Чуйте водещите новини до 8 часа

Това е сутрешният новинарски Dir Podcast на 15 януари 2021 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерете по-подходящ глас, тази трябва доста да се поупражнява докато зачете изразително!

Не стига скапаните реклами дето не можеш да ги затвориш еми и този скоростен текст дето ти се вие свя от него. Май ще трябва да сменям сайта.

Искат да заобиколят "Закона за Радиото и Телевизията" и СЕМ, за да обработват по Кремълски неподозиращите хора. За то9ва от електронен вестнк, превръщат сайт за фороми в безродно гпвно на окупаторите.

Форуми - правописна грешка. Те слагат и банери, за да пречат на нормалното четене и за да уморяват зрението на читателя. Това е "сугестичен" или хипнотизаторски метод за подсъзнателни внушения, което е престъпление в много държави по света. Използват свободната платформа "Интернет" за пъклените планове на отритната им садистична дупка, проляла невинна кръв и окупирала Осетия, Крим и Керченския пролив. Това престъпление е в ход и още не си е показало зъбите. Искат ние читателите, които участваме във форумите да свикнем с тези кремълски методи и да преглътнем. Руснаците изкупиха информационните ни сайтове, за да воюват с нас - свободните граждани на Европа и с башия военен отбранителен съюз - НАТО. Поради тази причина шайката престъпни цензури под руски контрол изтриват ИП-тата на хората които са срещу тази им опорка и се възмущават от безродното Фърчило. Крайно време е да понесат справедливия ни гняв срещу "банера"

Направете подкаст "Голите новини" с някоя засукана списателка и ще имате гарантиран успех.

Ужасна идея с тази лента. Поне да има опция да се скрие..

Махнете тази лента с тези водещи новини! Ужасно досадно и дразнещо окото е този подвижен текст!!

Ако ще си осиновявам куче, то сигурно бих се погрижила за някое пред блока. А и тук няма култура на осиновяване на животни от приюти. Да не говорим, че още е масова практика да не се кастрират животните, вместо което много от техните бебета попадат на сметищата и улиците.