Десетки в ареста преди дербито - носели мачете и точилки

70 души бяха отведени в столични районни полицейски управления при дербито между "Левски" и ЦСКА. 55 от тях носели забранени предмети.

Обратно в новината

Коментари - Десетки в ареста преди дербито - носели мачете и точилки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спрете футболното първенство, щом застрашава здравето и живота на хората. И без това е пълна пародия на футбол.

Тези момчета като са такива мъже, защо не посетят сараите на Доган?! Ще направят неоценимо добро на България, вместо да се бият един други.

Ужас,личи си как отиваме към дъното на цивилизацията! Предлагам тези със ;спец; оборудването да ги изпратят в Ирак или Сирия,ще бъдат повече полезни там...

Тъкмо започна новия сезон на "Живите мъртви" и хората си носят мачетета, тояги, точилки и пистолети, в случай че налетят на зомби да имат с какво да му сцепят главата.

Навремето и аз ходих на стадиона да гледам мач. Ходихме заедно левскари,цесекари,слависти. След това заедно продължавахме в някоя кръчма. Който спечели черпи първата бира. Това сега е отвратително. Какво ги озлобява тези момчета така,че да ударят друг човек само за тоа,че харесва друг отбор ? !

Звучи като утопия вече това :)

тия па охлюви кога са играли

ПФК Левски -поругава паметта на апостола. Този клуб трябва да носи името ПФК Селяка.

А с "новите-стари" екипи най-им приляга Геренасарай.

След мача на нашите звезди гледах мача между Реал и Барса-беше ме яд че съм си харчил тока за тези наши цървули

Те дори не са наши. Избери си един чужд отбор, наречи го ЛЕвски и му се радвай.

Най лошото е ,че тези говеда не само отиват с ясната цел да вандалстват и да бият а се гордеят с това .

От всички "забранени" предмети изброени тук, единствено бомбичките са забранени. Всеки може да си купи от магазин точилка, мачете (трудно намираемо) или каквото и да е друго от изброеното. Въпросът е как ще го използва. И разбира се защо искат с това да влезнат на мач. И естествено, че не трябваше да могат да ги допуснат. Но едва ли могат да повдигнат обвинение (освен за бомбичките), че се намират в тях. Въпросът е и как са се държали.

То и трактор може да си купи говедото мръсно,но редно ли е да се влезне с него на стадиона ?

На Калпава Държава и Демокрация им пречат младежите!

На калпавите Левскари ,Цесекарите им пречели

Този с точилката на баба си искал да наточи мекици за Батков.

е много ясно - ше точат баница и после ше я режат на парчета

Живков преди доста години закри ЦСКА и Левски. Време е упражнението да се повтори.

e basi darjavata prosta. vmesto da arestuvat horata koita izkradoha te mi se zanimavat s gluposti. prosti maloumici hahahahaha

Кога ще забранят на тези гове да посещават изобщо, който и да било стадион?! Това не са фенове. Това е из*мет, която единсвено търси повод за бой и кървища. Такива са правилата на играта - единият печели, другият губи. Т.нар. фенове плащат ли за изпочупените седалки, огради, глави?! Хората, които се движат по маршрута им след мач, трябва да треперят дали ще се приберат здрави. Идиоти!

Ti si genii be/ma!!!

...V6 Turbo 6x6, модификация 100йч0, 32 клапана ... и гуведото умрЕ.

Интересно какво обвинение са им повдигнали, след задържането с точилка на автобусна спирка?

ФУТБОЛ... мястото, където малоумниците си избиват комплексите!!!!!!!!!! Същото е и "Формула 1" , но за сега е по-кротко. Не намирам нищо хубаво във футбола. Банда малоумници гонят една топка.......... Във Формула едно е същото, само дето не гонят топка, ами форсират колички и с часове обикалят в кръг. Явно, човекът има нужда да разпуска, ама не по тоя начин .............

Не си прав, феновете на Ф1 имат поне известна доза интелигентност докато футболните фенове са доказани малоумни идиоти.

На формула 1 не се ходи с тояги и сопи, и феновете не се бият помежду си или с полицията. Освен това Ф1 е директно свързана с автомобилната индустрия и всичко ново се пробва там преди масово производство. Примери много, може и сам да си ги намериш. Футболът е интересна игра, особено ако се играе от интелигентни хора. Но нашите сериозни футболни фенове са чиста проба боклуци, утайката на обществото.

я пак си прочети коментара...верно ли си толкова ограничен?...

с мачетето трябват мерки като в тов видео: 10 Краповых беретов против 100 фанатов динамо

МИШОЦИТЕ СИ ИЗБИВАТ МЪКАТА ОТ МИШИЯ ЖИВОТ КАТО ЛЪВОВЕ В АГИТКАТА НА СТАДИОНА ... ... ОБАЧЕ КОГАТО МИШОКА ВИДИ МУТРА - ПАДА И ПОЧВА ДА ЛИЖИ ЦЪРВУЛИТЕ МУ :)

ти знаеш наи-добре

и на мен са ми лизали цървулите

Гледах по телевизията агитките отиващи към стадиона ... не ги плаши нито студ, нито сняг ... ето - и са се подготвили подобаващо със снаряжение ... та си мисля ако тези хора бъдат стимулирани да направят нещо градивно за държавата и народа - че тази държава ще цъфне! Вместо това те си хабят енергията във викане, побоища и псуване по стадионите!

Те не стават за нищо друго, освен да пият и да се бият, ама и боят им е гола вода - нападат само когато се пет пъти повече от другите. Боклуци и отпадъци

Ако е било по Тошово време ,тези от агитката да са напълнили Беленския затвор и ще вдигат диги за да няма толкова наводнени райони от дъждовете

Факта че си фен на тези два нещастни селски отбора говори какъв малоумник трябва да си за да си им фен.Тази безмозъчна паплач която налита и на случайни минувачи трябва да бъде съдена по бързата процедура.Никой няма нужда от тези олигофрени. Личен пример: Стоя с колата на червено до стадиона, олигофрена пресича пред мен с някакво знаме гледа ме крещи и ме псува озверял. ИЗМЕТ !!!!

Що, изобщо да си фен на някакви ритнитопковци, които си сменят редовно отборите, да не би да не е малоумно?!

Меч и мачете.... лумпени... кой носи меч на мач... вкарайте това в затвора, да гние там !!!

Пратете ги сега 2 дена да ринат сняг по 8 часа на ден!

Малко им е. Това са яки бичета, които имат много сила и никакъв мозък. За тях е нужен къртовски физически труд, с който да насочат в правилната посока енергията си.

ПРИБЕРЕТЕ ГИ , ОСВОБОДЕТЕ ГИ И КАТО ДОЙДЕ ВРЕМЕ ЗА СТАЧКИ И ДЕМОНСТРАЦИИ ПАК ГИ ПУСНЕТЕ !! ТЕ СА ВАШИЯТ КОНТИНГЕНТ С КОЙТО МАНИПУЛИРАТЕ ДЕМОНСТРАЦИИ, МИТИНГИ !! НЕ СМЕ ГИЗАБРАВИЛИ !! ПОМНИМ ГИ НАЙ ВЕЧЕ СЪС СТУДЕНТСКИЯ МИНИТГ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И С БОЯ КОЙТО ЯДОХА НЕ ТЕ ВАШИТЕ ХОРА СКИНАРИТЕ, А НИЩО НЕПОДОЗИРАЩИТЕ СТУДЕНТИ!!! КОЛКО ОТ ТЕЗИ СТУДЕНТИ ВЕЧЕ НЕ СА В БЪЛГАРИЯ, НО ИЗМЕТА СИ СТОИ ЕДИН И СЪЩ - ВАШИТЕ БОКЛУЦИ!

Професионалния спорт се отделя от истинския спорт и се превръща в култ. Не е ли смисъла на спорта народа да спортува а не да го гледа по телевизията или трибуните. Едно време пред селската кооперация на една ливада играехме футбол, малко се поконтузиме, след това на по бира, това разбирам под спорт, аз да спортувам. Ето друг пример, дали е по-хубаво да гледаш други как се eбът или ти да eбеш. Бизнеса влиза в спорта и се губи смисъла и целта на даден спорт, а това е да те накара и ти да го практикуваш. За спортните хулигани е друга приказка, някой от вън желае да ги има, ползват се за разни цели да речем платени протести, размирици. Вземете Киев, колкото и да изглеждат безсилни хлапетата, агитката на Динамо Киев направиха цветна революция, убиваха полицаи, свалиха президента или в Одеса агитката на Металист Харков запали живи над 100 човека. Както от всички страни ни разлагат държавата и фен клубовете са едно звено в това, един момент може да изпълнат дадена задача.

бсолют точно.Тези групи фенове са вътреш в мозъка си организирани към някаква идея.Лесно може да се използват за решаване на други зад-политически,демонстрации и наказатлни акции.При обучението в ЦРУ групите фенове се разглеждат в специален раздел когато трябва да се извърши погром с полит цел. Дават се пари и се насъскатСъщото става на по-високо ниво и с исляма:Обединяват се около измислена идея и след това се хвърлят за политически цели.Касапите от Идил ще бъдат насочени с/у Русия. Когато Европа бъде ислямизирана САЩ ще се сетят, че трябва да я освободят от Противника и ще повторят печалбите от ВСВ.

САМО ГЛАВЧОВЦИ И НАРКОЗОВИСИМИ ХОДЯТ ДА ГЛЕДАТ НАШИТЕ РИТНИТОПКОВЦИ.КАКВИ ПАРИ ДАВАТ НА ТИЯ РИТНИТОПКОВЦИ КОИТО ДАЖЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОДПИСВАТ.НЕЩАСТНА ДЪРЖАВА.

МВР-то,защо не ги оставите тия уроди да се избият!А ако остане някой жив -доживотна присъда и готово! Трябва да стане като Хейзъл ли?

Искам да кажа нещо. Не съм фен на куките и всеки път, когато го пиша имам предвид онези, които са мръсници, а не онези редови служители, които сърбат попарата на мръсниците. Днес в центъра на София е пълно с полицаи, които трябва да ПАЗЯТ глутницата нарочно изтъпяващи до пълна невменяемост фенове. Кога става това? Не е заради снега и лекия студ. На границата ни идват бежанци, които имат нужда от помощ, но за разлика от преди година сред тях има откровени терористи и в градовете има нужда от повече полицейска бдителност. Вместо полицията да е заета с важните опасности, тя трябва да пази "тяхно величество" феновете. Трябва да бъдат пазени от самите тях!? Тази безмозъчна липса на елементарно възпитание, култура и най- вече дисциплина са решаващи за моментите, когато народът трябва да е дисциплиниран и отговорен, за да покаже на враговете си, че е готов за мощен отпор. Няма време за забавление на тъпите фенове , защото по това време шепа алчни копелета искат да натътрузят на народа липсите в КТБ. Феновете, както и всички ние трябва да погледнем враговете си в очите и да им покажем, че те ще мрат, а не ние заради тях, че те ще фалират, а не ние заради тях и затова е време феновете да започнат да се държат като мъже и да покажат къде им е мястото. Пълното безумие на зрелището е напразно хабене на силите на полицията.А на всичко отгоре, за разкош, феновете ще се сбият, за да се стоплят, което по- скоро доказва, че тези клубове трябва да бъдат закрити, защото подстрекават насилие със съществуването си вместо да поощряват стремежа да се спортува.

важното е да не ги пуснат за мача

КАЗВАЛ СЪМ ГО И ЩЕ ГО ПОВТОРЯ: ТОВА Е НАЙ-ПРОСТАШКАТА ДЪРЖАВА НА СВЕТА!!!ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ В ЕВРОПА КАК СЕ ЗАБАВЛЯВАТ"ФЕНОВЕТЕ"!!!

Няма начин да не се вдигна в този сняг да ги гледам тези некадърници.

Но простаците - никога!

На един мач човек трябва да се забавлява,не да носи оръжия,бомбички и т.н. и да се държи като най-големия лумпен!Чудно защо,на това дерби например зрителите се наричат ултраси!

Ами защо си мислиш, че масово хората НЕ ходят на стадиона да гледат? Айде - каруцарските псувни - майната им, ама заради такива ултраси хем се разваля удоволствието от играта на обикновения зрител, хем гаранция ще ма някаква простотия с ранени и потрошени. В Англия - и от там - в цяла Западна Европа си разрешиха въпроса по интелигентния начин - тия, дето бъркат стадиона с гладиаторската арена са с доживона забрана да стъпват на стадиона и си гледат мачовете я в кръчмите, я в клубовете. Само че у нас противопоставянето на феновете едни на други - защото заедно са голям страх за кукловодите - е политика ползвана от десетилетия за отклоняване на вниманието и изразходване на опасната за тях енергия. Защо мислите, че се създаваше обстановка да се бият агитките на Левски и ЦСКА още по времето на Живков? И уж ги наказваха, но не премахнаха враждата. А по тях се водеха всички и резултата е ясен - тотално беззаконие и простотия! Кой нормален човек ще се занимава с тия глупости и защо? За да гледа играчи, дето са затрупани от разни татуирани в стил "метро", разни "българи" от Гана, Бразилия, и т.н. майна си Райна, вместо децата от на практика разбитите школи и с резултати и игра, дето говорят "черно тото". Не че по целия свят го няма черното тото и нагласени мачове - та последно помните ли играта на злобната балерина Роналдния с номер 7 и двете измислени дузпи срещу Лудогорец в София? Но поне хората могат да гледат футбол без гладиаторите от агитките да го избият на простотия.

Така е ,след като няма държавност ,...ВАЖНА Е ДАЛАВЕРАТА ЗА ОБЩИНАРИТЕ И УПРАВНИЦИТЕ ,ЗАЩО? Защото ,като има счупено и потрошено ,то и собствените ''фирмите ''на общинарите ще ПОДНОВЯТ СЧУПЕНОТО ,ОТКРАДНАТОТО ,..А БАНКАТА-- КТБ --ЩЕ ИМ ПЛАТИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ,НАРОДНИТЕ ПАРИ,... ТОВА СИ Е ЖИВА ДАЛАВЕРА...

платените лумпени на Фекалиевски.