17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Да е живо и здраво, но притесненията ще бъдат поне до 10 та година. Как се развива, учи, ходи и тем подобни.

Фа им е жива и здрава и да й е на добър час!

Браво и на лекарите и на родителите за вярата и положените усилия. На бебето пожелавам да расте здраво и усмихнато.

Добре че не са извършили тая гнусота аборта

Какъв голям чукундур, а каква малка жена си е взел. Е=ати извратеняка, объркан свят

Откъде си я е взел, къде ги раздават!?

Браво, поздравления!

Да е живо здраво детенцето и да е все така борбено! Още един пример за това, че при сериозни здравословни проблеми се иска второ, дори трето мнение.

Да им е жива и здрава. И дано всичките и органи са развити и здрави.

Ха дано, ама надали? Такива деца имат след време големи проблеми...

Да е жива и здрава и тя, и цялото прекрасно семейство.

Слава Богу!

Чест и слава на лекарите.Те са най близо до божиите чудеса

Излиза, че сладурката според изчисленията е трябвало да се роди сега. Да е жива и здрава. Браво на родителите и на лекарите.

Сашка пръста заряза Лудия репортер https://www.tiktok.com/@bgtrashbg/video/6962505385349483782?lang=en&iscopyurl=0&isfromwebapp=v1&senderdevice=pc&senderweb_id=6898801019528103429

Супер новина, искрено ме зарадва. Да е живо и здраво бебенцето и им пожелавам и трето, този път момче, д)за разнообразие. Жената е много секси, така че съм сигурен за третото. Хубави българи са и двамата. Поздрави!

Ти твойта само когато и правиш деца ли я мандръсаш

Да е живо и здраво, браво.

Да е живо и здраво детенцето и родителите му!

Не слушайте лекарите, които ви казват да абортирате. Целта им е да вземат 500 лева и да си ходят, не искат трудни случаи, животът на детето и семейството не ги интересува

Сигурно ще събера доста минуси, но все пак ще го напиша ... Имам познати, които бяха в точно същата ситуация, бебето им (момче) се роди 24-25 седмица и беше 700 грама. Сега е голям, тази година трябваше да бъде трети клас, но не беше ... той и първи още не е бил, вероятно никога няма да бъде. Някъде след година установиха, че детето не реагира на звуци ... тогава бяха само съмнения, но се оказаха основателни. Съответно - не можа и да проговори. Сложиха имплант, после втори, но така и не се стигна до речта - оказа се, че има и сериозни умствени увреждания. Със зрението също беше ясно, че нещата не са наред, но как се диагностицира дете на такава възраст и в такова състояние ... Започна се ходене по психолози, логопеди, физиотерапевти и какви ли не лекари ... развитие - казват, че има, но то е толкова малко, че детето никога няма да бъде самостоятелен човек ... Майката напусна работа, за да се грижи за детето, бащата не го гонят само от съчувствие - на практика в над 50% от работното време той не е там или не е ефективен. Живеят в стая от жилището на бабата и дядото - отдавна нямат планове за собствено жилище, нямат и възможност за наем ... второто дете също беше отложено за следващия живот. Засега - така, но един ден родителите ще остареят и самите те ще имат нужда от грижи, тогава накъде? Мисля, че и двамата отдавна проклинат живота си и волята да се борят за това дете, както и неговата - да оцелее. При тях съветите на лекарите бяха еднакви - аборт.

Имам познати в същата ситуация, обаче имам и такива с бебе родено 650 гр. което сега е здраво, умно и щадтливо 6 годишно момче. Така, че . Искрено им пожелавам да имат късмет и детето да е здрсво.

Сегашните пикли сложили на гъза си по едно парче плат, по една прашка, гол пъпа и гол кръста и после що нямали деца, що децата им се раждали по 500 грама.

Най-лесното - аборт! Чудя се, как в първата болница не са се борили за плода. Че тя над поливината бременност е минала! От тогава шансовете за живот значително се увеличават! Неоантологията е много напред вече! Браво на семейството, че са взели правилното решение и още по-голямо браво на докторите и сестритек, които са бдели над малкото ангелче!

Прекрасна новина! Нека малката расте здрава, да радва мама и тате и да стане достоен човек и достойна българка!

Сегашните жени пият, пушат и си сменят партньорите, все едно си сменят дамските превръзки. После що не може ли да забременеят, що децата им се раждали по 700 грама, изродени и недъгави.

Момче, имаш някакви психични отклонения. Травма, причинена от майка ти? Едипов комплекс? Не знам, но тук става въпрос за прекрасно младо семейство, което е планирало второ дете. Явно ти не можеш да планираш повече от това, какво ще ядеш и пиеш на следващото ядене, и за това ръсиш глупости! Осъзнай се! Да, има и такива жени, но ако в живота си срещаш само такива, си е твой проблем!

Ми жените ходят с мъже, бе...да не хайманосват с жени?!

Голямо БРАВО на родителите за ината и смелостта ! Успех в живота на малкото човече. Да порасне щастливо, умно и весело дете ! А каката да се грижи добре за него :-)

FFF

Чудесна новина. Да е живо и здраво детето и евала на родителите.

FFF

Виждам че всеки мои коментар минута след публикуването получава минус. Според мен е някой от модераторите, който съм иЗдразнил с някакво мнение. ОК, все ми е тая. Обаче да се радвам, че дете е оцеляло и е живо и здраво и да ми сложи минус не разбирам какъв изрод трябва да си. Какво искаш да кажеш? Че не си съгласен че трябва да се радвам? Или че не е добра новината за детето? Идиотска работа, честно.