Китайска космическа станция може да падне в България

Китайска космическа станция Tiangong-1, която бе изстреляна в Космоса през 2011 година е неуправляема и ще рухне на Земята.

Обратно в новината

Коментари - Китайска космическа станция може да падне в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е барем падне на парламента когато си гласуват заплатите

Ако падне около Коня Добре.

Сега с каска ли трябва да се ходи от февруари до април?

За питащите, с каски!

Обещетението пак ще го вземат мутрите

китаиски подаръци

Хайде пак измислените сателити - и децата знаят че няма такова нещо! Това селфи сателита ли си го направи? Аман от фалшивите снимки на сателити! И нали имаше 20 000 сателита в космоса, защо не се вижда нито един друг - хахахах - лъжци смешни от НАСА и Китай!

за тези, които пожелават станцията да падне над Народното събрание. Това не ми променило нищо, защото явно не сте забелязали, че НС се ръководи от Министерския съвет. Така че коригирайте мерника!

Най- често споменавано и желано място заа падане е Народното събрание и то когато всички дупетати са там! Боже колко е голяма народната любов Боже! Моля направете анкета искат ли българите тези хора или нехора за представители на човешкия вид в България!

да го засилят към парламента докато вътре са всички и симулират работа.

Можели по-точна информация, за да не се мотаят събирачите на металолом.

Кръстовището на Дондуков и Руски е идеалната мишена.

Cупер, нека падне само така ще се избавим и спасим от дивия Kапитализъм и неговите производни Kорупция и Oрганизирана престъпност и няма да сме живи да видим срама и последствията от гнусната престъпна "истанбулска конвенция" върху нашите деца! Братушките ако може и те да изпаратят няколко атомни бомби в България с голям обсег и радиус, за да няма оцелели които да страдат за близки и така пак да ни спасят от този ад на дивия Kапитализъм! Tака или иначе и нашите предци са го казали : "Cвобода или Cмърт!"

Пий си редовно хапчетата брат, нищо добро не те чака иначе

ДС АГЕНТИ,ЕВРЕЙСКИ СЛУГИ ПОД ФОРМАТА НА СЪЗДАДЕНИТЕ И ДРЕСИРАНИ ЦИОНИСТКИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЗОМБИТА ТЕ УПРАВЛЯВАТ-КЪДЕ ВИДЯ ИСТИНСКИ КАПИТАЛИСТИ?

Факултето vs. Столипиново в бУрбЪтЪ зЪ алУмИн!!!

Останки, дирници, останки. Не остатъци. Остатъци сте вие - на родното ни образование.

А дано е над този коптор парламента, по време на заседание.

то съединението прави силата

То, понеже в България няма нищо китайско, поне една космическа станция да ни внесат. Директно от космоса.

ех да мои да падне върху парламента-

Колко железо има по станцията и по-точно, кога да се оглеждаме?

няма да е над българия,нали господ е българин

Тези ли щяха да изместят американците от първенството им в космонавтиката, икономиката, науката и т.н.

тъпотии... те не знаят кога ще падне, ама знаят къде... това се движи със 10-20 000 км/ч, ще прескочи България за 2 мин само

с 40000 км в час

Баси - това тежи 8 тона - егати и далаверата - ще я издам в пункта , ако счупи къщата ще ги осъдя за 1 милион Долара . Дано падне в моя Двор .

Делото ти ще отиде в корумпиран съд. Гледането му ще започне след 10 години и ще бъде прекратено поради липса на доказателства. Междувременно ще бъде доказано, че ти никога не си имал къща там, това място не е твое и всъщност пребиваваш незаконно в страната...

Дано да е над Столипиново...

Те ще го разглобят във въздуха и ще го върнат на вторични!

Въй, от всичките държави дето може да падне си е избрала баш България. Чудя се само няма ли край на глупави и фалшиви новини2

То никой не ще в България, а тая станция ще идва тук?! Нещо не е у ред с главата.

Да ама които оцелеят Китай ще ги позлати за нанесените щети.А сега да видим кои ще оцелеят. КРИЕНЕТО ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА--1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Работи колкото него и ще завърши като него.

да цели Банкя или прространството пред коня!

Точно както преди хиледи ВСЕМОГОЩИЯ е унищожил СОДОМ и ГОМОР така и сега ЩЕ изпрати както се пише в ПСАЛМ 10;6-Върху нечестивците ще излее ТОЙ като дъжд разпалени въглени ОГЪН и жупел ;и палещ ураген вятър е техния дял от чашата 7.защото ГОСПОД е праведен -обича правдата ;лицето Му гледа праведника.А къде са НАЙ-големите нечестивци всички знаят че те живят във БАНКЯ ДРАГАЛЕВЦИ БОЯНА БИСТРИЦА .София иоколноста са едновремено СОДОМ и ГОМОРА на Европа

Тиянгонг-1 ЩЕ падне във БАНКЯ в дните на Европредседателството и ЩЕ събори управлението на ППГерб после ще има ВСЕнародни тържества и карнвали в чест освобождение от Диктаторско иго

тебе вече те ударило нещо..

Боже, прати я в народното събрание, когато са се събрали всичките изедници там!

Амин !

Ако Бог е рекъл космическият боклук да удари земния боклук в т.н. Народно събрание това ще е един хубав ден за България!

Е какво сме му направили лошо та баш тук ще ръгне. А може ли по точна информация. Над коя България--Северозападна или над Останалата.

Между 42-43 ПАРАЛЕЛ

Хайде направете един тест всезнайковци. Не се знае кога. Вземете глобуса и го завъртете и пуснете едно топче и отгатнете къде ще падне. На пъп гледате на хой познавате.

В Столипиново или Филиповци ще и се зарадват. Китайску джилязу на едро и дребно.

Китайските боклуци са изцяло пластмасови.

От днес всички чаавета във въпросните квартали се записват на курсове по астрономия и с по един телескоп вперват поглед в небето, в очакване Божията мана да се изсипе върху тях. Мисля, че станцията ще бъде разфасована още в полет, че кой ще я остави да падне на земята?!

Вярвам че Господ ще я насочи към сградата на Народното събрание.

ДА РУХНЕ ВЪРХУ ТИКВИТЕ НА СОДОМИСТИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО - НДКаааа!

И България най после ще стане космическа държава!

Дано да тресне Банкя или Драгалевци!

Гледай да не те тресне теб по тъпата кратуна.

Що за глупости, кой ги прави тези изчисления. Не може да се изчисли щом е допустимо в рамките на 2 месеца. Земята прави кръг за едно денонощие, а вие в рамките от февруари до април знаете къде ще падне.

Кои са тези идиоти дето цвъкат минуси и не знаят че земята се завърта около оста си за 23 часа, 56 минути и 4,09 секунди и не е възможно за 2 месеца да се предвиди къде.

Вероятно визират на каква географска ширина някъде ще падне. Но така е възможно да падне и в Азия и Америка. Вероятно статията просто не е точна, а говорят само за част от възможностите.

Ако се знае в рамките на 2-3 дни може да се предсказва, но в рамките на 2 месеца е пълна глупост да се предсказва и пише.

Що ли пък аз четох, че 80 и няколко процента е шанса да падне в океана а журналяата тука пишат как ще падне в Бг

Благодаря, много точно сте дали координатите за падане, от Португалия до България. Даже 100% ще познаете ако кажете между Америка и Австралия.

В двора на БАН - да откраднем малко технологии и да наваксаме загубеното време

Щом Ванга нищо не е казала по въпроса, няма да падне, а ще изгори в атмосферата.

Като, че ли нещо свясно може да се очаква от китайци...

ако падне върху тикви ,ще е повече от свястно !шансът да се случи това е 75 на сто .

То и без това тук е пълно с китайски боклуци само този нямахме

Е това е точност -3-4 месеца и половин континент! Че тя маг Елена е по-точна в предсказанията си бе!