Правителството взе още 150 млн. лева дълг

Правителството пое нов държавен заем от 150 милиона лева под формата на ценни книжа. Парите са нужни за плащания на дълг, който през този месец е 1.1 млрд. лв.

Обратно в новината

Коментари - Правителството взе още 150 млн. лева дълг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АКО ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ИДИОТИ,ПО-,ПОНЕ ДА ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТЕ ГЛАСУВАЛИ! ДОБРЕ ЗА АТАКА

ВЧЕРА ДЪЛГЪТ НАМАЛЯЛ СЪС 100 МИЛИОНА-СЪОБЩИ ПРАВИТЕЛСТВОТО,ДНЕС СЕ УВЕЛИЧАВА СЪС 150 МИЛИОНА...ДА ВИ ТАКОВАМ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ОТ ИДИОТИ...

Много бързо ги опапаха 16-те милиарда! понеже няма от къде да цоцкат, си теглят заемчета за да си пълнят гушките! А ние спим!

както при съседите сработи и при нас - радвайте се на мечката

Странно е как изтече информация за това.ГЕРБ трябва да стегнат редиците и да не допускат местното аборигенно население да разбира как го заробват еврейските банки и техните слуги национални предатели.

Чета коментарите и се чудя какво толква всички се вълнувате! Споко така или иначе след 2-5 години инфлацията ще удари всички валути по-целия свят и тия пари, дългове, деривативи, книжа и всичко останало ще изгори...! :( Тъйче споко!

09.09.1944 - революция, дойдоха на власт цървулите и настана "дикнатура на пролетариата". Сега е диктатурата на мутрариата и изплащаме заемите на цървулите на цървулите - еволюция.

Да се чете "дикТатура".

Дрогаре, станете овчаре! папото свърши,тепърва ще виете от глад!

"Правителството взе още 150 млн. лева дълг" Много скромно, бе! Та това няма да им стигне "за единия зъб"...

Изводът е един - с едно дете и един куфар в ръка, и жената - и тя така ... и ако може бързо на летището! И тук да буренясва от дългове и бежанци!

Само идиот може да се радва че е взел дълг за да плати лихвите на друг дълг, който дори още не е взел.

Идиотите сме ние, щото покорно си траем и изплащаме.

симо

Капка по капка--- 16 милиарда.

Алоууу, правителството!! Вие вземате, ние ги връщаме!!! Много умно и лесно, нали?! Що не си вземете милионите от Крадливото Нищожество и Миленчо -телето, нали те продадоха дълга на БГ-то за мнооого по-голям, само и само да се накрадат колкото могат на гърба на България за 100- летия напред! 150 милиона-бълха ги ухапала алчните въшки!

Браво! За 1300 години история, надали има по-неграмотно коалиционно управление, което освен взимане на дългове друго не може. Кога ще започне конфиксацията на тези в парламента, за връщането на тези дългове? Защото с тези темпове Гърция ще ни се види цвете, ама на нас никой няма да налее млрд да ни съвземе!

след заема от 16 млрд, за нахранване на политическо-банкерската прослойка, се взема нов заем за изхранване на "бежанците", а лихвите и за двата заема ги изплащаме към едни "филантропи", които предизвикаха тази криза, за да спечелят отново от мъките на хората от двете страни. схемата е добре заучена и позната. с много пари се задейства медийната пропаганда, после се правят "компромиси" с всички основни правила за сигурността и законите. накрая се вземат нови заеми за "овладяване на положението". на печелившите фарисеи - честито. и утре да не ни говорите пак за "хуманизъм" и удавени кюрдски деца. продавайте си оръжията на двете страни и бъдете щастливи.

фактите говорят точно това, което казах, че политиците на практика са "бежанци" в собствените си държави. права - без задължения, лапачка, беззаконие, мръсотия, неграмотност и политическа шария.. това е ес под управлението на "fuck the eu!"

На фона на криза с бежанци българското правителство тихо си шмугна 150 милиончета.. за да плаща дълг. Това за мен това е скандал.

Плати го ти бе. Що се пениш

Да плащат тия дето са го направили дълга!

Хайде пак нови емисии!Абе откъде постоянно идват и все един и същ дълг се плащат по няколко пъти!Тегли се веднъж заем,за даден падеж,после втори за същия падеж и всичко се върти с едни и същи аргументи и това на нищо не прилича ,не изглежда реално,изобщо не е читаво да е за вярване!

И не знае какво става, кой какво и откъде тегли от наше ивме /защото не той, а ние ще ги плащаме/, пък вие си пискайте за по-високи пенсии и заплати, като си нямате друга работа. Наскоро официално излезе информация, че един работещ хрантути 7 чинов2 безработни и 5 социално слаби. Поне да ни запознаят с някой от тях, барем да го видим кого издържаме - може да е свестен човек и да се сприятелим.

Не наричайте марионетната хунта на ЦРУ правителство!

Eто,.. "Kак ще ги стигнем"....гърците!!! хахаха...

абе, липсват ми онези две лелки,...щереффф и оная с този линк:(>>>), да изръсят някои олигофренски коментар! хахаха...;)

Дълговата спирала е налице от бая време... Теглим ,за да плащаме стария заем.....

150 милиона у -я да изядат

Дълг дълг избива!

Скакалците опоскаха държавата и сега крадът от кредитите!!!!!!!!!!!

150 млн... Значи не стигнаха онези 9 млрд евро дълг, а взимат още 150 млн. Ето какво! Държавата е фалирала като Гърция и без виртуално финансово поздравление от кредиторите не може да съществува. Взимането на дълг от 150 млн е скандал, който изисква обяснение от финмин! Как така с взети 9 млрд отидохме на нови 150 млн. По съдебната реформа: Как така системата на правосъдието в лицето на висшия съдебен съвет ще е единствената структура, която няма нито оповестен бюджет съгласно правилата за разходване на публичните финанси и как така ВСС няма да дава отчет за изразходваните средства всяка година и ще се крие зад обяснението, че съдебната власт е независима? Това не е съдебна реформа, а разширение на бюрокрацията.

d4

абе, нали сме уж пазарна икономика? защо държавата спонсорира частна банка? навързани са всички като вмирисани свински черва. изборите наближават! т,ва ромей, бежанци, банки, магистрали, ремонти на ремонтите не чакат! гласувайте!

Много скъпи избори се задават

Какво стана с 16-те милиарда - свършиха ли? Нали уж бяха основно за плащане на стари дългове?

Да пратим тоя смотан министър при Баба Пена и Баба Мара,мъдро да му обяснят,че дълг с дълг НЕТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА!!!

Тежко, Тиква, тежко! Задават се избори, трябва да се купуват римляни, трябва да се плаща за вносни римляни, трябва и да се краде! Не 16, а 160 милиарда няма да им стигнат, ГРОБ нямат насита!

Сто и петдесет милиона , много постна кампания бе г-да . Няма да ви стигнат само за превоза на "ромеите" ами за кифтета от де ???

150 млн. + един фалшиф джакпот от ТОТО2, те ти избри 2 в едно.

Правителството взе още 150 млн. лева дълг Не знам защо в заглавието съществува думичката" още" , след като в статията е написано , че тези 150 милиона са част от планиран дълг за 300 милиона.

16 милиарда не им ли стигнаха, та още искат?

Слушкаме какво ни нареди Биг Брадър задокеански. Взимаме заем да платиме лихва или стар заем. След няколко години ще бъдем като Ципрас.

Ципрас за да плати милиард, вземаше по два.

Стягат се за още "гости"...