Расте броят на загиналите при атаката в Сирия на 23 май руснаци

Вероятно освен признатите от руското Министерство на отбраната 4 жертви има и наемници на ЧВК "Вагнер"

Обратно в новината

Коментари - Расте броят на загиналите при атаката в Сирия на 23 май руснаци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През 2012 година Албания успява да издаде за скрап единственнните останали от съветско време руски подводници от типа -S.А още през далечната 1961 година денонсира участието си единственна тогава във Варшавския Договор.

а защо терористите не нападат американски бази?

Вовка Късото ще обяви поредната аканчателна пАбеда в Сирия и хоп всичко ще дойде на мястото си

да се върнем малко на земята. Внезапната атака на "бунтовниците" е завършила с резултат 43 жертви от страна на нападателите срещу 35 от страна нападнатите. От тях 4-ма руснаци, останалите - от сирийската армия. Не знам доколко това е повод за радост в нашите соросчета. Само да напомня, че на страната на "бунтовниците" се сражават наемници от всякакви раси и държави. На страната на сирийската армия са сирийците. И руснаците.

43 от страна на нападателите? Ако вярваш на лъжите на руснаците!! Руските жертви са поне 9, и се увеличават всеки ден. Нападателите може и дори да не са дали жертви. Не че ме интересува, едни терористи са убили други терористи.

Кой те излъга, че сирийците са на страната на Русия и на Асад?? Защо тогава сирийците се бият с Асад и Русия?? защо бягат от Асад?? Така, че по леко с лъжите.

бягат значи. До съседна Турция или се местят вътре в Сирия. И не бягат толкова от Асад, колкото от демократите. Както всички добре знаем, от "бежанците" в Европа сирийците са много малък процент. Що се отнася до броя на жертвите, ясно е, че истината не ви изнася на шепата сороски пачаври тук, но това е положението. Приберете малко знамената и си седнете на е.баните задници:))))

Пуснете търсачка с " Карла Ортиз при Джими Дор " и гледайте :) Преведено е !

И какво да гледаме? Някаква патка която говори без доказателства, разказва истории които не са проверени! Защо да и се вярва? Някаква комунистка от Боливия?

Видеото на белите каски е доказателство , а това не е ? :):) Ами ти някакви доказателства имаш ли . че си нормален ? :)

Не знам защо сирийците толкова обичта да убиват руснаци? Явно не ги възприемат като освободители?

Такива са всички, „освобождавани“ от Русия, всички до един!

Пусни Гугъл с " Карла Ортиз " наистина е интересно !

какво му е интересното , пропаганда платена от Русия!! Тя не посочва никакви доказателства, а твърди разни неща? И аз мога да ти кажа, че Асад изби над 300000 сирийци и това е истина всеки го знае!! Че Асад заради жаждата си за власт унищожи Сирия, като бомбардира всеки град!!

се мъчи да спориш с хора, които или не са в ред с главите или им се плаща. Тяхното мнение всъщност няма никакво значение. Дано поне онези балъци от Козяк им плащат сносно.

неграмотно заглавие . този сайт запада ежечасно

Щабовете на ИД , "белите каски " и тази "обсерватория " в Сирия имат топла връзка ! Сериозно ! Оказа се дори , че "белите каски" имат знамена на ИД в помещенията си ! От една цица сучат в една сграда се настанили умниците :)

Кой ти вярва? Плещиш руски глупости, ами да дадеш малко доказателства а??

Паисий

Конгресът на САЩ спря финансирането на Белите каски. Провери и ще видиш! Това стана след случая с последната "химическа атака", който руснаците опровергаха със свидетели от филма на Белите каски.

хахахаха , това със знамената беше добро.....забрави да добавиш , че им трябват , когато записват клипове на ИД как се заканват на неверниците или как режат глави.

Дал съм линк по горе ! Знам че , няма да дочакам вашето "сори френд ") ама поне гледайте :) !

пуснете търсачка с " Карла Ортиз при Джими Дор " и гледайте :) Преведено е !

Ми война има там! Нормално! Не виждам нито изненада нито нещо невероятно във факта, че са загинали войници! Що се прави слон от този факт? За да има повод за злорадстване или какво?

Пак отстреляли несколко "ихтамнет-ов". Но Россия - ето огромная страна, Серьожки и Петки много есть. Вот идет поредной вокзаль к Москве.. Потом Ил76 доставит новие ихтамнет-дураки - ето руской конвеер жизни ...

Понеже джихадистите убили 9 руснака, руснаците са лоши Ако джихадистите бяха убили 9 американеца, сигурно соросоидите щяха да коментират, че джихадистите са лоши. Абе всичко е интереси... при това финансови.

Троловете пишат, че "руснаците нямат работа в Сирия" и да си ходят. А какво търсят там хамерите? Това даже не е на техния континент и никой не ги е канил там.

САМО НЕ РАЗБРАХ ТИ ЗА КЪВ УЙ РЕВЕШ ТУКА,ИЛИ ЗЪ КЪВТО И ДА Е;)

Паисий Глупендерски , ИДИЛ-овци са пребити отвсякъде и са някъде из пустоща полулегално и си налягат парцалите. За изненада на теб и др.русоблизци НЕ ВСЕКИ В СИРИЯ КОЙТО Е ПРОТИВ АСАД Е ДЖИХАДИСТ ( ТЕРОРИСТ , ТАЛИБАН и т.н ). Войната в Сирия почна през 2011 год. , а ИДИЛ се появиха през 2014 год. т.е 3 години КОИ , БАЛАМУРНИКО , СЕ БИЕХА ПРОТИВ АСАД ? И даже печелеха , особенно кюрдите......И кюрдите ли са с ИД или пък май се трепеха с нея и имаха най-много успехи , много повече от Руснаците дето бомбиха една година Алепо ей тъй насляпо.

ЗНАЕШ ЛИ ДЕБИЛ ЗАЩО??????защото РУСИЯ не се продава кактО БГ дето ЛОСТОВЦИ.СТОЯНОВЦИ .СОЛОМОНОВЦИ ЗА ПАРЕ ГРОШИ НИ ПРОДАДОХА НА КРАВАРНИКА еи така за своя угода

продали го били....теб пък кой ще те купи с пробития ти ямурлук и цървулите бе . Дреме им на САЩ да ни купуват тука , една нереализирана 16-та съветска република. По-скоро ни купуват руснаците , със съдействието на подлогите им в България....то даже един от депутатите им най-безцеремонно се изказа....ама то си е прав човека , с тая 5-та колона - толкова ! 45 год. си ни клатеха и ни галеха по главата "не рипай , ние сме ви освободили , вие сте ни длъжни " - така се формира съзнанието на крепостника.

При толкова кратка новина, 146 коментара до тук - човек още преди да е отворил коментарите и е наясно какво се вихри в тях. Соросчетата като чакали на мърша са наскачали. Но я новината да е за разстрел на 15 ученика нейде из кравефермата - десетина коментара най много да има. На соросчетата не им плащат да коментират пастирите си, по скоро ще ги уволнят за подобно нещо.

какви соросчета бе нещастник, бг патриоти сме, като ген Колев, дето ви насмете, и той ли е Сорос? Или И.Вазов? А?

Кат си патриот що идиш да чиракуваш из чуждите еврониви ве чирак, що не бачкаш у дома си у БГто? Я марш у кочината дет ти е мястото и от там квичи на гладно!хаха

е, душа дава за наука за свобода, но не свойта душа брате, а душата на народа. Това е цитат като за теб.

Шило

Какъв патриот си бе, нещастник? Едно дърво засял ли си? Ей така, без нищо?

а , вие руски подлоги , защо въобще коментирате неща към които нямате право да вземате отношение - като българският патриотизъм примерно ( дори да е фалшив и високопарен ). Я чиба . Акъла ви е като на кокошка , ей го тоя вежливият бляд си мисли , че на Запад може само да се търчи на нивата ако си източно европеец . Сигурно се е пробвал някое лято в Англия или Германия и са му скъсали гъза ( там се бачка ) и са го наритали като куче , та затова е толкова озлобен.

Бейте российских окупаторов.

Нахуѝ пошол

Как засмърдя на хохломърша!

Шило

Мдааа, какво са окупирали руснаците? Изконните земи на терористите ли?

Кат Русия няма втора, тъй престъпна на света, Тя е Содом и Гомора, Тя е най опасна за мира.

мръсник долен, не скверни словата на Патриарха

Кат Русия няма втора, тъй престъпна на света, Тя е Содом и Гомора, Тя е най опасна за мира.

The New York Times опубликовала подробности разгрома наемников ЧВК "Вагнера" военными США в Сирии 7 февраля (обновлено) Бой в сирийской провинции Дэйр-эз-Зор, состоявшийся 7 февраля этого года, продолжался 4 часа. В ходе столкновения было уничтожено от 200 до 300 солдат правительственных сил и боевиков ЧВК "Вагнера".

ама тук е бг сайт и се пише на български с нашата родна кирилица (апрропо тр. да ни плащате и патент за което), не ти разбираме маймунските езици, направи си труда поне да преведеш!

Голем праз! Той Сталин изби 20 милиона и те го велича

аят, та за няколкостотин души ли - не им пука! Цената на руската жизнь е ниска!

Го играе „умерен, сравнително интелигентен и балансиран“, а другите трима са пълни примати. Ама номерата им вече не вървят.

Шило

Койче, дебнеш ли, Койче?

Някой от русофилистичните може ли да отговори на въпроса защо цял свят е воювал срещу мужишка Русия, всичките и съседи без изключение, Германия, Австроунгария, Франция, Швеция, Финландия, Япония, Унгария, даже и храбрата българска конница на генерал Колев..? Защо русия няма никакви приятели по света, с изключение на най мракобесните режими на Иран, Сирия, Северна Корея, Венецуела?

Не бъркай Русия със щатите. Ако малко се интересуваше, щеше да разбереш, какво се случи в Санкт Петербург тези дни.

Защото ни завиждат - ние сме измислили всичко, даже и препарат за вана за пиене! Мюсюлманите по религия не пият и не виждат конкуренция в Боярищник. Толкова е просто.

Бегай, че чичковците с белите ризи идват.

Я да се изкажеш ти по въпроса - 250 години съществуване - 150 броя военни конфликта - САЩ! Как ти се струва? Друг момент от американската история който рядко се преподава в училищата на САЩ и Канада. Причината е ясна: в резултат на „най-дългия холокост“ в историята на човечеството, са избити 95 от общо 114-те милиона местни индианци, живели на територията на днешните САЩ и Канада, пишат световни медии. Според книгата на Д. Стенард „Американският холокост“, издадена през 1992 г. от „Оксфорд юнивърсити прес“ тази цифра е дори повече от 100 милиона. Друг момент -Виетнам – нарицателно за всички държави, които САЩ превърна във „Виетнами“ – само там жертвите са над 2 млн. души и в това число не броим онкозаболяващите и до днес в следствие на използването на незаконни химикали като Напалмът! Чакам!!!!

сирийците не си играят като укрите, громят нашествениците!

ДИР защо не пише че Русия си призна напълно вината в анти допинговият скандал?? "От имени организаций, которые мы представляем, мы искренне сожалеем об имевших место в России манипуляциях и практиках", - указывается в этом письме, которое подписали министр спорта РФ Павел Колобков, глава Национального олимпийского комитета РФ Александр Жуков и президент Паралимпийского комитета России Владимир Лукин. "Мы бы хотели заверить вас, что все затронутые организации предприняли необходимые меры для соблюдения антидопинговых правил. Важные реформы продолжаются, и мы с уверенностью заявляем, что они сделают антидопинговую борьбу в нашей стране эффективнее", - говорится в письме.

Решението на Арбитражния съд в Лозана казва друго. Напълно отхвърли обвиненията срещу 29 руски спортисти и отмени недопускането им до Олимпиадата.

в този сайт виждаме колко ни обичат "братушките", с какви обиди само... Чететте и си правете изводите!

Братушки my ass.

Киряк Стефчовците за обичане ли сте? Продадохте майка си и баща си за 20 сребърника.

"Братушките" мислят, че русофилите са идиоти за дето им вярват!!

те руснаците си имат частна армия, колко далеч саотишли, не като нашите олигарси само с кордони от мутри.

Частна армия - пушечно месо. Можем да ги жертваме ако се наложи, както стана преди 3 месеца 650 души си отидоха мятайки автомати срещу съвременна артилерия. Можеше да им дадем камъни, поне да не стават зян оръжията.

"Пременил се Илия, пак в тия". Та и Койчовата работа е такава.

КОИЧО ПО ПОЛЕКА БЕ МОМЧЕ МНОГО СЕ НАПЪВАШ хемороидите неса добър приятел ВНИМАВАИ

Марш от тука русска свиньо, взимай си другарите гордевропеец, паисийХ и schilo и направете групово напиване във ваната!

Товарищи, тактиката ни не работи. Свиквам оперативка на втори етаж, ул. Савушкина 55 в 16:00 петербугско време. Ще има наказания!

Шило

Деби, с колко още ника ще пишеш?

Товарищ Решетников, има ли с какво да помогнем?

Шило

Деби, сам си пишеш, сам си отговаряш....Това вече е шизоидно поведение

Да, товарищи - свържете се с ПР агенцията на Моника, нашите работници не смогват. Освен това членуват грешно и биват разкривани доста бързо като руснаци!

Койче, Койче, че си просто момче, просто момче си, ама стискай се малко. Не го показвай

България ще се възроди, когато я изчисстим напълно от русофилистици и комуняжки разбойници. Нужен ни е един ПИНОЧЕ или нов фюрер с мустачки.

А, аз искам да плати пари, той не може така, нужен си, идвай. Плаща здраво, тогава мисли ...

ИДИОТОООО

Марш от тука русска свиньо, както казва колегата ти - изтрещята ли ти нервите, а? Руско племе миризливо, пишете си по вашите русски форуми колкото искате къш.

Шило

Деби брани своите ментори. Пази, Койчо, пази!

България ще се възроди, когато я изчисстим напълно от русофилистици и комуняжки разбойници. Нужен ни е един ПИНОЧЕ или нов фюрер с мустачки.

Шило

България ще се възстанови тогава, когато започнете да работите, а не да седите пред РС за 5 цента на коментар

Що не почнеш да реализираш мечтитае си капут? Май не ти стиска, а? Типичен булгаропитек - с голяма уста и вече насран.

махай го тоя, че ти затварям сайта за обида на българите, мамето ви ваташко!

Шило

Сирийската обсерватория....Състояща се от един човек, който не е стъпвал в Сирия от 100 години.

Аа ето го и мурзил номер 4. Марш от тука русска свиньо!

Шило

Ооо, Деби, на пост ли си?

руски трол #4. Пратиха подкрепление.

Шило

Деби, не се преименувай. Личи си.

4 или 9 трупа си е нищо, Лелин изтрепа 10на милиона, Сталин изтрепа 20 милиона мужици, а неговия бивш приятел Хитлер изтрепа още 15 милиона, ...и все не свършват..

Само не ми става ясно какво общо има поредната руска мърша в Сирия с украинците.

това че по гнусна нация от ХОХЛИТЕ НЕМА И НЕМОЕ ДА ИМА

И американците - там бият негрите!

И все пак азбуката ви идва от македонски земи - така каза нашият президент Путкин! Казана дума - хвърлен камък.

Бояришник, Новичок и Полонии за братушките, един да не остане.

Гледам булгаристанските скотове тръгнали да броят руските трупове в Сирия. А в кочината булгаристан всеки ден загиват по толкова от собственото си малоумие булгаропитеци.

А в Рашка Говняшка - страна с най-много самоубийства на 100 в света и единствената страна в мире, където се пие препарат за вана и гинат като мухи? Гледай си собствената кочина миризлива русска свиньо!

Не очаквах и друго от някакъв булгаристански генетичен отпадък като теб. Мухльо

За генетиката не знам, ама българите пием нормален алкохол, а не препарати за кенефи, антифриз, течност за чистачки и каквато там помия ви падне, като вас, руските скотове.

Абе виж си ти генетичните характеристики - президент монголоид и като мутра и като височина. Едно време монголите явно доста семе са оставили по степите ви, а после Сталин изтреби интелигенцията, която беше малко по-различна и сега сте останали русснаците само сволочи

Ей, койчо иди си избърши гъза бе нещастник. Поддържай някаква елементарна хигиена. Вонята ти се чувства чак през монитора на компа ...

Гордия черен (негърски) крепостен руски задник се насра от напъни да защити господарите си. Смърдиш мършо руска, иди нахуй блядь.

Няма нужда да ходи, той не е слизал от *уй

Щом редакторите нямат нищо против, осирай им сайта.

Марш от тука русска свиньо номер 1. Я как сте се наредили, само и паисийХ да напише нещо и ще сте строй се преброй се тримата руски миризливи трола.

после тебя поиду к мать твоя

Марш от тука русска свиньо номер 2.

Бе, пишете ги 10 убити..груз 200 - и това е ! Стига с тази пропаганда. ..Алчност, горяма алчност на човешкото око! Дупето съвсем не е алчно. ....

молете се войн ада не захване у булгаристанката че направа сте си заминали точно за 1 ден! Радувайте се че не са ви подхванали братята че никой няма си мръдне пръста за продажници като вас!!

Марш от тука русска свиньо!

Nikolai Vasilev

МАРШ ОТ ТУКА ХАМИРИКАНСКА СВИНЬО

4 или 9 трупа си е нищо, Лелин изърепа 10на милиона, Сталин изтрепа 20 милиона мужици, а неговия бивш приятел Хитлер изтрепа още 15 милиона, ...и все не свършват..

Рушняците бяха тепани в Финландия, Германия, Унгария, Авганистан, Полша, Чехия, Грузия, Чечня, Приднестровието, Украйна, сега в Сирия..един прост азиатски колос на глинени крака, който претендира да е световен господар.

Кой не е трепан? На война, като на война. ма самият факт, че дрискаш срещу освободителите си е гаранция, че си дрисня.

Трепани са 20 милиона руснаци от Сталин, все интелигенти. Затова сега сте останали само пияндета грозни монголоиди.

Дебил смотан, 20 милиона руснаци означава, че Сталин е избивал ВСЕКИ ДЕН 365 дни в годината ПО 12400 човека!!! Само дрисня като тебе може да си фантазира подобни простотии, защото математиката му е на ниво "Дай, България"!!!

Ти възможностите на сталин ли подлагаш на съмнение, бе предатель! И не ги е избил за 1 година. Ако беше жив още щеше да избива, щяхме ние русснаците да сме останали 1 милион, ама все качествени хора - досущ като нашия президент Путкин - 155 см висок, монголоидно лице - типичните русски черти.

ДЕБИЛЕЕЕЕЕЕ кои кого????

Марш от тука русска свиньо! Руските тролове скоро ще ви пращат в Сибир, защото сте непотребни. Заради вас и малкото "русофили" пикаят на Рашка Говняшка. А кажи нещо за македонската азбука ала Путкин?

Уже нет.

Келешите веднага са налазили новината. За 4 години война (НАТЪРТВАМ - В О Й НА), братушките са загубили 62-ма военни. При 28 000 чалми изтрепани, в това число 800 дошли от Германия и Франция, над 300 от Великобритания и 72-ма "инструктори" - западни на служба в колониалните армии. При това, Асад почна от 14% останала територия и в момента е с над 65, като основните градове са на законната власт. Ал-Кунейтра Ал-Хасеке Ас-Суейда Дамаск Дараа Идлиб Латакия Тартус Халеб (Алепо) Хама Хомс И още над 1200 градове и села са свободни. Бе - келешите нека си квичат. Толкоз могат.

ТОВА идиотите няма да го разберат!!!!!!! не се мъчи да доказваш теза тя за пилита с жълто по устата е неразбираема

Абе аз като гледам трите русски трола - ти, cezarbg и паисий баш сте налазили новината. Не сте ли на боярищник-среща да лежите пияни във ваната бе? Марш от тука русски свини!

Nikolai Vasilev

КОИЧО НЕ СИ ПРАВ !!!!!!!!!!АЗ НЕСЪМ ХАМЕРИКАНСКА СВИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

кой паднал от палмата! Добре дошъл, и да ни веселиш и днес, както винаги.

ПОШОЛ НАХУИ ГНИДА!!!!!!!!!!!!!!!!!

Марп от тука руссна свиньо!

Абе хохли????? колко укронацита заминаха за тази седмица с ГРУЗ 2000 ????150?250? че шоколадовият реве с цяло гърло че само руски са убити а за нцитата и за инструкторите фащ и канада мълчи ??? а за танковете а бмптата изгорени а ????хохола си е хохол!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Къде да търсим хохол да ти отговори?

Той бърка българските и украинските форуми вече, толкова е пиян.

Нещастен русопитек, личи си че си руска сволач некаърна, живяла в Мордор цял живот. Пиши си из руските сайтове, тук на такива руски боклуци като теб само им се смеем. Иначе cezarbg се написал и някой ще повярва, че си българин ли? Цял свят ви се смее на вас, руските нещастници. Айде, наздраве.

Тази работа да се пишат "българи" вече не минава, то и идиотите разбраха за руските тролове на ул. Савушкина 55 и тия в русското пасольство в София.

Виж кво е, калъф. Вземи си пийни литър-два течен сапун, да се кротнеш. България е в Европа, тука няма да се отровиш. Само ще се пениш

Нашият Сталин уби 20 милиона по лагерите, сега статии за 4-10 души, несериозна работа. Ние русснаците сме много, можем да мрем в името на вожда в големи количества! Важното е да има боярищник и да сме щастливи. Другото е статистика.

За Родину, за Пусину помереть сладко.

ПОШОЛ НАХУИ ГНИДА!!!!!!!!!!!!!!!!!

С и кратко, бляд, с Й.

Марш оттука русска свиньо!

Колко пъти им викам , не ходете там където са американците и кюрдите. Не го ли запомнихте знамето с 51 звезди?? Където го видите бягайте през глава.

Много неграмотно написано заглавие

Болгарь самое тупое племя в мире, они себя презирают, но славят нас и назьвают "братушки". Вам сам черт брат обмороженньe суки.

Марш от тука русска свиньо. Братушка е на баща ти незаконното дете.

ПОШОЛ НАХУИ ГНИДА!!!!!!!!!!!!!!!!!

пошел на гуй!

Отново лъжи и дезинформации. Петър велики е живял през 16-ти век и тогава никой не е казвал на руснаците "братушки". Некадърна русофилистия.

Кат Русия няма втора, тъй престъпна на света, Тя е Содом и Гомора, Тя е най опасна за мира.

това прочети ли го някъде или сам го измисли?! А може би от Козяк ти го говорят или звездите!