Бойко Борисов обещава ЦСКА да е там, където му е мястото

Министър-председателят на България Бойко Борисов отговори на феновете на ЦСКА в социалната мрежа Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Бойко Борисов обещава ЦСКА да е там, където му е мястото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав си е човека. Мястото на такива които не си плащат супата е в кочината.

ЛеФски - свине, свине, свине, свине ;-) Та кога ще си платите за кабриото, в този ред на мисли?

Ми то си е ясно - чорбата си извоюваха място в Б група (или както и да се казва в бъдеще

КАКВОТО ИСКА ДА ИМ ОБЕЩАВА , НО ПАРИ САМО ОТ НЕГОВИТЕ НИЕ НЕ СМЕ КАСИЧКА НА НЕКАДЪРНИ ,,ФУТБОЛИСТИ"И МОШЕНИЦИ

Кво става путиноидни тролове, нещо не обяснавате как хем сте от ЛеФски, хем от СССР ;-) Ще подарите ли синя фланелка на Залдостанов и "Нощните вълци" ;-)

БОКо каза, че ще Ви купи колело - ама друг път...!!! :::))) Ако на наказаните да играят в долни групи ЦеКа, Латекс, ЛокоСФършил, бъде разрешено от държавата по служебен път да играят в нек'ва си нова "висша лига" или в "А" група, то ТОГАВА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ ЩЕ БЪДЕ ОТСТРАНЕН ОТ ВСИЧКИ МЕЖДУНАРОДНИ ПРОЯВИ НА ФИФА И УЕФА...!!! Давай БОКо, смачкай окончателно и футбола в "територията"...!!! :::)))

Екстра, тамън няма да се излагате повече в евротурнирите, драги ми откриватели на сибирското градче Павлодар и култовият тим Иртиш ;-)

Прозират интереси нямащи нищо общо с ЦСКА, футболът и спорта ....абе ... Борисов има ли нещо което да направиш и то да не свързано със собствената ти кожица .... а Борисов?!

Да попитам пак, как хем сте с Путин и СССР, хем сте от ЛеФски и искате да пращате ЦСКА в "Сибир", драги ми бивши "атлантици", "демократи" и сегашни шизофреници и фурнаджийски лопати ;-)

...каква вест е достигнала до тиквата банкянска?!?!

Иртишшшшшшшшш ;-)

ЦСКА не само ще е в А група от новия сезон заедно със стадиона си и базите в Панчерево, но ще остави и ярко присъствие. Още ли има, които не са разбрали заслепени от злобата. Които милеят за футбола в България си дават сметка, че без ЦСКА няма нормално първенство в България.

Всички в тази държава може да бъдат изгърбени от съдия изпълнител, само Левски и ЦСКА не искат да си плащат сметката. Как така премиерът ще обещава на лица без никаква отговорност безкрайно зрелище, за което никой няма да си плати сметката? От къде на къде?

А кой ще плаща дълговете, Тикво? Ти ли?

ще си ги плащат тия дето са ги направили - Васил Божков - Черепа, Иво-Праховеца, Митко - Гърнето и Лупи ;-)

Ха-ха ха!!! ЦСКА-то като Англия:) Излезе от А група и вече няма група А, или там, както и викат:)))

Само наште да не му се връзват на приказките и да ми го превъзнасят.Всичко е с цел!

Късно е либе за китка или след дъжд качулка, помагайте :) ?

Казал е , че държавата трябва да си получи парите !

Идват избори.

ако 1 транспортна фирма дължи 2 милиона на НАП,и 5 милиона на ДАИ,бохте ли и дали лиценз,господин премиер

Ex, пуста камионджийско - геренаджийска романтика, знаем че сте все шофьори, личи ви отдалеч ;-) Разликата е, че фирмичката ти с 2-3 камиона на по милион километра няма никакво обществено значение и такива има още колкото искаш, а ЦСКА значи много за 2/3 от България и няма друг като него ;-)

в момента цска,е точно там където трябва.ако искат да играят в "елита"първо да си платят дълговете,а след това и да се класират за участие.по думите, на малоумният ни премиер,нищо не пречи и "мангал"-зидарово ,и "миньор"-каменар да играят в а група

Пепи, в момента и Селски 1914 трябваше да е там, щото беше също толкова неизряден, колкото и ЦСКА през пролетта на миналата година, ма Боко, Дебелян и Сашо Зъбчето натиснаха когото трябва, а после и със ЗАКЪСНЕНИЕ пооправиха дълговете с чужди пари, след като успяха да изклатят Батков да си даде акциите без пари, разбра ли сега драги ми водачо на тежкотоварни МПС-та ;-)

Представяте ли си,премиера на Великобритания да дава изявления къде било мястото на Глазгоу рейнджърс???!!!!Тази мутра няма ли съветници?!

Представяш ли си премиерът на Великобритания в същото време да е собственик на Селтик Глазгоу и да ги засипва с рекламодатели и да реконструира стадиона им с народна пара ;-)

За сектора на лудогорец ли говориш?

Бойко както обикновено се месе, където не му е работа, но се надява да получи народна любов от фенове и подобни. Нали оправи всичко, което се изисква от министър председател, та дойде ред и на ЦСКА, но там има опашка. Доста оправячи се навъдиха.

В случаят се опитва да избегне социално брожение, протести, безредици или най-малкото наказателен вот от червената публика, но се получава като в поговорката "Късно е либе за китка", щото заедно с ортаците си Сашо Сталийски - Младши и Дебелян Пеевски е собственик на клуба от Подуене и им построи кабрио - трибуна с крадени пари от АМ Черно море ;-)

Я, ква била работата, в тоя проруски сайт, било пълно с братчеди от Подуяне... Нали бяхте антикомунисти, атлантици и навремето викахте "ЦСКА в Сибир", пък сега плюете по "комунистическия отбор" ;-) Шизофрения до шия...

Кво става бе, тролове, гледам цъкате минусчета, ма не можете да обясните, как хем сте с Путин и СССР, хем сте от Левски и искате да пратите ЦСКА в "Сибир" ;-) Там сигурно е хубаво, вашите жалки подобия на футболисти ходиха дотам - до Павлодар, на гости на Иртиш ;-)

Бочка, айде няма нужда! Аман от комунисти, ченгета от ДС, милиционери и пожарникари. Поне не пречи, защото ти точно това правиш.

Аз съм болен цесекар и ненавиждам селяни членували в бкп, наркотрафиканти, участвали в рекетьорски "фирми" като Рапон2 и прочие. Не ходя да гледам мачовете в Г сектор защото там викнеш ли ББПП от Офанзива ти искат сметка и веднага 30 човека ти скачат. Бях свидетел как пребиха едно момче. Платени наркомани на Тиквун. Същото е положението и при теленцата.

Който е натрупал дългове, като В. Божков, Титан и Лупи да си ги издължи, Гр.Ганчев не е глупак за да плаща чужди вересии. Чест му прави, че сформира ново дружество, а на който не му харесва да духа супата. Никога не съм подкрепял Бойко, но в случая е прав, че мястото на ЦСКА е в елита и сърцата на половин България.

И ние на него - във варел с киселина!

Ох, олекна ми! Щом ПОСЛАНИЕТО е стигнало до бившата мутра и настоящ Тутанкамон, нещата са ясни! Ще се цакат комисионни!

Мутрата обожава да прави празни жестове и да се къпе в любовта на феновете. Идват избори. Едно такова изказване на Мутрака, означава че законовите порядки в тази наша изтормозена от мафията държава не означават нищо. Баш мафиота е поел ангажимент. Капо ди тути капи.

Хайде, цесекари и да не забравите после да гласувате за Б,Б. Вашата върхушка яла и пила за наша сметка, вместо да я натикаме заедно в пандиза и я накараме да върне заграбеното, сега държавата се включва активно в "играта", (а управниците са много опитни точно там)... Тъй че дерзайте, но си спомнете, когато вас ви подгонят за забавено или неплатено левче (не милиони!),,,

Абе тоя оправи БЪЛГАРИЯ,сега е на ред да тури у ред и футбола.Сичкото Мара втасала......

цесекари пишат писмо до султана ..

На това УЕФА И ФИФА му викат държавна намеса във футбола!Последствията са ясни!

Ако бях фен на ЦСКА,щях да умра от срам от този франкенщайн чавекс!

Тоя Франкенщайн, наесен ще ви пори яко ;-)

АМИ ТЕ СА ТОЧНО НА МЯСТОТО СИ!

Всички, даже и националният тим , са си за В група.Те са опитно поле за татуировки и не знаят от коя страна се рита топката.Нищо не става от тях!

Закони няма ли в тази държава? Няма никакъв начин Литекс-Цска да играе в А група без да бъдат погазени законите.

Мястото на Цска е да не съществува, защото ако не бяха дошли на власт комунистите, нямаше да има Цска.

Няма нищо по-нормално - наесен има избори и център нападателя и изявен голмайстор, шампиона по тенис, даващия първите два хода на шахматния турнир по шахмат и т.н., и т.н. изявен спортяга флиртува с публиката !!!! До тогава все ще намери кой да посочи вместо магарето !!!!

Mожеш ли да си сменяш името и да се регистрираш като нова личност през няколко години и да не си плащаш данъците, таксите, кредити, дългове, ДДС...Бойчо, Боичко, Боянчо и разни такива...

Да ти се връща, Боце.. дано и ти си там, където ти е мястото.. ;))

Защо винаги по нова телевизия взимат интервю от някой левскар когато питат за ЦСКА?

какво е ЦСКА ? няма армия , а има клуб на армията ! рр Да не са от БСП , нали и те имали история и са ЧЕРВЕНИ !

И къде е мястото на ЦСКА???? Ако го турите насила в А група, значи то мястото му е в една група без правила, където всеки с връзки може да си влезе, независимо от правилата и задълженията. Същото важи и за Левски и останалите. Ако едни отбори си плащат, а други само се чудят как да се преригистрират, за да скрият данъци и осигуровки, то да ти таковам и шампионата и лигите. Очаквам скоро УЕФА да не ни пуска и на клубни участия с тия нашенски измами.!!!!!

Щом ЦСКА бие Левски в последните 10 среши значи Левски е за "В"група.

С 30 милиона е лесно да купиш играчи и да биеш, ама после трябва и да си платиш дълговете. И от последните 10 срещи има 7 победи и то в една година. В същата година Левски отстрани ЦСКА за Купата на страната.

Аз на въпроса къде е мястото на ЦСКА не мога да отговортя ( а и не ми е това работата), но имам въпроси за задаване: 1.Къде е мястото на тези които ограбиха ЦСКА , не е ли в затвора? Защо нещата се покриват ? Като знаем имената на тези дето се въртят около ЦСКА не е трудно да си дадем отговор ....... 2. Това ли е работата на министър председателя на една парламентарна република, да се занимава с футболното първенство ? Популситки да си играе с чувствата на една група хора, да им дава надежди, че може да заобиколи!!! закона и правилата в държавата . Ами нали утре и други ще поискат това ? Пожелавам на феновете на ЦСКА ( а и на всички други отбори) да не се подават на популистки въдички, да подкрепят отбора си (един отбор е велик не поради прищевките на някой властимащ) ...... и най-вече да не забравят да търсят истината и първопричината за всички тези неща които се случват! Защото Б.Борисов не е решение на проблема, той част от неговата първопричина . Такива като него създадоха една мафиотска държава в ръцете на престъпници, които безнаказано ограбват и се гаврят с хората!

Ми то утре тоя комуноиден мутро-милиционер генерал-лейтенант доктор капитан от пожарната Борисов може така да реши кой да бъде шампион, щото така му се полагало! А той самия не си е на мястото-Софийския централен! То и ние не сме си на мястото щото го търпим и него и цялата му безочливо крадлива кохорта.

Що да не прави каквото си си иска в тъз проста държава?

Длъжници или изрядни платци?

т.е. Г група

А ти, Цветанов и компания защо не сте на мястото където ви се полага, Софийския централен?

деер

ЦСКА,Левски,Локомотив СФ,Славия и т.н. няма....Има само едни схеми за влияние и начин за крадене на държавни пари. "Феновете" на ЦСКА защо не питат, колко пари наля държавата по един и друг начин за поддръжката на отбора чрез договори и концесии???? Къде са тези пари, защото клубът е на много минуси и хазната го е отнесла два пъти!

В тъз проста държава...

КАКВОТО КАЖЕ БОЧКО ТОВА ЩЕ Е!ТАЗИ ГОДИНА ОТБОРА ОТ ОБОРА ЩЕ Е ШАМПИОН,А ДОГОДИНА ОТБОРА НА БОЧКО-ТИГРИТЕ,ЩЕ СА ШАМПИОНИ!В КАКВА ВЕЛИКА ДЪРЖАВА ЖИВЕЯ!СЕВ. КОРЕЯ РЯПА ДА ЯДЕ!