Пак върнаха делото за смъртта на Чората

Военно-апелативният съд възобнови съдебното следствие по делото за смъртта на Ангел Димитров - Чората в Благоевград.

Обратно в новината

Коментари - Пак върнаха делото за смъртта на Чората | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде още едно дело срещу българия след края на процеса! Да е жив и здрав данакоплатеца да плаща данъци та да има да плаща държавата за действията на безхаберните си полицаи, начело с министъра!

Прилагане на сила за задържане - добре, ако е съразмерна! Прилагане на физическо насилие след задържане - позор за правовата държава!

да излязат цветанов,велчев и попова и да ни обяснят,на нас данъкоплатците,къде е проблема четири години да се получават и разглеждат противоположни заключения и експертизи,а за всичко това ние плащаме,ние държава на некадърници или на мошенници сме.

Стига сте ровили в смърта на псетата,обърнете внимание на невинните хора ,които загиват по пътищата смазани от идиоти,децата,които загиват нападнати от бездомните кучета,хората които наистина са гладни и умират от глад!Направете нов закон за наказание на педофилите,обърнете внимание на социално слабите и психично болните хора по пътищата,които наистина страдат,защото другите се възползват от тях!

Този случай е само едно потвърждение на тезата,че нашата полиция няма опит в задържане на опасни елементи!А че ,Чората не е невинно агънце,по този въпрос 2 мнения не трябва да има!Излиза,че е умрял от страх,но ако това е така,не е трябвало да се съпротивява!Ако бабаити като него смятат,че могат да проявяват бабаитлъка си и пред полицията,просто забравете!По цял свят хора и престъпници се подчиняват пред органите на власт!Ако не го правят,те си поемат и цялата отговорност от последиците,които могат да бъдат особенно тежки,както е в случая!

Спомням си,че приятелката му беше свидетел на побоя и беше звъняла в полицията за помощ а оттам й бяха отговорили,че това си е полицейска акция и не предприеха никакви мерки-е какво има да говориме тогава,какъвто и да е бил и с каквото и да се е занимавал трябваше да бъде съден,а не убит от бой и нямя оправдание за действията на полицайте,иначе излиза,че за едни има безнаказаност,а за други смърт бе з право на глас!

За тази смърт на първо място на подсъдимата скамейка трябва да бъде изправен така наречения професор Петканов, човека който разпореди такова отношение към нещата! На следващо място пред съда трябва да се изправят началниците на полицията и най-накрая самите полицаи извършители на убийството! Не е възможно такава акция да е започнала просто така по идея на полицаите и те да не са били инструктирани преди започване на задържането! Имайте предвид, че някой освен подсъдимите сага трепери като чете тези медиини съобщения за връщане на делото!

Няма ли НАЙ-НАКРАЯ тези садисти полицаи да влязат затвора? По всичко личи, че само защото са униформени мутри ще се намерят и смекчаващи вината обстоятелства или пък няма да има достатъчно доказателства за вината им. А след това поредното дело в Страсбург, осъдителна присъда срещу България и плащане на полицейските безобразия от всички граждани, а не от виновните мутрополицаи.

Браво!!! Полицаите били виновни, били невинни. Това ще го каже съда. Друг е въпроса този Чора ли е Мора ли е колко майки е разплакал. Що не дойдоха полицаите в моя дом при акция "Респект" ?!? Що към мене не бяха побойници. То малко става като с граничното полицайче и турската така... Такива мити работи. А като се замисля тези момчета са изпълнителите ама тази акция си има и идеолози, т.е. хората издаващи заповеди. Редно е и те да застанат до тях ако въобще трябва да се съди, когото и да било.

аве вобще няма да седна да рева за чора ли е какъв е очите ли е клюна ли е ... такъв начин на живот са избрали това са си получили точка!И за капак ще пращат полицайте в затвор ... само продажници ... само продажници

това са коментари на хора които са виждали престъпник само по телевизията,и най смелата тяхна посъпка е да се возят в автобуса без билет...

Сигурно си прав, че не всички са виждали престъпник, но мнението им може да е такова, защото всички са виждали ченге.

Сега има намаляват присъдите на 3-4 години и ги пускат след 2. Тоя филм сме го гледали вече.

ех, какъв късмет!?!?! Ако бяха изчакали полицаите само 5 минути, Ангел Димитров сам щеше да си ритне камбаната... Тези НЕВИННИ полицаи са живи за оплакване!!! Какъв КАРЪК!!!

Няма ли най-после ченгетата-убийци да влезнат в затвора?

Ами народът не иска да влязат м затвора. И иска смърт на всички бандити като тоя сладур. Капише?

Ого,не говори от името на народа! Помисли дали пък народа не иска закона да важи за всички? Дори и за убийците с пагон....

Пребит!Виновна е акция респект,разпоредена от червеният министър.Респект,ама баш па толкова много!Битият си е бит,ама има труп след намеса на побойниците ченгета. Хипотезата е "Отстранен за заличаване на следите".Всичко се прави за оневиняване на побойниците.Требваше да измине един мандат на правителство,за да се помете и извърти всичко.За събиране на нови доказателства??МНЕНИЕТО НА УМРЕЛИЯ ПРОФЕСОР НЯМА КАК ДА СЕ ПОДМЕНИ.