Чрез видеовръзка: Британски съд остави в ареста задържаните за шпионаж българи

Орлин Русев, Бисер Джамбазов, Катрин Иванова, Иван Стоянов и Ваня Габерова се появиха на екран в заседателната зала от затворите, в които се намират

Обратно в новината

Коментари - Чрез видеовръзка: Британски съд остави в ареста задържаните за шпионаж българи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бяха шпионирали за България, тези български граждани! А те - за Русия. Жалка работа, дори шпионите ни са родоотстъпници и платени мекерета. Как да ни уважават по света? Как сами да се уважаваме...

Само като си помисля, кой е премиер на тази псевдоимперия-циганина Сунак и ми призлява.

този който ги предаде!Мръсен,подъл бездарник,докарващ до оргазъм ,безполовия жълтопаветен планктон.

Така им се пада на тия гурбетживотни!

Помияррр

Българските власти защитават ли българските граждани зад граница?Много е лесно да набедиш някой. Доказателства има ли?

Ами явно има , иначе няма как да стигнат до съд ..при това и журналисти да присъстват

И колко явно е това имане? Малоумник с помиярска кръв.

Дирлайнари, вместо да триете на хората коментарите ако сте истински журналисти, щеше да има статия в която да пишете какво направиха българските институции от името на българската държава за да помогне на българските граждани намиращи се в английски затвори. Защото се броят на пръсти чужденците излежали присъди в България, дори за убийство на български граждани.

В България журналистикатапбеше снизена до нивото на проституцията. Та, хайде да не се изненадваме

Не разбирам защо ги наричат българи. Поставили са се в услуга на чужда държава, която явно възприемат за своя родина, работят за службите ѝ, извършват задачите които са им поставени, фрашкани с по 20 фалшиви паспорта… това са българи само на хартия. Да си гният там, ако Русия ги смята за достатъчно важни, ще ги размени. Ако не, ще се прави на ударена и ще си изгният в английските дрънголници докато опознават особеностите на ямайските и пакистанските ятагани

Това доказано ли е ? Дрънкаш глупости

Па ти имаш ли 20 фалшиви паспорта?

Поради същана причина, поради соято и ти се смяташ за българин въпреки, че си мастия.

Островни маймуни

Aми нормално - в Обединеното кралство българите въобще не ги броят за хора, по-ниско са и от животни. Най-мръсната, най-ниско платена и обидна работа, която дори и черните не искат да я работят, я вършат българите! Дори и образованите българи с образование, професия и добро владеене на английски, и тях никой не ги брои за хора и никой не им признава образованието и квалификацията в Британистан. И искат не искат, и те работят такива ниско платени и унизителни работи - от немай къде, и щото ги е срам да се върнат в България. Българите най-редовно ги бият, малтретират, тероризират, убиват и koлят из цял Британистан. Съвсем наскоро едни английски лумпени заклаха като пиле един български младеж на 20 години. Заклаха го насред Лондон и всички англосакси наоколо гледаха сеир и насърчаваха убийците. Сега родителите на убитото момче поради бюрократични простотии не могат да си го приберат и погребат в България. А тези нашенци със скалъпените и измислени обвинения за шпионаж, са просто удобните жертви, които нямат държава и няма кой да ги защити. Българите са роби в родината си, роби и в чужбина!

Ами какво правят там? Никой не ги е принудил, сами са отишли. Никъде шпионите не са на почит. Да отидат в Буркина Фасо, или Науру, ама те у Лъндън, та Лъндън...

най- сетне руски шпиони в дранголника

А тук руските шпиони са на всеки километър.

Историята има навика да се повтаря. Едно време обвиниха Георги Димитров за подпалването на Райхстага. Сега 5-ма българи били шпионирали за Русия... А ние България малоумно се натискаме за принадлежност към тази морално-пропаднала западна кочина.

Искам да ви споделя, че съм джендър имащ много венерически болести. Заради това мразя Русия, защото онзи дето ме уважи говореше руски. Сега като се замисля, може инукраинец да беше.

Браво на британците

Че са задържали петима наши сънародници по измислени обвинения ли?!

Само за фалшивите документи не им мърда десятка.

Предстои Парламентът да гласува закон за отнемане на личните карти на русо.сифилистиците ,за държавна измяна... Ще им се даде един месец ,да напуснат страната и да заминат за Москва !!!!

А защо вие "евроатлантиците", които бихте се побрали в един самолет, не заминете за любимият ви Запад?! Вероятно защото има още какво да крадете от българският народ!

...нещо като лайбцигският процес,в който нашите герои димитров и попов бяха обвинени в подпалването на райхстага,скалъпен процес от националсоциалистите,но..димитров направи на пух ипрах за пране идеологията на фашизма,триумфира като истински борец за мир,а после бе прибран в социалистически ссср със самолет,това ще последва и сега с тези наши сънародници...русия няма да ги остави в лапите на империализъма!!!!!

Да бъдеш руски агент - значи обичаш повече русия от България. в ЦАрство България на такива им е било отнемано поданството. Но сега имаме една насрана кочина на мястото на последното ни царство.

А какво е да бъдеш про-американски трол като теб, да обичаш доларите повече от България ли?!

Ятаци Ама объркаха годината в машината на времето Не е 1944,а 2023

Някои хора вярват на англичаните! Ако двама добри съседи са се скарали, със сигурност предната вечер на гости им е бил англичанин!

Да ги разменим за британските шпионски дронове дето изпопадаха над сопотските военни заводи.

Безсмислено грачене на руски кавали в сайта ..ВАЖНОТО Е ,ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА САЩ И ЕВРОПА ,БЪЛГАРИЯ СЕ ОСВОБОДИ ОТ РУСКО РОБСТВО !!!!! Всичко останало е губене на време ....

Неосъзнат роб

Обясни какво точно значи руско робство, ма, тъпоъгълник! Кажи нещо и за американското робство и американския империализъм! А? Ти ЕПМ малоумна! Онзи кавал Кенеф Мъртъв все такива идиоти ви намира!

Мълчите ли педалчета насрани. Не е като да плюете по Русия

А ти плюеш ли по пениса на траверса мутропрофанова

ТаваришЧи задунайци, така не получаваме отговор на въпроса, тези петимата какво са за вас, миячи на чинии, берачи на ягоди, бръснари на интимни части и прочее подгъзници на ингилизките задници или вече са достойни българи, а?

Щом са паднали в плен на англииските инцести и човекоядци са достойни българи

.. толкова млади,невинни,толкова добри,окрилени от борбата за мир,мечтатели за един съвършен свят без безмилостния капитализъм, борци за равенство,брадство и свобода на трудовите маси,пролетарско единение, радетели за достоен живат в свободна от експлоататори страна,отрекли себе си за да засияе свободата на най-висшия строй...социализма,тези млади невинни,но вече класово озрели..и сега попаднали в лапите на империализма....като петимата от ремс...

И кво? Ти от коя страна на монетата си? От хищническата, нали? Така си и знаех... не случайно лъжете децата с добрите и злите от детските книжки и после им обяснявате с лош тон "НАМА ЛИ ДА ПОРАСНЕШ, НАЙ СЕТНЕ И ДА ВИДИШ ТОЗИ СВЯТ КАКЪВ Е" И нищо за лъжите от детските книжки, нали тъй, боклук мръсен....Да си знаят всички роди - тела! Децата трябва да ви го върнат тъпкано... и те ви ГО!

...хе хе,тук става въпрос за класовата борба ,но на ново ниво,но такива като теб никога няма да разберат смисъла на свободата,ти си идейно неозрял,а класовата борба е за смели,себеотрицателни,зрели идеологически индивиди,като тези петимата дръзнали да се опълчат срещу империализъма,та види се кой е мръсния боклук,точно ти,класово неосъзнат индивид,първосигнален...

Ти бе "хе хе",явно не си пиеш хаповете,мръсен боклук си ти......

Шпиони винаги е имало, има и ще има. Но в случая скандалното е че нашите сънародници не шпионират за България, а за Русия. Класически руски агенти, произлизащи от руско съветски мекерета. Срамна работа. Сега, даже българската държава не може да ги защити. И тук се налага паралела между България и Обединеното кралство. Там службите работят, събират Дани, хващат руските агенти и ги тикватжвжпансиьа в очакване на съдебен процес. У нас ДАНС пет години се пуйчи какво да прави с руските агенти. Накрая, след като ги експулсират от Македония, чак тогава се сещат че са агенти на руските спецслужби. И вместо да ги арестуеат и тикнат в панделата, те ги експулсират. Е нема такава държава. Ако бяха дипломати с имунитет , разбирам. А те най обикновени трапосерковци, вероятно даже и без офицерско звание. Пълни нещастници са тия от ДАНС.

Наглосаксите от Острова на извратеняците съдят 4-5 българи, щото били имали по няколко фалшиви паспорти, и това било едно велико "доказателство", че шпионирали в полза на Русия. Трудно е да се каже колко хора живеят с фалшиви паспорти по целия свят, сигурно са милиони. Само в САЩ всеки втори нелегален имигрант е влязъл с фалшив паспорт. Ами "бежанците" с фалшивите паспорти, потърсили убежище на Албиона, в Германия, Франция или другаде из т.нар. Евросъюз, те колко са на брой? Сигурно и те са милиони. Истината е, че наглосаксите правилно са преценили и разбрали, че няма и не съществува такава държава България. Има американска задморска колония-кочина, наречена България. И следователно българите нямат държава, която да ги защити. Т.е. българите бидейки роби, са удобните жертви да бъдат всичко. Роби в родината си, роби и по целия свят - това е истината за българите. Тъжна и жалка картинка... Цялата вина за това на 100% носи политическия боклук в колониална България. Политически боклук и измет, слугинско-угоднически надупен пред Вашингтон и Брюксел. След по-малко от месец българските роби ще отидат да гласуват за същия този боклук!

Британците си вършат работата за защита на националните интереси. За да бъде Британия велика. А родните трапосерковци от ДАНС не са кадър за пет стотинки работа да свършат. В Обединеното кралство законите се спазват. И като ги нарушил те наказват. Включително и със затвор. И там, за разлика от тук, когато има достатъчно данни за престъпление оставаш в ареста. А тук, братя Галеви даже след като бяха осъдени им организираха канал да избягат. Както и на Цветан Василев. И кой знае защо, всички тия с връзки в ДС и КГБ. Е нема такава държава. Имам пред вид България.....

american_idiot@

А ти, мършо такава, англосаксонски лайноядец и изтривалка ли си? Хапваш ли си лайна made in UК? Сладко ли ти е? Вкусно ли ти е? Наздраве!

"Националните интереси" на британците в момента са да бъдат най вярното пуделче на САЩ в Европа! А едно пуделче не може да бъде велико, колкото и да се надува!

Русо.робите газ пикаят и получават гърчове от злоба ..... Супер ,страхотен кеф ...

ㅤ

Твоите любими кравари се саморазправят с всеки, който дръзне да съди техен гражданин. Защо това е демократично, а когато е от страна на българи за сънародниците им е "злоба"? Толкова ли ниско паднахте, предатели?!!

да си имаш само една мозъчна гънка (като плосък червей) и да нямаш силици за втора, нали?

Що, бе, курво, ти чий роб си? Американски? Готино ли да си американски роб и да тролиш из Интернет за по 3-4 щатски долара на ден?

ㅤ

От козяфермата са отвързали стадото да пасе (и други работи) по форумите. Получихте ли оргазми, козяци, че има ваши сънародници задържани по "подозрения" и "вероятности"? Толкова от вас! А сега хайде вкупом на червеното!

но на мен това страшно много ми прилича на задържаните български медицински сестри навремето в Либия... Сега и обвинение ще им скалъпят...

ㅤ

Сега ще се изредят козяшките чифтокопитни да ти обясняват "колко си тъп" и "какъв си русороб".

те и руските попове така, в тази позиция :)) Нема начин, стават сакатлъци и с обикновените дребни мошеници, като се намеси политика

От Русия се говори ,че Плъха ПУТИН ,не е излизал от бункера ,десети ден !!! Напикавал се и говорил несвързани неща ....

от там да са забелязали, че ти си постъпвал така?...

ㅤ

Затова пък в цял свят се говори как канадския премиер е поздравил ветеран нацист на живо по телевизията.

Виждаме им правосъдието! Асандж! Главният прокурор на Хага, англичанин, брат му освободен педофил. По две години, обвинени футболисти стоят без работа!

Пак въртят интриги срещу "любимата" им България

Външно пак ли ще мълчите като бити педали

Наглите ни предатели васали не защитиха сънародниците ни и ги оставиха да участват в пиесата скалъпена от най-големите лъжци в света МИ-5!!! За пореден път Запада намеси България в скалъпените си пиеси срещу Русия, и нашите скапани мухльовци мълчат страхливо!!! Ей страхливци, затвора ви е съвсем скоро!!! Бъдете сигурни!!! Народът не забравя!!! Фризьорки и склададжии шпиони!!! Смешници!!! Егаси малоумното МИ-5!!! Британски гейове!!!

Платените изменници в България - русоси.филистиците ,да се готвят за пандиза ...Ще повръщат Рублите/ евро / предателите на Родината !!!!!

... спрете земята, искам да сляза..

Руските шпиони зад решетките!

А американските шпиони управляват България!

Тук чета съфорумците се възмущават нещо на британците- и маат обиди на тема красота на британците и метат заплахи за реципрочни мерки на гол гъз , чиф пищови. Инцеси били грозне биле - бе я се вжде вие у огледалото бе, я лично не смеем чесно да ви кажем:)) То и руското посолство,и половината българи, така се пеняват за двамата свещеници дето им биха шута миналата седмица, сигурно и по руските форуми ни хранат яко че сме красиви азиатски варвари . Ама англизите за разлика от нас като се фанат на хорото до карй го играят , наще тука мухльовци ако беха опраскали двамата попове на съд , тогава можеше и да имате некво основание да се гнявите..

Скоро ще потъне

Тия фалират градове едно след друго

Надай се ,булка за зелев чеп..То и онея индианци от САЩ ги чекаме веке 50 године да се "самоунищожат", ма като гледаам дори с дементен президент па са по-издрапале от назе...1600 годишното БГ ке го превземат мангалете отвътре без бой, преди англизите да изчезнат

а глупците се настройват и надъхват срещу Пути джуджето и Кимчо прасето а хич не се сещат че цялото внушение иде откъм САЩ къде ви плашат с диктатори войнолюбци а истината е че САЩ искат война щот диктаторите не им даватвече ресурсите си срещу напечатаните хартии долари диктатурате иде от САЩ задават тон на омраза и противопоставяне по светъ. корейците изпънати азиатци ше се бият зарад САЩ а укрите смесени с руснаци пак зарад САЩ се бият ше я съсипем тая планета... наште гладни тъпаци и те ше бият джуджето Пути с голо дупи то няма армия ни пушки те ше се бият дееви тъпците гладни

Ако действително бяха невинни , дали щяха да бъдат така яростно защитавани от про-оркската орда в ДИР-а? Който за българите на Запад рядко изпитваt друго освен презрение - че били пропаднали 'берачи, миячи' и пр.

Да те питам Ти ядеш ли риба?

щото склада празен - едно кашонче с готови отговори, варел екскремент и туйто..

Диктатура на Демокрацията

нищожнобританците влизат в студена война.

Страхотен кеф ..Всеки ден в Европа прибират агентите на Москва ..Прочистването на изменниците в България ,върви много добре ,по план . Скоро идва ред на Късо.пишков и аверите му ....

къф глад те мори тебе продажно псе

за черен шпек..

E ako беше нашия ДАНС щяха да са спокойни. Но чуждите служби си защитават държавата. Само с нещо такова или корупция можем да се славим.

Пък Бирмингам вторият по големина град в Англия обяви фалит

Тва че администрацията не може да си събере парите , че да си покрие разходите по заплати на общинските служители кво общо има с тия пет тупана дето ги изпържиха за неколко чинии на булсатком и некви дребни балкански далавери с документи.. Ти да не мислиш, че не са се опдковали с план Б - тоест чисто криминални обвинения?

Копейкин да не се ослушва и да връща рублите от сметките в Евро, че го чака същата съдба тези като се разпеят. Кондуктора ще си ги търси...

Дали поне да забогатяли?

С разгрома на руската първобитна армия от украинските войски ,България се освобождава от РУСКОТО РОБСТВО и ХИБРИДНАТА война срещу страната ни което ни направи най-бедната държава в Европа...ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ !!!!

Абе ти гледай да не изчезне от картата на народите за още 500 години

Наглосаксонски отрепки, освободете Българите, пък и всички други които мият гъзове там да се изнасят, че скоро, малкобритания ще бъде ударена от няколко Сармата и нищо няма да остане от нея!

бе. Ахахаха

"Петимата бяха обвинени в конспирация за шпионаж, наблюдение на хора и обекти, посочени от Русия." Разбирайте - от Лондон ПОРЪЧАЛИ на БЪЛГАРИ в България ДА СЛЕДЯТ Грозния! Грозния СЕ УПЛАШИЛ за ЖИВОТА СИ и ПОДАЛ СИГНАЛ.

Гелосаният иди.от Цончо ,отишъл в РУСКОТО посолство ,да шиба Митрофанова . Разкрачил я ,но вместо вулва ,изкочил пен.ис !!! ЕГАТИ...

Нали не е валат?