Владислав Горанов: Искаме контролен дял в ЧЕЗ

Държавата има готовност, воля и пари за участие в сделката за ЧЕЗ. Искаме контролен дял.

Обратно в новината

Коментари - Владислав Горанов: Искаме контролен дял в ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя "държава",другарю Горанов????

искам 60% дял за даржaвата!

В руски ръце попадат английски доброволци, биещи се на страната на турците. Главнокомандващият на цялата турска армия Мехмед Али паша всъщност е германец и се казва Карл Дитрих. Вейсел паша, който командва турската армия в битката при Шипка-Шейново,австриец, името му е фон Вексел. Армията на Сюлейман паша, която извършва кланетата в Стара Загора, е превозена с английски кораби от Албания в Тракия. Английска флота влиза в пристанището на Цариград, за да предотврати падането на турската столица от Русия. Хидает паша, който всъщност е англичанина Станислас Сенклер. Ако всички тези изверги не бяха англичани, немци и австрийци, а руснаци, дали нямаше всекидневно да лягаме и ставаме с техните престъпления, извършени над нашия народ? Виждате ли каква огромна война се води срещу нас българите и нашата история? Нашата свобода е извоювана във война, която водим не само срещу турците, но и срещу англичани и германци. Същите тези само броени месеци след подписването на Санстефанския договор разпокъсват България на пет части, като днес техните съвременни слуги дори и това опитват да припишат на Русия. Днес България не е независима държава и е поробена от същите тези, които ни държаха в робство до 1878 г. Тъжен ден за турколизците.

и кои сте вие ДС , библиотекарския, КГБ

номер вече го знаеме. Първо електроенергийното дружество ефтино се приватизира, а след това скъпо се реприватизира.

Аз искам 2500 Евро заплата !!! Такава е заплатата която взимат тези като мен в ЕС !!! Е, аз взимам ... 5/пет / пъти по-малко !!!! Защо бе ????

Гинка и всички зад нея навярно са във възторг да има един който да ги контролира. Пък и бил той българската държава. Едва ли има такива глупаци.

Хи-хи-хи, дясната ГЕРБ иска национализация! Баси бъркотията...

Лъжеца каза,че "държавата била лош стопанин". Що противоречиш на васала и той сам на себе си?

Стани, стани юнак балкански от сън дълбок се събуди, и крадеца от село Банкя с камъни ти прогони !

" Юнака " спи дълбок сън ..Пил е 2-3 ракии с метилов алкохол , изял е мазна манджа от шкембе ,чесън, лук и олио , оригнал се е , наебал е дебелата си и грозна жена , обърнал се е на другата страна в леглото ,юнашки се е изпърдял и оригнал и ...заспал дълбок сън , сън изпълнен с мечти ... Готини гаджета,класен алкохол и да може да псува на воля докато яко крадне нещо .... БУЛГАРИСТАНСКА ИДИЛИЯ !!!!

Да напрайм национализация!

Искал бил контролен дял! Смешник! Вероятно искаш контролния дял като подарък? Ненаяля се паплач политическа. Ама верно крадете с мярка; до насиране.

И ДЯЛ И МНОГО ОЩЕ, НО ВСИЧКИ МИКАЗВАТ: КЪСНО Е ЧАДО РЕЗЕТО ПАДНА

БРЦК

И за какво ви е Чехия? Сключете си договор с Гинка ,че ще ви продаде задължително Х% или ще и вземете лиценза. И готово.

Най-сладкото от цялата работа ще е га престъпен Боку падне и на изборите Курнела са възкачи на трона и почне на свой ред да ни ощастливява. Тогава ко праим?

Тъпако!

Тия ,двамцата са най хубавият ни ЕТИКЕТ ЗА Шенгеня...За ,,успехът ,,на българия по трънливият път към обетования Шенген...

А какво дремахте досега ???????????

"Държавата има готовност, воля и пари за участие в сделката за ЧЕЗ. Искаме контролен дял" Горанчоооо, Радой Ралин беше писал: "Аз ли направих завоя, или те дойдоха на моя???"

Е, хубу де, другарю Горанов! Като го искахте - що не участвахте? От кога ЧЕЗ тръби, че напуска България и продава бизнеса си тук!? Сега като стана ясно, че Инерком купуват активите на ЧЕЗ - ревнахте, че искате вие да ги купите...

теб кой те излъга, че нещо ти е ясно?

МНОГО КЪСНО СЕ СЕТИХТЕ-ПОДИР ДЪЖД КАЧУЛКА.

ЧЕЗ съди държавата, горе долу за сумата на покупко-продажбата. До сега ние дело за пари в европейски съд не сме печелили значи до няколко месеца госпожата взима парите от бюджета/ от нас/ и си погасява заемите. Горанов вече ще и е подарил едни пари за 34%, т.е. около 130-150 милиона и така за около половин милиард Държавата държи едни 34% от ЧЕЗ Б-я, които и са за ... Гинка най вероятно ще получи грип или нещо от сорта. Пита се баце ще дели ли с другите прасенца този половин милиард?

Искате контролен дял, но Гинка каза- давайте 1 млрд. и готово!

Искаме контролен дял в ЧЕЗ.....няма проблем бе горанов ще го имаш , насрахте се всички оставете жената , тя е ок идиоти

само мога да кажа следното- каква гнусна нация, сега разбирам защо са ни клали турците.

Циркът наречен продажба на акциите на ЧЕЗ става пълен. Министър-председателят Бойко Борисов изпраща Гинка, която изобщо не го познава, следователно и той не я познава, да преговаря в Прага с управата на ЧЕЗ , за да включат българската държава в сделката.Интересно по кое законодателство ще определят размерът на контролния дял , след като до сега едни работи се правят по чешкото законодателство, други по английското законодателство, а трето ще се прави по българското законодателство, ако то се събуди.

Влади, Влади ??? И ти до вчера не знаеше за тази сделка, а днес искаш контролен дял ? Двамата с Бойко, ще уморите Гинка, бе хаирсъзи !

Няма нужда дори да чета статията, двете снимки са достатъчни.Тези три ''умилителни'' мутри могат ли да бъдат фактор в държавата !!!!...явно могат, защото го позволихме! Срам, мъка, пълна безнадежност...

белият потник джорджи?

от Ню Йорк ряпа да ядат пред тукашната ни бизнесстринка, даже няма и ябълка за старт, всичко е виртуално

че г-жата е сговорчива и се съгласява. А то, иначе, къде може да ги съпоставиш? От едната страна - ерудирана бизнес дама с опит в електропреносните мрежи, взела акъла на наследниците на Швейк с финансова мощ и предложения, на които не може да се устои. От другата страна - бедна държавичка и начинаещи управничета - нищо не знаят за случващото се в ресорите им. Дано е благоразположена купувачката и малко да се отракат покрай нея.

Докато стадото блее за Гинка или който и да е, хитрината си върви. -Внушава се на обшществото че сделката е лоша -Междувременно е спомената цената от 300 милиона, която е значително повече от реалната -Бате Бойко Дебели с дебелите си авери задоволява стадото, като полуразваля сделката и държавата купува част от ЧЕЗ Бг, на цена, базирана на цената от фалшивата сделка ... ... Резултат -ЧЕЗ продават ЧЕЗ Бг за едни добри пари, а няКой остава с един хубавичък миноритарен дял в дружеството и там вече си краде по други начини, това е друга тема. -Стадото задоволено и блее кротко и си отпочива за следващото ограбване

Всички питат : "Защо именно Гинка ?" - отговорът е прост : Съпругът на това нищожество в рокля е боен другар на Боко Банкянски - проверен в битките СИК-аджия !

Съжалявам я тази женица, защото се е оказала в неподходящо време на неподходящо място. Чедо, не знаеш ли, че в България г-н Борисов е единственият човек, който не е виновен за нищо и за който всички около него са виновни. Ето и ти се оказа виновна. Как може бе, чедо цяла година да преговаряш за най-голямото ЕРД в България и да не кажеш на г-н Борисов ? Казваш ,че не го познаваш ? Чедо, ти не гледаш ли телевизия ? Че най-големите телевизии в България започват и завършват предаване с неговия светъл образ. И може ли да не споделиш с двайсетгодишната си приятелка каква рискована сделка си започнала. Ами тя, твойта приятелка е министър на енергетиката, тя познава г-н Борисов и веднага щеше да му каже за сделката. Ех чедо,чедо, жива за ожалване си.

А ако не стане какво?Ще я самоубиете като Мишо Бирата ли?

горанчо, ако изкупиш чез, ганю "хитреца", веднага ще извади магнитите от мазите и ще ги прасне върху електромерите, да знаеш!!;)) ти си младо момче и може би не знаеш, но преди 30 години, от 50 електромера в блока, 49 се въртяха болезнено, мъчително, бавно, под тежеста на магнитите!! само, на този за осветление на стълбищито беше без магнит!!;))) хахаха...

тази семпла женица от село Съединение. Имам чувството ,че са принудили Гинчето.Тя може да е семпла ,но не може да не си дава сметка ,че ТАЗИ ЛЪЖИЦА НЕ Е ЗА НЕЙНАТА УСТА.Абе ПРАВИТЕЛСТВОТЕ КЕ ПАДНЕ.Това им бе края на тези разбойници.

потърсете в гоглето за "магаренцето Роско, магаричката Гинка, шаферчетата томчо и горанчо и за кума цвичко каунчов и кумичката симитлийската снахичка"

Горанов ти с кого влизаш в съдружие знаеш ли?! Най - добре купи цялото ЧЕЗ за 240- 250 млн евро и листвай 50-60 % на борсата!!!! Така хем ще си оставиш контролен пакет, хем ще избегнеш участие в схама за пране на пари и последващи Прокуроски съдерациус на гъзакиус!!!

Тая свищовска ,,гад" ще го видим какви ще ги ръси след падането на на Винету.

НАЛИ ДЪРЖАВАТА БЕШЕ ЛОШ СТОПАНИН,А?

а един свищовски уй не щеш ли, тъпанар?

От сиджука много поумяха тези от МС.

боко тъпата тиква викнал магарешки и му предложил да купи чез магарешки като кавалер му казал, че вече си има едно магаре (плевню) и му предложил магаричката си ГИНКА за да бъдела сделката в унисон с истамбулската конфекция и тиквоча възсторжено се съгласил сега очакваме плевню да зареже е банова и да му потекат лигите към пазарджик

Гинке земи ма немам ЧЕЗ ала имам ЧЕП и ас ше ти дам контролен орган сал за тебе бичам те званни ми

Тея кога станаха гаджета?!

Държавата ПРИНУДИ ЧЕЗ да продава! Не ми говори, че нямате лостове!

Владо Горанов е умно момче и сигурно ще провери че фирма Инерком България няма лиценз за тази дейност- пренос на ел.енергия и е регистрирана на адрес- който май не съществува.