Коментари - ”Инерком” отрича връзка с офшорни фирми при сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

”Инерком” отрича връзка с офшорни фирми при сделката за ЧЕЗ

Няма офшорни фирми, които участват в сделката за ЧЕЗ, нито такива, които да са гаранти по кредити.

Обратно в новината

Коментари - ”Инерком” отрича връзка с офшорни фирми при сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

И един мармот увиваше шоколада в станиол...

Какъвто простак е Повелителят (прочел само "Винету" - в което вече се съмнявам ) такава и простакеса намерил, Гинка от Горно Нанадолнище, която не е помирисала ОШФОРНИ фирми. О, свещена простота! Горки ми български народе! Как успя да избереш такава нагла семплост да те управлява?!?!?

То всички, които познават, с Цецито Бориславова и с Цецко Апартаменто вече ги набутаха във властта и на отговорни позицийки навсякъде. Вече останаха само 4-та вълна брат'чеди, с които я са се виждали някога, я не, ма нали са "свои хора"...

кога някой изкупи и държавата за 5 пари

Защо не й вярвате на женичката?!

шиши...шиши.....шиши....шиши.... и твоят ред ще дойде..... успял млад мъж....народен представител, избиран милинкият, избиран

Pesh0

Като си купиш апартамент трябва да кажеш от къде имаш парите , а като купуваш енерго дружество не е задължително .... и това било законно :) да ви и законите господа депитати

...... няма по-прозрачна сделка от тозитърг. Грешката е, че бай Иван от Ихтиман не е участвал в търга, той поне има твърди приходи от помощи и персонал от 100 бездомници, които след кратко обучение щяха да поемат фирмата и да служат вярно на всички българи.... Че гинчето е куха лейка....стана ясно и на Е.П.....

жени са достатъчни, за да се приеме всичко на юнашко доверие. Произходът на парите при големите сделки, каквато е тази за 660 млн. задължително се проверява по чешкото, българското, английското право. Казвам го, за да знае госпожата какво ще се проверява и, че носи наказателна отговорност за неверни или укрити данни по чешкото, английското и българското законодателство.

не е вярно -Гинка каза, че няма ошфорки - за офшорки нищо не е казала

по чешкото право - след това по балгарското и накраяпо англииското? мелее - предлагам всичко да е по правилата на мешерето - циганското правосадие!

Чехите толкова мечтаят да се измъкнат от БГ, че са готови да продадат и на дявола стига да плати най-много!

abasador

нещо, съвсем се обърках. Много моля ако има колега адвокат, нека да ни обясни по-кратко и ясно ... що за сделка е тази, касаеща собственост на ческо дружество лицензирано и притежаващо надвижим имот на тереторията на България, продавайки го на еднолична фирма в България, като процедурата по договорът е водена по чешкото законодателство, по правото на чешката държава, на чешка теретория, а самият договор е сключен и ще се изпълнява по английското право!!! Ако България е продала на ЧЕЗ голяма част от българската енергетика, която е стратегически отрасъл при горните условия, то подписалите тези договори от българска страна, според мен са направо за централния затвор! На практика излиза, че ЧЕЗ могат да продат енергетиката на България на жител от Тимбукту по действащите закони на Джибути, ай си... стига бе! Лек ден.

... в основна грешка си... законите на джибути не са в сила на остров тамбукту... там има други закони & те се спазват...

Само дето дори жителите на Тимбукту ще скочат на протест при това положение. Не като българите.

И да допълня- онзи от БТВ също е гайда.Спокойно можеше да попита,кой е юридическият им представител в сделката, или поне консултант,който е запознат с английското право.Ама, и той е гола вода!!!

И тази е гола вода! Не е по английското право, а е английски тип договори- онзи грузинец сключваше такива с кандидатите са под наем в Парадайза. Особеното на тези договори е ,че са многообемни със вписани безброй дреболии-четеш докато ти писне и накрая отегчен подписваш,след което изяждащ едно голямо дърво.Тази е куха гайда и не знам дали знае защо получава заплата /ако е вярно,че работи там/.Убеден съм,че дори и не е чувала за търговско право на ЕС.Просто КИФЛА!

И аз да потвърдя. Жената в интервютата никъде не казва за оФшорни фирми, тя казва за оШфорни фирми. Докога бе, братя българи?

това го казаха по радиото, пише го и в абв даге

Не са офшорни, а ошфорни, както казва Гинка Тъпото..

... тя ако е тъпа, ти си направо... вдлъбнат...

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ЛИ, ПОМИСЛЕТЕ ОТНОВО Бюрокрация и корупция с мълчаливо съучастие на съдебната власт, и с не мълчаливото съучастие на медиите и журналистите - това е държавен тероризъм срещу гражданите. Ето защо, представителната "демокрация" и "свобода" е пълна диктатура на шепа хора, наложена безусловно от тях върху останалите. Представителната "демокрация" и "свобода" няма нищо общо с демокрацията и свободата. Ето защо, никой представителен политик - лидер няма смелостта да ви каже точно, кратко и ясно определение на тези два кратки въпроса: 1. Какво е свобода.; 2. Какво е демокрация. Представителна "демокрация" и "свобода" - представителна политическа система, при която на власт са тези, които по-добре лъжат. Какво е свобода. Какво е демокрация. Какво е лъжа. А сега какво.

Кой финансира?От следващата сделка с ЧЕЗ след 2-3 год. ще стане безпощадно ясно.А може би ние си я финансираме с триенето на едни хартийки?

А може би част от парите на КТБ се завръщат легално в БГ?

Да питаме Бойко защо така набързо прие оставката на увяхналата Теменужка?

Да бе, ДА... Руската мафия купува бавно и полека БЪЛГАРИЯ, нещастните ни политици ни продават като стока , а НАРОДА български спи ли спи и слуша приспивната песничка на Пре-миера... Заслужаваме си съдбата братя БЪЛГАРИ.....

Тя и американската се опита ама фалира в едната си част а в другата добре припечелва от гарантираните тройни цени на изкупуване на тока.

Драги ми Смехурко, Първо си направи труда да проучиш от къде идват ПАРИТЕ и след това се изказвай НЕПОДГОТВЕН....

"верваме" ви!

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ЛИ, ПОМИСЛЕТЕ ОТНОВО Бюрокрация и корупция с мълчаливо съучастие на съдебната власт - това е държавен тероризъм срещу гражданите. Ето защо, представителната "демокрация" и "свобода" е пълна диктатура на шепа хора, наложена безусловно от тях върху останалите. Представителната "демокрация" и "свобода" няма нищо общо с демокрацията и свободата. Ето защо, никой представителен политик - лидер няма смелостта да ви каже точно, кратко и ясно определение на тези два кратки въпроса: 1. Какво е свобода.; 2. Какво е демокрация. А сега какво.

В БГ имаме имитация на демокрация и многопартийа система по сценарий от и режиисура на съветската агентурна мафия. Така че не говори глупости а чакай да ти се спусне новата линия по коят ще грачите бандата руски тролове, ясно, че ще я сменят щом се разчу, че парите са руски.

КАКВО Е ЛЪЖА Представителна "демокрация" и "свобода" - представителна политическа система, при която на власт са тези, които по-добре лъжат. Какво е лъжа. А сега какво.

sawo

Продажба на Български активи, в Чехия, по Английското право. А в чии затвори ще лежат?

AbuTalib

В испански или в на-лошия случай в Белене.

Ще бъде в затвора скоро, или ще се наложи да бяга. А може и да я гръмнат, да й затворят устата в хода на напиращото следствие.

Чу се това, което беше очевидно в първата секунда - че парите са руски - и руските тролове притихнахха в очакване на нови разпоредби какво да грачат, LOL.

Русия е фалирала държаеа, откъде пари? Медведев каза денги нет

stan_posta@

Русия може да е фалирала, Русия може да изкупува България. Но някак си и двете - нещо ми идва в повече ! :) :)

Ама много са ''обраовани'' тия бе:)))))Купуват по чешко законодателство, одобряват ги в България по българското законодателство ама договора е направен по английското законодателство???????Само да попитам какво общо има английското че не ми стана ясно или по него ще плащат зашото оШворковата така и е изгодно

След като нищо не разбираш от подобни договори, защо се опитваш да коментираш? Тролска му работа.

Ами като юрист сигурно и аз не разбирам от такава мешана ''законна'' сделка според вас а и останалите хора дето си кават мнението и те са ''трлове'' защото не са на вашето ''високо'' интелектуално ниво сигурно...Всичко в тази сделка е батак ама мутренски батак изпълнил всички вратички в ""законите""" от законотворческите подлоги на боко..

не е редно да коментира като не разбира но според мен не е трол

Не е истина, простсо! Спрете вече с тези глупости! Не сме идиоти, колкото и да им се иска на някои!

А това какво е- Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с премиера на Кабо Верде Жузе Юлисеш де Пина Корея е Силва. На срещата бе обсъдено развитието на отношенията между двете страни, както и възможността за търговско-икономическо развитие. . Страната ни има сериозни намерения за инвестиции в Кабо Верде,Ако някой не знае -Кабо Верде е островна държава до Сенегал и е в черният списък за офшорни зони.Случайно ли е всичко" ?Щом името на банката не се казва ,значи е офшорна зона.Толкова е просто.Една банка ,когато е световно известна няма какво да се крие.

А, Гинка на два пъти казва ошфорки?!!! Това й е нивото!

същото като твоето

два въпроса към върбакови 1 познавате ли лицето зденек земек и фирмите му с които въртите далаверите с фотовотаичните паркове.2случайно да ви известно че двамата му сина александър и зденек младши са с издадени присъди в чехия за 6г и 9 месеца затвор.интересно за далавери .или вие сте чисти като утринна роса.

още има да плащаме?! На чехите им платихме, чрез ЧЕЗ, за участието на войските ни, по заповед на Москва и в рамките на ВД, в "чешките събития" и за всичко построено, преди 9.9.44 г., от чешки фирми и одържавено от нас. На гърците им платихме репарациите за окупацията през ВСВ на населените с българи земи от Северна Гърция. На руснаците им плащахме години наред "безвъзвездната братска помощ. На американците им платихме за тяхното бомбардиране на София и за участието ни във ВСВ на страната на техните противници чрез "Мариците" и разрушаване, под формата на демократични промени, на държавата си и отбранителната си способност. Сега на кого и за какво още имаме да плащаме та ни загробват с тази финансирана от офшорки фирма която купува ЧЕЗ?!

Айдее,забравихме за стамбула града голема, за ниските пениси,вдигащите се цини,демографията,децкити гръдини,...!

Яяяя, добре, че ме подсети. Не ми беше минало през ума да спра. Мерси!

ОШФОРКИ няма... Макар, че НОВА ги изтри.. Ама ДНЕС по БТВ-то - пак го повторихте туй за ОШФОРКИТЕ... А с кво ша инвестираме в Кабо ВЕРДЕ???? След като ви разкриха, че са фотвате от един офис, забъркан с офшорки..

не знае думата - вместо офшорни, казва ошфорни.

ако наистина банките са заели пари за половината сделка, тая кака е извадила поне 100 милиона отнякъде, което в български условия е възможно или ако си ги откраднал, или ако някой ги е откраднал и ти ги е дал да ги изпереш или си спонсор на властимащите... Ако вярваме на чехите, че наистина са проверили произхода на парите ще да е последната опция.

Явно от пиадестала на собствената си значимост реши, че съм мижитурка... Естествено, значим си само в очите на котката си, ама нищо - въобразявай си... Колкото до успешния бизнес на Гинчето - де го видя, че аз търсих, търсих, пък не успях...

Като няма офшорни, като няма нищо нередно, защо е тайна договора, защо е тайна международната финансова институция?? Взеха ни за абсолютни балъци. Очевидно е, че този купувач няма никаква възможност да управлява такова дружество.

Думата "конкуренция" говори ли ти нещо? Едва ли, ама все пак да те попитам.

говори ми за конвенция

ВИЦ НА ДЕНЯ Теменужка Петкова: - Благодаря и довиждане! За мен беше ЧЕЗ!

Добре бе,съгласихме се че Гинка е крайният собственик. Ама утре ако почне нещо да се бъзика с цените на тока или със качеството на услугата или каквото и да било и хората пак излязат по улиците да не вземе селската пръчка Гина да се оправдава че от нея нищо не зависи щото еди какво си.

Не е въпроса дали Гинчето е собственик, защото ДА, така е по документи, те нищо повече не казват. Въпросът е с ЧИИ пари направи тя покупката. И най-сетне да се разбие на пух и прах малката групичка нагли тъпанари, които оръфаха държавата до шушка. Но капката преля чашата и ще падат глави.

Е то това е номера. Утре като стане нещо да изгори бушона Гинка, а баровците ще я сменят с друг бушон.

Ще повярвам, че Гинчето купува ЧЕЗ колкото повярвах, че оня нещастник от Нови Искар разстреля шест човека по Нова година и след това се самоуби... В настоящия случай службите сега се задействали, ама ЦвЦв вярва в тях (каза го при другото Цв - Ризовото)... И що ли да не вярва, като от първа ръка знае, че нашите служби могат да кажат на черното бяло без никакъв проблем и угризения... А защо досега не са действали - мълчи пъпеша му с пъпеш, пък и никой не го пита... Баси боклуците, ейииии...

Понеже някой изрази съмнение, че колкото и мащабен национален протест да бъде организиран, той няма да доведе до нищо и никой няма да ни отрази - всъщност има елементално лесен начин, извиващ ръцете им до счупване. ПРОТЕСТЪТ СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОВА ХОРАТА МАСОВО ДА СПРАТ ДА ПЛАЩАТ СМЕТКАТА СИ ЗА ТОК, и ако дори само 50% го направят, ще настъпи светкавична развръзка, защото не може на половин България да дръпнат шалтера! Ако го направят - ГУБЯТ ! Ако не го направят - също ГУБЯТ! И е без значение вече, че става невъобразим безпрецедентен световен скандал, по-важното е, че те нямат друг избор, освен с крясъци да скочат от потъващия кораб. Което не променя необходимоста от това да бъдат разследвани и съдени до дупка.

Шило

Зависи и от мен и от теб и от останалите.

УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ - ДЪРЖАВИТЕ При социализма, подвид на представителната "демокрация" - открита диктатура, средствата за производство са държавна собственост, което е firewall срещу лукавите "инвеститори", "приватизатори" и "консеционери". Управлението на масите при социализма е основано на ГАРАНТИРАНЕ оцеляването на ВСИЧКИ, при запазване дистанция МЕЖДУ привилегированата прослойка в обществото и масите. Управлението на масите в съвременните "демократични" държави с капиталистическа икономика, друг подвид на представителната "демокрация", скрита зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, се ОСНОВАВА на теорията на Ейбрахам Маслоу. Според Abraham Maslow, човешките ПОТРЕБНОСТИ са пирамида. В най-широката част на пирамидата стоят физиологичните потребности: въздух, вода, храна. Следващото ниво по-нагоре в пирамидата е НУЖДАТА от топлина. Още по-нагоре - защитеност от врагове, т.е. СОБСТВЕН дом. Само когато ВСИЧКИ те са УДОВЛЕТВОРЕНИ, човек МИСЛИ за социални контакти, любов. Следва ПОТРЕБНОСТТА от социално признание, известност. Още по-нагоре ИДВАТ естетически потребности и още по-нагоре ПОТРЕБНОСТ за власт. Докато ти си гладен, гол и бос, ти НЕ мислиш за политика, нали. Единственото НЕОСПОРИМО предимство на капитализма, скрита диктатура: "свобода" и "демокрация", е СВОБОДА на СЛОВОТО. И ВИНАГИ "свободата на словото" се натъртва като аргумент, за преимуществото на капитализма, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, пред социализма - открита диктатура. Проблемът на свободата на словото, е че НЕ се вписва в нито едно стъпало, на пирамидата на Maslow. Т.е. свободата на словото НИТО може да се потребява, НИТО открива възможности за някакъв просперитет. Основавайки се на пирамидата на Маслов, първата фаза наречена - "свобода" и "демокрация" на източноевропейските страни, ЗАПОЧВА със западни "инвестиции", "приватизации" и "концесии" в сферата на: топлофикация, електрификация и пречиствателни станции за питейна вода, тази техника се нарича: "план на контролните точки" (milestone plan). Американската инвестиционна банка Goldman Sachs в нейно СПЕЦИАЛНО проучване прогнозира, че вече през 2025 година, една трета от населението на Земята ще бъде ЛИШЕНО от достъп до ЧИСТА питейна вода. За "инвеститорите", "приватизаторите" и "концесионерите" въздуха все още не е интересен, поради физическите му свойства и невъзможността да ОГРАНИЧАТ достъпа до въздух. Следва "либерализиране" цените за електроенергия, отопление и вода, СЛЕД което на голяма част от гражданите се НАЛАГА да теглят потребителски кредити, за да ИЗДЪРЖАТ чуждестранните: "инвеститори", "приватизатори" и "консеционери". По-нататък е монополизиране на комуникациите, обществен транспорт, жилищата Ви и ПРИРОДНИ ресурси: злато, газ, нефт, хора, храна и т.н.

Ако нема офшорки с въшки ли ще плащаш бе Гинооо?Че и толкова въшки немате май ? А?

Не се вълнувай дедко , ще им лъсне дирника , рано или късно!

Не се строят нови ел. мощности. Сега пък и този виц, някаква си лелка си купува електроразпределението на Западна България. На края може и без ток да останем. А народът спи своя дълбок и дебилен сън.

ЗИМА Е.

хич не ми прилича на "лелка"... А оставането без ток е малко вероятно да е в ЧЕЗ, а по-скоро в липсата на генериращи мощности - свършили въглища, свършила газ, свършило ядрено гориво, и т.н.

Сделката е перфектна. Цената на тока от ЧЕЗ досега - прекалено ниска!!!

Няма офшорни фирми, които участват в сделката за ЧЕЗ, нито такива, които да са гаранти по кредити. Крайният собственик на дружеството-купувач е Гинка Върбакова. Да бе, взех че повервах че крайния собственик е Гинка, дето през годините има задължения към НАП и не може да си обслужи кредитите и частен изпълнител и конфискува имуществото.

На кой му пука дали си повярвал

Коментари - ”Инерком” отрича връзка с офшорни фирми при сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

”Инерком” отрича връзка с офшорни фирми при сделката за ЧЕЗ

Няма офшорни фирми, които участват в сделката за ЧЕЗ, нито такива, които да са гаранти по кредити.

Обратно в новината

Коментари - ”Инерком” отрича връзка с офшорни фирми при сделката за ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

И един мармот увиваше шоколада в станиол...

Какъвто простак е Повелителят (прочел само "Винету" - в което вече се съмнявам ) такава и простакеса намерил, Гинка от Горно Нанадолнище, която не е помирисала ОШФОРНИ фирми. О, свещена простота! Горки ми български народе! Как успя да избереш такава нагла семплост да те управлява?!?!?

То всички, които познават, с Цецито Бориславова и с Цецко Апартаменто вече ги набутаха във властта и на отговорни позицийки навсякъде. Вече останаха само 4-та вълна брат'чеди, с които я са се виждали някога, я не, ма нали са "свои хора"...

кога някой изкупи и държавата за 5 пари

Защо не й вярвате на женичката?!

шиши...шиши.....шиши....шиши.... и твоят ред ще дойде..... успял млад мъж....народен представител, избиран милинкият, избиран

Pesh0

Като си купиш апартамент трябва да кажеш от къде имаш парите , а като купуваш енерго дружество не е задължително .... и това било законно :) да ви и законите господа депитати

...... няма по-прозрачна сделка от тозитърг. Грешката е, че бай Иван от Ихтиман не е участвал в търга, той поне има твърди приходи от помощи и персонал от 100 бездомници, които след кратко обучение щяха да поемат фирмата и да служат вярно на всички българи.... Че гинчето е куха лейка....стана ясно и на Е.П.....

жени са достатъчни, за да се приеме всичко на юнашко доверие. Произходът на парите при големите сделки, каквато е тази за 660 млн. задължително се проверява по чешкото, българското, английското право. Казвам го, за да знае госпожата какво ще се проверява и, че носи наказателна отговорност за неверни или укрити данни по чешкото, английското и българското законодателство.

не е вярно -Гинка каза, че няма ошфорки - за офшорки нищо не е казала

по чешкото право - след това по балгарското и накраяпо англииското? мелее - предлагам всичко да е по правилата на мешерето - циганското правосадие!

Чехите толкова мечтаят да се измъкнат от БГ, че са готови да продадат и на дявола стига да плати най-много!

abasador

нещо, съвсем се обърках. Много моля ако има колега адвокат, нека да ни обясни по-кратко и ясно ... що за сделка е тази, касаеща собственост на ческо дружество лицензирано и притежаващо надвижим имот на тереторията на България, продавайки го на еднолична фирма в България, като процедурата по договорът е водена по чешкото законодателство, по правото на чешката държава, на чешка теретория, а самият договор е сключен и ще се изпълнява по английското право!!! Ако България е продала на ЧЕЗ голяма част от българската енергетика, която е стратегически отрасъл при горните условия, то подписалите тези договори от българска страна, според мен са направо за централния затвор! На практика излиза, че ЧЕЗ могат да продат енергетиката на България на жител от Тимбукту по действащите закони на Джибути, ай си... стига бе! Лек ден.

... в основна грешка си... законите на джибути не са в сила на остров тамбукту... там има други закони & те се спазват...

Само дето дори жителите на Тимбукту ще скочат на протест при това положение. Не като българите.

И да допълня- онзи от БТВ също е гайда.Спокойно можеше да попита,кой е юридическият им представител в сделката, или поне консултант,който е запознат с английското право.Ама, и той е гола вода!!!

И тази е гола вода! Не е по английското право, а е английски тип договори- онзи грузинец сключваше такива с кандидатите са под наем в Парадайза. Особеното на тези договори е ,че са многообемни със вписани безброй дреболии-четеш докато ти писне и накрая отегчен подписваш,след което изяждащ едно голямо дърво.Тази е куха гайда и не знам дали знае защо получава заплата /ако е вярно,че работи там/.Убеден съм,че дори и не е чувала за търговско право на ЕС.Просто КИФЛА!

И аз да потвърдя. Жената в интервютата никъде не казва за оФшорни фирми, тя казва за оШфорни фирми. Докога бе, братя българи?

това го казаха по радиото, пише го и в абв даге

Не са офшорни, а ошфорни, както казва Гинка Тъпото..

... тя ако е тъпа, ти си направо... вдлъбнат...

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ЛИ, ПОМИСЛЕТЕ ОТНОВО Бюрокрация и корупция с мълчаливо съучастие на съдебната власт, и с не мълчаливото съучастие на медиите и журналистите - това е държавен тероризъм срещу гражданите. Ето защо, представителната "демокрация" и "свобода" е пълна диктатура на шепа хора, наложена безусловно от тях върху останалите. Представителната "демокрация" и "свобода" няма нищо общо с демокрацията и свободата. Ето защо, никой представителен политик - лидер няма смелостта да ви каже точно, кратко и ясно определение на тези два кратки въпроса: 1. Какво е свобода.; 2. Какво е демокрация. Представителна "демокрация" и "свобода" - представителна политическа система, при която на власт са тези, които по-добре лъжат. Какво е свобода. Какво е демокрация. Какво е лъжа. А сега какво.

Кой финансира?От следващата сделка с ЧЕЗ след 2-3 год. ще стане безпощадно ясно.А може би ние си я финансираме с триенето на едни хартийки?

А може би част от парите на КТБ се завръщат легално в БГ?

Да питаме Бойко защо така набързо прие оставката на увяхналата Теменужка?

Да бе, ДА... Руската мафия купува бавно и полека БЪЛГАРИЯ, нещастните ни политици ни продават като стока , а НАРОДА български спи ли спи и слуша приспивната песничка на Пре-миера... Заслужаваме си съдбата братя БЪЛГАРИ.....

Тя и американската се опита ама фалира в едната си част а в другата добре припечелва от гарантираните тройни цени на изкупуване на тока.

Драги ми Смехурко, Първо си направи труда да проучиш от къде идват ПАРИТЕ и след това се изказвай НЕПОДГОТВЕН....

"верваме" ви!

ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА ЛИ, ПОМИСЛЕТЕ ОТНОВО Бюрокрация и корупция с мълчаливо съучастие на съдебната власт - това е държавен тероризъм срещу гражданите. Ето защо, представителната "демокрация" и "свобода" е пълна диктатура на шепа хора, наложена безусловно от тях върху останалите. Представителната "демокрация" и "свобода" няма нищо общо с демокрацията и свободата. Ето защо, никой представителен политик - лидер няма смелостта да ви каже точно, кратко и ясно определение на тези два кратки въпроса: 1. Какво е свобода.; 2. Какво е демокрация. А сега какво.

В БГ имаме имитация на демокрация и многопартийа система по сценарий от и режиисура на съветската агентурна мафия. Така че не говори глупости а чакай да ти се спусне новата линия по коят ще грачите бандата руски тролове, ясно, че ще я сменят щом се разчу, че парите са руски.

КАКВО Е ЛЪЖА Представителна "демокрация" и "свобода" - представителна политическа система, при която на власт са тези, които по-добре лъжат. Какво е лъжа. А сега какво.

sawo

Продажба на Български активи, в Чехия, по Английското право. А в чии затвори ще лежат?

AbuTalib

В испански или в на-лошия случай в Белене.

Ще бъде в затвора скоро, или ще се наложи да бяга. А може и да я гръмнат, да й затворят устата в хода на напиращото следствие.

Чу се това, което беше очевидно в първата секунда - че парите са руски - и руските тролове притихнахха в очакване на нови разпоредби какво да грачат, LOL.

Русия е фалирала държаеа, откъде пари? Медведев каза денги нет

stan_posta@

Русия може да е фалирала, Русия може да изкупува България. Но някак си и двете - нещо ми идва в повече ! :) :)

Ама много са ''обраовани'' тия бе:)))))Купуват по чешко законодателство, одобряват ги в България по българското законодателство ама договора е направен по английското законодателство???????Само да попитам какво общо има английското че не ми стана ясно или по него ще плащат зашото оШворковата така и е изгодно

След като нищо не разбираш от подобни договори, защо се опитваш да коментираш? Тролска му работа.

Ами като юрист сигурно и аз не разбирам от такава мешана ''законна'' сделка според вас а и останалите хора дето си кават мнението и те са ''трлове'' защото не са на вашето ''високо'' интелектуално ниво сигурно...Всичко в тази сделка е батак ама мутренски батак изпълнил всички вратички в ""законите""" от законотворческите подлоги на боко..

не е редно да коментира като не разбира но според мен не е трол

Не е истина, простсо! Спрете вече с тези глупости! Не сме идиоти, колкото и да им се иска на някои!

А това какво е- Министър-председателят Бойко Борисов се срещна с премиера на Кабо Верде Жузе Юлисеш де Пина Корея е Силва. На срещата бе обсъдено развитието на отношенията между двете страни, както и възможността за търговско-икономическо развитие. . Страната ни има сериозни намерения за инвестиции в Кабо Верде,Ако някой не знае -Кабо Верде е островна държава до Сенегал и е в черният списък за офшорни зони.Случайно ли е всичко" ?Щом името на банката не се казва ,значи е офшорна зона.Толкова е просто.Една банка ,когато е световно известна няма какво да се крие.

А, Гинка на два пъти казва ошфорки?!!! Това й е нивото!

същото като твоето

два въпроса към върбакови 1 познавате ли лицето зденек земек и фирмите му с които въртите далаверите с фотовотаичните паркове.2случайно да ви известно че двамата му сина александър и зденек младши са с издадени присъди в чехия за 6г и 9 месеца затвор.интересно за далавери .или вие сте чисти като утринна роса.

още има да плащаме?! На чехите им платихме, чрез ЧЕЗ, за участието на войските ни, по заповед на Москва и в рамките на ВД, в "чешките събития" и за всичко построено, преди 9.9.44 г., от чешки фирми и одържавено от нас. На гърците им платихме репарациите за окупацията през ВСВ на населените с българи земи от Северна Гърция. На руснаците им плащахме години наред "безвъзвездната братска помощ. На американците им платихме за тяхното бомбардиране на София и за участието ни във ВСВ на страната на техните противници чрез "Мариците" и разрушаване, под формата на демократични промени, на държавата си и отбранителната си способност. Сега на кого и за какво още имаме да плащаме та ни загробват с тази финансирана от офшорки фирма която купува ЧЕЗ?!

Айдее,забравихме за стамбула града голема, за ниските пениси,вдигащите се цини,демографията,децкити гръдини,...!

Яяяя, добре, че ме подсети. Не ми беше минало през ума да спра. Мерси!

ОШФОРКИ няма... Макар, че НОВА ги изтри.. Ама ДНЕС по БТВ-то - пак го повторихте туй за ОШФОРКИТЕ... А с кво ша инвестираме в Кабо ВЕРДЕ???? След като ви разкриха, че са фотвате от един офис, забъркан с офшорки..

не знае думата - вместо офшорни, казва ошфорни.

ако наистина банките са заели пари за половината сделка, тая кака е извадила поне 100 милиона отнякъде, което в български условия е възможно или ако си ги откраднал, или ако някой ги е откраднал и ти ги е дал да ги изпереш или си спонсор на властимащите... Ако вярваме на чехите, че наистина са проверили произхода на парите ще да е последната опция.

Явно от пиадестала на собствената си значимост реши, че съм мижитурка... Естествено, значим си само в очите на котката си, ама нищо - въобразявай си... Колкото до успешния бизнес на Гинчето - де го видя, че аз търсих, търсих, пък не успях...

Като няма офшорни, като няма нищо нередно, защо е тайна договора, защо е тайна международната финансова институция?? Взеха ни за абсолютни балъци. Очевидно е, че този купувач няма никаква възможност да управлява такова дружество.

Думата "конкуренция" говори ли ти нещо? Едва ли, ама все пак да те попитам.

говори ми за конвенция

ВИЦ НА ДЕНЯ Теменужка Петкова: - Благодаря и довиждане! За мен беше ЧЕЗ!

Добре бе,съгласихме се че Гинка е крайният собственик. Ама утре ако почне нещо да се бъзика с цените на тока или със качеството на услугата или каквото и да било и хората пак излязат по улиците да не вземе селската пръчка Гина да се оправдава че от нея нищо не зависи щото еди какво си.

Не е въпроса дали Гинчето е собственик, защото ДА, така е по документи, те нищо повече не казват. Въпросът е с ЧИИ пари направи тя покупката. И най-сетне да се разбие на пух и прах малката групичка нагли тъпанари, които оръфаха държавата до шушка. Но капката преля чашата и ще падат глави.

Е то това е номера. Утре като стане нещо да изгори бушона Гинка, а баровците ще я сменят с друг бушон.

Ще повярвам, че Гинчето купува ЧЕЗ колкото повярвах, че оня нещастник от Нови Искар разстреля шест човека по Нова година и след това се самоуби... В настоящия случай службите сега се задействали, ама ЦвЦв вярва в тях (каза го при другото Цв - Ризовото)... И що ли да не вярва, като от първа ръка знае, че нашите служби могат да кажат на черното бяло без никакъв проблем и угризения... А защо досега не са действали - мълчи пъпеша му с пъпеш, пък и никой не го пита... Баси боклуците, ейииии...

Понеже някой изрази съмнение, че колкото и мащабен национален протест да бъде организиран, той няма да доведе до нищо и никой няма да ни отрази - всъщност има елементално лесен начин, извиващ ръцете им до счупване. ПРОТЕСТЪТ СЕ ИЗРАЗЯВА В ТОВА ХОРАТА МАСОВО ДА СПРАТ ДА ПЛАЩАТ СМЕТКАТА СИ ЗА ТОК, и ако дори само 50% го направят, ще настъпи светкавична развръзка, защото не може на половин България да дръпнат шалтера! Ако го направят - ГУБЯТ ! Ако не го направят - също ГУБЯТ! И е без значение вече, че става невъобразим безпрецедентен световен скандал, по-важното е, че те нямат друг избор, освен с крясъци да скочат от потъващия кораб. Което не променя необходимоста от това да бъдат разследвани и съдени до дупка.

Шило

Зависи и от мен и от теб и от останалите.

УПРАВЛЕНИЕ НА МАСИТЕ - ДЪРЖАВИТЕ При социализма, подвид на представителната "демокрация" - открита диктатура, средствата за производство са държавна собственост, което е firewall срещу лукавите "инвеститори", "приватизатори" и "консеционери". Управлението на масите при социализма е основано на ГАРАНТИРАНЕ оцеляването на ВСИЧКИ, при запазване дистанция МЕЖДУ привилегированата прослойка в обществото и масите. Управлението на масите в съвременните "демократични" държави с капиталистическа икономика, друг подвид на представителната "демокрация", скрита зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, се ОСНОВАВА на теорията на Ейбрахам Маслоу. Според Abraham Maslow, човешките ПОТРЕБНОСТИ са пирамида. В най-широката част на пирамидата стоят физиологичните потребности: въздух, вода, храна. Следващото ниво по-нагоре в пирамидата е НУЖДАТА от топлина. Още по-нагоре - защитеност от врагове, т.е. СОБСТВЕН дом. Само когато ВСИЧКИ те са УДОВЛЕТВОРЕНИ, човек МИСЛИ за социални контакти, любов. Следва ПОТРЕБНОСТТА от социално признание, известност. Още по-нагоре ИДВАТ естетически потребности и още по-нагоре ПОТРЕБНОСТ за власт. Докато ти си гладен, гол и бос, ти НЕ мислиш за политика, нали. Единственото НЕОСПОРИМО предимство на капитализма, скрита диктатура: "свобода" и "демокрация", е СВОБОДА на СЛОВОТО. И ВИНАГИ "свободата на словото" се натъртва като аргумент, за преимуществото на капитализма, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура, пред социализма - открита диктатура. Проблемът на свободата на словото, е че НЕ се вписва в нито едно стъпало, на пирамидата на Maslow. Т.е. свободата на словото НИТО може да се потребява, НИТО открива възможности за някакъв просперитет. Основавайки се на пирамидата на Маслов, първата фаза наречена - "свобода" и "демокрация" на източноевропейските страни, ЗАПОЧВА със западни "инвестиции", "приватизации" и "концесии" в сферата на: топлофикация, електрификация и пречиствателни станции за питейна вода, тази техника се нарича: "план на контролните точки" (milestone plan). Американската инвестиционна банка Goldman Sachs в нейно СПЕЦИАЛНО проучване прогнозира, че вече през 2025 година, една трета от населението на Земята ще бъде ЛИШЕНО от достъп до ЧИСТА питейна вода. За "инвеститорите", "приватизаторите" и "концесионерите" въздуха все още не е интересен, поради физическите му свойства и невъзможността да ОГРАНИЧАТ достъпа до въздух. Следва "либерализиране" цените за електроенергия, отопление и вода, СЛЕД което на голяма част от гражданите се НАЛАГА да теглят потребителски кредити, за да ИЗДЪРЖАТ чуждестранните: "инвеститори", "приватизатори" и "консеционери". По-нататък е монополизиране на комуникациите, обществен транспорт, жилищата Ви и ПРИРОДНИ ресурси: злато, газ, нефт, хора, храна и т.н.

Ако нема офшорки с въшки ли ще плащаш бе Гинооо?Че и толкова въшки немате май ? А?

Не се вълнувай дедко , ще им лъсне дирника , рано или късно!

Не се строят нови ел. мощности. Сега пък и този виц, някаква си лелка си купува електроразпределението на Западна България. На края може и без ток да останем. А народът спи своя дълбок и дебилен сън.

ЗИМА Е.

хич не ми прилича на "лелка"... А оставането без ток е малко вероятно да е в ЧЕЗ, а по-скоро в липсата на генериращи мощности - свършили въглища, свършила газ, свършило ядрено гориво, и т.н.

Сделката е перфектна. Цената на тока от ЧЕЗ досега - прекалено ниска!!!

Няма офшорни фирми, които участват в сделката за ЧЕЗ, нито такива, които да са гаранти по кредити. Крайният собственик на дружеството-купувач е Гинка Върбакова. Да бе, взех че повервах че крайния собственик е Гинка, дето през годините има задължения към НАП и не може да си обслужи кредитите и частен изпълнител и конфискува имуществото.

На кой му пука дали си повярвал