Коментари - Таско Ерменков: Премиерът е виновен за случващото се с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Таско Ерменков: Премиерът е виновен за случващото се с ЧЕЗ

„Притеснява ме не Гинка Върбакова, а че това се случва в България, по време на председателството на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Таско Ерменков: Премиерът е виновен за случващото се с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

Посмали таско,силни думи казваш,ама без покритие.

В края на 2004 г., по време на управлението на НДСВ ,ЧЕЗ приватизира 67 на сто от дяловете в електроразпределителните предприятия в София, София област и Плевен за 281,5 млн. Евро. В края на декември 2011 ггодина (управлява Бойко Борисов ) държавата продаде през фондовата борса остатъчните си дялове (33 % от капитала) в ЕВН Електроразпределение и ЕВН България Електроснабдяване за 98 млн. лв. В началото на октомври 2012 година през борсата минаха и държавните дялове в Енерго-про Мрежи и Енерго-Про Продажби , които осигуриха на държавата приходи от 65 млн. лв. Това беше отчетено като голям успех за пазарната икономика и раздържавяването на собствеността. А кой е прибрал законно полагащите се при пазарната икономика комисионни остава фирмена тайна Сега правителството на същите, които продадоха държавните дялове от електроразпределението , полагат усилия да върнат на държавата част от това, което са продали преди това . На каква цена ще стане това?

Отново ще бъде възпято от медиите голямото постижение на великия вожд.

ВСИЧКИ ДО ЕДИН , КОИТО СЕ ПИШЕТЕ ЗА ''ПОЛИТИЦИ'' , СТЕ ВИНОВНИ , не само за ЧЕЗ - Изобщо за състоянието на България !!! И да си тръгне Борисов пак ще е същото , само дето ще са други циркаджиите и маймунджолъците !!!

Тогава стой си непрекъснато наведен и си трай.

ЗАКОПАХТЕ !

Виновни са НДСВ И БСП които през 2004/2005 г продадоха 67 процента от акциите а за държавата оставиха 33процента.По този на4ин лишиха държавата от блокираща квота която е 34 процента.

прав си, НДСВ си правеха каквото си искат, защото имаха ГЛ.СЕКРЕТАР зад гърба си.

НДСВ продаде 67% , Бойко Борисов останалите 33 %.

Като чета писаното по долу си мисля горкия Таско на колко въпроси трябва да отговори и колко неща има да прочете преди да отговори!

и за ТАС в банята не ставаш!

стига си умувал, ми зимай сюнгера и оди да Му го сапунисаш!

Таско и БСП-то не бяха толкова активни когато Папазов купи ТЕЦ Варна от ЧЕЗ. От къде Папазов изкара 25 милиона евро? Тогава от БСП нищо не се чу. Защо така другари?

Как БСП да не е против приватизацията на Енерго, като десетилетия я източваха? Що не са против приватизацията на Панаира или Техноимпекс? Защо не са против приватизацията на мините, които Румен Овчаров подари на Ковачки? Лицемери!

Таско , а кога ще отговаряте вие за допуснатите грешки от близкото , не далечно и далечно минало или си мислите че ще ви се размине! Направи си справка и ще разбереш проблема къде ви е!

Кои са най-чистите пари ако не държавните.Те са от Народа за Народа-нали така беше.Резила може би е че бивш Президент с офшорни сметки сега не смее да вземе думата(плевела)

Един доскорошен и един настоящ премиер на държави от ЕС твърдят коренно различни неща,но и двамата са прави.

Имах си аз Боко ви да не виновен за всичко. Мамка ви мръсна комуноидна бесепарска. Мръсни доказани престъпници и национални предатели. Няма ли избирателите ви да изчезнат най-накрая и да оставят тази държава да си вземе въздух от вас!!!

санитарите идат!!!

никой, ако избирателите на БСП изчезнат. А изборните резултати се съставят в посолството на САЩ на ул. Козяк в София.

Най големият комунист е цялото герб начело с ББ-телохранител на бай Тошо ,а сега върл ,,антикомунист" с партийната книжка на БКП в джоба си /за всеки случай/.

Г-н Борисов не може да бъде виновен,защото и той както Гинка Върбакова не разбира нищо от електроснабдяване.Или поне така си мисли!А дали знае ,че незнанието не е оправдание... Разбира се той знае добре какво е трафопост,кабел и подстанция... и дотук.Лошото е,че всички отрасли от икономиката се управляват точно от такива хора,които гледат опулено в техниката и други такива държавни проблеми!Но трябва да признаем,умеят да гледат умно и да надуват бузи!Със сигурност светлото бъдеще ще дойде скоро с такива "държавници"!!

Винету го каза много точно и ясно! Няма да подава оставка този път заради енергетиката! Точка! Ще чака пак да го подкарат с камъни от Министерския съвет! Той, май от друго не разбира! Само бой и онова другото! Като всеки нашенски политикан, впрочем!

Тъп по-тъп , 123 !

Таско, ти ли купуваш ЧЕЗ или Румен Овчаров?

По дискретно го питай само с инициали работят те - Р.Овч. !

Понеже не търпите определения в Дира,ще го кажа така: Ерменкоооов,яйце на въшка с червен отенък,виновните сте ти и твоята партия с "малко умните" ви протести срещу ЕРП тата от 2013г.Заради тях и трите ЕРП та водят дела за по 1млрд.евро всяко.

Тройните клоаки на "експертите" дават своите плодове!

кога,ще подкрепи ТАССко с някое тъпо въпросче?

"Притеснява ме не Гинка Върбакова, а че това се случва в България, по време на председателството на ЕС." не ви вярвам на нито една дума, бесепари "опозиционни". интерес, глад, ревност, жажда за власт, жажда за копанята! нищо повече!всеки ден опитвате, но пак не съм сигурен, че ще ви се получи.

Никакъв. Ми тогава нищо да не прави нито премиера Борисов, нито правителството за партия ГРАБ знаем, че и да иска нищо не може да направи освен да настанява активистите си на захлебващи местенца. Просто спокойно чакайте

Викайте свинята Фидоска.Тя разбира от енергия.Била тя ядрена или атомна.

Защо да я викаме нея при толкова свине който имаш!

Таско е прав и аз се подписвам под неговите думи ! Само крадец може да си мълчи до момента когато Опозицията го разкрие че Буда е ГОЛ !Който е против казаното на Ерменков ,е платен Трол и Клакьор и иска да живеем в тази кочина с това Нечестно Управление !

А некадърното ли ни предлагаш в замяна! Благодаря ама НЯМА да стане!

е некадърното. Некадърно, крадливо и лъжливо. Три в едно.

тъпи гербаджии изпаднали в потрес пред непредставимата ерес да се хули Светилото Им.

Тошо времето ви отдавна е в историята и връщане назад няма да има!

Кой е този Таско , господин никой!

Въпросът, който отправя Таско е много точен - Чешкият примиер Андрей Бабиш е ОТКАЗАЛ да изпраща документи относно продажбата на ЧЕЗ. А господата от ГРОБ са завходили кой знае какво и тъй.

Гробарите си вършат работата само,че бавно и както се вижда вече доста другаре гробарите ги закопаха та и вашия ред ще дойде,само споко:)))))))

му стърже стомаха,май?!

До толкова му стърже че не може да мисли горкия!

с кухата си глава,бе?!

Тъпото ченге таско.......

Успешен Европрецедател, вожд повел туземците от Западните Балкани към цивилизацията. Сичко е точно, гласувайте за ГРАБ.

туземци сте вие защото не сте изпълзяли още от панелните си дупки

убедително се изказа, може да седнеш и поемеш въздух.

Ама разбира се че БСП подсказа на Винету държавата да придобие голям дял в сделката.Нацинална сигурност ли ще крепиме или офшорна сигурност.

Да питат бай симо как стават работите.

каква национална сигурност направо третата световна почва експерт та дрънка хем го учил хем го не разбира ама иначе може да ви го обясни

как съумя да го напишеш? - с толкова сложни изречения на едно място.

вчера каза, че има опасения за националната сигурност и сделката е непрозрачна. Ти на Борисов ли опонираш глупаво гербаджийче?

инфора и за какво бе тъп гербаджия? Информация ти казаха има от преди година какво се готви. Просто сега се случи, а Бойко и правителството му ДОПУСНАХА това да се случи, те там е проблема, дали само допуснаха /тоест са некадърни/ или и са участвали тоест са корумпирани.

Аз съм доктор по технически науки в областта на електрооборудването и електроснабдяването и не бих си и помислил, че мога да купя ЧЕЗ и да го управлявам, камо ли някой, който няма такъв опит, да има смелостта да го направи, каза Ерменков. След такова умозаключение ще трябва да чакаме марсианци да купят и управляват ЧЕЗ България, а може и да направят електроенергията да е за без пари.

АХМАК,бе?!

Др. Ерменков не прехвърляй проблемите породени от грешното ви управление преди върху хора които сега се изправят пред чудовищните ви грешки!

я си замълчи, като стъпкана теменужка.

Лошо е когато си прост , никой не може да ти помогне да прогледнеш!

продаде ЧЕЗ. Просто сега станало ясно. Еййй ма то и предишното управление беше на ГРАБ?!? Значи по-предишното? Или по-по-по-по предишното? Абе Вълко Червенков е виновен.

Таско е достоен Българин ! Стига обиди , каквато и да е Партия , щом се бори за добруването на Българина ,той е мой приятел ! Аз истински мразя крадливата Партия ГЕРБ и нейния Лидер и им желая най-лошото да им се случи ,но никога няма да обиждам с нецензурни думи ! Дира този път не ги трие ,употребяващи нецензурни думи ! Снощи при Слави беше човек който показа истинското лице на ББ и Герб!

Ооо много достоен българин е др. Тасков

Убиец..... на шеги????

Дира, г.ида червена обида ли е или следвате някаква партийна линия на шефката си?

това е определение за комунист

Някой хора си остават прости цял живот!

други - слабоумни.

А някои природни интелигентни.

Таскооооо, кра.туно гро.зна-Бойко ли е виновен, че твоята ма.ма навремето като я засърбяла чоч.ата е ходила да я он.ожда единствения в селото ви лилав ремсист?!?! На вас червените юроди все някой ви е виновен, а вие сте най-хубавите и честни хора на света!! Ей, ей -да си сядате на мястото, че ако стане народа ще ви се стъжни!! Ще ви почнем така, както румънците свършиха с чичо ви Чаушеску! То така трябваше да стане със цялата червена смрад и сега щяхме да сме добре, ама пусти русофилски народ ви прости. Горбачов ви защити тогава, за да го обиждате сега!!

настъпана усойница. Не за майката на Таско е питането, а за застрашаване на националната сигурност и то не само според Таско, а и според Бойко Борисов. Отоговори кратуно.

виновник за ,,прогреса " на клета България е виновен само един .Собственикът на феодална България ББ.И никой друг.До кога този ,,прогрес"?

Този "ташко" само като се появи и няма нужда да си отваря плювалникамвсички избухват в смях от левия ташко:))))))))))))))

Не е само виновен но и крие че го е купил с ШИШИ ЧЕЗ а зелената жилетка е подставено лице което не може да каже офшорка , кокорестия и смачканата кратуна и подсказваха какво да говори и как ! Лакомията е присъща за този вид хора , които Лъжат и заплашват хора с бизнес добър !

Не точно Таско, но един друг малоумник от тази сбирщина, формулира( за пореден път) потресващата им простотия. Частникът , вика, има за цел печалба. А ся де !?Печалба искал.. Ми, кво да иска, бе?А другарите искат искат едното време. Държавното, да го крадат и да е на загуба. Ето такива идиоти са ни управлявали 50-60 години

ако знаеш...Щом е така както казваш ЗАЩО БОЙКО иска разговори с ЧЕЗ груп държавата да купела ЧЕЗ България? За да я крадат гербаджиите излиза по това дето кратунко си написал. Тоест наричаш Бойко крадец.

Тоест казвам, че Бойко иска да угоди на соц. лумпени, което е погрешно. Държавното, особено в България, е потресаващ ужас..Например БДЖ, Пощите и подобни..Ужас и за работещите там и за клиентите. Само глупаци не разбират това

ББ преди дни се лезй с дебелашки майтапи и се правй на ударен, че сега разбира за сделката. Ако е знаел - значи лъже, работи за себе си или за някой друг и се гаври с нас - ДА СИ ХОДИ!!! Ако не лъже - значи е проспал огромна сделка със стратегически актив, не е компетентен, не става за нищо - ДА СИ ХОДИ!!! Човек каквото сам си направи - друг не може да му го направи!

Ще си ходи някой но това ще сте вие а той още 3 г. ще ви трови комуноидните нерви за радост на всички нормални българи-понял?

Аз за това не искам Борисов да подава оставка,защото "нормалните" пак ще го изберат и ще се изложим пред света.

КОМСОМОЛЦИТЕ, ЧЕНГЕТАТА И ВНУЦИТЕ НА ЦК НА БКП ЧЛЕНУВАЩИ В ПАРТИЯ ГРОБ ПОДКРЕПЯНА ОТ САЩ И ЗАПАДА С ЕДНА ОСНОВНА ЦЕЛ УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

За глупостта ти виждаме от далече , няма що да пишеш с главни букви! Простотата се вижда от далеч другарю!

От тия където си ги изброил най много има в партията на БСП!

не съвсем, ама в ръководството на ГЕРБ що чинят?

Пиши с по големи букви че нищо не ти се чете!

Вашия проблем , а не нашия!

Вашият проблем са кухите ви селски тикви които са свикнали само да слушкат и да папкат а вече и годинките ви памперси и скоро ще забравим,че е имало такова зомбирано робско поколение ближещо задника на чужда държава

Борисов да отговори какъв е този сняг и студ по никое време? Агент Таско Радулов да вземе отношение по този въпрос!

След дворцовия преврат през 1989г. БКП/БСП дърпа всячески страната в неправилната посока! Безброй грешки при кратките им управления , смяна на партньори и политики , провали след провали от уж големите им експерти , банкова система беше пред разпад , през 1997 година едва не умряхме от глад при управлението им , премиер Жан Виденов ... , и сега имат очи да питат лидер на партия която я нямало тогава за проблеми породени в миналото от некадърността на управлението им тогава! Що за дебелоочие и лицемерие!

като настъпана усойница кажи има ли проблем със препродажбата на ЧЕЗ или няма? Не ни интересуват седеразко-грабаджийчи интерпретации на партийната история на БКП.

Какво да кажа на такива червени картуни като теб , които няма да ме разберат!

преименувани като БСП. Те дори когато България председателства Европейския съюз създават компромати за да ни очернят пред цяла Европа. Едва ли някой вярва ,че премиерът е виновен за ЧЕЗ.

стига си му клатил кофпомпите и вдигал шалтера нагоре.

Те БСП дори не са европейска партия и дори не са социалисти а чисти комунисти от времето на вожда им Бай Тошо!

Ама вЕрно си "гост", вероятно от друга планета... Дори не знаеш, че точно бай ти Тошо е ментор на маймуната Борисов!...

комунистите, преименувани като ГЕРБ, за по- добри гадове ли ги имаш?

колно минуси, явно не са от по-добрите гадове.

чехите да продадат ЧЕЗ на г-жа Върбакова? Щото това е "компромата" петнящ "успешното" прецедателство и "пробив" за Западните балкани? Така ли? Комунистите са виновни? Бойко е нипричом. Теменужка също. А, ама тя защо "изгоря"?

Напротив, Заблудена овцО - на всички нормално мислещи хора им е ясно, че това е поредната нагла далавера, която няма как да се пръкне без знанието на премиера! Ако пък ББ не знае за тази сделка, това означава, че не е никакъв държавник... Интересно, как винаги е информиран и се намесва в какви ли не битовизми и дреболии, а пък точно за продажбата на ЧЕЗ, не бил информиран!! Лошото, при вас, герберасти е, че винаги като се осерете, започвате да врещите, че няк'ви "комунисти" са ви виновни, без да осъзнавате, че точно техните потомци въртят мафиотската ви шайка, наречена ГЕРБ!!... Добре че е, "комунизма", "Русия" и "Путин", за да са ви виновни за всичко, че иначе не виждам, с какво ще се оправдавате, лумпени смотани!!

Като доказано патологичен ЛЪЖЕЦ ТОЙ ще отрече.

Червените неонацисти се стараят да навредят на България! Молодци ! Плачите за необходимо и неизбежно правосъдие, но това ви е ползата от демокрацията, че не може да ви се случи...

Ахмака е най долната червена гад!

Ей, не се спряха комунистите да говорят неистини и да се мъчат всячески да провалят и председателство, и държавата, и всичко, само и само да не се позволи България да се развива нормално и да има добър имидж пред Европа и света. Следвайки дадените им указания отвън ден след ден правят скандали, манипулират с измислици, следвайки правилото, че една лъжа повторена 100 пъти става истина. Просто са отвратителни с бясното си поведение и просташките си изказвания!

България да се развива нормално и да има добър имидж пред Европа и света. това някаква дебелашка шега ли е?

Ти на това управление и "развитие на България", "нормално" ли му викаш?!... Ако сериозно го вярваш, значи си пълен дебил!

само вие си останахте в миналото селски дебили и чакате някой все да ви даде та за това сте бедни и злобни а вашите другаре след като свиха народната пара и станаха първите капиталисти за вас остана средният им пръст и още ви е там

Раздържавяването на енергийната система на България започва в края на 2004г. при управлението на НДСВ , министър на енергетиката е бил Милко Ковачев , а на икономиката Лидия Шулева , кабинета е излъчен от 39-то НС! През 2005г. се провеждат нови избори и се сформира 40-то НС , което излъчва кабинета та т.н. "Тройна коалиция" между НДСВ , Коалиция за България и ДПС! ПП ГЕРБ още я няма! Та въпроса е защо при разпродажбата тогава на енергийната ни система не е задържан още тогава контролния пакет акции , сега нямаше да го има този проблем , къде бяха Коалиция за България (БСП) тогава , ЗАЩО не са предприели мерки да не се допусне това , а са могли защото премиер беше Сергей Станишев тогава , НДСВ им бяха коалиционен партньор!

А Гл. Секретар, да на пази - пак наш човек.

Факт е, че изопачаваш истината и лъжеш, защото 70% са продадени от първото правителство на НДСВ, (когато БСП не са в коалиция), а останалите 30% са продадени точно от ГЕРБ, в последствие... Аре сега, пак си задай въпроса!

кауни. След приватизацията от НДСВ, при които Борисов бе главен секретар на МВР, 33% остават за държавата. До идването на на власт на ГЕРБ. Тогава Борисов първо вдигна врява, че ще разваля приватизациите защото не се спазвали приватизационните договори, държавата не получавала дивидент и нямало инвестиции. Стана обаче следното заедно с "десния" Трайчо, бивш директор в ЕВН продаде и останалия държавен дял на тия които заплашваше, че ще прекрати договорите за неспазени условия.

ХИЧ НЕ СИ ПРАВ! България имаше контрола и в трите ЕРП та средно по 42%! И можеше по всяко време да контролира дейноста им! САМО ЧЕ БОЙКО ПРОДАДЕ КОНТРОЛНИТЕ 42% ЗА СМЕШНИ МИЛИОНИ ТОЛКОВА КОЛКОТО БЕШЕ ГОДИШНИЯ ДИВИДЕНТ ОКОЛО 200 МИЛИОНА ! ТАКА БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ КОНТРОЛА СИ! ВИЖ ПРОЧЕТИ НЯКОЛКО ЗАКОНА И ТОГАВА СЕ ОБАЖДАЙ! АДФК.

Ти сам си написал годините, ако можеш подреди ги в правилната последователност!!!

Коментари - Таско Ерменков: Премиерът е виновен за случващото се с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Таско Ерменков: Премиерът е виновен за случващото се с ЧЕЗ

„Притеснява ме не Гинка Върбакова, а че това се случва в България, по време на председателството на ЕС.

Обратно в новината

Коментари - Таско Ерменков: Премиерът е виновен за случващото се с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

Посмали таско,силни думи казваш,ама без покритие.

В края на 2004 г., по време на управлението на НДСВ ,ЧЕЗ приватизира 67 на сто от дяловете в електроразпределителните предприятия в София, София област и Плевен за 281,5 млн. Евро. В края на декември 2011 ггодина (управлява Бойко Борисов ) държавата продаде през фондовата борса остатъчните си дялове (33 % от капитала) в ЕВН Електроразпределение и ЕВН България Електроснабдяване за 98 млн. лв. В началото на октомври 2012 година през борсата минаха и държавните дялове в Енерго-про Мрежи и Енерго-Про Продажби , които осигуриха на държавата приходи от 65 млн. лв. Това беше отчетено като голям успех за пазарната икономика и раздържавяването на собствеността. А кой е прибрал законно полагащите се при пазарната икономика комисионни остава фирмена тайна Сега правителството на същите, които продадоха държавните дялове от електроразпределението , полагат усилия да върнат на държавата част от това, което са продали преди това . На каква цена ще стане това?

Отново ще бъде възпято от медиите голямото постижение на великия вожд.

ВСИЧКИ ДО ЕДИН , КОИТО СЕ ПИШЕТЕ ЗА ''ПОЛИТИЦИ'' , СТЕ ВИНОВНИ , не само за ЧЕЗ - Изобщо за състоянието на България !!! И да си тръгне Борисов пак ще е същото , само дето ще са други циркаджиите и маймунджолъците !!!

Тогава стой си непрекъснато наведен и си трай.

ЗАКОПАХТЕ !

Виновни са НДСВ И БСП които през 2004/2005 г продадоха 67 процента от акциите а за държавата оставиха 33процента.По този на4ин лишиха държавата от блокираща квота която е 34 процента.

прав си, НДСВ си правеха каквото си искат, защото имаха ГЛ.СЕКРЕТАР зад гърба си.

НДСВ продаде 67% , Бойко Борисов останалите 33 %.

Като чета писаното по долу си мисля горкия Таско на колко въпроси трябва да отговори и колко неща има да прочете преди да отговори!

и за ТАС в банята не ставаш!

стига си умувал, ми зимай сюнгера и оди да Му го сапунисаш!

Таско и БСП-то не бяха толкова активни когато Папазов купи ТЕЦ Варна от ЧЕЗ. От къде Папазов изкара 25 милиона евро? Тогава от БСП нищо не се чу. Защо така другари?

Как БСП да не е против приватизацията на Енерго, като десетилетия я източваха? Що не са против приватизацията на Панаира или Техноимпекс? Защо не са против приватизацията на мините, които Румен Овчаров подари на Ковачки? Лицемери!

Таско , а кога ще отговаряте вие за допуснатите грешки от близкото , не далечно и далечно минало или си мислите че ще ви се размине! Направи си справка и ще разбереш проблема къде ви е!

Кои са най-чистите пари ако не държавните.Те са от Народа за Народа-нали така беше.Резила може би е че бивш Президент с офшорни сметки сега не смее да вземе думата(плевела)

Един доскорошен и един настоящ премиер на държави от ЕС твърдят коренно различни неща,но и двамата са прави.

Имах си аз Боко ви да не виновен за всичко. Мамка ви мръсна комуноидна бесепарска. Мръсни доказани престъпници и национални предатели. Няма ли избирателите ви да изчезнат най-накрая и да оставят тази държава да си вземе въздух от вас!!!

санитарите идат!!!

никой, ако избирателите на БСП изчезнат. А изборните резултати се съставят в посолството на САЩ на ул. Козяк в София.

Най големият комунист е цялото герб начело с ББ-телохранител на бай Тошо ,а сега върл ,,антикомунист" с партийната книжка на БКП в джоба си /за всеки случай/.

Г-н Борисов не може да бъде виновен,защото и той както Гинка Върбакова не разбира нищо от електроснабдяване.Или поне така си мисли!А дали знае ,че незнанието не е оправдание... Разбира се той знае добре какво е трафопост,кабел и подстанция... и дотук.Лошото е,че всички отрасли от икономиката се управляват точно от такива хора,които гледат опулено в техниката и други такива държавни проблеми!Но трябва да признаем,умеят да гледат умно и да надуват бузи!Със сигурност светлото бъдеще ще дойде скоро с такива "държавници"!!

Винету го каза много точно и ясно! Няма да подава оставка този път заради енергетиката! Точка! Ще чака пак да го подкарат с камъни от Министерския съвет! Той, май от друго не разбира! Само бой и онова другото! Като всеки нашенски политикан, впрочем!

Тъп по-тъп , 123 !

Таско, ти ли купуваш ЧЕЗ или Румен Овчаров?

По дискретно го питай само с инициали работят те - Р.Овч. !

Понеже не търпите определения в Дира,ще го кажа така: Ерменкоооов,яйце на въшка с червен отенък,виновните сте ти и твоята партия с "малко умните" ви протести срещу ЕРП тата от 2013г.Заради тях и трите ЕРП та водят дела за по 1млрд.евро всяко.

Тройните клоаки на "експертите" дават своите плодове!

кога,ще подкрепи ТАССко с някое тъпо въпросче?

"Притеснява ме не Гинка Върбакова, а че това се случва в България, по време на председателството на ЕС." не ви вярвам на нито една дума, бесепари "опозиционни". интерес, глад, ревност, жажда за власт, жажда за копанята! нищо повече!всеки ден опитвате, но пак не съм сигурен, че ще ви се получи.

Никакъв. Ми тогава нищо да не прави нито премиера Борисов, нито правителството за партия ГРАБ знаем, че и да иска нищо не може да направи освен да настанява активистите си на захлебващи местенца. Просто спокойно чакайте

Викайте свинята Фидоска.Тя разбира от енергия.Била тя ядрена или атомна.

Защо да я викаме нея при толкова свине който имаш!

Таско е прав и аз се подписвам под неговите думи ! Само крадец може да си мълчи до момента когато Опозицията го разкрие че Буда е ГОЛ !Който е против казаното на Ерменков ,е платен Трол и Клакьор и иска да живеем в тази кочина с това Нечестно Управление !

А некадърното ли ни предлагаш в замяна! Благодаря ама НЯМА да стане!

е некадърното. Некадърно, крадливо и лъжливо. Три в едно.

тъпи гербаджии изпаднали в потрес пред непредставимата ерес да се хули Светилото Им.

Тошо времето ви отдавна е в историята и връщане назад няма да има!

Кой е този Таско , господин никой!

Въпросът, който отправя Таско е много точен - Чешкият примиер Андрей Бабиш е ОТКАЗАЛ да изпраща документи относно продажбата на ЧЕЗ. А господата от ГРОБ са завходили кой знае какво и тъй.

Гробарите си вършат работата само,че бавно и както се вижда вече доста другаре гробарите ги закопаха та и вашия ред ще дойде,само споко:)))))))

му стърже стомаха,май?!

До толкова му стърже че не може да мисли горкия!

с кухата си глава,бе?!

Тъпото ченге таско.......

Успешен Европрецедател, вожд повел туземците от Западните Балкани към цивилизацията. Сичко е точно, гласувайте за ГРАБ.

туземци сте вие защото не сте изпълзяли още от панелните си дупки

убедително се изказа, може да седнеш и поемеш въздух.

Ама разбира се че БСП подсказа на Винету държавата да придобие голям дял в сделката.Нацинална сигурност ли ще крепиме или офшорна сигурност.

Да питат бай симо как стават работите.

каква национална сигурност направо третата световна почва експерт та дрънка хем го учил хем го не разбира ама иначе може да ви го обясни

как съумя да го напишеш? - с толкова сложни изречения на едно място.

вчера каза, че има опасения за националната сигурност и сделката е непрозрачна. Ти на Борисов ли опонираш глупаво гербаджийче?

инфора и за какво бе тъп гербаджия? Информация ти казаха има от преди година какво се готви. Просто сега се случи, а Бойко и правителството му ДОПУСНАХА това да се случи, те там е проблема, дали само допуснаха /тоест са некадърни/ или и са участвали тоест са корумпирани.

Аз съм доктор по технически науки в областта на електрооборудването и електроснабдяването и не бих си и помислил, че мога да купя ЧЕЗ и да го управлявам, камо ли някой, който няма такъв опит, да има смелостта да го направи, каза Ерменков. След такова умозаключение ще трябва да чакаме марсианци да купят и управляват ЧЕЗ България, а може и да направят електроенергията да е за без пари.

АХМАК,бе?!

Др. Ерменков не прехвърляй проблемите породени от грешното ви управление преди върху хора които сега се изправят пред чудовищните ви грешки!

я си замълчи, като стъпкана теменужка.

Лошо е когато си прост , никой не може да ти помогне да прогледнеш!

продаде ЧЕЗ. Просто сега станало ясно. Еййй ма то и предишното управление беше на ГРАБ?!? Значи по-предишното? Или по-по-по-по предишното? Абе Вълко Червенков е виновен.

Таско е достоен Българин ! Стига обиди , каквато и да е Партия , щом се бори за добруването на Българина ,той е мой приятел ! Аз истински мразя крадливата Партия ГЕРБ и нейния Лидер и им желая най-лошото да им се случи ,но никога няма да обиждам с нецензурни думи ! Дира този път не ги трие ,употребяващи нецензурни думи ! Снощи при Слави беше човек който показа истинското лице на ББ и Герб!

Ооо много достоен българин е др. Тасков

Убиец..... на шеги????

Дира, г.ида червена обида ли е или следвате някаква партийна линия на шефката си?

това е определение за комунист

Някой хора си остават прости цял живот!

други - слабоумни.

А някои природни интелигентни.

Таскооооо, кра.туно гро.зна-Бойко ли е виновен, че твоята ма.ма навремето като я засърбяла чоч.ата е ходила да я он.ожда единствения в селото ви лилав ремсист?!?! На вас червените юроди все някой ви е виновен, а вие сте най-хубавите и честни хора на света!! Ей, ей -да си сядате на мястото, че ако стане народа ще ви се стъжни!! Ще ви почнем така, както румънците свършиха с чичо ви Чаушеску! То така трябваше да стане със цялата червена смрад и сега щяхме да сме добре, ама пусти русофилски народ ви прости. Горбачов ви защити тогава, за да го обиждате сега!!

настъпана усойница. Не за майката на Таско е питането, а за застрашаване на националната сигурност и то не само според Таско, а и според Бойко Борисов. Отоговори кратуно.

виновник за ,,прогреса " на клета България е виновен само един .Собственикът на феодална България ББ.И никой друг.До кога този ,,прогрес"?

Този "ташко" само като се появи и няма нужда да си отваря плювалникамвсички избухват в смях от левия ташко:))))))))))))))

Не е само виновен но и крие че го е купил с ШИШИ ЧЕЗ а зелената жилетка е подставено лице което не може да каже офшорка , кокорестия и смачканата кратуна и подсказваха какво да говори и как ! Лакомията е присъща за този вид хора , които Лъжат и заплашват хора с бизнес добър !

Не точно Таско, но един друг малоумник от тази сбирщина, формулира( за пореден път) потресващата им простотия. Частникът , вика, има за цел печалба. А ся де !?Печалба искал.. Ми, кво да иска, бе?А другарите искат искат едното време. Държавното, да го крадат и да е на загуба. Ето такива идиоти са ни управлявали 50-60 години

ако знаеш...Щом е така както казваш ЗАЩО БОЙКО иска разговори с ЧЕЗ груп държавата да купела ЧЕЗ България? За да я крадат гербаджиите излиза по това дето кратунко си написал. Тоест наричаш Бойко крадец.

Тоест казвам, че Бойко иска да угоди на соц. лумпени, което е погрешно. Държавното, особено в България, е потресаващ ужас..Например БДЖ, Пощите и подобни..Ужас и за работещите там и за клиентите. Само глупаци не разбират това

ББ преди дни се лезй с дебелашки майтапи и се правй на ударен, че сега разбира за сделката. Ако е знаел - значи лъже, работи за себе си или за някой друг и се гаври с нас - ДА СИ ХОДИ!!! Ако не лъже - значи е проспал огромна сделка със стратегически актив, не е компетентен, не става за нищо - ДА СИ ХОДИ!!! Човек каквото сам си направи - друг не може да му го направи!

Ще си ходи някой но това ще сте вие а той още 3 г. ще ви трови комуноидните нерви за радост на всички нормални българи-понял?

Аз за това не искам Борисов да подава оставка,защото "нормалните" пак ще го изберат и ще се изложим пред света.

КОМСОМОЛЦИТЕ, ЧЕНГЕТАТА И ВНУЦИТЕ НА ЦК НА БКП ЧЛЕНУВАЩИ В ПАРТИЯ ГРОБ ПОДКРЕПЯНА ОТ САЩ И ЗАПАДА С ЕДНА ОСНОВНА ЦЕЛ УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

За глупостта ти виждаме от далече , няма що да пишеш с главни букви! Простотата се вижда от далеч другарю!

От тия където си ги изброил най много има в партията на БСП!

не съвсем, ама в ръководството на ГЕРБ що чинят?

Пиши с по големи букви че нищо не ти се чете!

Вашия проблем , а не нашия!

Вашият проблем са кухите ви селски тикви които са свикнали само да слушкат и да папкат а вече и годинките ви памперси и скоро ще забравим,че е имало такова зомбирано робско поколение ближещо задника на чужда държава

Борисов да отговори какъв е този сняг и студ по никое време? Агент Таско Радулов да вземе отношение по този въпрос!

След дворцовия преврат през 1989г. БКП/БСП дърпа всячески страната в неправилната посока! Безброй грешки при кратките им управления , смяна на партньори и политики , провали след провали от уж големите им експерти , банкова система беше пред разпад , през 1997 година едва не умряхме от глад при управлението им , премиер Жан Виденов ... , и сега имат очи да питат лидер на партия която я нямало тогава за проблеми породени в миналото от некадърността на управлението им тогава! Що за дебелоочие и лицемерие!

като настъпана усойница кажи има ли проблем със препродажбата на ЧЕЗ или няма? Не ни интересуват седеразко-грабаджийчи интерпретации на партийната история на БКП.

Какво да кажа на такива червени картуни като теб , които няма да ме разберат!

преименувани като БСП. Те дори когато България председателства Европейския съюз създават компромати за да ни очернят пред цяла Европа. Едва ли някой вярва ,че премиерът е виновен за ЧЕЗ.

стига си му клатил кофпомпите и вдигал шалтера нагоре.

Те БСП дори не са европейска партия и дори не са социалисти а чисти комунисти от времето на вожда им Бай Тошо!

Ама вЕрно си "гост", вероятно от друга планета... Дори не знаеш, че точно бай ти Тошо е ментор на маймуната Борисов!...

комунистите, преименувани като ГЕРБ, за по- добри гадове ли ги имаш?

колно минуси, явно не са от по-добрите гадове.

чехите да продадат ЧЕЗ на г-жа Върбакова? Щото това е "компромата" петнящ "успешното" прецедателство и "пробив" за Западните балкани? Така ли? Комунистите са виновни? Бойко е нипричом. Теменужка също. А, ама тя защо "изгоря"?

Напротив, Заблудена овцО - на всички нормално мислещи хора им е ясно, че това е поредната нагла далавера, която няма как да се пръкне без знанието на премиера! Ако пък ББ не знае за тази сделка, това означава, че не е никакъв държавник... Интересно, как винаги е информиран и се намесва в какви ли не битовизми и дреболии, а пък точно за продажбата на ЧЕЗ, не бил информиран!! Лошото, при вас, герберасти е, че винаги като се осерете, започвате да врещите, че няк'ви "комунисти" са ви виновни, без да осъзнавате, че точно техните потомци въртят мафиотската ви шайка, наречена ГЕРБ!!... Добре че е, "комунизма", "Русия" и "Путин", за да са ви виновни за всичко, че иначе не виждам, с какво ще се оправдавате, лумпени смотани!!

Като доказано патологичен ЛЪЖЕЦ ТОЙ ще отрече.

Червените неонацисти се стараят да навредят на България! Молодци ! Плачите за необходимо и неизбежно правосъдие, но това ви е ползата от демокрацията, че не може да ви се случи...

Ахмака е най долната червена гад!

Ей, не се спряха комунистите да говорят неистини и да се мъчат всячески да провалят и председателство, и държавата, и всичко, само и само да не се позволи България да се развива нормално и да има добър имидж пред Европа и света. Следвайки дадените им указания отвън ден след ден правят скандали, манипулират с измислици, следвайки правилото, че една лъжа повторена 100 пъти става истина. Просто са отвратителни с бясното си поведение и просташките си изказвания!

България да се развива нормално и да има добър имидж пред Европа и света. това някаква дебелашка шега ли е?

Ти на това управление и "развитие на България", "нормално" ли му викаш?!... Ако сериозно го вярваш, значи си пълен дебил!

само вие си останахте в миналото селски дебили и чакате някой все да ви даде та за това сте бедни и злобни а вашите другаре след като свиха народната пара и станаха първите капиталисти за вас остана средният им пръст и още ви е там

Раздържавяването на енергийната система на България започва в края на 2004г. при управлението на НДСВ , министър на енергетиката е бил Милко Ковачев , а на икономиката Лидия Шулева , кабинета е излъчен от 39-то НС! През 2005г. се провеждат нови избори и се сформира 40-то НС , което излъчва кабинета та т.н. "Тройна коалиция" между НДСВ , Коалиция за България и ДПС! ПП ГЕРБ още я няма! Та въпроса е защо при разпродажбата тогава на енергийната ни система не е задържан още тогава контролния пакет акции , сега нямаше да го има този проблем , къде бяха Коалиция за България (БСП) тогава , ЗАЩО не са предприели мерки да не се допусне това , а са могли защото премиер беше Сергей Станишев тогава , НДСВ им бяха коалиционен партньор!

А Гл. Секретар, да на пази - пак наш човек.

Факт е, че изопачаваш истината и лъжеш, защото 70% са продадени от първото правителство на НДСВ, (когато БСП не са в коалиция), а останалите 30% са продадени точно от ГЕРБ, в последствие... Аре сега, пак си задай въпроса!

кауни. След приватизацията от НДСВ, при които Борисов бе главен секретар на МВР, 33% остават за държавата. До идването на на власт на ГЕРБ. Тогава Борисов първо вдигна врява, че ще разваля приватизациите защото не се спазвали приватизационните договори, държавата не получавала дивидент и нямало инвестиции. Стана обаче следното заедно с "десния" Трайчо, бивш директор в ЕВН продаде и останалия държавен дял на тия които заплашваше, че ще прекрати договорите за неспазени условия.

ХИЧ НЕ СИ ПРАВ! България имаше контрола и в трите ЕРП та средно по 42%! И можеше по всяко време да контролира дейноста им! САМО ЧЕ БОЙКО ПРОДАДЕ КОНТРОЛНИТЕ 42% ЗА СМЕШНИ МИЛИОНИ ТОЛКОВА КОЛКОТО БЕШЕ ГОДИШНИЯ ДИВИДЕНТ ОКОЛО 200 МИЛИОНА ! ТАКА БЪЛГАРИЯ ЗАГУБИ КОНТРОЛА СИ! ВИЖ ПРОЧЕТИ НЯКОЛКО ЗАКОНА И ТОГАВА СЕ ОБАЖДАЙ! АДФК.

Ти сам си написал годините, ако можеш подреди ги в правилната последователност!!!