Руско-грузинска следа в сделката за ЧЕЗ

Почти половината от средствата за закупуването на активите на ЧЕЗ в България са осигурени с кредити, свързани с офшорни фирми.

Обратно в новината

Коментари - Руско-грузинска следа в сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кака Гинка е само една подлога, пореден бушон. Когато стане неудобна и излишна просто ще я гръмнат, така както гръмнаха Луканов и Кюлев.

Браво най-сетне сте разбрали,че 80% от частния сектор е руски и наши техни лакеи. Толкова ли е трудно да се знае това. Най-бедни сме заради руските обирджии и така ще ееееееееееееееееееее!!!!! Всичко останало иска друг не руски електорат у нас и лидери с ТОПКИ !!!!!!!!!!!!!!

Ами руснака Толстой си го каза : Ще изкупим цяла България! И ето,започнаха руснаците да купуват, а Нинова е глашатая : Реве,че е Борисов,за да не се види истината!

Браво Купувачо, сега като се замисля твоето становище е най-логичното, което четох тази седмица по този казус. Да-те ни купуват, а Боко го е шубе.........

няма ли,да пита нещо по въпроса?

Абе има една тиква и още няколко преди него дето продадоха цяла България, и вярвам,че са точно те!

На туркофилите само Русия им е в примитивните мозъци. Нито един път нищо не водеше до БАНКЯ! Само извращения получихме от ЗАПАДналите наркомани.

Някой може ли да обясни връзката между Гинка, Илиянци, Паата и Путин.

Това обяснява всичко! Сделката е уредена на най-високо правителствено ниво - Путин придобива 40% от енергийната система на България, Чехия си е взела своето и си е защитила интереса, а Бойко си клати феса - всички са доволни! А раята да го духа!

Гинка - поредната калинка в унищожената шопско-мутренска държавица без значение! Дългата ръка на Кремъл, а?! От Русия нищо добро не е дошло за България - само сибирски студ, грабежи и диващина!

Да, ЧЕЗ това е "живота" на хората, защото тока е важна част от ежедневието ни и парите от нас би трябвало да остават в държавата ни. Така ще се покриват много разходи и тези 320 милиона ще се избият за нула време, а държавата ги има. Защо се случват нещата незная, но и истина е че всичко държавно се попилява обикновено и пропада. Слачая с БДЖ и колко още... Чешкото ЧЕЗ стегнаха нещата и намалиха до минимум кражбите на ток и безстопанствеността. Но ЧЕЗ са Чешка собственост и са продадени на дружество, какво може да направи правителството тук. Ако е имало интерес и е знаело е трябвало да действа преди месеци, когато се заговори за продажба... Страх ме е наистина да не стане така, че да плачем за Чешкото ЧЕЗ. Всичко побългарено излиза ялово... Абе защо няма кой да купи тази държава цялата, та белким се оправим и ние....Да ни научат на труд, лоялност, съвест и честност. Иначе преливаме от пусто в празно и файда никаква. То се е видяло че нашенски управници са безсилни да направят нещо за излизане от дъното, а дано някой се заинтересува и ни купи пък да видим бял ден и ние.

Имало руска следа! Ще има, разбира се! Бойко Борисов има да връща пари. Няма от джоба си да ги връща.

Mилиардерът Паата Зурабиевич Гамгонеишвили = Владимир Путин. Аз като разпрявям за руската връзка в далаверата ЧЕЗ, руските тролове се правят на ударени.Че кой,ще застроява половин Москва,без протекцята на руския президент ?

Руснаците могат да купят цяла България само от тези които вече са я купили -ЧЕЗ,ГАД ЗЕЕВИ ,АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ,СОФИЙСКА ВОДА ОТ ФРАНЦУЗИТЕ И тн и тн............

Е ЧЕ БОРИСОВ НИЩО НЕ ЗНАЕЛ,ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК ,ДА ПЛАЧЕ ЛИ?

знаел всичко,нали?!

Само като слушате как Нинова рИве трябва да в е ясно, че някоя Рушка далавера се е провалила покрай тая сделка..,

Сега МОК ще контролира сделката. И ще обяви, че това са Бизнесмени от Индия. Но ще са под офшорен флаг и докато подписват сделката, ще пеят "ода на радостта" . А ние дружно като профани, ще пригласяме: Вива приватизейшън, вива демократизейшън, ЮЕсЕй, вива Меркел, кой не скача е червен....

Това Правителство не заеме ли по-категорична позиция по отношение прането на пари, ще си ходи.

Това да не са ония пари дето Борисов подари на руснаците във връзка с Белене ? Едно решение на Борисов, второ решение и руснаците си имат енергоразпределителен оператор без пари. Ред и на другите двама оператори и руснаците да построят АЕЦ Белене за тяхна сметка.

Новоизбран депутат от "Единна Русия": Ще купим цяла България 19 септември 2016 "Ще купим цяла България" Пьотр Толстой, известен руски телевизионен водещ и депутат от партията на Путин "Единна Русия", изрази намерение Русия да купи цяла България. Той бе сред интервюираните от кореспондента на БНТ по повод проведените в неделя парламентарни избори в Русия, на които Толстой се кандидатира. На реплика на кореспондентката на БНТ: "Пожелаваме му, ако влезе в Думата, да води доброжелателна политика към България", Пьотр Толстой отговаря: "Разбира се. Просто ще я купим цялата. Половината от крайбрежието вече купихме".

Казах ли ви, че няма начин да не са намесени руски капитали?! Грузинеца е сложен за разнообразие. Няма печеливш бизнес у нас, който да не е свързан с червените чабурашки.

А бе хора, толкова ли не разбирате: Боко е никой! Какво толкова го величаете?!!! Не разбрахте ли за толкова години, КОЙ му дърпа конците? Ако не са сащ, Боко отдавна да е дал фира. навсякъде се лансира идеята, че Меркел много го била уважавала?!!! По-голяма ГЛУПОСТ не бях чувал. ЕС ни допуснаха до "антрето"..но само до там. Не хранете празни надежди, че ще ни приемат в Шенген. Това е една залагалка, но реално НИКОЙ НИКЪДЕ НЯМА ДА НИ ДОПУСКА ПОВЕЧЕ. Та-а реално ситуацията в Бг е такава, че всичките ни правителства след 90г. са били правителства, защитавайки интересите на една от тези страни: Русия, Европейски съюз, Турция, САЩ. НИТО ЕДНО ОТ ПРАВИТЕЛСТВАТА, НЕ Е ЗАЩИТАВАЛО ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! И сега при тази сделка за ЧЕЗ...някой от вън диктува нещата. Имам инфо., но за съжаление не е достоверна на 100% за да я лансирам. Ще подскажа малко> Това, че се заговори за развалянето на договорите с американците за Мариците.>Това, че Доган свиква спешно и парламентарната група, и политическото ръководство..>Това, че някаква съвсем "случайна " фирма купува ЧЕЗ..и то с протекцията на държавата. ВСИЧКО тези събития са СВЪРЗАНИ.

Значи зад сделката стои РУСКАТА МАФИЯ! ЗАЩО ТОГАВА КОРНЕЛИЯ НИНОВА от БКП ПЛЮ и СР.А ОГРОМНИ Г.НА по АДРЕС НА ГЕРБ?

Много екшъни гледаш.

Ми, щото ГРОБ само се правят, че се борят със същата тая руска мафия ...

И как така в прозрачния Еврейски съюз да не се знае кой какво купува. Къде са еврейските контролиращи органи.

Как къде!? Че Грузия е отдавна кандидат за ЕС. Ма, си нямат такъв застъпник, като тоя за Западните Балкани.

ББ и компания спретнаха даалаверата, сега пускат димки и отклоняват вниманието за да търсят хората под вола теле.

По подобна схема ограбиха и КТБ !

долни руски подлоги!

Руска следа било имало! Защо ли не съм изненадан! ;-) Плана Андропов - Путин в действие!

Явно ,,братушките искат да ни ,,освободят като ни заробят чрез енергийно робство!Ако сделката мине(а аз не вярвам някой да има смелоста да се противопостави на руската мафия)ще ни слагат такива ,,братушковскицени на тока,че свят ще ни се завие!И БКП-то пак ще ревнат,че искат Белене за ,,по евтин ток!Дано от Европа да им скочат или ако трябва пак Макейн да дойде!

А, спрете се с тия дивотии! Единадесет години България е член на ЕС! Ако Русия си прави каквото си иска в България - къде е този ЕС?! Освен да са ортаци ...

Колко данъци плаща Лукойл , а колко голяма е собственоста на Тимаджиите ?

Що за глупост е да наричаме руснаци всички джигитайци от бившите съветски републики? И по курортите ни виждам най-вече пияни украинци, ама минават за руснаци, защото говорят на руски. Само в Израел и говорещите руски са си евреи...

Напротив - знаеш ли колко оплаквания има от преселенци, които цял живот са били евреи в СССР и Русия, обаче преселвайки се изведнъж се превърнали в руснаци. :)

Пак празник приказки. На всички ни е ясно, че парите с които се купува са откраднати от всички българи. Крадците също са ясни -мафията ГЕРБ-БСП-ДПС! Въпросът е какво и кога ще направим нещо срещу тези престъпници!

Поръчкова статия! Цял ден се отвлича вниманието на простия българин с плюене по Путин, а сега влиза и Саакашвили в играта (оня от Парадайса и Илиянци, де) Утре ще ни подхвърлят друга дъвка!

Източника не се знае, но със сигурност е руска връзка..., според придворни анализатори от ГЕРБ. Как искат да заметат скандала около СИК и ББ....и неговите офшорки, ама няма да стане. Последно крадене на народа...

Гьобелса веднага отклонява ГЕРБЪВАТА оШфорна връзка.

Аха-а-а, руска следа значи ! А г-жа Лъжа иска ББ "да си каже" ?!?! Не съм изненадан - комунистите са си такива.

Смехурко!

Вдигне ли се нейде олелия то се знае,това сме ние.

"Капитал" на Прокопиев свързва ПАРИТЕ с които Върбакова ще осъществи сделката с фирмата Булфелд на ДАВИД МИХАЙЛОВИЧ КОБЛИАНИДЗЕ чиято жена ИТАЛИАНКАТА Роза Кузмано, е главен секретар на Италианската търговска камара на г-н Марко Монтеки. КОИ Е Г-Н МАРКО МОНТЕКИ. ПРИЯТЕЛ НА КОБУРГСКАТА ДИНАСТИЯ , заклет монархист присъствощ на чествания в които семейството на КОБУРГА се събира с тесен кръг от хора. Част от парите ще бъдат осигурени от получените при продажбата на ПАРАДАЙС , а останалата ще са банков заем най вероятно от БУЛБАНК. БЪРЗА СЕ МНОГО С ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА ЧЕШКИЯ ДЪРЖАВЕН ОПЕРАТОР , НО ДАЛИ ТЯ ЩЕ СЕ СЪСТОИ Е ВЪПРОС КОЙТО ЩЕ СТАНЕ ЯСЕН ОТ НОВИНИТЕ ИДВАЩИ ОТ ЧЕХИЯ!

много бавно стопляте от ДИР ,цели 72 часа се коментира тази сделка вие чак сега разбрахте кой е замесен или чакахте отвъд океана да ви кажат какви=о да пишете то и още някой днес е на отчет на килимчето ,проявявайте малко по вече смелост и самостоятелност в писането

ще проумееш какво причиниява на българите долната българо-руска мафия?

Това е трол бе, какво очакваш "да проумее"?

А Орешарски и Пеевски не са ли свързани с тази сделка !!!

А може би Путин? ХАААААААААААААААААААААААААААА

А може би Спас,щото пикае газ.

И що се чудят как изглежда Гинка. А как изглеждат Пеевски, Гергов , Цветан Василев. Тук доверие предизвикват само криви балкански Тикви, такива са и примиера и президента , такива ви учат да избирате и харесвате още в училище -мутри, селяци , андрешковци ,хайдуци , комити и шумкари.

парите не миришат дали са руски,юдейски,американски се от кенефа идат

Iivanov84

то се знаеше че руснаците стоят зад тази сделка,след като изгубиха над 300млн евро в КТБ по някакъв начин трябва да си избият парите,и дадоха УЛТИМАТОМ на Пеевски да измисли начин иначе му пада главата.....

Руснаците ОБРАХА КТБ, за да си накупят активи, не са загубили пари там. Не загубиха и вложителите. Загубихме всички българи, които ще плащаме с години напред на фонда за гарантиране на влоговете. А иначе че миризливия азиатски ботуш на ватенките стои зад тази мръсна сделка е ясно и на малките деца.

всички "клиенти" на Гинка, в сряда, когато е -20 на вън, да изключим телевизорите; ПРОТЕСТ!

Наиш кога това щеше да стане при управлението на правешкият налъм?Наиш ли кво щеше да им се случи на другарите господа.Ама, нямаше банани-и-и-и-и

И защо смяташ че нямаше да стане? Той, правешкия налъм е искал да ни прави 16-та. република без някой да го е натискал, та няма да им даде Енергото. Я, да ме подсетиш, за кое е се е опънал правешкия селянин на Големия брат? Да, нямаше бананиииииии, нямаше и още много неща. Дори не можеше и да си помислиш, да изречеш на всеослушание, че не си съгласен с политиката на правешкия налъм, защото щяха да те изядат прасетата в Белене. Ама тия работи ги премълчаване.

Путин и Сталин връзка мноу густу...

А най-отпред Гинка, до нея Теменужка, и зад полите им - Бойко !!! :)))) Мутропремиер = Мутродържава!!!!

Ех, тази Русия , толкова изостанала държава, а върти на пръсти целия свят.

Опитва се, но както винаги няма да и се получи.

си повярваха като биха на хокей

Ни е сигурну!....

Ами това не е точно Русия, а путиновата олигатхия , окрала 4 трилиона долара от т руския народ, според руската преса , която трябва някъде да си вложи далеч от същата тази Русия , затова все офшорни сметки и тъмни сделки с далавераджии по цялата земя.

Така е. Путин е виноват! Сега и студ и сняг ни прати............ХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Във всяка нормална държава правителството щеше да си е отишло след такъв скандал. В Задунайска губерния обаче важат правилата на омертата. Нито управляващи имаме нито опозиция. само един картел от перачи на пари под чадъра на прокуратурата и всички контролни институции.