Фенове на ЦСКА счупиха стъкла на централата на БФС

Фенове на ЦСКА протестираха срещу случващото се с любимия им клуб. Част от тях щурмуваха централата на Българския футболен съюз на улица "Иван Асен II" в София. БФС изрази възмущение от вандалския акт в центъра на столицата.

Обратно в новината

Коментари - Фенове на ЦСКА счупиха стъкла на централата на БФС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЧОРБАРИ долни -има и други отбори в тази държава .Идете при Сашо Апашо да скандирате - при Божковците и други знаете ги кои.Защо отпадна Монтана ? Заради Локо София - еее стига с тези Софийски отбори . Там във ВВВВ ви е мястото.....

Ми те феновете на ЦСКА пвече от привържениците на Бойко по площадите! Трябва да им се вдигне надницата, щото има лоши битови - дъжд.

Най - накрая някой да каже истината за българския футбол! И това кой? Най- простите фенове! И какво казват? Мафия! БФС е МАФИЯ! Били вандали! А с мафията какво да бъдат, тя не е ли по- лоша и от вандалите? Феновете имат правилна оценка на събитията относно мафията, но не виждат, че клубът им служеше за пране на пари и беше използван от престъпници, както се случва с много други клубове.

Как така става- имаш лиценз да играеш-отказваш да играеш в Европа, като ще си търпиш санкциите и хоп ти взимат лиценза за да играе с него някои друг а ти си без лиценз. Това може да се случи на всеки клуб стига БФС да го пожелае.

ПРИЗИВ: НЕКА ОТГОВОРНИТЕ ЛИЦА ОТ ФЕНОВЕТЕ, КОИТО СА БИЛИ В БЛИЗОСТ ДО ТЕЗИ, КОИТО СА ЧУПЕЛИ И ПОЗНАВАТ ЛИЦАТА, КОТО СА ЧУПИЛИ НЕЗАКОННО ЧУЖДО ИМУЩЕСТВО ДА СЕ ОБАДЯТ В МВР И ДА СЪОБЩЯТ ИМЕНАТА НА ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ . ПОСЛЕДНИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА.

Кольо твоята майка също беше там,кажи и името да я докладваме и нея

Защо трябва да чупят централата?БФС ли им е виновно?Колко години Михайлов ги защитава?Няма отбор на който да не дължат пари,и пак са нагли!От кога трябваше да са във "В" ГРУПА ?Отдавна.

Вътрешният министър за пореден път ДОКАЗА, че не е годен за нищо!! От стадиона до БФС е достатъчно голямо разстоянието, за да се ПРЕДВИДИ и ПРЕДОТВРАТИ чрез съответните полицейски части този вандализъм!! Ако бяха тръгнали към Парламента?? Или към централата на някоя политическа партия?? Позор господин министър!! Идете си ВКУПОМ с мир!!!

И пред парламента ще дойдем, и пред централата на ГЕРБ ще дойдем и ще ви пръснем като пилци, нещастни въшливи хипари и герберуги :-)

Понеже нема Българска армия отдавна мисля че стадиона на чорбата требе да се казва ,,СТАДИОН НАТО""

А този на говедата - ГА, т.е. Георги Атанасов ;-)

Ботев Пловдив - лиценз на Металик Сопот Берое Стара Загора - лиценз на Олимпик Тетевен Черноморец Бургас - лиценз на Вихър Айтос Лудогорец Разград - лиценз на Миньор Раднево Локомотив Пловдив - лиценз на Левски Кюстендил ...Спартак Варна,Нефтохимик Бургас,Етър,Спартак Плевен,Дунав Русе... НЕКА ПРАВИЛАТА ВАЖАТ ЗА ВСИЧКИ ТОГАВА !!!

Долу БФС, Михайлов в затвора!

Тези гадни копеленца, да бъдат веднага открити, арестувани и осълдени по най-бързата процедура! Аман от прошляци!

Не съм привърженик на ЦСКА, но такова трошене не бива да се допуска в никакъв случай! Супер крути мерки трявба да се предприемат срещу подобни изяви на изглупели лайна! Тотален пердах от полицията трябвало да има там. Да ги СМАЖАТ с палки и шутове!

Аз пък съм привърженик на ЦСКА.Против вандализма съм в каквито и да е форми.Французите обаче казват "На война като на война" С цветя и песни вандалите от БФС начело с Боби Михайлов няма да се махнат.Стига вече прах в очите.ЦСКА е дал на България повече слава и успехи отколкото който и да е друг тим и няма разни тъпанари от Перник с основно образование да ни закриват клуба,защото трябва да перат пари.

Проектът ЦСКА е отдавна изчерпан и е логично да бъде заличен от регистрите. Той ставаше,когато имаше срочна военна служба,а и законът гласеше,че "военната служба е всеобща и задължителна...! Но това са минали неща,това няма да се върне,без държавната опека ЦСКА е едно под средняшко тимче ,без достатъчно публика, така че..всичко си е логично...! Като казваш,че много е дал на България (нищо не е дал),ами по-точно е да кажеш колко е взел-:)

Левскар съм по рождение. Бероец съм по местожителство. Не мога да си представя първенството без ЦСКА. Това което става в момента е срам за всички български почитатели на футбола. Господ да порази този или тези, които погубиха този Голям и Велик отбор ЦСКА. Без него нищо няма да е същото. И тук не става въпрос за клубни пристрастия, а за българския футбол. Осъзнайте се фенове. Трябва да се помогне на този клуб да оцелее.

Става с ПАРИ -:) И не се напрягай толкова -да става каквото стане -ако си платят парите на хората -да останат. Но и да не останат,не мисля,че футболът като цяло ще пострада.Напротив -от тях страдаха много отбори -още си чакат парите от ЦСКА. Не трябва да се спасява по изкуствен начин нито един отбор ,без всеки може,а и ЦСКА не е носител или подгласник нито на купата,нито в първенството ,така че, няма никакво значение със или без някой от 14-те.

Ми да остане само Левски и да ви дават титлите служебно.Ние ще си направим алтернативно първенство с всички останали отбори,за да гледаме футбол,а не театрални постановки на Боби и Бай Ганя.

В момента спорат двата ГРАНДА, та вие сте едно, не се карайте, комунизма ви тресе до сега в един децибал, само името ви е различно.

Малко не позна.Като тук писах нападки (но истини) срещу ЦСКА, не означава,че съм пул от Левси! Не са само тези двата единствени отбори в България-:)

ЦСКА!ЗАВИНАГИ!!!

Да е завинаги,да е завинаги -колко да е завинаги? Ти ще ходиш ли на стадиона срещу Люлин, Опицвет и Пожарево? -:)

Точно толкова ще ходя на опицвет, колкото и на ЦСКА и Левски. Досега съм гледал само един български мач, който ми е харесал донякъде, но не чак толкова, че да запомня кои са играли! И не че не се интересувам от футбол - следя си редовно английското първенство ;)

Завинаги в регионалните мачлета на сено.

Нищо ново - през 1990 БСП взе лиценза на БКП, без да носи отговорност за извършените стари престапления, a сега чарвения отбор повтаря номера на чарвената партия . . . Пет са символите на комунизма: Лагера Белене, мавзолея Георги Димитров, ЦСКА, Чинията Бузлуджа и Паметника на Чарвената Армия. Лагера Белене и мавзолея ги няма идва реда и на другите символи . . .

10 000? Ако всеки от тях даваше по 10 лева на мач всяка седмица, мисля че могат да се издържат 11 футболисти и 1 треньор.

не си прав, само бЕлото няма да могат да си платят.

Браво - ето така трябва да се помете и парламента.

Да, да се помете, а защо не ни потърсат, та ние ги бутнахме предишните, чакаме .

Великия отбор страда защото ги няма осемте армейски отбора в А група.Сега кой ще ги подкрепя?

синьо прасе, ще те удоша ако ми паднеш

Прасета сте там в чорбарника !

Да вярно е няма армейски отбори вече,логично,в т.н. ни ,,държава"НЯМА АРМИЯ.Но пък Държавна сигурност и ченгета си имаме в изобилие.Те имат икономическата и политическа власт в последните 25 години.И със всички сили крепят любимото си недоносче-отборчето от Подуяне!

червен боклук си ти

Незнам какво общо има Левски с МВР? И как това министерство би могло да ги подкрепя? Може би някакви полицаи вкараха головете срещу Оксер ,Марсилия,Лацио,Удинезе,Киево...? -:)

Браво! Елате сега да ви дам по парче пица.

Ти колко даваш? Стига с тези речи като на конгрес на БКП ,ами говори с цифри! Да се обединим и да искаме развитие на футбола? Да,ама от кого да го искаме? От всевишния ли ,от кметицата ли или от началника на корабостроутелница Варна? И да се върнем на истината -забрави да уточниш -КОЙ ЩЕ ПЛАТИ ? Ти конкретно колко даваш? И не е вярно,че като ЦСКА е така,та всички други отбори се държат на косъм. Добро,но наивно дете си -засега ти си залягай над уроците,пък другите неща не ги мисли...!

Няма как трупаното през годините недоволство да не избие някъде.Много хора питат защо БФС а не Титан?!Просто е ,още преди Титан БФС се подиграва с най-великия клуб В България.За едни са ,майка ,за други мащеха.Който им носи куфарчетата с парите за него правила не важат,сега станаха много ,,справедливи"!Това всъщност е и в цялата страна.Ако не се въведе ред в ЦСКА,ще става по лошо!Целия армейски гняв ще се изсипе върху БФС,Титан и шибаните политици ,които всъщност затриха този велик отбор!

ЦСКА е "велик" само в болните главици на някои. Глазгоу Рейнджърс са сега в четвъртата лига на Шотландия ,но никой не е чупил федерацията там. А в сравнение с Рейнджърс ,ЦСКА си е едно джудженце за домашна употреба ,никъде отвъд Калотина не е известен (на запад съм от 1993 год). Но Рейнджърс е клуб с достойнство, и никога не иска държавна подкрепа и привилегии -там е разликата с ЦСКА. Не са казали -дайте ни милиони ,дайте ни правото само ние да не плащаме на държавата осигуровки,дайте ни право да не плащаме трянсферите на футболистите,да не им плащаме и заплатите и да видите какви сме велики -иначе,ще чупим стъклата ви...-:) Толкова смешно (но и плачевно -:(

Няма УБО-няма Левски.Трябва и тоя комунистически отбор да закрият

...само не рабрах...какво му е великото на ЦСКА...? Велик е онзи тръгнал от нищото и постигнал нещо. От къде изникна този отбор знаете ли..?

Всички клубове да се закрият. Само паплач ходи по стадионите и е готова да се бие за някаква си кауза на някакви си ритнитопковци. Тази паплач, няма други интереси, съответно е безполезна за обществото.

Със закон ,закриване на тази хранилка БСФС, за срок от 10 години

Само свиня е способна на подобно нещо - да се изсере там където яде.

Офанзива е редно да поздравят и Сидеров по подобен начин:)))))

Идея си нямаш кои са "Офанзива", чул недочул и се изказва!

Много добре си го написал,но ми е интересно,кой идиот ти е чукнал минуси

Волене, мишко, що не идеш да им упражниш един граждански арест ?

това е недопустимо за клуб от ранга на ЦСКА , долу БФС !

ВЕЧЕ СМЕ ДЪРЖАВА НА ТОТАЛНИЯ ХАУС!

РЕД Е ПЕРУКАТА ДА БЪДЕ ЛИНЧУВАН!ТИТАНИТЕ И ВАСИЛ БОЖКОВ СЪЩО!!

Не забравяйте и шибаните политици и агенти на ДС,те са най-виновни!Всички ги знаем кои са!Държавата за едни беше майка ,за други мащеха в последните 25 години!

колко просто да преместим темата от правителството към футбола :) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пробват всякакви прийоми, червените боклуци, но пак няма да им се получи!

Този комунистически отбор трябваше да бъде забранен със закон.А Волен и Георги Атанасов,ако бяхме нормална държава трябваше да се лекуват в психиатрия.Но да ви кажа честно щеше да ми е скучно без тях,като ги гледам и слушам се размивам и веселя,те са шутовете на новото време.

Би ли ми казал,как реши,че ЦСКА е комунистически отбор???

Българския футбол ще бъде по-добро място без Говедото Боби, Кюрда и Захарното пехливанче

Тоя смях, назначен за ПР на БФС, кво прай там? Как може да заяви, че вандалите потрошили сградата, всичките до един са с акитвна и комплексна криминална дейност, при положение че още не са установени кои са.... ?

хак им е на БФС. ако спазваха закона и правилата еднакво за всички ЦЕЦА от години трябваше да подритват във В група, а те на сила ги държат при професионалистите...

OK Мъжки, хайде сега бегай на коафьор.

Днес колеги от форума зададоха въпроси и не получават отговор: Защо БФС оттегли лиценза на ЦСКА при положение, че самото участие дава на клуба 80 000 евро, дори да играят в първия кръг с юношите?! Какъв натиск и защо е оказан върху ЦСКА от БФС?! Отговорете бе! Отговорете бе!

Отговорете бе, не поставяйте минуси! Отговорете бе!

Защото БФС получи официално писмо от ЦСКА ,че се отказва от Лига Европа ! Ти трябва да си много зле,щом не знаеш това ,изглежда махмурлукът те е държал дълго,та чак сега се събуждаш, а -:)

Волен да иземе функциите на полицията, да запаше кобура и да се саморазправи с теи мизеници

Ами те са малоумници -последните утайки на обществото. Само малоумник може да си помисли,че ЦСКА може да бъде както в миналото. Това е невъзможно! Този клуб беше само за миналото,но проектът ЦСКА се изчерпа отдавна. Ако клубът имаше някакво бъдеще,то някой щеше да го плати,нали? Това е реално и логично.Това е истинското ,а не че някой обича само да вика ЦСКА . Друго е да се бръкнеш за клуба,а за това всеки дава на заден ход -:) Това показва,че проектъ е изчерпан (а аз лично отдавна го знам). Няма как, в днешно време отборите са с равни права и задължения в държавата,а ЦСКА при равни условия явно не иска и не може. Затова и именно пред БФС протестираха -искат привилегии...

Тези изродчета трябва да ги намерят и преди да си понесат наказанието, "неофициално" да ги посмажат от бой в мазето на районното!!! Това са безмозъчни същества!

А искаш ли тебе да открием и да те смачкаме в някое мазе, а?! Изрод герберски!

Чак ми е жал за децата, които хвърляха камъни и трошаха. Понеже не сме във война, та това да е техния начин да защитят родината си ( както е в други държави ). Тези деца имат шанс да имат бъдеще, но разни измети ги насъскват и подстрекават да правят золуми. На такива деца трябва да им се помага да влязат в правия път.

дего сега вътрешния министър нали щеше да прилага цялата строгост на закона дего волен и тои настояваше за това!

Феновете какво ги вълнува какво се случва в държавата, за тях е важно отбора им да е добре. ЦСКА е частно дружество, ония са си го купили и ще правят с него каквото искат. Ако толко ви боли съберете пари и купете отбора, тогава правете каквото знаете.

ИСКАМЕ НА БОБИ ПЕРУКАТА , ИЦО ЩЕ МУ КУПИ НОВА!!

ЦСКА го няма не заради Михайлов , а заради лакомиите на перачите Васил Божков , Гришата Прамод Митал, Сашко Томов и още цял отбор лапачи.Ако беше жив Милко Балев и имаше армия ЦСКА нямаше да фалира.Жалкото червено отборче винаги крепено от комунистическия режим.Сега рухва както рахва и червената идея.На добър час във окръжната "А" група.Не забравайте обединението със Септември Сфия с цел да не изпаднете още през 50-те години.Сега се обединете с "Титан" Перник и вземете лиценза за събиране на боклук.Защо легендата ви Ицето не плати масрафите на отбора или си къта милионите за светли дни.Сега като няма ЦК на БКП чорбата стана само постна или гола вода.Изкуствено създадените отбори по модела на СССР си отиват от хоризонта както се разпадна и съветския съюз , така и армейския клуб.Няма армейска спортна рота.Взимане на футболисти зорлем в отблора с повиквателни и т.н.Всичко се връща.

Аз съм чужденец но, как да стане, през Тошовото време наистина беше построена велика и силна България, със заводи, техника, цветяща икономика и радостни хора. И, знаете ли какво, Тодор Живков май обичаше родината си.

И аз не съм грък, но честно гърците са по-добре от нас, без да е построина велика Гърция от разни Тодоракиси, обичащи Гърция. И само сиртаки праскат, май не им и трябва Тодоракис хич

ИМА ЛИ КМЕТ В САМОЛЕТА?!?

Koга най-накрая така-нареченият български "футбол" ще бъде закрит? Не ни ли писна от подобни прояви?

Това е протестът на умните, красивите и богатите...

Волене защо не ги арестува?????