Как в доклада на САЩ за човешките права виждат България

В годишния доклад на американския Държавен департамент за правата на човека се констатира, че състоянието с основните свободи се е влошило по света.

Обратно в новината

Коментари - Как в доклада на САЩ за човешките права виждат България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩАБ МА МЕНИ КУРАЦ БОЛИ КАК АМЕРИКА ВИЖДА СПАЗВАНЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА В БЪЛГАРИЯ???? ДА СИ ГЛЕДАТ ТЯХНАТА И Д И О Т С К А. ДЪРЖАВА, А ДА ОСТАВЯТ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ ДА СЕ ОПРАВЯ КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!!! ОТКЪДЕ НАКЪДЕ КРАВАРИТЕ ЩЕ СЪВЕТВАТ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ???

Закон за частен фалит има ли ? Но се наследяват (и десет годишната обратна сила на закони) както данъчните вземания , така и другите борчове . При проститутки , когато идва към края на деня сутеньорът, е възприето , или да скрият мангото , или да ядат .

социалната нетолерантност към ромското малцинство си остават един от най-неотложните проблеми с правата на човека....САМО ОЩЕ НЕ ГИ ПОДМИВАМЕ. ТЕХНИТЕ ПРАВА ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ИСКАТ И ДА НЕ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ СА ОГРОМНИ. ТО КРАЖБИ, ТО ИЗНАСИЛВАНИЯ, ТО УБИЙСТВА.... ТЕ ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРИЯ - ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТИ ИЗПЪЛНЯВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ЗАКОНИ. СТИГА СА МАЧКАЛИ НАС, БЪЛГАРИТЕ. ВЗЕМАХА НИ ДЕЦАТА- НАШЕТО БЪДЕЩЕ. СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СЕ НАМЕСТЯТ ТУК.

несъбираеми вземания , свръхзадължени фирми , задлъжнялост по модел КТБ , за ЖП или ВиК да не се мисли , кое чел доклад от БНБ за финансови показатели на систма и отделни институции ? Верно , вече отдавно не съществува , същото по-дробното отиде в ЕЦБ и ЕК , а ние оттам да разберем ... Така че , това е Георги от град Тодоров , току що си е купил кобилката за магарето си .

за наместването у нас - дай боже да не си прав - както знаем , цял континент от индианци не ги спря , та ние ли ще можем?

министър на правосъдието отишъл за доклад-проверка в Сливенския Затвор . Стоял там цял работен ден плюс едно денонощие . Не издържал , сърдечен удар . Заместничка му , зам-министърка на правосъдието отишла за доклад-проверка в Софийски Затвор . Стояла там цял работен ден плюс едно денонощие . После стояла в Сливенския Затвор. Друга новина няма .

вечната задача на РБ е ближене . Дали е тоз , дали е друг , дали е собствената си , няма значение . Ново ли е ? Не . Гледаме Слави и се радваме , дечица , сега ще отстояваме ; каза чичо Вълчо , без очила Башибозук , да се признаем , що .

каква нетолерантност ? всичките ние под едно и също иго на едни парламентаристи , които освен неграмотни , от духа на закони разбират , колкото от свежия дух на тоалетарката из устата и .

Щом за един осъден хакър , откраднал от дисплей си милиони , е във съотношение 50 мъжки спрямо 1 женско , явно в Сливенския затвор не им дават достъп до мрежата. Че РБ граничи относно инкарцериране с лагери на военно племици , и тамдаже не среща стандарти , това е едно . Що е положение на женския плът в РБ е друго , на пасва се . Тогава онез , там горе , да се чудят , за успехи на ония в изток , как ти омагьосва с социални добивки , макар че по-малко силин във икономическото . Краде , другарка , не както Попдоларова чрез джоба, не като Анни Михайлова да го тарашиш край обиколният път , не ! Вземи му от най любимата джаджа - сметката , офшорка ! Там му е любимия живот , там му е истинската "вяра" , поколението му към демокрация , към социализма , към мохамед , към побойщина у дома , към пари за децата ти , уж заченати от братовчеда му , там му е истинката любов , щом има да взема на евтина цена Мерседес , Мазерати , Ролс Ройс . Там няма угризения , дали свинската опашка го му заловил пак най-най-най ценото . не ти платил издръжка ли ? адвокатка те улеснила с 10 процентово нерезултатно ? оная те съставила онова от.горе ? разкривай имената им ! Търси. Ще намериш. Тегли . Ето , каузата , справедлива . Бъркоч .

Тази ли администрация, която ще гради стена за миларди долари, тя ли ни хули, че се отнасяме зле с бежанците? Същата, която забрани влизане на всички от Близкия Изток? А по какви причини? По религиозни и икономически естествено! Тя ли казва на българите, че не са религиозно толерантни? Какво казва за "смесените" села, където се празнува и Великден, и Курбан Байрам от всички? Защо негърчетата /пардон.. афро-американчетата/ да могат да не ходят на училище, а ромчетета, които и от Африка не са- да са длъжни? А и държавата да им е длъжна освен това? Защо не се справят със собствените си банди на недорасляците от гетата? Та нали градове "класика в американския жанр", като Детройт,Вашингтон, Ню Йорк и др. са наполовина изоставени по квартали на съдбата на "онези с пистолетите", където не смее да влезе и полицай,, и бял цивилен? Те ли ни учат на морал, право, съпричастност и любов към ближния? Не, че проблемите ни трябва да се "замитат" и да не се решават. Но, както казва народа: "Не гледай сламката в окото на другия, виж гредата в твоето" В отговор бих им изпял нещо от "Юрая Хийп", ама няма да ме разберат, защото групата не е американска и не е само за 50 цента. Бих им казал: Не се нуждаем от обучение, а от тухли. За строежи, а ако трябва за бой...,или прсто за стената.... Според мен Външно Министерство не е в задължение да отговаря с 56 страници, повечето изпълнени с: ..."по принцип сте прави, но има ценностни различия.... и т.н. Достатъчно е едно изречение известно в дипломагическата практика! "А Вие, защо биете негрите?"

въобще не си хвърлилдаже погледа си на корицата . Класатор САЩ плюс някоя права : класификация , готова , успех ! Всеки му за бъдещния успех във академичаска кариера една честна ДВОЙКА от Геджиков плюс "на Тате отличника" ! Приберете се у села , там да тормозят останалите .

Имаш право да не говориш! Ха ха ха!!

Да, и от Георги има 3500 в страната , тоест на 2000 селско население по един Георги . Георги нито е хакер , нито е женско . Не , Георги е мъжко , изградени и утвърдени , потвърден връзкар като в местната женска адвокатска гилдия , така и в съде , от призовар , до секретарката , от прокурорката до съдийката , от кварталиня до пощальонката , от кмета до данъчната . Архитектурния отдел не подлежи на коментарка , защото има спорове относно гранична линия на компетентности : права или крива с или без почерк женска или мъжка ръка ? но , ето , това е Георги . Обслужва средно по 2000 жители из страна . С дебела вестникарска чанта : разсрочване , обезпечаване , осребяване , ликвидиране , търг и намаляване на главница , втори търг и отписване на главинца , трети търг и отказване на претенция , кръгла папка . Ето , това е Георги , 3500 членен мъжки състав из цяла страна .

другари и другарки!защо не ближем гъза на русия?свикнали сме на това поне от 09.09.1944 година досега!

Кат им лижем задниците на американците, да вземат да пратят самолети и да си приберат ромите , начело с другаря Къневи целия Хелзински комитет за да си ги интегрират там.Да ги хранят да ги поят да им плащат тока,водата,парното, за изборите да им дадат по някои долар, да им се разреши да крадат законно както у нас.Никакви визи за малцинството.Взимайте си ги и си ги носете нарамо.

САЩ ДА НИ КРИТИКУВАТ НО В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ДОКЛАДА ОТРАЗЯВА 100% УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СЪС ВСИЧКИТЕ МУ КИРЛИВИ РИЗИ!Борисов да прочете доклада за да види че това не е плюене от политически опонент!Това е нещо много по-сериозно и да му подскаже накъде отиват нещата!А те са /в прав текст/вун от управлението на България!

Аз, безпергаментно съм ПРОСТИЛ на Америка и Американския департамент по правата на човеците им, които трудно могат да се нарекат хора ! Какво е това Америка и Е С, сбор от мошеници и мафиоти, осъдени навремето в Европа, които избягали в Америка-някогащната земя на Индианците-Ацтеки! Хора, които избиха с пушките си 100 000 000 индианци и им откраднаха земята сега ми говорят за права???????????? Господи прости им !

Да си заврът доклада отзад!

А кой създаде Косово ? Не питайте . Знае се - Америка .

За какво ни е , имаме Ани Михайлова обслущваща тружинки край международен път излез с. Средно Могилчето , а за да я варди Токмакчиев в храстолъци с диоптър ? За какво ни е Попдолярова на внос-износ бариера обслушваща потлебности на българското население с крем орхидея , чак от Варшава , промоционална цена 750 Щ.Д. , а при нас същата серия се краде за 500 щатски шарифи ? Искаме си жените из селата най-после да имат свобеден , неконтрабанден , бърз достъп по кредитните линии за световенство на хакери ! Българка , еманципирай се ! Край със пъсни от висока планина ! Стани вместо тружинка обиколен път , стани вместо крадла-агитка под прикритие на (имало ли е касов бон ?) финансова полиция , стани вместо да подтискаш своята рода, стани ди ги хакваш . Олеее-лее-лее-лооо-ла-лее Край с банкова тайна на съпругът ти , какво ти е Семейния Кодекс , а ти не знаеш , че ги фука твойте мангизи на обиколен джинджи ? Шефа ти , не платил , ни осигуровка , ни заплата , ни веществени полагащите се ,ни отпуск , ни те познава ? Хаквай хавайската му сметка във офшорката , регистрирана север-кипър . Преведи целият авоар в полза на сираците в бавно развиващи домове . Прати му едно "Добро сторено, пажуалства" . Българка , ти въобще съществуваш ли в новия доклад на Доналдо Тромпеца ? Като едно бижутерски атрибут ли ? Хаквай му хайванийско !

Интересно, какъв доклад са написали за състоянието на Германия, или пък за Украйна?

1 versus 50 , съотношение на женски хакъри спрямо мъжките ! А това в ера на феминизма , на равни задължения-равни права . В епоха на политика с влиятелни жени , програмиране на компютери се превърне в мъжка крепост . Жените не показват особена заинтригуванодт в тази област на човешки умения . Въпреки отворени входове и кодове на разполаем софтуер .

Мама готви кльомба , а тате пърше кредитна карта !

Време да си сменим жените ! Вместо крем-карамел от бутика на аерогара (безмитна транзит зона) за 750 Евра , кеш & кери от висш клас , банкови сметки , компютерни адреналинки в дисплей на шефове , нахакани твитерки .

ЧЕ ВЕЧЕ НЕКОМАНДВАТ ПАРАДА?! ДА СПИРАТ ВЕЧЕ С ДОКЛАДИТЕ ЗА ДРУГИТЕ СТРАНИ И ДА СЕ ЗАЕМАТ СЪС СЕБЕ СИ ! ТА И СВЕТЪТ ДА МИРНЕ !!! ПИТАТ ЛИ НИ НАС КАКВО МИСЛИМ ЗА АМЕРИКА ?!

е, новата американска администрация на доналд тръмп,ще е по благосклонна към българия!може и да засили американския бизнес тук,и да настани наи сетнe постоянни американски бази,и бизнесът да тръгне на повече печалба!

не е важно мнението на сащ за задунаиская губерния-болахария,а това на православната братска нам русия!вечна дружба!сус кпсс и бкп напред!партизани,ятаци,генерали ,милиционери,военни,котрабандисти,фалификатори на пари и документи, застрахователи от редовете на бна и от цк на бкп -обединяваите се!и

И, защо, приятелче, Американците, като са такава сила, се крият зад ПОЛАТА НА НАТО и викат на помощ 28 страни за съюзник, а не се изправят само те Срещу Русия? Нали Руснаците са много по-назад от тях, ама защо? ги е страх, точно от тези Руснаци?

КОГАТО Е ИМАЛО БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 681, АМЕРИКА ОЩЕ НЕ БЕШЕ НА КАРТАТА НА СВЕТА !БЪЛГАРИЯ Я ИМАШЕ И ПРЕДИ АМЕРИКА, ЩЕ Я ИМА И СЛЕД АМЕРИКА- ТЕЗИ АНГЛОСАКСОНСКИ МЕКЕРЕТА, НА КАКВИ СЕ ПРАВЯТ? НА ИДИОТИ ЛИ СЕ ПРАВЯТ ИЛИ СА ТАКИВА?

Те и руснаците опитват да живеят вече над 70 години с победата на Германия, но от това не стават по-добре, а по-зле. Освен това ако знаеш колко народи е имало преди САЩ, а повечето от тях живеят на опашката на човечеството по качество н аживота, сигурност, образование, хигиена и прочее... Така че е тоста тъпо да се превъзнасяш на коколко години е България - имало смели и дръзновени българи, успяла тогава България. А ние сега какво успяваме? Да се държим здраво като последен вагон на ЕС, за да не изпаднем от коловоза и да не се катурнем в посткомунистическия кенеф обратно при руснаците. Че там мирише доста тежко...

Ами, да ние не сме мошеници и не ограбваме златото и петрола на страните от целия свят, за да забогатеем незаконно, като Америка, ние сме честни и достойни хора, сравнение с тези Хамериканци няма как да има.... Америка са създанени с измама и някой ден, ще се заличат заради собствената си измама!

АМЕРИКА, НЕ НАРУШАВА ЛИ ВЪРХОВЕНСТВОТО НА ЗАКОНИТЕ, КАТО СИ ВРЕ НОСА В НАШАТА БЪЛГАРИЯ, КАКВА РАБОТА ИМАТ, ДА СЕ МЕСЯТ В НАШИТЕ НЕЩА, НИЕ НЕ БЯХМЕ ЛИ СУВЕРЕННА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА?

Според американците трябва не просто да издържаме циганските търтеи, а да им подарим охолен живот, а пък те да замърсяват в несвяст и да се развъждат като зайци......

Само в Русия се съблюдават стриктно човешките права! Нещо повече, ИДИЛ започва да въвежда ред в Москва и да следи за стриктното съблюдаване на човешките права! От 1-ви март шариатски патрули обхождат Москва и въвеждат шариатски ред! Никакви цигари, никакъв алкохол, , никакви лосиони, никаква спирачна течност, никакво свинско! Само видиотен христианин може да изтърпи това, ама го търпят, къде ще ходят! Предстои и масово обрязване на христиани в Москва! И пак ще търпят!

Причината за заключенията в този доклад относно България е вследствие на доносите на Българския хелзинкски комитет за правата на човека. Ако се заведе дело срещу тях за оклеветяване ще трябва да докажат с факти своите доноси и ше им лъснат соросоидните задници. Време е тази организация с чуждо финансиране да се обяви за вредна и да се атакува непрекъснато докато не изчезне.

Не само тази организация,много са,които трябва да изчезнат. Начело със соросоидите.

Абе за кви права и свободи ми говорите?Къде в америка ще видите некой да си е построил къща на държавна,или частна собственост,да не плаща данъци,да ползва ток вързан директно за стълба електрически,и водата да тече 24/365 и да не плаща стотинка?Тъпанари такива американски лекета,ще ми говорат за права на човека в страна дето те стрелят за нищо и те вкарват в затвора пак за нищо!

значи е време да започнем да спазваме тяхното право да си плащат сметките, и то стриктно

Крайно време е авторите на тези доклади да разберат, че всеки човек сам се интегрира в обществото, благодарение на желанието си да се образова, да работи и живее цивилизовано, както и да създава толкова деца, колкото може да отгледа и възпита като пълноценни граждани. Всичко друго са измислици, потребни на някого, за да оправдае парите, които са му дали, за да напише нещо. От тези доклади няма никаква полза.

abasador

господа, от Държавния департамент на САЩ написахте цели 43 страници за състоянието на правата на човека посветени на България и нито една за ващият президент господин Тръмп! У нас в България държавата се грижи за ромското малцинство като им позволява безплатно да строят жилищата си на общински земи, заплаща им изразходваните за тяхни нужди електроенергия и вода, изплаща им детски надбавии и им осигурява безплатно медицинско лечение....! Отразено ли е това в доклада ви? У вас в САЩ господин Тръмп се заканва и ще изхвърли всички незаконно дори и законно пребиваващи мексиканци а покрай тях и европейци, включително граждани на ЕС (имам предвид българи и ромънци). Няма да посочвам, че за мързеливите неработещите и крадящи мексиканци и по-тъмнокожи от тях, който въобще не се различават, по описаните по-горе качества от нашите роми, уважаемият ви президент господин Тръмп не харчи и пукнат долар. Към уважаемият дежурен модератор ... уважаеми предполагам, че ще пуснеш коментара ми, тъй като напоследъг непрекъснато ги триете. Съжалявам, че ви наричам полуграмотни и ви казвам, че сте хора със средно образовение, хора нямащи нищо общо с журналистиката, т.е. младежи без всякаква подготовка дето ги има под път и над път.... извинявам се и съжалявам, но вонаги съм се стремял да бъда обективен с оценките си, без да преигравам. Лек ден.

Ами нека Тръмп да си прибере в щатите българските цигани. Аз не ги искам в БГ да тровят възрастни хора, природа,въздух и на всичко отгоре да им плащаме помощи, ток и вода.

а как Европа вижда България?? Доклада на ЕВРОКОМИСАРЯ Йоханес Хан озаглавен: "БЪЛГАРИЯ СЛЕД БЪЛГАРИТЕ" внушава идеята, че " Българите нямат нужда от държава Той показва ЖЕСТОКАТА ИСТИНА за това какво е в момента и КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С ТЕРИТОРИЯТА НАРЕЧЕНА БАЛГАРИЯ! ЕТО ЧАСТ ОТ ДОКЛАДА: "Ще ви го кажа директно до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим. Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него. Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология. Българите, по това, което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие. Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени. Те са крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент. В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани. В резултат получиха едно болно, застаряващо население, а младата част от българите преобладаващо свързват щастието с възможността да емигрират и да се устроят в друга държава. Не се вижда начин този процес да бъде спрян" ПРОЧЕТЕТЕ ЦЕЛИЯТ ДОКЛАД ЗА ДА ВИДИТЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!

Оказа се, че българите не могат да излъчат от средите си хора, които наистина да милеят за държавата и бъдещето на нейните граждани. Процесите в България не биха могли да бъдат обърнати дори и по насилствен, революционен път, просто защото липсва необходимото количество млади, мислещи хора. В лицето на България ние имаме територия в рамките на Европейския съюз, която стремително се обезлюдява. Територия, която е стратегическа не само от геополитическа гледна точка, но и от климатична. Ясно е, че на българите не можем да разчитаме, те изчезват от игралната маса. Една част се разпиляват, други измират. Няма смисъл нито да ги подпомагаме, нито да им отпускаме пари от еврофондовете, тъй като те отиват в джобовете на управляващите и техните приближени, и ефектът върху цялостното състояние на държавата е дори отрицателен, защото обезверени от несправедливостта и беззаконието, все повече българи решават да емигрират" СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

предлагам следното: да създадем програма за заселване на територията на България с европейски граждани от останалата част на съюза. И сега имаме европейски граждани, които си купуват имоти в България, но се сблъскват с беззаконието, царящо в страната, и бързо-бързо се отказват от това свое начинание. Смятам, че ние трябва да ги подпомогнем в техните усилия и дори да популяризираме България като подходящо място за заселване и бягство от напрегнатия живот в Западна Европа, като субсидираме всеки, който реши да потърси там своя нов дом. Смятам, че на всяка държава може да бъде отпусната квота за брой лица, желаещи да се заселят на територията на България, като тези хора бъдат подпомагани от нас да се включат в местното управление, за да могат да променят ситуацията към по-добра за Евросъюза. Територията на България има голям потенциал за развитие както в сферата на земеделието, така и в сферата на туризма, но за да се случи това, управлението на страната трябва да бъде отнето от ръцете на олигархичната българска върхушка, което няма да бъде трудно, ако успеем да заселим там десет милиона европейци, които да създадат своя партия, която чрез избори да поеме властта по един мирен и демократичен начин. Българите, които пожелаят, ще могат да се завърнат в територията си, те няма да ни пречат.

Колкото до това нещо, Йоханес - който гроб копае другиму сам пада в него. Тъй като сте официален представител на ЕС и НИКОЙ официално от другите не застава срещу вас, значи всички сте съотговорни. Това означава че всички носите вината и последиците. За 5500 години, откакто ни има, сума ти такива индивиди като въпросния Йоханес са ни отписвали. Накрая обаче те изчезват, ние - не. Би трябвало да са си научили урока, ама явно не са. Нищо, закона си е закон, той не се уморява.

То след 40 г и Евопа ще изчезне и бялата раса ще изчезне така ,че тоя не е "открил Америка " с тоя доклад ...само пишат доклади да лапат пари ..

симо

А де бе!!!Да няма кьорав козяшки боклук......Ооооо те още чепкат ,,ОСВОБОЖДЕНИЕТО,,.....ХМмммм май НЯКОЙ свободи изобщо не им харесват.Като тази----освобождение от ИМПЕРИЯТА.

симо

От всичко изброено се вижда, че правата на козяшките подлоги са свещени ,гарантирани и ненакърними...За справка ,,темата 3-ти март,,.

....

симо

ОООО каква ария,,на майката,, от операта,,да тиибъ,, може да изпее......И АЗ.

В качеството си на какви американския държавен департамент прави оценка на случващото се у нас ? Парламента на България прави ли подобни оценки на "маргинализацията на американското общество",в което непрекъснато полицаи,които се явяват държавни служители системетично не нарушават правата на чернокожите,а директно ги разстрелват по улиците,предизвиквайки по този начин масово народно вълнение и протести ? Държава,която до преди век е продовала други хора в робство,а допреди няколко десетилетия дори им е забранявала да гласуват и да пътуват в градски транспорт дори няма право гък да казва за човешки права.Кой пали кръстове пред домовете на чернокожите ? Кой натика коренното население на Северна Америка в лагери и резервати и осъществи най-голямото етническо прочистване в човешката история върху цял континент ?

... и нито дума не споменавате за произвола на банките ... а финансово - лихварския октопод, чиито пипала са днешните банки е в основата на съвременните световни проблеми...останалото е следствие.

симо

Това е ЦЕННОСТ,,,свободно движение на капитали-от нас към тях,,...Тя не се пипа.

кои сте вие да оценявате другите?!? страната в която се издават смъртни присъди и срещу непълнолетни, ще оценява човешките права в демоктаричните държави. подобен цинизъм не трябва да се взема на сериозно!!!

Истината винаги е неприятна-затова е истина!

дир оправете си заглавието че все едно го е писал сирииски бежанец.

Всичко безспокои САЩ и гейове, и лесбики, и цигани, но не ги вълнува, че сме най-бедните, най-мизерните в Европа.

В продължение на половин ХИЛЯДОЛЕТИЕ, султана по този начин е наблюдавал раята по тези места. Ваалиите са му пишели такива доклади...- В моя вилает някои неща не биват, но раята си трае и си пасе кротко...и те обича много.

говоренето на цигански по магазините редно ли е, ми те може да ни псуват като не разбираме, а ние глупаците да им плащаме интеграционните помощи и да ги хрантутим да убиват по селата за пет лева безнаказано

симо

Това е извън наблюдаваните ПАРАМЕТРИ...Значи го няма.Пък ти виж внимателно кои са параметрите на ,,,човешките права,,......Нещо така справедливост,достойна заплата,нещо ОБЕДИНЯВАЩО нацията????

Абсолютната истина, /която всички премълчават/ е, ЧЕ НЯМА И НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДЕМОКРАЦИЯ, АКО НЯМА ИКОНОМИЧЕСКО РАВЕНСТВО!!!!!!!Ха сега ми кажете къде по света ИМА ИКОНОМИЧЕСКО РАВЕНСТВО, за да има ДЕМОКРАЦИЯ?????Ясно е, че само ни будалкат с думата ДЕМОКРАЦИЯ, а ние като балъци викаме УРАААААААА.....

симо

То демокрацията е сътворена когато е имало робовладелско общество....Тя не се е отнасяла за РОБИТЕ.Така че ТЕ си знаят за какво става въпрос,а какво ТИ си мислиш и имаш на представа е съвсем друго нещо....За теб са въвели допълнения,сега е ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕМОКРАЦИЯ.Нали??

Този пасквил е писан от български соросоидни мекерета, прегледан на Козяк и изпратен в САЩ. Но по-важното е, че ме е гнус да слушам някой да ми говори за "човешки права" и в същото време да съсипва цели държави, да налага марионетни правителства и всячески да руши мира в Европа.

43 страници изписали за нас, но себе си не погледнали

"и на представители на общността на гейовете, лесбийките, транссексуалните и интерсексуалните"

защо роните навсякъде говорят на цигански една жена им направи забепежка да не вмъкват турски думи в речта си само ние българите си мълчим и не смеем да се обадим защо получават интеграционни добавки

От САЩ ни наблюдават като някаккъв генетичен експеримент. Ха-ха. И се подготвят да ни помогнат да се оправим вероятно? Иначе защо да ни наблюдават? Така наблюдаваха нарушаването на човешките права в Ирак и други държави. И ги оправиха - знаем как. Пита се!? в задачата... Какво е различното между нас като наблюдавана държава и другите такива. Разликата е, че ние хуубаво облизваме американски задници, а другите имаха национално достойнство.

подготвят се да защитят тези, които заради либеалните ценности хрантутим цял живот, а те ни наричат прости българи, окрадаха и избиха маса народ, нито учат нито работят само марфилят

ХА,ХА, ХА Бойкоооооо!Ти 10 години управляваш тази "ДЕМОКРАТИЧНА" страна, а се оказва, че ПРАКТИЧЕСКИ не си изграждал ДЕМОКРАЦИЯ..... Егати БОКЛУКА......, А САМО СИ ОБСЛУЖВАЛ МАФИЯТА....... Така казва Америка!!!!!!!

Позволете ми да използвам занията си по американски английски, за да отговоря достойно на този доклад : "Ай доунт гийв а шит !"

Какво ме вълнува някакъв доклад на сащ а и тях какво ги вълнува това..Защо не се вижда упадъка на нацията, разрастването на престъпността, крадливо управление и все в този дух та седнали и за някакви ''човешки права'' да говорят когато човешкият живот като нормален такъв отсъства. Та нали в техен доклад ясно бяха описали какъв е боко ама това не им попречи да го назначават криейки се зад избори....

Защото управлението ни е "благословено" и ръкоположено от тях и те не се интересуват, че поддържат постредствени, безпринципни и непочтени корумпирани далавераджии-управници, а дълеч по-важно е да се спазват "човешките " права, без да се споменават правата на пенсионерите с най-оскъдната и унизителна за човешкото достойнство пенсия в Европа, но са за правата на гейове, травестити, лесбийки, цигани и независимо от всичко най-главното е като сателит да останем в тяхната орбита, едно потребителско, без национално достойнство, племе повече !

С една дума нищо не се е променило ако, че и от Вашингтон и от Брюксел ни возят на скейта колко добре се развиваме!