Коментари - Да се обзаложим кое ще е първо: Брекзит или отмяната на лятното часово време? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я дайте за "климатичните промени" да си говорим... Че това е тъпо..

да се обзаложим! кой първо ще изнасилят кафата на костов. цензурата си или меркел... меркел трепти от щастие в цензурата на капута аденауер.

Шило

Обръщането на полюсите.

А защо никой не казва и пише GBexit-???!На български -ДжиБиекзит!

А според мене да ходим на работа по 3 дена в седмицата,две седмици в месеца! Заплата пълна!!!

джендърите на сталинка са в турски ступор. да ебат бабички, или да са верни на ердоган...

... всеки ден аванс да дават, през два-три дена цяла заплата! Нъл тъй!

Първо ще е падането на Режима Борисов.

Авторът да си свери часовника. Изкуствено е лятното време, а не зимното.

"Според мен, трябва просто пак да бъде въведено лятното часово време. " Каква тъпотия, която може да измисли само тесногръд и немислещ индивид, който не е живял в наистина тежки зимни условия достатъчно дълго време. При лятното часово време през зимата ще се мръква в 4 най-късно и в най-активното за почивка, развлечение и шопинг време ще живеем в мрак - като къртиците. Ще харчим повече за осветление, нищо, че използваме енергоспестяващи крушки - в моловете например те не са такива. Нито уличното осветление е енергоспестяващо. Децата нми ще се прибират по тъмното от училище,а родите;ите ще се притесняват да не им се случ1и нещо по тъмните улици и ще търчат да ги посреат, колкото и да са уморени след работа. Казвам го като човек, който е живял достатъчно дългио време на север, където през зимата се мръкваше в 2 следобяд, а 14:30 беше пълна тъмница. Разглезените европейци, в т.ч. българи идея си нямат колко е мъчително да се живее уж през деня - в пълен мрак, колко отчаяно липсва на хората слънцето и дневната светлина. Ама ще им уврат тиквите - неизбежно е.

Това е с времето е типична ЕС капутщина, една от многото показващи защо една страна може да реши да напусне ЕС, безвремието на ЕС и безкрайното предъвкване на едни и същи неща. Направо си е спомен от соца по времето на Брежнев.

2 часа през ноща е 2 часа през ноща, а 2 следобед е 2 следобед. кое не разбра?

Е това вече е заслужена подигравка .

Интересно защо го правят същото южните щати в Австралия като Нов Южен Уелс и Виктория...

Трябва да си остане зимното, което е истинското астрономическо време. Всяка промано вреди на здравето на хората. Децата да не ходят сутрин по тъмно на училище.

Yea

Нещо бъркаш, хайко.

Какво ще стане, ако Земята се завърти 7 пъти по бързо? Събота, неделя, събота, неделя... А какво ще стане, ако се завърти 15 пъти по бързо? Аванс, заплата, аванс, заплата...

Не, не бъркам. Живял съм в Сибир и знам безпощадно ясно какво ще бъде, ако оставят за постоянно лятното часово време, което впрочем е изкуствено създадено, Истинското, преди да почнат да местят часовниците напред, беше зимното.

Надявам се, че ще ви подейства разтоварващо, ако отделите няколко минути и видите клипа "Банд Одеса солнечнии зайчик". Прекалено го даваме само сериозно. Попитали веднаж американските жени, кое чувство най ценят в мъжете. Най неочаквано отговора бил чувството за хумор. Пожелавам ви приятни минути с клипа. И чакам някой друг да отговори със същото, кой е любимит му клип.

налятното време нпма да има ,за брекзит не е сигурно че щемогат от Ес да госпират нон стоп.

никакъв експерт не си ... нищо истинско нпма в зимното, то е точно толкова изкуствено както и лятното! Даже лятното е подобрена версия, щото на някой му е дошъл акъл в главата, но в БГ още не дошъл на колко беше там....Иво Христов гибеше броил

Брекзит или лятното часово време? Отговор - ДА

ни есме в България а не в СИБИР! пак повтарям БЪЛГАРИЯ и лятното време за нас е по доброто време! Прав си за едно, колкото по на север се отива ,толкова е по добро там зимното време,но за тези на юг ЛЯТНОТО е по добро. Вс епак ние не живеем в Лапландия при дядо тиКоледа!

Това е защото тъпите британци гласуват за про-Европейски партии като Либералите, а тия са готови да си унищожат държавата само и само да изпълнят желанието на Меркел и Макрон, съответно съботират Борис Джонсън отвсякъде као бавят Брекзит и вредят на собствената си държава.

Искаме отмяна на зимното, а не на лятното часово време.

2323 година -Утре в 9ч. ще има референдум за Брекзит. -По кое време -по лятното или зимното?

В Барселона се стъмва в 22:30 и - повярвай - хората не са болни. Напротив - живеят много по-пълноценно от теб. Лятното часово време трябва да остане.

и ние сме с вас!

Няма зимно часово време и така е от както е измислен часовника. Времето е едно - астрономическо. Предз 1916-та Германия, Англия и САЩ добавиха към него лятното. Крушките с нажежаема жичка харчели много ток за осветление. Колко сте зад него компютър дето го искате това? Има ли за всички клавиатури?

Днес слънцето залезе около 19 часа. Утре преминаваме към зимното часово време та в колко часа ще залезе слънцето в сравнение с 16:00 от коментара ви

можеш ли да мислиш, май не! но няма значение. Виж днес доколко е било светло - по лятното часово време и виж утре в колко ще се стъмни -по зимното ти време! Кога пада по рано здрача,а?!?

Дойче веле. Работническо дело. Все същото. Няма новини. Има налагане на мнения. Явно плащат добре, защото постоянно ги преписват.

в един момет някой е решил да ползва слънцето и е измислил слънчевия часовник и така се пръкнало твоето астрономическо.. приумица на някой си. Ти днес не забиваш клечка за да се ориентираш за времето,нали.За кво ти е тогава това време?!? Сега като искаш точно време има перфектни часовници ,а е въпрос на удобство ,кое да избереш. А за нашето местоположение лятното е много по добро !

И една трета от деня ще ти е тъмница 4 месеца. И за какво?!

Дойче Веле са леко в грешка - истинското местно време е не лятното, а зимното. Отместването с един час през лятото е допълнителната намеса.

зимното неудобно за нас време?!?

Дойчето нещо се обърка. Миналата година допитването у нас показва 31% за лятно, 69% за зимно.

това зимно време. Днес се стъмни в 19:00 часа, а утре ще е тъмно още в 18 :00.

През зимата имаш 8 часа светлина, което зимното го осигурява. Ако сме на лятно, 2 часа ще са в тъмнина. През лятото е без значение - имаш 14 часа светлина. Ето ти един цитат: "При постоянно лятно часово време те, както и студентите, ще са най-потърпевши, защото ще трябва да прекарват много по-дълго в тъмнина, тъй като ще стават с час по-рано и през зимата, когато по нормалното астрономическо време в 7 е още тъмно. Според мястото, на което живее човек, тъмният период на учене и работа сутрин рано ще се удължи с до 6 седмици годишно. Държава, която се откаже от лятното време, ще изпревари академично, технологично и икономически държавите с вечно лято в часовника."

искаме отмяна на зимното часово време нека остане лятното часово време смяната на часа влияе неблагоприятно на психиката на човека

На мен лично не ми пречи,осигуряване на 2 часа повече светлина не е лошо.Просто се чудим за какво да се мрънка

пълни глупости си писал! И училищата и работниците започват по светло деня. Все пак сме 21 век вече. Само,че следобед ще се стъмни един час по рано по зимното и няма да остане никаква светла пролука след края на училището или работата, а все има още нпкакви задължения за вършене след това. Ценния час светлина го дава лятното време! С това образование в бг времето е най малкия фактор върху академичното, технологичното и икономическо развитие на държавата.

А сутрин ставаш в пълен мрак, душата ти спи, не знаеш къде си, броиш звездите и шофираш за работа на лунна светлина това ли е по-хубавото?

Тука са се събрали хора които изобщо не четат коментариите, но раздават еднакви оценки (плюсове и минуси) на взаимно отричащи се мнения. На всички които отричат някаква наука в астрономическо и лятно време и забаламосват глупаците че това са измислици на хорта ще кажа едно - когато е зенита на слънцето над дадена точка астрономическото време там би трябвало да е 12 часа. Раазбира се държавите (освен най големите) са допуснали компромиси и са се поместили в една часова зона. Тъи като те са въведени когато ние сме били още в Османската империя нашето време е съобразено с географската дължина на Истанбул. Е правете си сметка доколко отговаря тя на София, а малоумници искат от едно практическо лятно време да въведем още по лятно (направо московско) . Кото отидем например до Сърбия уж всичко ще е еднакво ( и слънцето и светлината ) но ще трябва да въртим часовниците с два часа.

те пилотите на самолети и капитаните на кораби далечно плаване до един са психари ,нали щото правят по толкова смени на часа за година , колкото ти за цял живот не си правила!

пробвай пак ,че нищо не ти се разбира. за кое време си ти?

Кой е писал тая смешка?!

Всъщност е точно обратното. Хайде първо малко да почетем и после да говорим за психика и козлодуйски фолклор. А и още нещо - подарявам клавиатура с работещ Caps Lock.

че душата ти спи.имаш пробеми със сънп значи и гиприписваш на времето. Само ,че след като свърша работа искам да имам време и за нещо друго и ми е по важно да ми е светло колкото може по дълго и така с аповечето нормални хора. ти ако си в цилъл работа- вкъщи-работа и така нон стоп, другите не са.