В Китай отглеждат прасета с изкуствен интелект

В провинция Гуанджоу в Китай използват изкуствен интелект за отглеждане на прасета.

Обратно в новината

Коментари - В Китай отглеждат прасета с изкуствен интелект | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изкуствения интелект в печка ли ще го вградят

Имам един важен въпрос за уточнение! Ако блокира софтуера на изкуствения интелект, прасето ще оцелее ли по Коледа?

Sm3hurk0

RFID е технология за различаване на нещо, на което е прикачен маркер и действа на малко разтояние. Въпросния маркер се обажда, като бъде облъчен с висока честота. Тази технология няма как да събира данни от животните и да я предава някаде... без допълнително захранване.... С 2 думи - неграмотно писание !

Не забравяй, че дори и RFID(чип) се нуждае от захранване което се индуктира в намотката(антената) на RFID чипа работи на честота 125kHz и едновременно изпраща данни така,че възможно е но сам по себеси чипа не може да взима данни без да е наличен поне един сензор свързан към него

Прасетата са изключително умни животни.

Прасетата имат собствен интелект, не им трябва изкуствен ;-)

руските са винаги 1-ви говориш по руски- грухтиш па руски

оцеляват при всякакав боико-т на трапезата на путин

Слава Богу.пак лош превод помислих си ,че новите прасета ще са толкова умни, че докато ги храниш или им чистиш ще ти цитират Конфуций а когато усетят какво ги чака ще те съсипят с вегетериански беседи и накрая за отмъщение с джендърска пропаганда а когато дойде последния им час ще напуснат този свят залашвайки ни с Европейския съд.В крайна сметка ще се чувствам сякаш съм употребил насилие над жена и чакам да ме приберат за това а докато дъвча жилавите пържоли ще имам чувството че дъвча многократно изнасилвана феминистка...

Това е абсолютно вярно. Дори да дали лабораторно име на прасенцата. Наричат ги Бойковци

тва е наш патент-отглеждам всички руснсци с моя интелект

путин отглежда всички русски свине-сас своя бземозачен интелект- свинара медведев

И ние отглеждаме насред центъра на София,близо до църквата "Ал .Невски".

А в България отглеждаме изкуствени комунистчета.

Не знаех че в Китай отглеждат българските политици....

В Китай отглеждат прасета ЧРЕЗ (С ПОМОЩТА НА) изкуствен интелект. Ама пустата журнал. неграмотност.

При това положение, допускам, че прасетата с изкуствен интелект са по-умни от автора и преводача на статията... ;-)

В Китай отглеждат прасета с изкуствен интелект И ние си отглеждаме такива , само че в политиката , и то с "естествен" "интелект".

Добра е идеята. Съвременните микропроцесори са много мощни, могат да обработят сигнали, да извлекат информация. Доколкото писаха други, малко по-компетентни медии - анализират се звуковете, издавани от животните, за да сме по-интересни да кажем - квиченето :) Да, издаваните звукове съдържат много информация, която може да помогне за откриване на събития, за анализ на здравословното състояние, за оценка на текущото състояние на средата, стреса, храненето (разбира се) и мн. др. Всеки гледач го знае. Е, сега вече са научили и микропроцесорите да го разпознават. Като знаем колко нищо не струват съвременните микрофони, микропроцесори и мрежи да пренос на данни - идеята трябва да се приложи и за други селскостопански животни !

Простите дЖурналя пак са се обълклЕ. Щото не става дума за прасета с интелект, вроден или изкуствен, а става дума за отглеждане на прасета с помощтта на автоматика, която за "по-така" са нарекли изкуствен интелект". От което излиза, че писалият или превеждалият статията е доста "залупен", както казват у наше село... ;-)

грешка - объркалЕ...

Дай им на журналистите да се подиграват. Особено на изкуствения интелект. Като им знаем естествения - може би завиждат !? :)

Конролират дали са здрави, а дали са щастливи - не контролират. Къда са им шарените топки на тези прасенца ! Няма и зурличката му кой да измие !!

Стив Джобст беше убит защото създаде приложение към мобилните телефони което измерва пулса кеъвното налягане температурата кръвната захар и дори левкоцитите и ертроцитите в кръвта И при наличие на заболяване дава съвети Военните му предложиха да го купят Джобст отказа и веднага след това се разболя от рак а пеиложението му се загуби и така не видя бял свят

Интелекта изиква съзнание и свободна воля. Следователно тези които имат претенция че са създали изкуствен интелект заявяват заобиколно че са създали живот. Тоест това отново е косвена пропаганда на масонската еволюциоанна митология на тези които искат да заемат мястото на светият Бог в живота на хората. Но това е възможно само за Бог защото само Той е свят и чрез своята святост, съвършен красив и непроменим характер, и всемогъщество, може да го гарантира през вечността в любов, истина, смисъл и красота и хармония. Човек не може да създава живот и никога няма да може. Вмето това е необходимо да се смири пред вечният свят Бог посветен на живота през вечността. Силата и живота е в смирението. Слабостта и гибелта е в гордостта, егоизмът и суетата.

Не е изкуствен интелект а тъпа компютърна програма не по сложна от шаха дето го има в гугле плеб На практика не прави нищо което хората не знаят Едонственото прредимство е че вечер не спи за разлика от оператора у ако има проблем го отстранява веднага Всъщност не е лошо и хората да ходят с такива датчици Това би оставило половината лекари без работа

Ясно е че няма как да е изкуствен интелект понеже човекът и което да е друго същетва Създадено то Бога сввседържател не може да създаде живо същество. Това може само светият Бог. Но пропагандата за искуственият интелект която е продължение на масонската еволюционна митология върви с пълна сила и се повтаря до безкрайност в масовите медиите с идеята тази лъжа да придобие статут на истина сред мнозинството, което е класическо насилие.

Да сложат на Лилито Павлова.....мой отслабне

Дали е прасе или човек .....

изкуствен интелект и си отглежда над 1 милион прасенца които доволно му грухтят на срочни и предсрочни избори

пишете си го чипове било искуствен интелект не врат а шия ! Тия откриха топлата вода още по бай Тошово време имаше свинарници с компютарна дажба на храната и т.н пробват се сега на свинете после ще ви предложат чипове и за хората пак за ваше "улеснение и сигурност " !

тия идентификатори ще бъдат много полезни за нашите свинки .

На нов колега и на малко прасенце не се радвайте много, че не знаете каква .... ще излезе като порасне и се утвърди.

не е на нов колега,а на нов началник,но иначе си прав

Това не е новина. Имаме си такова вече в Банкя и то добре отгледано, хранено със суджуци.

Пак са назад, ние си отглеждаме политици без никакъв интелект.

За политиците не е необходим интелект, крайно време е всички да го проумеят. Те не са сложени на тези позиции за да определят политиките, а да ги провеждат. Един вид проводник са, където генераторът на идеи е анонимен.