България. та, затуй. молим ти са, не сме вампири. не ни погребвай без време, някой може да ни обича, на някой може да липсваме. можи и тото да ударим ако даде Пеевски. малии..язък.

явно е, че наистина не си добре .няма смисъл да влизъм в полемика с теб . съветвам те да се обърнеш към психиатър. искренно ти пожелавам успех

от психоатри... дерзай. се са срешнеш некой нормален.

Остави го - това е типична проява на мазохизъм.