Коментари - ЧЕЗ: Убедени сме, че ”Инерком” ще плати и ще управлява добре | Днес.dir.bg

ЧЕЗ: Убедени сме, че ”Инерком” ще плати и ще управлява добре

Чешката държавна компания ЧЕЗ е напълно убедена в способността на “Инерком“ да плати активите и да управлява добре електроенергийното дружество.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ: Убедени сме, че ”Инерком” ще плати и ще управлява добре | Днес.dir.bg

Коментари

Я-я-я, каква модерна сграда им построих с надписаните сметки, за чудо и приказ! А догодина - и външни тенис-картаве и басейни...

Това е долна демагогия на тая въртиопашка и на цялото ЧЕЗ. Били убедени!!?? Дреме им на чехурлята кааво ще сттава в БГ след като толкова години крадоха, грабиха и съсипваха България. Паяци ненаяли се.

Да ли Прокуратурата ще се самосезира или.....

И ДА СЕ САМОСЕЗИРА - ВСЕ ТАЯ. оКАЗВА СЕ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ, НЕ ДАВА НИКАКВИ ПРАВА НА НИКОГО ДА СЕ НАМЕСВА В ЕДНА ЧАСТНА СДЕЛКА.

мали - ами ако бяха избрали ковачки за купувач? тогава кво ли стеше да баде?

Позитнаците тази вечер къде са?

в България банани ли почнаха да растат

значи, според чез всичко е перфектно. обаче знаете ли какво? аз не ви вярвам. и да ви кажа защо: защото аз ако държа на нивото си, на реномето си и на името си (на банките, фирмите, адвокатите и всичко останало с което е свързана една такава сделка и бизнес) никога нямаше да опра до услугите на госпожа гинка и мъжът ѝ.

Гинка В. купува ЧЕЗ ,но по БТВ не можа да отговори каква и колко км. е ЕРМ.Може ли да купуваш нещо ,а да не си наясно с основни показатели за ЧЕЗ ? С незнанието си госпожата ни убеди,че е само поставено лице като краен купувач регистриран в Агенцията по вписванията и е незаинтересована от това какво е ЧЕЗ.

Я сега от всички тук, някой знае ли кой е фактическия собственик на "Инерком", а не юридическия, или само си говорите приказки от поредицата "Мили ми смехурко" ? Най-вероятно хал-хабер си нямате какво се случва, ама си пишете щуротии! Ей прост народ!

От някъде се подучува името Пеевски за фактически собственик.

Ей така ги беше засукал и Цветан Василев. Една фирма, дето е собственик на друга фирма, дето е подставена под друга фирма, дето един управител на 20 фирми, основавали, закривали, купували, продавали фирми. По закон и на книга - всичко точно. После "ама каква стана с КТБ" ...

Не мога да разбера по кое законодателство най накрая е правена сделката..То не беше чешко, сега тая вика българско а дружката на гинката вика английското...И как тези се ''убедиха'' в платежоспособността на тая създадена точно за чез фирма????Нещо да си толкова сигурен в една новосъздадена фирма как ще плаща и ще се раплаща само голям наивник може да го направи..

ЧЕЗ е чешка държавна компания. Усещате ли как са ви клатили през годините. И ви е харашо. Сега е ред на Гинка от Пазарджик.

Изключено е специализираната държавна администрация да не е знаела нищо за подготовката на сделката - включително за Гинка. Изключено е също премиерът да не е бил информиран от главата на тази администрация. Изключено е съответните служби с очи и уши навсякъде да не са били информирани и съответно да не са информирали. И тогава на какво се дължи внезапният смут? Журналистите, естествено, не са знаели, но никой и не очаква от тях да знаят ... Или да кажат, ако им е наредено да не знаят ...

ЩО С ЛОШУТУ ВЪ БАТЕ КВО МЪЕНЯ ЗА ВАШИЯ ТОК ПЛАЩАЙТЕ СИ ГУ ВЕ 99% ДЕБЕЛИ!!!!!!!!!!!!!

ами продажно племе сме си били и такова си оставаме ... що на чехите не им управлияваме ние енергетиката ... или на унгарците ... ха ха ха

Както винаги става... продавача хич и не го интересува кой е купувача, само веднъж да вземе парите, а после ако ще и прост циганин да е.... а пък държавата като се прави, че хич не се интересува от сделките на премиера/ защото няма как в тази държава нещо д амине или пиле да прехвърчи без премиера- бащицата с иззетата от него цялата власт да пропиусне- я 10-20 милиона поне ще има от сделката... а пък иначе той не бил знаел в държавата му какво става..... алоуууу, кого ще лъжеш бе мутро скапана???/- та трагично е безхаберието на управляващата ни клика!!!

Разбира се, че ще плати. Много ли акъл се иска да ти преведе една банка (дето все едно ще я научим) 321 милиона и ти да преведеш 320 от тях на ЧЕЗ ? И то по сметка в същата банка ? Цената на транзакцията е точно лев и 20 ст. Не е SWIFT, та да се взема процент от транзакцията. Чрез система за електронно банкиране работа точно за 2 минути ! Аз бих я свършил даже за 100,000 не за 1 милион ! Все едно рано или късно банката ще вземе този актив от подставената фирма. А фирмата въобще няма да е на загуба, милионът отдавна няма да е по техните сметки. Банката пък ще продаде ЧЕЗ на друга фирма, на по-висока цена. Нали го правиха този номер и с американските Марици, първо ги беше купила една италианска фирма, после ги препродаде. И с телекомуникационните оператори пак така ставаше, на няколко пъти. Пита се къде е реалният бизнес, къде е производството, къде са нуждите на потребителите ? Къде е социалната отговорност на този вид "бизнес" ? Да, всичко е законно. Но защо е възмутително ?

П.Стоянов, агент Гоце, Мадридският крадец и слугата му агент Буда вкараха в България световното юдомасонско свърталище състоящо се само от изявени и закоравели крадци. За няма и 10 години в България нищо българско не остана, всичко беше продадено и разграбено за без пари , тецове,златото, химията, енргетика , всичко което можеше да се открадне е вече откраднато.

ЧЕЗ и Българската държава се съдят? Гинка става ли автоматично страна по съдебния спор, поемайки активите (и пасивите) на ЧЕЗ?Това малко ми прилича на продаването на закъсали фирми на клошари и цигани,а?

държавата ще загуби делото и боку ще плати на пазарджишката ''бизнесдама'' 300 млн. от нашите данъци!Питаш и ти казвам,но не си го чул от мен :)

От вчера съм болен, яд ме е, че Гинка ме изпревари и я не купих електриката, а съм едноличен собственик на коза, кокошка и куче!

Новите олигарси Гинка и Слачо Върбалакови вече ви го натеглиха и ще продължат да ви чукат когато си поискат.. отсега нататък всеки софиянец ще си плаща тока лично у селото на Гинка.

сутринта една песен, сега друга. Говорителката на ЧЕЗ, знае ли какво е казал шефа й. КОЙ, КОЙ, КОЙ ще уточни по кое законодателство е извършена сделката? Едни твърдят, че е по чешкото, други по българското. На КОЙ, КОЙ, КОЙ да вярваме? Протестъри, къде сте, спасете България?

Да речем, че Гинка Шалтера наистина плати и получи ЧЕЗ... Какво пречи Гинка да се изкуши, да си накупи джетове, джакузита , яхти, самолети и пр, по примера на наши мастити бизнесмени, да фалира ЕРП-то и да духне към Южна Африка...?И да каже, какво пък, фирмата си е ЧАСТНА, моя си е...! Кой ще управлява тогава ЕРП-то, което ще стане собственост на някоя банка, офшорка или там, който не дал парите? Банката няма да тръгне да събира парите за тока, значи шалтера ще бъде дръпнат..! И какво правим тогава?

Това, което става е израз на отмъщението на чехите за участието ни в погрома на страната им през 1968 година с диваците на червената армия. Като сме такива русофилистици руски ботуш да ни гази отново, този път не военен, а икономически!

Доказателство че всички правителства от 1944та до сега са Руски! Зад Пеевски само Руски олигарси а той 2013та превзе ДАНС..тоест? Да не говорим че се разхожда в Съда като дерибей....Нямаме Българско правителство което да спре чуждите интереси...

Не съм специалист по търговско право, но как българска компания се продава по чешко законодателство? Защото фирмите опериращи на българския пазар свързани с ЧЕЗ, са регистрирани по българското законодателство и оперират на българския пазар.

Не е по чешкото законодателство! "Цялата процедура преминава СПОРЕД БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО и ние не очакваме спиране или връщане на сделката" - казала госпожа чехкинята. Ха сега де ... Някой лъже, но КОЙ?

НАП ако можеха да работят нормално нямаше ли да разкрият фирмите които осигуряват на 4 часа,а се работи по 10 ,,Гарван гарвано око не вади".Борисов управлява 10 години с полицейски методи по метода на Живков-издигам само послушни и зависими. Президента Стоянов го възпя в Стамболов,Кошлуков клекна,Каролев величае с маньовъра Реформаторски блок и ОП всички се обезличиха с пълни уста.

Айде затваряйте си човките!! Щом чехите са проверили тези бухали и са спокойни-що пискате??!! Те няма да продават ако не са сигурни в купувача и че ще си получат парите!

Да бе, и ни за т'ва "пискаме", щото се притесняваме дали чехите ще си получат парите:))) Поздрави на Баце с песента "Бай Ху.."

Чехите знаеш ли колко пъти са си възстановили парите, които дадоха през 2004 година за това ЕРП- някъде около 270 млна ЛЕВА...? При годишен оборот 1,5-1,8 милиарда за 15 години?! Пука им дали изобщо ще им платят цялата сума!

Това е уникално. И чехите започнаха да ни правят на идиоти. Държавната чешка компания за електроразпределение. Каква наглост, само. Ама вероятно сме си го заслужили, по някакъв начин. Знам ли. То кой ли не се изреди да ни прекарва, напоследък, Що и Чез да не се пробват?

подчиненото на Боко следствие!Това на горния са мечти! Не го зная дали е плужек, но е мечтател! Докато ти си реалист!И основателно питаш "какво следствие"?

ЕРП-то на Гинка, тол таксите сигурно ше са на Минка. Нма да и е лошо с некви 25 ст. на километър от всеки камион. Превозвачите ше ни го лепнат на гИза, а Калинка като гушне БДЖ, тогава качването на влак ще е атракция. Гответе се се за пълна програма.

като сте убедени, заложете продажната цена ! :):)

Само едно се знае че заема който ще се вземе от банката за да се плати сделката трябва да го върне данъкоплатеца.Сметките за ток все едно диаманти ще течат през жиците.

не муньо, ЧЕз в момента съди България на арбитраж ... губим делото и "Гинка" е с безплатно ЕРП и няколко стотин милиона напред ! Толкова е просто :) а парите ще ги платим от пенсиите ви или здравето, или образованието ... !

"Сигурновиснал" пак се обади!И кажи-речи е единствения Матросов, на амбразурата на далаверата!

аз съм убеден. Че ЧЕЗ с кеф са се махнали от България. Предвид прозрачната среда за правене на бизнес, липсата на корупция и на административни тежести. Да почерпят чехите!

Единственото , в което съм убеден е , че " сделката '" следва да се обяви за нищожна , поради липсата на каквато и да е прозрачност , поради елементарни нарушения в процедурата , поради сериозна колизия на интереси , поради абсурдни пропуски в банковото кредитиране , поради липса на предварителна проверка от компетентните органи и още стотина причини ... Забравих една дреболия - явна заплаха за националната сигурност на България .

И по кой ред точно ще се обяви за нищожна? по реда на селския разсилен ли?

Зад всяка от изброените причини си има съответна законова норма . В тоя случай - явно погазена .

за националната сигурност, трябва от Козяк да се обадят, нали сме натовска държава?

Добра ирония ;))) Нещата са много по-сериозни , отколкото ни се ще . Имаме само един полезен ход .

НЕЗАВИСИМОТО СЛЕДСТВИЕ защо не е ВКЛЮЧЕНО, налице и вероятно за престъпление срещу Държавата - корупция на най-виско ниво - министър си подаде оставката без МОТИВИ!!! Данс, НАП и КЗК са назначени от Б.Б. , ако той прави делаверите с ЧЕЗ, то няма как да има независима проверка .... няма да се учудя да купят ЧЕЗ с откраднатите пари от КТБ....( нали трябва да ги изперат някак тези пари )

Волене, Волене, къде си сине, борецо срещу ЧЕЗ? Защо се криеш бе Перхдроле? Пак на Варадеро ли те прати московският началник? Що не ревеш сега?

На преден план излиза Гинка,но нищо не се говори за съпругът и.А пишат,че бил свързан със СИК.На времето в Априлци купили са букова гора ,изсекли я,водят я като гола поляна,за да построят фотоволтаици.Това 2008 год.Става наводнение ,хората се вдигат на бунт,но резултат никакъв.Нямало нарушение.Прокуратура и полиция,казват било гола поляна.Енергетиката е от национално значение.Трябва да се управлява от хора с морал.

А кой управляваше тогава? БСП или ГЕРБ?

Аз съм сигурен, че Боко се сдоби с ЧЕЗ. Почти на 100%.

Аз също.

Каква по-добра емблема на българското европредседателство от сделката за ЧЕЗ???

Коментари - ЧЕЗ: Убедени сме, че ”Инерком” ще плати и ще управлява добре | Днес.dir.bg

ЧЕЗ: Убедени сме, че ”Инерком” ще плати и ще управлява добре

Чешката държавна компания ЧЕЗ е напълно убедена в способността на “Инерком“ да плати активите и да управлява добре електроенергийното дружество.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ: Убедени сме, че ”Инерком” ще плати и ще управлява добре | Днес.dir.bg

Коментари

Я-я-я, каква модерна сграда им построих с надписаните сметки, за чудо и приказ! А догодина - и външни тенис-картаве и басейни...

Това е долна демагогия на тая въртиопашка и на цялото ЧЕЗ. Били убедени!!?? Дреме им на чехурлята кааво ще сттава в БГ след като толкова години крадоха, грабиха и съсипваха България. Паяци ненаяли се.

Да ли Прокуратурата ще се самосезира или.....

И ДА СЕ САМОСЕЗИРА - ВСЕ ТАЯ. оКАЗВА СЕ, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, В КОЯТО ЖИВЕЕМ, НЕ ДАВА НИКАКВИ ПРАВА НА НИКОГО ДА СЕ НАМЕСВА В ЕДНА ЧАСТНА СДЕЛКА.

мали - ами ако бяха избрали ковачки за купувач? тогава кво ли стеше да баде?

Позитнаците тази вечер къде са?

в България банани ли почнаха да растат

значи, според чез всичко е перфектно. обаче знаете ли какво? аз не ви вярвам. и да ви кажа защо: защото аз ако държа на нивото си, на реномето си и на името си (на банките, фирмите, адвокатите и всичко останало с което е свързана една такава сделка и бизнес) никога нямаше да опра до услугите на госпожа гинка и мъжът ѝ.

Гинка В. купува ЧЕЗ ,но по БТВ не можа да отговори каква и колко км. е ЕРМ.Може ли да купуваш нещо ,а да не си наясно с основни показатели за ЧЕЗ ? С незнанието си госпожата ни убеди,че е само поставено лице като краен купувач регистриран в Агенцията по вписванията и е незаинтересована от това какво е ЧЕЗ.

Я сега от всички тук, някой знае ли кой е фактическия собственик на "Инерком", а не юридическия, или само си говорите приказки от поредицата "Мили ми смехурко" ? Най-вероятно хал-хабер си нямате какво се случва, ама си пишете щуротии! Ей прост народ!

От някъде се подучува името Пеевски за фактически собственик.

Ей така ги беше засукал и Цветан Василев. Една фирма, дето е собственик на друга фирма, дето е подставена под друга фирма, дето един управител на 20 фирми, основавали, закривали, купували, продавали фирми. По закон и на книга - всичко точно. После "ама каква стана с КТБ" ...

Не мога да разбера по кое законодателство най накрая е правена сделката..То не беше чешко, сега тая вика българско а дружката на гинката вика английското...И как тези се ''убедиха'' в платежоспособността на тая създадена точно за чез фирма????Нещо да си толкова сигурен в една новосъздадена фирма как ще плаща и ще се раплаща само голям наивник може да го направи..

ЧЕЗ е чешка държавна компания. Усещате ли как са ви клатили през годините. И ви е харашо. Сега е ред на Гинка от Пазарджик.

Изключено е специализираната държавна администрация да не е знаела нищо за подготовката на сделката - включително за Гинка. Изключено е също премиерът да не е бил информиран от главата на тази администрация. Изключено е съответните служби с очи и уши навсякъде да не са били информирани и съответно да не са информирали. И тогава на какво се дължи внезапният смут? Журналистите, естествено, не са знаели, но никой и не очаква от тях да знаят ... Или да кажат, ако им е наредено да не знаят ...

ЩО С ЛОШУТУ ВЪ БАТЕ КВО МЪЕНЯ ЗА ВАШИЯ ТОК ПЛАЩАЙТЕ СИ ГУ ВЕ 99% ДЕБЕЛИ!!!!!!!!!!!!!

ами продажно племе сме си били и такова си оставаме ... що на чехите не им управлияваме ние енергетиката ... или на унгарците ... ха ха ха

Както винаги става... продавача хич и не го интересува кой е купувача, само веднъж да вземе парите, а после ако ще и прост циганин да е.... а пък държавата като се прави, че хич не се интересува от сделките на премиера/ защото няма как в тази държава нещо д амине или пиле да прехвърчи без премиера- бащицата с иззетата от него цялата власт да пропиусне- я 10-20 милиона поне ще има от сделката... а пък иначе той не бил знаел в държавата му какво става..... алоуууу, кого ще лъжеш бе мутро скапана???/- та трагично е безхаберието на управляващата ни клика!!!

Разбира се, че ще плати. Много ли акъл се иска да ти преведе една банка (дето все едно ще я научим) 321 милиона и ти да преведеш 320 от тях на ЧЕЗ ? И то по сметка в същата банка ? Цената на транзакцията е точно лев и 20 ст. Не е SWIFT, та да се взема процент от транзакцията. Чрез система за електронно банкиране работа точно за 2 минути ! Аз бих я свършил даже за 100,000 не за 1 милион ! Все едно рано или късно банката ще вземе този актив от подставената фирма. А фирмата въобще няма да е на загуба, милионът отдавна няма да е по техните сметки. Банката пък ще продаде ЧЕЗ на друга фирма, на по-висока цена. Нали го правиха този номер и с американските Марици, първо ги беше купила една италианска фирма, после ги препродаде. И с телекомуникационните оператори пак така ставаше, на няколко пъти. Пита се къде е реалният бизнес, къде е производството, къде са нуждите на потребителите ? Къде е социалната отговорност на този вид "бизнес" ? Да, всичко е законно. Но защо е възмутително ?

П.Стоянов, агент Гоце, Мадридският крадец и слугата му агент Буда вкараха в България световното юдомасонско свърталище състоящо се само от изявени и закоравели крадци. За няма и 10 години в България нищо българско не остана, всичко беше продадено и разграбено за без пари , тецове,златото, химията, енргетика , всичко което можеше да се открадне е вече откраднато.

ЧЕЗ и Българската държава се съдят? Гинка става ли автоматично страна по съдебния спор, поемайки активите (и пасивите) на ЧЕЗ?Това малко ми прилича на продаването на закъсали фирми на клошари и цигани,а?

държавата ще загуби делото и боку ще плати на пазарджишката ''бизнесдама'' 300 млн. от нашите данъци!Питаш и ти казвам,но не си го чул от мен :)

От вчера съм болен, яд ме е, че Гинка ме изпревари и я не купих електриката, а съм едноличен собственик на коза, кокошка и куче!

Новите олигарси Гинка и Слачо Върбалакови вече ви го натеглиха и ще продължат да ви чукат когато си поискат.. отсега нататък всеки софиянец ще си плаща тока лично у селото на Гинка.

сутринта една песен, сега друга. Говорителката на ЧЕЗ, знае ли какво е казал шефа й. КОЙ, КОЙ, КОЙ ще уточни по кое законодателство е извършена сделката? Едни твърдят, че е по чешкото, други по българското. На КОЙ, КОЙ, КОЙ да вярваме? Протестъри, къде сте, спасете България?

Да речем, че Гинка Шалтера наистина плати и получи ЧЕЗ... Какво пречи Гинка да се изкуши, да си накупи джетове, джакузита , яхти, самолети и пр, по примера на наши мастити бизнесмени, да фалира ЕРП-то и да духне към Южна Африка...?И да каже, какво пък, фирмата си е ЧАСТНА, моя си е...! Кой ще управлява тогава ЕРП-то, което ще стане собственост на някоя банка, офшорка или там, който не дал парите? Банката няма да тръгне да събира парите за тока, значи шалтера ще бъде дръпнат..! И какво правим тогава?

Това, което става е израз на отмъщението на чехите за участието ни в погрома на страната им през 1968 година с диваците на червената армия. Като сме такива русофилистици руски ботуш да ни гази отново, този път не военен, а икономически!

Доказателство че всички правителства от 1944та до сега са Руски! Зад Пеевски само Руски олигарси а той 2013та превзе ДАНС..тоест? Да не говорим че се разхожда в Съда като дерибей....Нямаме Българско правителство което да спре чуждите интереси...

Не съм специалист по търговско право, но как българска компания се продава по чешко законодателство? Защото фирмите опериращи на българския пазар свързани с ЧЕЗ, са регистрирани по българското законодателство и оперират на българския пазар.

Не е по чешкото законодателство! "Цялата процедура преминава СПОРЕД БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО и ние не очакваме спиране или връщане на сделката" - казала госпожа чехкинята. Ха сега де ... Някой лъже, но КОЙ?

НАП ако можеха да работят нормално нямаше ли да разкрият фирмите които осигуряват на 4 часа,а се работи по 10 ,,Гарван гарвано око не вади".Борисов управлява 10 години с полицейски методи по метода на Живков-издигам само послушни и зависими. Президента Стоянов го възпя в Стамболов,Кошлуков клекна,Каролев величае с маньовъра Реформаторски блок и ОП всички се обезличиха с пълни уста.

Айде затваряйте си човките!! Щом чехите са проверили тези бухали и са спокойни-що пискате??!! Те няма да продават ако не са сигурни в купувача и че ще си получат парите!

Да бе, и ни за т'ва "пискаме", щото се притесняваме дали чехите ще си получат парите:))) Поздрави на Баце с песента "Бай Ху.."

Чехите знаеш ли колко пъти са си възстановили парите, които дадоха през 2004 година за това ЕРП- някъде около 270 млна ЛЕВА...? При годишен оборот 1,5-1,8 милиарда за 15 години?! Пука им дали изобщо ще им платят цялата сума!

Това е уникално. И чехите започнаха да ни правят на идиоти. Държавната чешка компания за електроразпределение. Каква наглост, само. Ама вероятно сме си го заслужили, по някакъв начин. Знам ли. То кой ли не се изреди да ни прекарва, напоследък, Що и Чез да не се пробват?

подчиненото на Боко следствие!Това на горния са мечти! Не го зная дали е плужек, но е мечтател! Докато ти си реалист!И основателно питаш "какво следствие"?

ЕРП-то на Гинка, тол таксите сигурно ше са на Минка. Нма да и е лошо с некви 25 ст. на километър от всеки камион. Превозвачите ше ни го лепнат на гИза, а Калинка като гушне БДЖ, тогава качването на влак ще е атракция. Гответе се се за пълна програма.

като сте убедени, заложете продажната цена ! :):)

Само едно се знае че заема който ще се вземе от банката за да се плати сделката трябва да го върне данъкоплатеца.Сметките за ток все едно диаманти ще течат през жиците.

не муньо, ЧЕз в момента съди България на арбитраж ... губим делото и "Гинка" е с безплатно ЕРП и няколко стотин милиона напред ! Толкова е просто :) а парите ще ги платим от пенсиите ви или здравето, или образованието ... !

"Сигурновиснал" пак се обади!И кажи-речи е единствения Матросов, на амбразурата на далаверата!

аз съм убеден. Че ЧЕЗ с кеф са се махнали от България. Предвид прозрачната среда за правене на бизнес, липсата на корупция и на административни тежести. Да почерпят чехите!

Единственото , в което съм убеден е , че " сделката '" следва да се обяви за нищожна , поради липсата на каквато и да е прозрачност , поради елементарни нарушения в процедурата , поради сериозна колизия на интереси , поради абсурдни пропуски в банковото кредитиране , поради липса на предварителна проверка от компетентните органи и още стотина причини ... Забравих една дреболия - явна заплаха за националната сигурност на България .

И по кой ред точно ще се обяви за нищожна? по реда на селския разсилен ли?

Зад всяка от изброените причини си има съответна законова норма . В тоя случай - явно погазена .

за националната сигурност, трябва от Козяк да се обадят, нали сме натовска държава?

Добра ирония ;))) Нещата са много по-сериозни , отколкото ни се ще . Имаме само един полезен ход .

НЕЗАВИСИМОТО СЛЕДСТВИЕ защо не е ВКЛЮЧЕНО, налице и вероятно за престъпление срещу Държавата - корупция на най-виско ниво - министър си подаде оставката без МОТИВИ!!! Данс, НАП и КЗК са назначени от Б.Б. , ако той прави делаверите с ЧЕЗ, то няма как да има независима проверка .... няма да се учудя да купят ЧЕЗ с откраднатите пари от КТБ....( нали трябва да ги изперат някак тези пари )

Волене, Волене, къде си сине, борецо срещу ЧЕЗ? Защо се криеш бе Перхдроле? Пак на Варадеро ли те прати московският началник? Що не ревеш сега?

На преден план излиза Гинка,но нищо не се говори за съпругът и.А пишат,че бил свързан със СИК.На времето в Априлци купили са букова гора ,изсекли я,водят я като гола поляна,за да построят фотоволтаици.Това 2008 год.Става наводнение ,хората се вдигат на бунт,но резултат никакъв.Нямало нарушение.Прокуратура и полиция,казват било гола поляна.Енергетиката е от национално значение.Трябва да се управлява от хора с морал.

А кой управляваше тогава? БСП или ГЕРБ?

Аз съм сигурен, че Боко се сдоби с ЧЕЗ. Почти на 100%.

Аз също.

Каква по-добра емблема на българското европредседателство от сделката за ЧЕЗ???