Чумата в Странджанско продължава да се разпространява

Агенцията по храните обвинява: Ветеринарните закони са достатъчно ясни, но не се четат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor

http://doxycycline-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy.site.ankor onlinebuycytotec.site.ankor

И как се ''разпространява'' че нещо не ми става ясно след толкова 'мерки' дето предприеха, толкова добитък умъртвиха без доказателства, Не съм чул какво стана с аутопсията на умрелите офце дето бая време принуждават стопаните да ги хранят със фураж при време когато трябва да се хранят на воля по поляните.... Нещо си затраяха и сега пак май му дойде времето да го разпалват този сценарий.

Корумпирана та Корнелия защо не е там да защитава колички те - може и тя да при хване ЧУМА.

Корумпирана та Корнелия защо не е там да защитава колички те - може и тя да при хване ЧУМА.

Цялата работа там смърди много яко.. В МЗХГ се носят слухове за виртуални стада с дребни преживни,за които са изплащани субсидии.И схемата е много стройна,като има намесени и служители от ДФЗ и от БАБХ.А е факт,че нещо продължава да не се връзва-при първа среща на животни без имунитет с вируса на чумата там трябва да настане масов мор.Особено при козите.Инкубационен период 3-4 дни и след още 3 дни-смъртност до 90 %.А това го няма...И никой не дава обяснение защо е така.А все пак това са овце и кози,а не кокошки примерно...при такава смъртност все някой ще изреве.Били преболедували-ами това означава,че вируса е там някъде,на терена-пробвайте да го изолирате,типизирате и да се разбере откъде идва.Разберете турците с каква ваксина ваксинират,да не би някой ваксинален щам да е пробил и да върви по наша територия безсимптомно,като оставя само антитела след него.За съжаление милата ни република няма вече научният капацитет за подобни проучвания след 30 години демокрация .

застреляйте курнелия! или я "приспете" с инжекция!!

Смърт,глад,пошлост,деградация-Това е днешната ДЕМОкрация! Тих фашиЗЪМ! Без оръжия ни затриват,брюкселските либерални слуги на хазарския капитал отвъд океана! Срещу България се води тих геноцид над БЪЛГАРИТЕ!!! Нашето място НЕ е в този фашистkи съюз!!!!

Нещо не се връзва ! Месото и млякото от чумавите животни, казват - може да се яде. Установяват антитела в кръвта на животни за които предполагат, че вече са се самоизлекували от "нелечимата" болест, но въпреки всичко искат и тях да унищожат (може би за да не вземат и другите да се самоизлейуват). Някой умишлено ли се опитва да съсипва животновъдството в България или само на мен така ми се струва ? Само на мен ли ми се струва, че с нас се ебават по всякакъв начин всички държавни институции под най-различен повод . . . . като наптимер: Започвам от домашната ракия и вино, минавам през мляко, месо, плодове и зеленчуци за които агенцията по храните не е сертифицирала дърветата и растенията в домашни условия да раждат, а коленето на гръбначно животно (като прасе, агне или яре) е престъпление и се наказва със затвор ? Добавяме санирането на собствените си жилища, които също ни забраниха със закон, право на което имат само определен вид фирми. Карането на леки коли (подчертавам леки), а не товарни, с дизелови двигатели, които горят двойно по-малко гориво от бензиновите. Липсата на каквито и да е облекчения за бензинови коли с газови уредби. Предстоящите забрани за отопление на дърва и въглища. Забраната за директен внос на газ от страните производители (пример -южен паток). Забраната за разработване на собствени находища на нефт и газ (за пример в находищата, които са на румънска територия, непосредсвено до нашите, нефт и газ -колкото искаш, а в нашите се оказва, че няма и грам, макар че премиера ББ преди години се изтърва, че имаме достатъчно газ за задоволяване не само на собствените си нужди). Забраната за разработване на плазмени генератори за безплатна и неограничена енергия. Плащането по договор с Американските Марици на непроизведена Електро-енергия. Зариването на пазара с фалшиви и вредни, но сертифицирани храни. Унищожаването на здравеопазването. Стимулиране на раждаемоста при ниско-интелигентното и нетрудо-възприемащо население. Подрискане на раждаемостта с всички възможни административни и финансови средства на коренното Българско население, на трудоспособните и интелигентни хора. Поощряване на всякакви видове престъпност на най-високо ниво и с всички възможни закони (пример - от 100 престъпления, даден престъпник по закон излежава само това, което е с най-голям срок. Ограбил някого, изнасилил другиго, убил трети. Не-уважаемия Български съд дава присъда само за убийството, останалите пият по една вода). Допускане намесата на неправителствени организации в работата на правителството и парламента . . . . Да изреждам ли още . . . . .? Заболяха ме ръцете вече да говоря. Айде някой платен Соросоид сега да ме оплюе и да каже, че за всичко е виновен Путин . . . . !

Всички БЪЛГАРОУБИЙЦИ и ПРЕДАТЕЛИ - БАБХ, Министерски съвет, парламент, ГРОБ начело с Българоубиеицът борисов да бъдат осъдени на доживотен каторжен труд! Да си платят престъпленията с лихвите!!!!!!!!

Д-р Чобанов, основния проблем на БАБХ не са нито хората, нито законите, а грешната ви комуникация с хората и липсата на доверие към институцията! Докато се пишат заповеди на килограм, които после да се поправят, докато не се обяснява на населението като хората, а не карайки му се, докато спазването на закона и следенето за това е насочено само срещу регистрирани, а не към всички, докато службата е писарска, а не работеща на терен, докато..., няма как да стане! И колкото и да се чудите, нещата ще стават все по-зле, ако не се вземете в ръце! Идва момента, в който ще си говорим и за чумата по свинете, защота не си взимате урок!

Ами те да се мотаят още и да се подлъгват по г-жа Нинова. Как не разбраха тези хора, че ги използват и положението се влошава все повече. Колкото по-рано се действа, толкова по-бързо ще се спре болестта. А подстрекателите - директно в съда. А дано, ама надали.

политическата отговорност за разпространение на чумата и за неуспешните и вотове на недоверие!!!!!!!! А след това да плати загубите на всички стопани в Югоизточна България, когато ЕС забрани износа на месо и мляко от тези региони!!!!!!!

ДОКАТО В ПОЛИТИКАТА СЕ ПОДВИЗАВАТ ТАКИВА ИДИОТИЗИРАНИ ЛИЧНОСТИ КАТО НИНОВА, КОИТО ЗА ВЛАСТВАНЕ СА ГОТОВИ ДА УНИЩОЖАТ ВСИЧКО, И НЕ БЪДАТ НАКАЗВАНИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЩЕ Е ТАКА !!!

Че те могат да платят на един мангал бежанец да ни сложи чума и без да я е имало и хоп отиде държавата. ББ (както е посочен в тефтерчето) ще отлети за америка заедно с дружината си милионите под мишница. То този генерал има навика да дезертира, последно го направи когато ЕРП-тата сложиха +50% измислени сметки за тока.

Чумата е в парламента

външни сили, най-вече турция иска да раазчисти и последните българи там, за да настани назадничавите си анадолци, претопени и генетично и духовно вече. но ще ядете дедовия и тоя век, помнете ми думата.

Излезе,че лабораториите са на други,не на турци.

Курнелия -чумата!......

ЧУМИЧКАТА - едно малко, но ефикасно средство за унищожение поминъка на българите

А тъмнозелените цигари - кога? Те носят друг вид, по-опасна чума.

Курнелата да се арестува с обвинение за престъпление срещу националната сигурност, заради организиране на възпрепятстването на мерките за ограничаване на чумата!!!!!!!!

Поредните измишлъотини.

Чудя се БАБХ правят ли разлика между вируси и антитела? Наличието на антитела не означава, че животното е болно, а че е ваксинирано, или преболедувало и не означава, че е заразно.

Също както не означава, че не е болно. Като ти открият антитела на СПИН означава ли, че всичко ти е точно?

Е нали за това става дума. За да е болно животното, трябва да се открие вирус. Наличието на антитела не означава, че организмът е болен, а че се е срещнал с вируса и е изградил имунитет.

Добре, че не избиват цели квартали, като открият СПИН, а търсят ваксина, че до сега ЕС да се е свършил.

Ако ти открият антитела на СПИН означава, че си се излекувал от болестта. Има такива случаи ! Освен това означава, че докато ги имаш тези антитела не можеш да се разболееш повече от тази болест. В това е същността на всички ваксини !

Да де ако "животни са боледували от чума или са били ваксинирани", значи за държавата това е разпространение на чума.... говорите безсмислици, които идват от безсмисленото следване на чуждо законодателство. Вие господа сте един празен балон, за това никой не ви слуша и не се интересува от вас.

чумата се разпространява в цялата държава включително и в Банкя!!!!!!

Наличие на вирус ли откриват или антитела?

Откриването на антитела говори за наличието на вирус.

Липсата на масов мор за какво говори? Най-страшният вирус, ЧУМА, а козичките си припкат, овцете си пасат, само БАБХ, аха да умрат от притеснение.

Охлюв,като ти направят пробата Манту и реагираш положително,това означава ли че си болен от туберкулоза,мммм?