Коментари - "Да държа курса е моят девиз": Макрон за пенсионната реформа и европейската автономия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой ще ти чете тая дълга предълга макароностатия, ма?

Да се държа за путката на баба ми това е моя девиз!

Макароне,скоро ще отвориш работа и на мен

Ти кура го дъриш отдавна, ама не твоя, а на Бай Дън. Скоро съвсем ще го лапнеш.

НА РОТШИЛД ....ШЛИФЕРА! МАМИН ТОЙ ЗЛАТЕН, КОМПЕТЕНТЕН И ПРАВОЛИНЕЕН! КАК ТЕ МРАЗЯТ САМО ТВОЙТЕ ПОДАНИЦИ!

Да държа курса - "с" е за благозвучие.

Да си съюзник на САЩ означава точно, единствено и само да си васал на САЩ. Империите нямат съюзници!

На какво бре, на подпален кораб? Я си виж площадите, па после се ежи!

Държи ама не курса а кира

Колко е сладкодумен.. а държавата му същевременно гори под напора на пребитото от полицаи общество.

Макарон става неудобен. Започна да мисли. Май ще му спретнат един майдан (или просто инцидент) с парите на някое (финансирано от чужбина) НПО. Късно е вече, Макароне. Цял ЕС вече е зависим от американския газ, уран и долари. Ще правиш каквото ти кажат. Но по телевизията ще продължиш да говориш за суверенитет, санкции, реформи... и да се преструваш че имаш думата.

Поредният му ТЕАТРО изпълнение цял свят знае че говори едно а прави съвсем различно - доказал се е с годините на управление.

УДОБЕН ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ СИ, ЗА КОЕТО Е НАЗНАЧЕН НА ТОЗИ ПОСТ!

Да държиш кура на Бадъна е твоята мечта мръден сатанист.

По-скоро да държиш к.ура, ама хайде

боци комуниста евроатлантик?

макарона СКОРО НА ГИЛОТИНАТА...

Сетиха след 20г ! 20г изнасят производства си в Азия заради евтина работна ръка и сега се сетиха , че са зависими от Азия ! Късно е ! Няма връщане назад !

Ако платят нормални заплати (не са се актуализирали от 80те а бонуси заплати и прочие облаги за тях, таван нямат!

Горчивата истина е , че вече ги няма тези кадри ! За 20г всичко се е променило и вече няма кой да работи ! Не само заплати , а ще трябва и обучение ! Лесно се намират тези от най-ниско ниво , но другите вече ги няма !

За какво са ти кадри от преди 20 години.Разберете да смяташ едно диференциално уравнение на лист хартия не е модерно да болно му е на таива кат Витански но нещата се развиват.Старите специалисти нямат и поняте от модерни технологии

Да държа кура е мой девиз...

в Курса "с"-то за благозвучие ли е или за множествено число?

При застаряващо население,но съчетано с повишаване на продължителността на живота е правилно пенсионната възраст да се вдигне,за да се подкрепи конкурентоспособността на икономиката. Иначе следват други по тежки в икономически и социален аспект беди вследствие конкурентия натиск от КНР ,Индия и други!!! Макрон е технократ по образование и затова не се колебае ,което е достойно за уважение и ще се оцени и от французите!!

Абе той уж люби пенсионерите пък що така ... :)

Благодарение на Макрон, Франция е васал на САЩ, бяз собствена политика, всички решения се вземат във Вашингтон, а той само ги изпълнява!

Колко ядрени централи има Франция ? Във Финландия от вчера работи най големия ядрен реактор в ЕС, пускат го със 7 г. закъснения заради аварии. По спешност, за да замени 30те % енергия след спиране доставките от Русия. Холандия планира 2 атомни централи построени до 2035г. А зелената сделка не е ли част от курса дето държат Макрон и останалите?

За вредите от президентската република.

Това като изказване на подиума, преди да дръпнат ръчката на гилотината бе

А кой курс?Левия или десния?

Той е изтривалка, биде и кофа за мигратски боклук

Европа трябва да защитава своите интересш.

Банк дьо Ротшилд държи Макрон.Не им пукя какво искат французите.Повечето от тях са роби за "богоизбраните" или гои както ги наричат техните расистки ужким книги.Христос ще ви отдаде заслуженото не се бойте!

Няма как да повярвам, че от Макарон може да излезе нещо добро, но е хубаво, че се говори за европейска автономия, понеже ЕС е колония, а България - на колонията колония.

Да, да само си говори... Като го стиснат утре за гърлото - я чрез данъчните органи, я чрез хомомо групички и разни подобни, веднага ще запее друга песен. Ако е искал независимост защо не гласува и той за Льо Пен? Едно не може да им се отрече на днешните европейски "вождове" - могат да говорят с часове и нищо да не кажат! А да - и всички са завършили театрални школи....