Калфин: Без дълга кабинетът подаваше оставка

Ако парламентът не беше одобрил новия дълг, само след два месеца страната щеше да спре плащанията по заемите си, а правителството щеше да подаде оставка.

Обратно в новината

Коментари - Калфин: Без дълга кабинетът подаваше оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарът ми е скрит, но пожеланието ми ще се сбъдне!

"Ще припомня, че декември месец, когато беше приет бюджетът за 2015-а година, в него пише - издаване на дълг тази година до 8,1 милиарда лева, от които 6,9 милиарда е външен дълг.." E именно де - 6,9 милиарда е външния ни дълг и ТОВА е записано в бюджета за 2015, а не че ще НИ вземете 16 милиарда! Има-няма 9 милиарда е разликата! Това милиардите на чужд гръб за нищо ги нямате, бе Калфин!

Тия ДКМС кадри се оказаха големи дИмукрати и властолюбиви храненици.

Дълг или оставка? Стигне ли се до оставка АБВ е аут от следващия парламент. Изчезва ни копанята а и от заема ще папкаме 3 години. Това сме ние Първанковците на хранилка. Вий да не си мислите, че много ви искаме. Че и аз глупакът гласувах за вас. Но повече никога. Провалихте БСП то сега разкрихте истинската си същност.

А догодина е играете ли пак пиесата за нов заем?

Защо в предизборната си кампания ГЕРБ не каза че като дойде на власт ще вземе 16 млрд? защо въпреки че 75 % от българите бяха против, пак се взеха 16 млрд? Защо след като сме толкова закъсали ГЕРБ ще раздаде 1 млрд за "саниране"? Къде са 4 млрд от КТБ? Защо никой не ги търси? И като сложим актуализацията на бюджета от миналата година сметката става към 23 млрд само до днешна дата.

Шило

И? Щеше да свърши светът ли?

Ех колко дребна душичка си ти другарю Калфин,кога друг път ще можеш да станеш ВИЦЕ?Че този мазен кокъл изплюва ли се?Милиарди са възможностите за присвояване и блажене!А инъче от тези милиарди нищо не планирате с банкевския тарикат да построите!Нещо,което да носи принаден продукт в тази държава,че да останете с добро в новата история на България!НЕ,НЕ,тука става въпрос само и единствено за вашите ГУШИ нали другарю?!А за КТБ въобще не трябва да си отваряш устата,защото и ти другарю си в тази музика и побой се от Бога,защото скоро и за вас може да дойде "народния" съд,точно по вашия БКП тертип!Ти нали знаеш другарю,как съдеше вашият "народен" съд? Иде Видьов ден!!!

Другарю Калфин, моля да ми обясните ако не вземете заема, АЗ как ще фалирам? Имам си частен бизнес, изкарвам си парите САМ, купувам си стоки от частни магазини, като ходя на лекар си плащам, въпреки че съм осигурен, ремонтирам си колата в частни сервизи, купувам си гориво от частни бензиностанции, плащам на частна охрана и СОТ. Как ще фалирам аз от това, че нямало пари в държавата???

ми след като заема им стига за да управляват ние защо им плащаме и данъци

Това е признание за негодността за управление. Нашите управляващи трябва да създадат условия за творчество на българите и за създаване на световни продукти.Без такива ние само ще затъваме в дългове. У нас се управлява с инфлация и обмяна на парите или със заеми. Ние нямаме продукт за продан. На всяка цена трябва да измислим такива продукти.

Ами да я бехте подали тази оставка, ПРЕДАТЕЛИ

Знаеш ли, че е все едно дали ще я подадат или БСП ще вземе по- малко дълг и ще управлява малко, а после ще се вземе още дълг, защото е неизбежно.

Интересно как изведнъж се оказа, че всичко със заема е наред! Преди да го гласуват единодушно, повечето бяха против. Оставам с впечатлението, че здраво са напълнили гушите на всички за да гласуват както трябва, а парите за това ще дойдат от новия заем.

Почна да става интересно!Вече е ясно че всички са били приспани при приемане на бюджета за 2015,заблудени в новото си амплоа,но как така още през февруари няма пари,това не се е случвало!Служебния кабинет тегли заем,нямало пари,после каза че имало пари,декември 6,9 млрд. дълг гласували в новия бюджет,абе каква е тази работа,един куп партии и за нищо не стават!

За 25 г. кючеци с властта продажните българоубийци направиха това, което 500 г. робство и две световни войни не успяха да направят, а именно: демографска, икономическа, отбранителна (сравнима с позорния Ньойски договор) катастрофа. Българите за центове се отричат от вяра, род, история и родина. Това трябва да се спре тотално, ако ще и с цената на тежки жертви! Защото така или иначе, ако продължава всичко, както е до сега, българската нация съвсем скоро няма да съществува.

Крадалфин какво ще търсиш в Москва?Уж си бил дипломат какъв отговор за Южен поток чакаш от Руското правителство след като това е междуфирмен проект. Още повече вие упълномощихте Еврогеиския съюз да преговаря от ваше име. Руснаците са уведомили когото трябва.Вече ще купувате газ от поток ама ТУРСКИ и той пак ше бъде Руски.

ЗАЩО ЛИ РАШЪНИТЕ НЕ ТЕ ИЗХВЪРЛЯТ КАТО МРЪСНО ПСЕ? НАЛИ ТИ ГНИДАЧКА МРЪСНА ХОДИ В ТАТАРСТАН ЗА ИМ МЪТИШ ВОДАТА! ОТИДИ, ОТИДИ СКЪПИЧЪК. МОЖЕШ ДА СИ ДОЙДЕШ НАТОВАРЕН С НЯГОЙ ГРАМ ПОЛОНИЙ В ПОВЕЧЕ! ЗА БЛЯДОВЕТЕ ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ВРАГОВЕ! МЪТИТЕ ИМ ВОДАТА И В ТАТАРСТАН И В АЗЪРБАЙДЖАН! ВИЕ СТЕ ПЕТАТА КОЛОНА НА АМЕРИКА! ВИДЯ КАК ПОКАЗНО СЕ РАСТРЕЛВА ПРЕД КРЕМЪЛ ИМАЛО Е ДАЖЕ И КОНТРОЛЕН.

Много болни хора станахте,бе!Това рубломанията ще ви довърши!Вече изобщо никакви национални въпроси не ви вълнуват,ще продадете и майка си!

А,бе държавата потъва,той за Русия мисли!Много лесни и удобни станаха някои българи,дай им дребни пари и готови родоотстъпници!Сигурно ви се подиграват зад гърба на тъпотията!

Дългъ, Мензикуса, Все ти пречи нещо ? Ами, махни се бе, ... петно горещо !

Абе некадърнице намалете си държавните разходи и ще има мангизи. Нека пармаланета да се намали със 50%, да се продадат всички служебни коли, да останат 5 бр и по-малко крадете.

Е как ще стане тази работа?

...И КАКВО ОТ ТОВА, ЧЕ ЩЯХТЕ ДА ПОДАДЕТЕ ОСТАВКА. Е НЯМАШЕ ДА СИ ЖИВУРКАТЕ ДОБРЕ НА НАШ ГРЪБ, НЯМАШЕ СЕГА ДА СИ В БРЮКСЕЛ, СЛЕД ТОВА В МОСКВА, СЛУЖЕБНАТА КОЛА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ, ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА ТОЖЕ, ДА МУ МИСЛИМ НИЕ ДЕТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ. АМИ ЩЕ ОТГОВОРИШ ЛИ ЩО ЩЕ ПРАВИТЕ КАТО ИЗХАРЧИТЕ ПАРИТЕ , АМА НАЛИ ПЪК ОНОВА ДЕТЕ ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР ПЪК КАЗА ЧЕ ТЕ ВЕЧЕ СА ИЗХАРЧЕНИ. ПОНЕ КАТО ЛЪЖЕТЕ ЛЪЖЕТЕ В ЕДНА ПОСОКА, ЧЕ ВЕЧЕ СЪВСЕМ СМЕШНИ И ЖАЛКИ СТАНАХТЕ, АМА НИЕ ДЕТО ЩЕ ПЛАЩАМЕ И ВИ ТЪРПИМ СМЕ ПО-ЖАЛКИ.

Махни се бе, ... петно горещо!

Крадете за да живеете в лукс. В противен случай не се наемате даже и един пирон да преместите. ГОООЛЕМИ наглеци!

ЗА КАКВО ДА ВИ ИМА КАТО САМО ДРИСКАТЕ ЧЕТЕТЕ КАЛФИН И БОРИСУФ АГА И ОНЯ РАМАДАНА ТОВА КОЙ ЩЕ ПЛАТИ И ОЩЕ ХИЛЯДИ Открито е тялото на издирваната 23-годишна студентка

През 1997 г. , когато нещата много се напекоха, аз напуснах БСП и по настояване на Гоце Първанов продължих кариерата си отначало като съветник на Президента Първанов, а след това по негово настояване като безпартиен член на парламентарната група на БСП, а след това станах и външен министър от квотата на БСП. А сега много усърдно мисля дали да не напусна партия АБВ и да се прехвърля направо в партия ГЕРБ и да се помоткам там десетина години!

Колкото по-скоро това правителство подаде оставка, толкова по-добре. Калфин, ти си калфа, не си майстор. Подавай си оставката. Нали същите простотии правеше и като евродепутат.

Без дълга кабинетът подаваше оставка, а аз оставах без министерско кресло. Лесно му е на Гоце Първанов да говори за оставки, защото той просто няма какво да остави!

ДА ДЕ АЛА ЗА КАКВО МИ Е ТВОЯ КАБИНЕТ вие стееее за ОСТАВКА И ИЗБОРИ

Без дълга кабинетът подаваше оставка Със дълга Калфин трябваше да подаде оставка! И да покаже че АБВ не е съгласна да поема такава полит.отговорност... обаче това не се случи. Пак двойни игрички

Крепител, гъделмен, чесало ! Дялан камък, верен слуга, и той кумонистически запъртък!

Многа ма кефи злокобния писък на комуноидно-депесарската сган, с припев от страна на малоумната атакистка шайка... Плюйте, плюйте, кучета... Керванът си върви...

Ай-куку 46, нищо не казваш за гербаво-депесарската сган, подготвила се да открадне 16 милиарда. Колкото и да хвърляте опорни точки, ДПС и ГЕРБ гласуваха заедно дълг, по-голям и от този, натрупан при Т.Живков. Сладък ли ви е бахура на Местан, а? Голямо джвакане има да го джвакате, ако не вярваш, питай сърГей Станишев :)))

А на мен на писък ми прилича опита да се рестартира Южен поток като се изпрати Калфин в Москва. Сладки сънища.

Завода за боклуци в София е построен и вече работи!

Прав си калфа ако не е далаверата и кражбата вие няма да сте във властта.Такъв театър разиграхте ведно с шефа си гоце първанов който уж бил против заема,а върнал Цочев от летището за да гласува "за" заема и после уж падава оставка която вие не приемате-ей на това му викам гьонсурат.За пари ще продадете и майчиното си мляко измет долна.

Какъв умник бил Борисов да прати Калфин в Москва. Е там едва ли вече ни вярват. Това даже може да се счита за подигравка с Руската страна. Е ще го приеме някой от неговия клас, ако не някой помощник министър и след това ще се върне с празни ръце. Дано поне за пенсиите на хората се погрижи по добре отколкото в България.

Най- много да му пратят секретарката на заместник министъра, както се случи с онова еврогейче станишев преди 5-6 години в Москва, когато вися кат прани гащи пред Кремълската порта. Аман от комунистически лайна.

история прилича на тази, как Лупи спасява ЦСКА - с нови дългове, за да направи плащания. На това му се вика от пусто в празно за наша сметка. Да ни е честита :)

Не е ясно кое е по добре за България. Борисов определено вреди.

В такъв случай аз избирам: Без нов дълг!

А на теб не ти се иска да си изгубиш столчето

Как се дава заем на вече фалирала държава? Та нали ,ако не можеш да си плащаш заемите си вече във фалит?

Отлично !Че това бе нормалното! Ама вие си спасявахте пълната гуша, та затова гласувахте с ДА! Фурнаджийска лопата!

Кое бихте избрали? Оставката на боковата банда или 10млрд заем? С плюз се гласува за ОСТАВКА, а с минус за 16млрд заем. Много здраве на калфата!

Боко/Доган.

Е това щеше да е наистина добро за България, да си дадете оставката и да не взимате 16 милиарда на наш гръб. Мръсна комунистическа подлого

ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА, ОСТАВКА....!

За Великден!

Господине ти и онзи бившия социален президент сте емблемата на българската политическа ДЕМАГОГИЯ И ЛИЦЕМЕРИЕ! ВЪВВЕТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ РАЗБОЙНИЦИ ТАКИВА!!!

Браво, сега ще знаем цената на правителството - 6 милиарда. А ако бяха подали оставка - нямаше да има заем от 6 милиарда. Въпросът е - толкова ли са безценни тези боклуци?