Германска фирма предложи проект за стадион в София

Германската компания за спортно строителство IFS планира инвестиция от 40 млн. евро в нов стадион на мястото на сегашния "Славия" в квартал "Овча купел" в София.

Обратно в новината

Коментари - Германска фирма предложи проект за стадион в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За народа пари няма, но за стадиони ще намерят! После ще кажат, че се налага спасителен заем за Столична община , от който да вземат пари за спорт, който спасявал от наркотици и други напасти, но от спортистите няма кой да ни спаси! И кой дошъл да строи- фирма от Германия, която не ни пуска в Шенген, за да не измолим някоя пара, докато Гърция се дави в помощи. Редно е Славия като искат стадион да постигнат успехи и със спечелените пари да си построят, а не сдуханите софиянци да плащат за зрелища, докато не могат да си плащат парното и тока. Дава се лошо послание към обществото.

За народа пари няма, но за стадиони ще намерят-Германската ФИРМА затова е фирма ,а не благотворително дружество...

Малко ми се струва въздушна тази работа. За Славия знаем на кого е, а за ЦСКА пък е ясно, че ще съществува само до март догодина. дали не е схема да се "придобие" терена за без пари? А и гл.арх. на София е заявил, че "няма да пречат"?

Теренът отдавна е на ПФК Славия и точно защото няма бакии със собствеността му - затова там се прави, плюс минералната вода, бъдещото метро..

То стадион добре..ама трябва футболисти..а тези фолкаджии едва ли ще иде някой да ги гледа,та макар и на нов стадион...

абсолютно излишно капиталовложение, тъи като в българiя няма футбол, а няма и да има.

Е на кой му пука за футбола. Ще се инвестира в инфраструктура която няма как да бъде изнесена в офшорка. Дано стане.

Ще разрушат стадиона, после няма да построят нов, клубът ще се затрие и на това място ще излязат едни нови терени за застрояване с блокчета. Има ли връзка с пословично известни имена, по- добре да се мисли за най- лошото. И без това народът ще гледа и ще си спомня за онези дни,когато е имало Славия, а сега не може да си плаща тока и парното.

Германската компания има за главен акционер хора от Интерпетролеум енд партнерс - демек СИК :)

Вечният архитект Диков.. тоя ще откара на власт повече от бай Тошо - докато не останат и 5 квадрата градинка в София..

Само стадион ни липсва в София, след залата Армеец, която всеки ден се пука по шевовете от публика, сега и тук трябва да пукнем шефовете. Моловете не са ни достатъчни.

Хейтър, Не се пука всеки ден, но веднъж да се случи има къде да отидеш. А хората не ходят на мачове, защото няма къде. Отборите са каруцарски както и стадионите им.

Хората не ходят на мачове, защото няма какво да гледат на този мач. Футбол може да се играе на всяка поляна, но когато на тези поляни са пияни чалгари футбол няма как да видиш!

Това не е добра идея. Ще изяде сигурно част от парк Овча купел, което ще е глупаво. Освен това, по-добре е да търсят начин стадионите д са в по-отдалечени от жилищни райони терени. Далеч от хората да крещят колкото си искат, да се бият на воля колкото си искат. фенове срещу фенове, полиция срещу фенове, по избор. Без това да пречи на нормалния живот на другите невинни хора. И без да страдат невинни автобуси, тролеи, трамваи, които да си сменят стъклата след поредното дерби. И най-важно, колко ще струва и кой ще плаща. Да проектира всеки архитект ще го направи, по-добре или по-зле. В случая се стъпва на готов проект. Германците си търсят на кого още да го продадат.

Далаверата е много проста. Терена и прилежащите площи се отчуждават за строеж на стадион. След 3 до 5 години се сменя статута на замета и започва да се строи хотелски комплекс.

Стига бе. Кой ще ходи в тия хотели. То станаха хотел до хотела. И вътре и те празни.

6 седмици, ХАХАХХА, нашите корумпирани чиновници ще им трябва поне година за документите.

Чорбар при Овцете няма да стъпи. Ще му изрежем гредите и ще му прекопаем терена - искаме си Кочинката в градинкатаааааа

Тази инвестиция е жизненоважна, защото международната Вяра в Партията е срината по неизвестни никому причини! "Преките инвестиции в страната за януари - август 2013 г. намаляват с 52%, до 772.5 млн. евро, допринасяйки за БВП с 1.9%, спрямо 4% от БВП през същия период на миналата година, сочат данните за БНБ. "

Ние стадиони не ядем!

на гол тумбак още едно чифте пищови

МалийЙ, Баша и Боко Бесхуанови мнноого пари че потрошат Да сберат на едно место сичкия боклук на България Та да се чуе до Пернишко и Трън ОСТАФКА, ОСТАФКА !!

След 24г.,...най-после нещо ПОЛОЖИТЕЛНО!

С отрицателен завършек

Не си ли вземат консултант от Партията - ще строят, ама трънки.. Нищо не става без Експерт!

Предлагам за строителството на стадиончето .... консултант-експерт по хидро-строителство! Може и същият оня от "цанков камък" ... все пак е проверен и е с практически опит!

Той напоследък е малко болнав....

Пак за Доганя ли иде реч. Той с проекти за 40 млн. изобщо не се занимава. На 40 милиона колко да е неговата комисионна (най-много 39 млн.)- че и за 'независимия Български съд да остане нещо иначе кой ще го оправдава)

много е зле транспорта до там- първо да направят метро.

24 хиляди места. Ако всички слависти отидат на мач. се падат по около 1500-2000 места на фен.

Много си Уригинален

КОЛКО Е МОЯТА КОМИСИОННА? ЩОМ НЕМА ЗА МЕНЕ, ЩЕ МИ ПОСТРОИТЕ ОНАА РАБОТА ТОГАВА