Борисов защити назначаването на Шкумбата за дипломат

Шкумбата има много почитатели и е далеч над капацитета на хората, назначени в българската дипломация през последните години, заяви премиерът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов защити назначаването на Шкумбата за дипломат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойко разбира от всичко: Дава предложения как да се запълват дупките - с една дума пътен инженер. Дава експертни оценки за мостовете, които са за ремонт - инженер мостовак. Оценява стойността на километър от мегистралите, на спорни зали - финасист, икономист и какво ли още не.

Една година управление на Борисов, една година цирк. Пожарникар - министър председател, физкултурник - министър на МВР, ченге от ДС - министър без портфейл, недоучил сополанко - министър на финансите. Е, какъв по-голям цирк от този.

бог да пази булгаря с такива дипломати! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Имаше един Весо Парцала,него къде ще го пратите посланик?А кака Радка Куршума ,че пее за огнебореца? За Деян Икебаната съм сигурен-посланик в Япония.

ББ виде, че американците на времето от един артист си спретнаха цял президент, и рече "що па и аз да не мога от комик консул да сътворя ?!? " За Рейгън иде реч... както възкликна един от геройте в Back To The Future "Коя година е? А кой е президент, Рейгън- актьора ? А кой е вице-президент, Джери Люис може би ? " Та и ние така, пратили сме за целта Шкумбата. Олелеее, смях в залата просто...

Евалла... Машалла... ТОЙ като се оака още малко и ще последва примера на "оправяча" за 800 дни... и тогава по светлия Му пример остава една единствена конкуренция на Шкумбата (нищо лично, дори съм му фен) за "3 в 1" - президент, министър-председател и тути-фрути, а именно БАТЕТО!!! - хем акциза на алкохола със сигурност ще свали, хем ще разсмива остатъка от народа, и то квалитетно - няма друга известна личност, която да гледам с такъв кеф след всички "оправячи". Форца, БАТЕ! имаш вече един твърд гласоподавател, а дори Шкумбата не може да ти бъде "конкуренция"

Така поне ще си мислим, че другите се смеят на него, а не на нас...

Лично мен,много ме учудва медийния комфорт на който се радва Бойко Борисов.Как пък нито една медия не му зададе на премиера въпроса - "абе господин премиер,как може така,този човек няма ценз,няма нищо,за какво учат нашите студенти в университетите ни" Не чух нито една медия поне да му направи забележка.Поправете ме ако греша. П.П. Между другото нищо лично нямам срещу Шкумбата.Добър комик,много съм се смял на скечовете му.Но си представям все едно мен да ме направят управител на АЕЦ(примерно)Кой знае,може да си подам документите за Белене

Къде си Алекооо,да си видиш героя-Дипломат!

Чий братовчед или баджанак е Шкумбата?

То за артист си е добър и тук бихме се радвали на вицовете му, ама чак пък консул, сигурно много наколенки на ББ е направил. Не че предишната беше стока...

Само така царя да си назначи шутовете на сладки местенца, то това образование чужди езици то това са комунистически глупости. Какво е международният опит за един роден комик, та той по мрето колко ги е минавал. Смей се народе за пореден път се доказва че всичко ново е добрр забравено старо.....преди се смеехме на проводници-полупроводници сега ще се смеем на маркучи и полумаркучи...да ни е честити новият консул и тежко на тези които им се наложи по работа да го търсят.

Щом може пожарникар да е премиер и Доган да е консултант на хидротехнически проекти, защо да не може един самодеен комик да е дипломат. Ето че се доближаваме до Америка и ставаме и ние страна на неограничените възможности.

Абе то държавата се управлява от пожарникар, вие за един разказвач на вицове сте се хванали... Ми такава ни е орисията, която сами си плетем...

Така е.Три години близа задника на Бойко и сега е време за отплата.Да не забравяме че ББ назначи Божидар Димитров за министър само защото му бил приятел

а на мен за МВнР ми искат Право и МИО за смешна длъжност с мизерна заплата?!Като гледам как се правят назначения в БГ май щях да имам повече шанс ако съм прост и неук,но изкарал някоя от партийните школи за политически лидери!Какъв цинизъм!Всичко тук е сбъркано!

Консул не посланник! Ако знаехте кое какво е и за какво е, щяхте може би да коментирате правилно! Специално консула в Чикаго е пълна трагедия, жената си гонеше интереса и заплатата! Проблемите на хората оставаха на заден план! Не шкумбата а поне още 500 000 други хора биха свършили повече работа. Да не говорим че масово консулствата са трагедия по цял свят, с 3-4 часа работно време на ден, с постоянно отсъствие на чиновници и т.н ...

СТИГА СМЕ ИЗДЪРЖАЛИ ЛАПАЧИ БЕЗ ЦЕНЗ !!!! Все едно аз да стана акушер-гинеколожка или строителен инженер...Горко ви и майка! Някои хорица се самозабравиха, ей! Придошли от кол и въже кой откъдето свари, направо от курника, пилона или трамвайното депо, и хайде хоп - дипломат, "ВИП"-персона, Лондон, Чикаго, това-онова.....Не отричам - деляндурите са много хитри, просто природно надарени да лъжат и мажат, та затова изглеждат до време "пробивни", докато балонът не се спука, па макар и с чужда помощ или някой международен резил.....

Може да е инженер, но е с класи над продажната червена дипломация, която още не е изчистена и саботира правителството!!! Не се съмнявам в твоя патриотизъм и успех Шкумба!!!!

Не петни името на Хан Крум. Ако ханът беше жив, до сега да се е разправил с кумира ти ББ. Работя и с чужденци и се срамувам да кажа, че такъв като ББ е министър-председател. Само един тотално неграмотен човек може да направи такова изказване.

бе Хане, иде цела година откакто ББ - да се свети името му!!! - е на власт. Па що не взе да се справи - или пак му е Станишката виновен???

Скрий се някъде смотан селяк, то Khan Krum сигурно се обръща в гроба. Срам и позор! Един прост чалгаджия да бъде назначен на дип. пос от още по-прост пожарникар.

Демонстрирате пълна липса на интелект, елементарно възпитание и култура. Комплексари като вас генерират само злоба, завист и омраза. Просто се учудвам откъде изпълзяхте с този прост селски ( в най-лошия смисъл на думата) език и диалекти.Вече живеем в капитализъм и всеки чалгаджия като Шкумбата трябва да си знае мястото. Така е в европейските страни и в Северна Америка! А уж ГЕРБ била дясна партия. Цецки, Фидоски, Шкумбовци! Гадост!

Предлагам да закрият всички езикови гимназии и университети. В тази държава няма нужда да учиш, важното е човек да си на някого. В цялата държава свършиха професионалистите и сега един шут ще ни представя пред света.

Шкумбата е инженер, специалност Автоматика и телемеханика.

Най-"звезден" е Звезделин Минков,да му намерят някое посолство и на него.Комуникативен,остроумен,талантлив...Има да "оправя" безобразия по всички посолства...

От тук на татък само професионални комици да се назначават и то на всякъде ,стига с тези амаьори щото от толкова хумор вече ни се плаче.А иначе Шкумбата,хубав човек.Иска ми се да намеря от някъде снимка с ББ,Божидар Димитров,Вежди Рашидов,Искра Фидосова,Цецка цачева и разбира се Шкумбата по средата и да си я сложа над леглото,те като се събудя да съм винаги засмян.

всеки който си е имал работа с нашите знае за какво иде реч- приемно време за около 2ч сутрин, пълни ругатни, неадекватност, нежелание за разбиране, никакви обяснения... а тук в Чикаго консулството е на Мичиган авеню (бг ВитошКа)... и този ще ни обслужва :х

За такава смешна държава смешника е много подходящ даже!Прав е ББ!

За такава смешна държава смешника е много подходящ даже!Прав е ББ!

а стига бе....... стига експерименти. първо експериментираха с мен докато бях ученик, после докато бях студент, после като започнах работа, сега като собственик на малък бизнес продължават да експериментират .... вече 20 години ексерименти. Шкумбата е добър разказвач на вицове, това не го прави дипломат. Е ?

да сагласна сам с това решение на премиера .наистина шкъмбата е много класи над тези които са в лондон .да мъ е честито тои е готин и ще се спави

Ако Шкумбата е "много класи" над назначенията в посолството, за какво става въпрос? Това изказване е абсурдно, дори и да е вярно. Не защитавам никого от работещите там, но се чудя не се ли изисква ценз за дипломатическа длъжност. Не едно висше само. Явно не.

С такива абсурдни аргументи неотдавна Боко се опита да защити и кандидатурата на Румяна Желева за еврокомисар - виждате ли, имало и по-зле от нея сред другите кандидати! Та и сега,тези в Лондон били по-зле и от Шкумбата! Ако това са критериите на Боко,жалко за държавата ни...

... Което показва каква комедия е политиката в България

ТОЯ ПОНЕ ЩЕ ГО СКИНЕ ОТ СМЕХ.)))))

на мен ми е обидно от такива назначения и от тона на премиера ,a на вас.....

Шкумбата заслужава да стане дипломат.Има образование,говори езици,комуникативен е,какво повече му трябва.А това ,че е комик,е добре дошло.

И какви езици говори?Някой да го е чул да разправя вицове на чужд език,защото руския не се брои,още повече в Чикаго...

Това ли е критерия? Почитатели? Ами прати Анелия, Глория или най-добре Азис там тогава. Но искаме после за посланник тук САЩ да ни изпратят Лейди Гага или Бионсе! Обмена трябва да бъде равностоен все пак.

Най- накрая свястна приказка! Разбра се виждането на премиера за дипломацията - ЦИРК! А като ще е цирк, да изпратим истински актъори-професионалисти! Наистина Шкумбата ще е класи над останалите дипломати, които не са завършили актъорско майсторство, а дипломация! Браво, Бойко, уцели десятката и удари депутатите от цял свят в земята - ще има да се питат, как да стигнат Българите...

Шкумбата също не е завършил актьорско майсторство.Едно време е бил инженер в Кремиковци.Мога само да се досещам какво е работил по цял ден.

АМА ТАКИВА НАЗНАЧЕНИЯ НЕ СА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ! ТОШКО КОЛЕВ, КАКЪВ БЕШЕ ? КОЛТУРНО АТАШЕ ЛИ, НЕ ЗНАМ КАКВО ТОЧНО, АМА БЕШЕ ПАК ТАМ ПО СЕВЕРНА АМЕРИКА ! И КАКВО - ПЕЕШЕ ИМ НА ТАВАНО ДУПКА, ПОД ЮРГАНО ДВЕ И ТАКА ПРОСЛАВЯШЕ БГ ТЕРИТОРИЯТА. ЖАЛКА ИСТОРИЯ, НЕПОДЛЕЖАЩА НА КОМЕНТАР

Ха сега , хубава работа . Е как тъй Шкумбата дипломат . А бе хора вие съвсем изпращяхте. Давате 2 мл.лева за прикриване на безобразия-престъпления , ще искате мониторинг на съда от чужди полицейски органи , сега пък и Шкумбата дипломат . А това слънчево изригване явно наистина е поразило земята , само се чудя как само главата на нашия премиер е засегнало ,дали наистина защото е празна или ,просто не знам .Но това явление трябва да се изследва от НАСА .

Шкумбата дипломат в Чикаго - бил класи над други- Което не значи , че е добър , просто има други дето са много по - зле . Като онова моме от ДПС в Норвегия дето знаело само български и турския диалект на селото си

Той и ББ всъщност е много класи над нормалния българин щото най-интелигетно некаде си мушнал милиончетата а се прави на човек на народа. Евала на такъв класов човек. А вие ходите по университе да учите икономика. Не. Не е нужно. Да се учим от най-добрите. Повече празни приказки - това е пътя на успеха!

Не знам за какво е учил Шкумбата, но виждам какво може и какво прави - да разказва вицове и то тъпи вицове. Ако това е залегнало в длъжностната характеристика на българския дипломат, може. Макар, че съм чувала и по-артистични разказвачи на вицове.

Станишев подскача от радост, че г-н Борисов се изтърва да хвали точно на г-н Шкумбата. С това доказа,че Станишев и Шкумбата наистина са много различни.Докато приликите между Шкумбата и Анна-Мария Борисова са просто изумителни! За топ-комика Дянков не говорим.

Ами за да се променят нещата в държавата, нека не гледаме какво е вършил Станишев или който и да е там, а да правим нещата както трябва, т.е. да назначаваме професионалисти. Преди не харесвахме дипломатите, защото завършвали в Москва/но каква подготовка имат тези хора!/. За 20 г. толкова народ учи международни отношения/не в Москва/, нима сред тях няма кадърни и талантливи, та ще пращаме един човек на възраст, който не е известно да говори чужди езици. Как да повярвам,че нещо в тази държава се променя към по-добро? Как да повярват децата ни, че техните знания, талант ще бъдат оценени, за да поискат да останат в България? Сещам се за "Божествена комедия" и "Надежда всяка тука оставете..."