Изненадващо: Ким Чен Ун пристигна в Китай

За първи път от 11 години севернокорейският лидер Ким Чен Ун е напуснал страната си.

Обратно в новината

Коментари - Изненадващо: Ким Чен Ун пристигна в Китай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще си напазарува нови дънки, нов ГСМ, нещо за хапване. После като се прибере ще обяви голяма победа на комунизма пред гладните севернокорейчета за повдигане на духа.

На тьпаци като тебе само дънки са ви у тъпите празни кухинарки!много си тъпо гурбетчииско добиче ве!хахаха

слагайте минуси - но с евижда - има лагери- този в който ще бъде Северна Корея , Китай и Русия - ще е по -як от педераския с джендърите във ЦРУ, ФБР и НАТО

Чамадан, вокзал, Масква, Пекин, Пхенян. Що стоиш тука? Аман от побъркани селски комуноиди с внуци в америка.

Я бьрзо -чемодан -> бус-> калана евронива! Ко си се рзквичал на гладно тук?хахаха

Тази новина не е важна, важното е, че Китай запусна нефтоюана. Започва пътят надолу на петродолара. Продавачите на най-големия консуматор на нефт в света, вече ще му продават в юани. И САЩ не могат да направят нещо. Освен да седят и да гледат от страни агонията на долара.

Това не го ли слушаме всеки месец по 2 пъти последните 100 години? Все чакаме да падне гнилия капитализъм. Ти обърна ли си парите в юани? Сигурен съм - НЕ. Значи си лицемер.

Пристигнал в Китай със специален влак със 100 вагона злато.

Това просто момче, Краси Тодоров, отново пише непроверени данни. Китай отрича, Че Ким Чен Ун е в Китай. Но Шибания Блумбърг знае. Да е... и евреите, и знанието.

а ти можеш ли да четеш китайски вестници на китайски ?

До абе ( нерегистриран ) 26.03.2018 22:52 Изолиран само за ЗАПАДналите наркомани.

Западнали, западнали ама не са като путиновите мизерници с 7800 рубли. хаха Стигат ли ти за лосион?

СК нали беше изолирана държава ? Как така Ким ще ходи в най силната икономика на света - комунистически Китай ?

Със САЩ винаги се преговаря по-добре, когато: 1. Разполагате с як гръб, при когото задължително отивате да чуете последния инструктаж и да си запишете всички подробности и оттенъци на дебатите, щото после да няма "Прав до стената във задния двор..." 2. и също толкова важно - да разполагате под ръка с бастър-копче на ядрени балистични ракети. Една, две, пет - бройката няма значение, важно е да е истинска. При това положение е изключен горчивият опит от 2005г., когато двете държави подписаха договор и веднага след това САЩ започна да иска нови и нови неща, игнорирайки договора. Неоспорим факт, поради който Ким първо се сдоби с ядрено оръжие, а чак след това сяда да преговаря. Корейците ще му простят точно тези усилия, бъдете сигурни.

Кимчо си търси съюзници, защото дори и на китайците им писна от него. Колкото до прошката ... ами просто прошка няма да има... ще завърши както всички си останали колеги .. Кадафи, Садам ... Чеушеско...

няма как да свърши като тях, щото има ядрен бутон, с който може да унищожи когото си иска.

Айдее, господството на САЩ свърши, какво се правиш на велик. И Кимчо не търси съюзници. Кимчо Е съюзник на Китай. Имат си договор, съгласно който, при нападение над Северна Корея Китай се включва веднага да я защити. Когато започна голямата шумотевица и САЩ изпратиха там самолетоносачите си, още в първите дни наши медии в движение съобщиха, че Китай е прехвърлил 150 хилядна групировка на корейската граница. САЩ по никакъв начин не могат да нападнат корейците. Всичкото беше да ги предизвикат те да започнат нападение. Тогава договора с Китай може и да не влезе в действие. САЩ за пореден път се разпениха и нищо не направиха.

Така мачка, че отиде да се отчита.

Всеки диктатор си има цена. Тази вече е уговорена.

Цената, е обединение на Корея. Американците вън от Корейския п-ов.

голям играч е - доказа го! с нетърпение чакам как отново ще изпързаля усарите

''влак докарал севернокорейскияТ лидер, срещите на севернокорейскияТ лидер''...Кого е докарал Ким с влака?:) Или, неграмотността на ''журналистЪТ'':)

Пак не си разбрал - Ким е докарал влака, вместо локомотив. Понеже е як.

Отива на инструктаж при големия брат, за да получи указания за вечно управление, посмъртно и във безкрайността.

В Северна Корея няма безработица, има ред и законите се спазват, ако някой от вмирисалата се България отиде на екскурзия до там, ще му направи впечатление чистотата на градовете и как са поддържани, ако не се е освинил вече от тия 29 год. на див капитализъм и западна "демокрация" у нас! А пък западните кучета нека си лаят как хората там живеели зле.

А ако забележи и как кучешки живеят, ше търти да бяга към Европата ...

Няма банкови "фалити", тел. и имотни измамници, джендърлък, "бежанци", не хранят цигани, нямат "битова" престъпност, чалга, дрога, ментета, порнография, проституция, трафик на хора, търговия с органи... изобщо баш хубавините на демоНОкрацията

ходил ли си та да знаеш кво има?

Затова са завардили границите, да не бягат корейчетата.

Ами дисциплината дразни. Иначе може и като при нас - тогава пак ще бягат /вече легално/, но тука който остане - дупе да му е яко.

хаха Нямало безработица. То затова Ким изнася работници под строй да бачкат и им взима парите. Ти си дебил.

тук някакви болни мозъци още чакат дядо иван да им донесе комунизма и ким да посети братска им България от коя зоологическа градина ви изкараха??

Болното си ти - а дори комунизмът и Ким изглеждат нормални в сравнение с идиотизма наречен "демокрация" и "лидерите" мей, джонсън, меркел, юнкер... цялата пасмина.

рано или кьсно всеки ляга пред америка и не е срамно и русия го направи преди време

Съвсем скоро ще видим КОЙ пред кого ще ЛЯГА! Колкото до САЩ, него просто ИЗОБЩО НЯМА ДА ГО ИМА!

Туй пусто 'скоро' - поколения чугуноглави като тебе измряха преди да го дочакат. Нищо, не губи надежда ама вземи инструктирай и внуците..

БЕШЕ, това.

Абе то и Тръмп е там, но ще разберем, като приключи срещата. Само не знам Мелания дали няма да е своевремено сменила ключалките на вратите.

НИЩО не е ПО-ГОЛЯМО от ХЛЯБА.

Западните лидери тук ни подготвят за война с Русия. И с нея си мерят мускулите. Но забравят за Китай, а за Северна Корея се говори с някаква насмешка. ЕС е респектиран от турската армия, а армията на Северна Корея е 2пъти х турската. И освен това е абсолютно дисциплинирана, нахъсана, готова и направо зомбирана. На всичкото от горе не се влияе от основното оръжие на запада-парите. В една конвенционална война не зная дали на шегаджиите ще им е до смях.

затова ли Ким Чо започна да плачка да се обединяват в Юга?

Че то още дядо му искаше да се обединят-)

Тя и японската армия беше супер, надъхана, зомбирана, но какво стана с нея?

А, имаше ли и японската армия ядрено оръжие!?

За няма и месец.

Помня как другаря Ким Ир Сен пристигна с влака на Централна гара София. Еуфорията по посрещането му от бай Тошо и братския български народ беше голяма. Ер-Доган ряпа да яде.

така де, няма тръмп да си жертва сигурността да ходи в КНДР? всеки-според ранга си...

Кога ще бъде поканен и в България другарят Ким Чен Ун за да обменим опит между нашите братски страни!?

ти май не осъзнаваш къде живееш?? или си в русия?

а, ти мислиш че България се намира някъде по средата на Атлантика между Фашистка Америка и Западаща Европа!?

НИКОГА Ама ако ти решиш, няма да ти се сърдим ако се изселиш натам.

Отива да получи команди от шефовете как да проведе преговорите с Тръмп. Северна Корея си е буферна и колониална територия на Китай и така ще си остане.

Закупиха ли го хамериканците? ...така се прави.

Жълтурите никога няма да позволят на червенокосия тъпунгер да си развява коня както си иска. Ще трябва да танцува под ритмите на китайско -севернокорейски ритми.

NEULOWIM ZA YUDEO-4IFUTIZATORITE

китай реално помогна на сащ да накарат ким да клекне това ще направи и с путин

Пълни глупости!

Ще черпи от китайския опит как да направи от двете кореи един малък Китай, с армията на Севера и производството на Юга. И да духнат на американците под опашката.

мечти на платени дебилни комуноиди.

Готвят му план "..."

OmPoBeH

Нещо с двустъпковата ли е, колега?

тоя смешник го е страх от самолет

изненадващо за запада и за сащ може би, едва ли китай са изненадани

Как беше - добрите момчета отиват в рая, а лошите - където си искат ? :)

Ех тръмпчо нещо май се затяга около тебе обръча и неможа да настроиш Китай срещу Северна а както се видя и срещу южна..Да но да си стиковат нещата в този район та американците да видят че не са нито велики нито икономически добре..

като не смее на китай си го изкарва на русия, но да не удари на камък най на края