Дянков: Бонуси са давани за добра работа, а не за Коледа

Коледни бонуси в Министерството на финансите не са давани, заяви категорично министър Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Дянков: Бонуси са давани за добра работа, а не за Коледа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато политиката ти е стягане на коланите до невъзможност да дишаш , и най- простия се сеща , че е недопустимо да се плащат бонуси равни на 6-7 годишни заплати на обикновен човек /37 000 лв/?!?! А може би това е политика на унищожение на един народ на който 42% от хората са под границата на бедността....Позор!

А КОЛКО ДОБРИ СРЕДСТВА /ПЕНСИИ/ ПОЛУЧИ ДОБРИЯ И РАБОТЛИВ НАРОД В РБ , ЗА ДА Е ТОЛКОВА ДОВОЛЕН И ЩАСТЛИВ-не е важно ? Важното е -някой сега да се налапа...,но ИМА ВИДОВ ДЕН !!!!!!!!!

И по какви критерии, беше оценена "добрата работа" на въпросната държавна служителка, когато в пресата се публикува, че от края на м. февруари влиза в сила системата за оценка на държавния служител...Ако политиците и министрите проявяват неадекватност, то народа вече узря и вижда некомпетентността на държавните служители в тяхните грешки и морал.

И по какви критерии, беше оценена "добрата работа" на държавния служител, когато в пресата се публикува, че от края на м. февруари влиза системата за оценка на държавния служител...Ако политиците и министрите проявяват неадекватност, то народа вече узря и вижда некомпетентността на държавните служители

Нова политическа сила може да роди само НОВО ОБЩЕСТВЕНО СЪЗНАНИЕ, което засега имат единици!

ПИТАМ СЕ:ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ЕДИН МИНИСТЪР ДА НАПРАВИ ТОЛКОВА ГЛУПАВО ИЗКАЗВАНЕ? АКО В БОЛНИЦИТЕ НЕ СЕ КРАДЕШЕ ТОЛКОВА ,ТО И ЗА ПАЦИЕНТИТЕ ЩЕШЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПАРИ

ПЪК ЗДРАВНИЯ ВИДЯ ЛИ КАКВА ИЗЦЕПКА КАЗА , ЧЕ ЗА ТАКИВА ПАРИ -ТАКОВА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ.............НО ТОВА ЗАСЛУЖАВА ТОЗИ НАРОД..........

ама що за простотия? - дава им бонуси за добре свършена работа.Ама нали за добре свършена работа се дава заплата? А ако не я вършиш добре работата си, те гонят от работа. Що за сбъркани правила в това министерство? Или за пред нас, балъците, Дянков си мисли, че може да му мине номера....

Дянков, проклет да си за безочието и наглостта, която имаш!

работа, ве дянка, крадливо копеле ненормално - ти много добре знаеш, че ние държава нямаме(т.к. основния прерогатив на властта - сеченето на монети го НЯМАМЕ), а държавен апарат колкото Германия имаме!!!!!!!!

С тази разлика,че е раздавал собствени пари,а не парите на данъкоплатците.

А дали има в милата ни Родина останали достойни и честни хора да извършат ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на целия криминален преход?

И в НАП са същите безобразия. Бойко да се справи и със следващия безобразник Красимир Стефанов.За там от това, което се разказва и пише половината да е вярно този и той е за пътя на Мургина .

Ако щеш велигденски ги наречи все е раздаване на пари!

Това, че е раздал бонуси не го прави по-велик, остава си все така тъп. А тези, които ги получиха винаги са готови да го хързулнат, стига друг да им даде повече. Това е животът все пак....

КОЙ ВДИГНА ПЕНСИИТ . АКО НЕ БЯХА ВДИГНАТИ ТОГАВА, СЕГА ДА СА ИЗПУКАЛИ ПОВОЛИНАТА ОТ ТЯХ. КОЙ ВДИГНА ПРАГОВЕТЕ И ПОЧУСТВАХМЕ НЯКАКВИ ПО-ВИСОКИ ОСУГИРОВКИ В ЧАСТНИТЕ ФИРМИ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА УЧИТЕЛИТЕ . ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ КАК ИМ СЕ ВДИГНАХА ЗАПЛАТИТЕ.

За какво са получавали месечните си заплати всички останали служители. Ако не са си вършили добре работата, защо не са наказани да върнат взетите за НЕСВЪРШЕНА работа пари??? Защо не са уволнени за некадърност и/или мързел??? ДОКОГА ще допускаме да ни мислят за малоумни, всички ние - данъкоплатците?

Гласувайте ПАК за тези недоразумения!!!

Само хората на Дянков ли работат.Безобразие.За ощинските служители няма нищо който работят по европейски проекти,макър че работата е при тях ,а не в министерствата с двойни заплати и участващи в проектите като консултанти

:-))) Да, да, риск е също при разстройство да се пънеш. Желая Ви добро храносмилане!

Явно и ти се пънеш повече, от колкото е нужно по форумите. Леко да не се насе-еш! Че както леля Пена чистачката не е получила бонус има да чакате някой да мие след такива посер---ци. Мандалото хлопна, няма бонус, няма хигиена. :-)

до докога -прав си и в НАП е една история .Всичко допира до Красимирчо и неговия крък от далавераджии. Как го държи Бойко просто не ми е ясно ! Скоро и от там така ще се разсмърди ,че ще стане страшно ако не го махнат !

От 1,5г съм сезирал НАП за съществуваща фирма с огромни скрити печалби. Неиздаване на касови бонове за стотици хиляди лева на месец. Както знаем всички тази фирма краде и от данък печалба и от ДДС. Когато им писах за случая категорично ми отказаха каквато и да било награда. Сега като виждам няма и как да ми дадат и лев ... те си ги разпределят помежду си! Ето за това няма да има интерес към този вид помощ на държавата и всеки ще си стои и ще гледа как тези които лъжат стават по-богати!

не схм гласувал за бсп, но станишев взе да ми става симпатичен, след тази икономическа политика сега.

Властитутка!!! Това е хер Флик!!!Нима нашите родители - пенсионерите не отдадоха живота си в труд и изграждане па тази държава????

Хер Флик си има работодател- мистър Бойко Борисов!

а работодателят на Хер Флик си има покровител - the big American Brother и те си вършат "прилежно" работата - разделят и ограбват масата, за да благоденства едно обгрижвано малцинство и техния слугинаж! Но идва денят на Истината!

Браво Дянкова сега си кажи и за НАП. Красимир Стефанов и той е за изгонване .И той прави безобразие след безобразие и раздава здраво пари под формата на ДМС и разни други .... Е стига и в НАП далавери .

Освен това не е ли цензура факта, че модераторът оставя мнения като на 08:38 с обидни думи и клевети към нас, даже съзнателно го толерира, а отказа вече 4 пъти да публикува отговора ни към него, директно го изтриваше. Това за нас означа, че и той е в играта с "Мърлявата работа" Bye bye

Браво на Дянков!!! Това се полага на заспалите и умиращи пенсионери , безработни , безрасъдни българи."Да гласуваме следващите избори пак за тях за да ни довършат"

Няма друго название за слугите на нашата мафия, които стоят тук да сипят нейните "аргументи" и се опитват да манипулират обществото. Нашата мафия роди в България единствено в Европа явление МУТРИ.

Ела да видиш как се поощряват служители с оценки над средните, само че не по министерства, а по териториални структури. От 2008 г. бонуси се получават САМО в централните структури на администрацията, с изключение на НАП, т.е. в министерствата. И то ако си симпатичен на шефа, а не за добре свършена работа. Само че големия гърч е ДОЛУ, там където се работи с гражданите, а горе са семинарите, обученията и голямото лапане на евросредства за повишаване на административния капацитет.Че ние имаме най-добрите служители в министерствата в цяла Европа, ако съдем по парите дадени за обучение.

от г-н Дянков. След като ще плащаме заеми и неустойки по Бургас- Александропулис през 2012г., защо екипът работил по проекта е получил БОНУСИ. Явно не са си вършили работата достатъчно добре и следва да върнат парите и да се платят със заплатите им дълговете. Информацията я има в ДИР-а, значи нещо го цакат министъра, да я бяха малко потулили, а не да излиза на следващия ден след бонусите.

БОИКО МАХНИ ГО ТОЗИ ДОКАТО НЕ ТЕ Е НАПРАВИЛ БЕЗРАБОТЕН ОТ НЕГО ИДВАТ ВСИЧКИ СКАНДАЛИ ВЪВ Българиа

"бонус за добре свършена работа" в размер на 30000/тридесет хиляди/ лева, три пъти и половина повече от целогодишния среден доход, който е 25200 лв и то бруто. Прах в очите на изработилите и внесли за седем месеца от годината, бюджетните средства. Криза било, за някои няма криза. Искам да живея кризисно в гърция, опищяха орталъка с гърция, но бойчето реже премии на миньори, пенсионерите живеят максимум с три хиляди лева на ГОДИНА, а сега имат голямооо оправдание държавно-общинската топлофикация да ни съдере две кожи, нищо че поддържат в санирани жилища 10 градуса. Само парното ще струва повече от годишния доход на пенсионера и над 50% от същия на работещите. Евала на "божествената" власт, вашето не се губи, и от държавните фирми, и от т.н. общ.поръчки, и от бонусите. Частните ви фирмички, по-точно робовладелски образования въоще не коментирам. Феодализмът здраво е стъпил върху булгаристанската земя, като една човешка длан.

Както вярно е изписано, "само" 176 служители на МФ са получили бонуси. Кои са те? Не са ли тези, които заедно с него /Дянков/ вдигат постоянно знамето на позора и лазят пред него като послушни палета, впрочем както всички министри пред ББ.

Браво г н Дянков мечта е на 90 % от българите да имат такъв работодател.Проверихте колко работодатели дадоха бонуси и тези които са дали на каква стойност са след вашето гръмко изказване аз докато съм финансов министър боноси няма бонуси за пенсионери няма увеличение на пенсии няма не знам на кого сте гневни та обричате собственните си сънародници на геноцид.Ине забравяйте че не чиновниците са източник на ресурси повече внимание именна те заслужават

Според два независими анонимни източника на "Труд" обаче, някои шефове на дирекции са получили за Коледа по над 30 000 лв., а в един от тях ставало дума за бонус от 37 000 лв. А за пенсионерите нищо. Само ГЕРБ така ви се пада.

ЕЙ, ИЗМЕКЯР, ТИ ОТ КРИЗА НЕ РАЗБИРАШ ЛИ - О, ЗАРБАВИХ, ЧЕ ТИ Я СЪЗДАВАШ ИЗКУСТВЕНО САМО ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО, КОЕТО Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ТЕ ИЗХВЪРЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ. ТИ СЕ ОКАЗА НАЙ-ГОЛЯМАТА КРИЗА ЗА ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ С МИСЪЛ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ХОРАТА. ТИ СИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЦИНИК В ТОЯ ПАРЛАМЕНТ.

Много пъти съм споделял,че кризата и рестрикциите не са за всинца ни.Има си една Богоизбрана каста,която криза не знае,нито пък я усеща.Вчера изтече,че ИТАЛИАНСКИТЕ ДЕПУТАТИ,са си намалили заплатките с по едни 1300 евро,в знак на солидарност с народа на страната,призован да понася тамошните антикризисни мерки.Може и да е популизъм,но създава в хората,все пак,чуство за солидарност и съпричастност.У нас,това не може да се случи посмъртно.Напротив,раздават си БОНУСИ.Наглост и безобразие.Пък и Дянков пак се оплел в куп лъжи по повода.Типично за БГ-то,уви.

Дянков,за добре свършена работа се получава заплата!Колко служители наказате,че не си вършат работата за да поощтрите добрите?

Като показвате постната пица,покажете и печената свиня!

Тюфлек е баба ти Дора Апостолова, че от сутрин до вечер кисне тук вместо да си напише доктрината на движението или поне стратегията за тази година. Мърлява работа. Сама си поставя сроковете, а никога не ги спазва. Така и ще управлява като дойде на власт...

Доктрината ни не е халваджийски тефтер, а научен труд единствен по рода си в Европа И не е за тиквенски мутри като твоята и на партията ти, независимо, че е писана от баби и дядовци.

Дрогарко Апостолова, не сте ли много скромна? Как така само в Европа? Нима вашият научен труд не е единствен по рода си в целия свят?

Реши ли сме преди да излезе доктрината ни, да излязат нашите ключови материали: КОЙ РОДИ и КАК СЕ РАЗВИ У НАС ОБЩАТА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ?, БЪЛГАРСКАТА ИЗБИРАТЕЛНАТА СИСТЕМА - НОВИЯ РОБСКИ ХОМОТ НА МАФИЯТА, 2,5 ГОДИНИ "ПРАВИТЕЛСТВО ГЕРБ" СЪС СТАРИТЕ ПРИЙОМИ НА МАФИЯТА И ВЪВ ВОЙНА С ИКОНОМИКАТА, ТРУДА, ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА ,БСП РОДИТЕЛ НА МАФИЯТА - ПАРТИЯ БЕЗ МИНАЛО И БЪДЕЩЕ, ДА СПРЕМ МУТРИЗАЦИЯТА НА БПЦ И ВЪРНЕМ ЦИВИЛИЗАЦИОННАТА И РОЛЯ!,2,5 ГОДИНИ "ПРАВИТЕЛСТВО ГЕРБ" СЪС СТАРИТЕ ПРИЙОМИ НА МАФИЯТА И ВЪВ ВОЙНА С ИКОНОМИКАТА, ТРУДА, ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА , БСП РОДИТЕЛ НА МАФИЯТА - ПАРТИЯ БЕЗ МИНАЛО И БЪДЕЩЕ , ДА СПРЕМ МУТРИЗАЦИЯТА НА БПЦ И ВЪРНЕМ ЦИВИЛИЗАЦИОННАТА И РОЛЯ! И други , за да види народа лицето на българската политическа мафия, нейния родоначалник БСП и родените от нея мафиотски чада досущ като майка си. Да види и света какво представлява българската мафия и роденото в България единствено в Европа явление мутри. Тогава ще видим как ще крадете и се кичете с нашата доктрина.

Тези "ключови материали" ги пишете вече десет години! А през това време хората се съмняват, че Идея за България сте само двама арогантни, но много ловки манипулатори, които вече над 10г лъжете, че ще правите движение за сваляне на управляващата мафията, а всъщност се издържате от даренията и членския внос на баламите. Досега никой не ви е виждал и както всички останали пирамиди, така и вие се криете в интернет. Показателно е, че дори молбите за членство при вас се подават само в интернет.

Значи който не е получил бонус е работил лошо !

вхзмутена схм от дянков. не заради това ,че дава бонуси за работа, а за цялостната му политика, наглото му отношение и изражение, кхм народа, които е дошхл да управлява. хората свалят радоиатори да икономисат 4 лв, наимат да си платят потребителска такса при лекар. ходят без зхби, ниамат за лекарства, не се прилага швеицарското правило при инфлация, особено за пенсионерите....., и още много може да се изброят..... но отношението му е явно, "нека да умират хората, аз си правя ,както си искам.".. това е неговото отношение. п.с. извинете ,но не пиша с главни букви, това ми е от компютхра и от транслацията

Държавен служител съм, НО в община. От 10 години работя добре но бонус не съм виждал нито чувал, нито някой мой колега е получавал ! НО имам приятели в НАп които взимат редовно между 600 и 1000 лева на тримесечие -/допълнителни материални стимули/ . Та питам финансовият министър-защо се дават ДМС-та. Ако бяха 5 НАП-а и единият събрал повече пари, по добре се отнасял с хората и те повече искат там да си платят данъци и такси....нека там ад има бонуси. А то какво стана щеш не щеш НАП е една и всичко там дават парите и хоп да има даден на хорицата парички да не ни пречят да точим ДДС :). Не всички пасем трева господин вицепремиер. Радвайте се ако има тази година парламентарни избори....щото иначе ....

И в общините има инспектори в данъчните служби - но колко акта на направили? Колко допълнителни приходи са разкрили? Нищо естественно! Тогава какви бонуси искате? Натирете Вашите инспектори да правят актове, след това да ги събират и след това чакайте бонуси. Малко ли невнесени и укрити местни данъци има по общините. Но там инспекторите даже ги укриват и те.

Да си ходи това мекере на Световната банка!

Работили добре - взели бонуси. Не знам дали е редно, колко и как са раздадени! Основния въпрос е друг: Орязани ли са заплатите на всички ония, които не са работили добре, колко от тях са наказани, колко са уволнени?

Само тази администрация ли работи добре?Останалите добре работещи служители защо не получават бонуси?