Коментари - КЕВР: Не можем да проверяваме сделката с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

КЕВР: Не можем да проверяваме сделката с ЧЕЗ

КЕВР се ръководи в своите действия само от закона, а има само два варианта, при които регулаторът може да вземе отношение по сделката за продажба на ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР: Не можем да проверяваме сделката с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

По какво може да разберете , че това е човек на Иван Костов и ДСБ! По това, че те могат само да "лапат" и изпълняват поръчки! Ако е да вдигат цените на водата, на тока и на парното могат!

Бойко Борисов нареди пълна проверка на сделката за ЧЕЗ Премиера възложи на ДАНС и НАП ..... Премиерът също така поиска в разследването на всички обстоятелства да се включат Комисията за енергийно и водно регулиране и Комисията за финансов надзор ..... И какво сега казваш ти Иванов .... че "премиера" НЕ ПОЗНАВА ЗАКОНИТЕ или не се е посъветвал с компетентен юрист за да НЕ РАЗПОРЕЖДА ... простотии ...

КЕВР вас за друго бивали ви освен да повишавате НОН СТОП цените на вода, ток и топлинна енергия. Това ли Ви е РГУЛИРАНЕТО ???

само, че една сутрин като се събудим - няма Гинка, няма жици, няма стълбовете даже .... ходи после по островите да я търсим с лупа

Лошо... Шундев!

Как мазно гледаш, Иванееее ! Какво неокастрено дърво те жадува !

Наистина hm,ехидната усмивка на този "демократ" от дсб,казва всичко;вървете на м-ната си.

Иванов, ми що не искаш веднага да се промени закона, така че да можете да проверите сделката бе? Виж Данчо ментата как набързо спретна законче за вторичното разграбване на КТБ АД, и от ГЕРБ кой разбрал, кой не, веднага му го гласуваха. Напъни се и ти, иначе народното събрание и министерския съвет утре като останат без ток кво праим?

Бойко е добър но тези го лъжат , ето този Иванов например за какво е там като не може да проверява .Запълнили са му устата с някоя пачка и са качили Бойко на черешата . Пълни дупедавци !

А бе кратуна седесарска, можеш ли да ми посочиш, в коя държава водните богатства са частна собственост? Тук в България вашето СДС начело с Костов раздадохте всичко на мутрите!!

Бойко възлага на КЕВР да проверява сделката, а те - нямаме право да проверяваме! Или Бойко е некомпетентен,или Бойко е неинформиран,или Бойко е лъжец, или всичките заедно!

ама ние това го знаехме и преди да ни го кажеш. знаем и резултата какъв ще бъде. знаем че всичко е премислено преди година и знаем че никой нищо не може да направи.

това"знаем",не те ли прави съучастник на далаверата...отговор ни искам!

тогава к'во х'я ми регулирате

Комисията за енергийно и водно регулиране разрешава извършването на разпореждане с имущество, с което се упражнява лицензионна дейност в случаите, предвидени в този закон, както и на други сделки, които водят или могат да доведат до нарушаване сигурността на снабдяването вследствие на задлъжнялост на енергийното предприятие. Във връзка с осъществяването на правомощията си по регулиране дейността на независим преносен оператор на електропреносната мрежа изисква информация и документи, касаещи търговските и финансовите отношения, включително заемите между вертикално интегрираното предприятие и оператора. При осъществяване на дейността си комисията си сътрудничи с Комисията за защита на конкуренцията и с Комисията за защита на потребителите, като при необходимост може да ги сезира с оглед образуване на производство по реда на Закона за защита на конкуренцията, съответно по реда на Закона за защита на потребителите.

Разпореждане с имущество, ми не, не са се разпоредили, направо са го продали или подарили. И нас барабар, още преди 15 години. Сичко е точно, гласувайте за ГРАБ.

Ами то ние си знаем че МОЖЕТЕ само тлъсти заплати да вземата и работа в полза на даващите още мангизи да вършите..

"Заемът за покупката на ЧЕЗ България няма да бъде платен чрез цената на електроенергията", каза Иван Иванов. ХАЙДЕ СЕГА ВСИЧКИ ДА ЗАПОМНИМ ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ, защото публичните изяви на Иван Иванов са свързани само, когато горещо ни обяснява как цената на парно, ток или вода трябва да се увеличава. На него отдавна трябваше да му поискаме оставката, въпреки, че след всяка оставка идна следващият, който ни лъже!

Гузен негонен ...

Тая Гинка Свирката...падон Ошфорката гоуема бизнисменка се оказа.

Стига плакахте матряла. Не плакахте кога ги продадоха Електро рапределенията, не плакахте кога министър-претседател ви излъга че държавата ще преразгледа приватизационните договори и ще ги разваля, а им продаде и останалия държавен дял, не плакахте когато ви заложиха за години напред с жените, децата и внуците ви в полза на маришките ТЕЦ-ове и ВЕИ-та на кръга капитал, сега срещу мене плачете, че съм се уредил на топло и платено местенце. Аз съм ви виновен така ли? Аз ги избрах и Сакс-Кобурготски и Овчаров и Борисов и Теменужка?

Ако не беше помогнал нямаше да си натази длъжност след като вече си и пенсионер...

викаха да давам "експертиза" по телевизията. Ама кво от туй? Кьорав карти не играй, да не сте вервали. Костича ви Излъга, Луканов ви излъга, Симеон ви излъга, Серго, Боко и т.н.т, ся аз съм ви виновен а?

защо ли е пълно с такива грозни корумпирани чичковци в родината

не можем........взех та чукнах да видя иване защо не можеш.ти приятелю си ми набор72 годишен.и аз не мога ама съм си приел съдбата с чест.гледай си пенсията и не ставай за смях на хората.има други които могат....

ко се прочете внимателно Законът за енергетиката в частта енергийно и водно регулиране ще видите, че тя(държавата) трябва да се произнесе по отношение на вливания, трансформации и пр., а особено, когато има залог(като в случая с Гинка) ...цитат

Тоя същият блеещ и прихълцващ плужек е изтърсил и още по-потресаващо: "Този заем на г-жа Върбакова (Гинка Върбакова, собственик на Инерком България и купувач на активите на ЧЕЗ в България) няма да бъде платен през сметките за ток от гражданите", обяви пред bTV председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) Иван Иванов. До края на март всички дружества трябва да внесат заявленията си за нови цени. Комисията ще провери дали са инвестирали толкова, колкото са заявили. Ако инвестициите са по-малко ще се налагат корекции, обясни Иванов. Забележете гьонсуратското "споменаване" на "актуализацията на цените", която предстои. В същият разговор ...

един от многото нахлебници! "пуставеното" лице от гробарите на България! Бивш активист на СДС , купен за парички! Иначе хортува добре , ама вътрешно е БУКЛУК! Ха наздраве българе , все таки и ша успееме!

Щом 28 години след 10 ноември цената на тока и водата се определят от държавен орган, а не от пазара то социализмът си е още тука. Ние още правим Преход. От какво към какво никой не казва.

твоят преход поне е ясен - от идиот към още по-голям идиот

Тоя наглец май само заплатата може да си взема,май е време да я замени с пенсия

Проверка няма, договор не са виждали, ама "При сделката на "Инерком България" и двата варианта на този етап не са налице". Нямало да се плаща заема от цената на тока, ами откъде бе Иванов? Нали от приходите на дружеството ще се плаща заема. И ти ли си в играта?

по информация на бъдещите собственици една банка ще кредитира, означава че това е много голяма банка и има достатъчно гаранции, че парите ще бъдат върнати, защото кредитополучателят не е ЧЕЗ България, а Инерком България.. А какво ще стане АКО Гинка не върне парите за кредита,който е един вид ипотечен? Как банката ще си върне средствата ????

на Ковачки дето също не ги връща? Ми на банката дето му ги е дала се отпуска "държавен заем". За да може тази банка да дава и кредити на други за строежи примерно на втори лифт в Банско.

Излиза,че без благословия на държавата тази сделка не е възможна,само държавата може да бъде бъдещ гарант? Може би трябва и в ЕС да поскаме помощ за случая,тъй като милиони българи-потребители на ток в страна членка на ЕС не приемат обясненията на собственици и държавни служби ?

И к'ва е ползата от файдата от теб и регулатора ти?!;) Файдата за теб ми е ясна, файдата за комисията ти - също, но ми се губи к'ва е файдата за нас, дето ви издържаме?!

ДАНС и Главната прокуртура могат ли? По-зле е и от турското робство. Уж имаме бг власт,а не може,и не иска да защити народа си.

Kalin

Тая агенция е абсолютно безсмислена освен да служи за параван тоя или ония да дига цени и да си прави квото му харесва

Отново правосъдието мълчи гузно! И то за електро-разпределението на 1/3 от държавата. Няма прокуратура, няма разследване, няма нищо! Вече 27 години...затова и сме на тоя хал. В една Унгария или Гърция вече щяха да летят коктейли Молотов, а ние - отново клавиатурни разсъждения...

Съдебната система, прокуратурата...Ся да излезе Христо Иванов да отправи още една филипика срещу виновника за всички беди в България.

Пишете, пишете... Те си въртят бизнеса и нас, както си искат, а вие си пишете. Не пречите на никой!

От всичко разбирам само едно: Гинка не е от нашите. Не е свързана с БСП. За това е този рев.

Като ти дойде новата сметка.

Мутрите и мафиотите си имат ''народни''избраници които винаги имоставят вратичка за далавера:(((((Само дето незнам какви точно ''активи'' ще да залага тази новосформирана фирма с 50000 ЛЕВА капитал за да и дадът 320 милиона ЕВРО ''заем'', Играете директно с мутрите и цицате хем от държавната хазна за която съдират кожите на мнозинството работещи бедни хем от мутрите за ''консултации''

долу боко и цецовци

Тоз кретен Иван Иванов е един от най-големите лайн-ари в България .Съд за тоз гаден предател!

ВЕЛИК СКАНДАЛ ----РАЗКРИ СЕ ЧЕ БОКО Е РАЗПОРЕДИЛ ДАВАНЕ НА ГАРАНЦИЯ ОТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ЗА СДЕЛКАТА 1111 абсурдно долна посотъпка !!!! Долу предателя

в тази държава? Ако няма ,да наемат международни консултанти,които да се заемат с развалянето на сделката. Щом Гинка дето е на 11000 загуба може да наеме всевъзможни международни консултанти,то ЕДНА ЦЯЛА ДЪРЖАВА не може ли?

КЕВР се ръководи в своите действия само от закона, заяви нищожеството плужек Иванов. Дали е така. Пред Административния съд София - град ВАП протестира цената на водата. Указанията на КЕВР за образуване на цените са приети при липса на компетентност и при радикално противоречие с материалния закон

Бай Иван нотариата на кожодерите.

Иванов е от умните и красивите ,един от най-отявлените радетели за унищожаване на българската енергетика и българската държавност!!! Още много може да се очаква от него!!

Когато се борехте за КОКАЛА НА ВЛАСТА всички в купом се надпреварвахте да се надприказвате - че едва ли не, вие сте най големите патриоти на България, че няма да позволите на корупцията да завладява Българиа и т.н и т.н. И какво става сега, пак отново в купом всички се надпреваравате да се надприкавзвате че държавата е безсилна, че няма механизми и т.н. и т.н. РАЗВРЪЗКАТА: Ми тази сделка е купена от АЛКАЙДА финасирана от ИД. Ха да видим сега, кой какво ще проверява, и кой ще преглътната излишната си гордост да изкаже безсилие по отношене на механизмите за проверка и безсилието на държавата.

България ще се окаже "държавата" с най много комисии, комитети, специализирани звена и .... какви ли не СИНЕКУРНИ местенца ... които освен всичко друго ПОЛУЧАВАТ И ЗАПЛАТИ ... но когато трябва да се свърши нещо ПОЛЕЗНО ЗА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ЗА ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ, започва едно мънкане - ми-ми-ми -мимимиии ... амо то ние не можем ... не е по закон ... лай.ари ... а пропо КЕВР ОТКЪДЕ СЕ ФИНАНСИРА и ако е през БЮДЖЕТА НИЕ КАКВО ИЗОБЩО ГИ ЧАКАМЕ?!

Наредба 3 за лицензиране на дейностите в енергетиката. чл.61, чл.62. Изменя се собственост и се минава процедурата за промяна в лицензията .... Тоя иска да каже че тази дейност няма да се лицензира ли?

точно това казва , че гинката ще вземе лиценза на чез без да искат от нея да доказва че е кадърна и има право да управлява и притежава такова дружество.. На баламурниците ''честито''...а на печелившите дано им преседне..

Само дето те не разменяли ''собственост''???? а акции които сигурно не са собственост по всички закони отна притежателите им..

я по добре отговори с думи прости, защо всички "десни" експерти дето непрекъснато като шаманска мантра в устите ви е "неприкосновеността на частната собственост" гледате да се бутнете в държавна комисия или както му казвате вие Обществен регулатор, ама все от хазната идва папото а? Защо не сте по частните ВЕИ-та, ТЕЦ-ове и прочие?

Продава се фирма, която е от национално и стратегическо значение за страната и КЕВР не може да провери сделката и купувача? Ами ако утре тази фирма постави условие или спира да работи, или иска 200% увеличение на услугата КЕВР какво ще прави? Вероятно нови избори и много бити депутати!!!!!

Абе те съсипаха сума предприятия и сфери от национално значение, та ЧЕЗ ли? Ами Армията да не би да не е от национално значение? Ами Балкан с утвърдените десетилетия трасета, ами БТК (всички комуникации в държавата, свръзки - вкл. военните), ами ТЕЦ Мариците, ами корабостроителниците, военните заводи като Бета, ами хранителната индустрия в чии ръце е? Ами помниш ли, че някога имаше един български "Океански риболов", който плаваше по всички морета и океани?

Ама ние и национално ''значение'' ли имаме от бая години когато от всякъде се види че други ни управляват а властващите само им ипълняват поръчките за да ги държат във властта,

Това може да спре само когато ГЕРБ утече - в канала.

Явно далаверата е дълбока, защото всички бягат неистово от отговорност! Накрая всички ние ще платим цената и ще пием по една студена вода! Да ни е честито-пак да ги изберем тези продажници!

ще пием, ама ако не са я спряли и нея междувременно...

Няма ли кой да даде обяснение дали когато ЧЕЗ са купували преди годинидали са го купили със заем или с техен капитал? Ако някой знае моля да напише.

Вица на деня в ДИР-а кърти: Виц на деня Енерго министърката в оставка: - Благодаря, довиждане, за мен беше ЧЕЗ!

Стар виц, преди три дена го имаше във вицове точка биз...

Коментари - КЕВР: Не можем да проверяваме сделката с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

КЕВР: Не можем да проверяваме сделката с ЧЕЗ

КЕВР се ръководи в своите действия само от закона, а има само два варианта, при които регулаторът може да вземе отношение по сделката за продажба на ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - КЕВР: Не можем да проверяваме сделката с ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

По какво може да разберете , че това е човек на Иван Костов и ДСБ! По това, че те могат само да "лапат" и изпълняват поръчки! Ако е да вдигат цените на водата, на тока и на парното могат!

Бойко Борисов нареди пълна проверка на сделката за ЧЕЗ Премиера възложи на ДАНС и НАП ..... Премиерът също така поиска в разследването на всички обстоятелства да се включат Комисията за енергийно и водно регулиране и Комисията за финансов надзор ..... И какво сега казваш ти Иванов .... че "премиера" НЕ ПОЗНАВА ЗАКОНИТЕ или не се е посъветвал с компетентен юрист за да НЕ РАЗПОРЕЖДА ... простотии ...

КЕВР вас за друго бивали ви освен да повишавате НОН СТОП цените на вода, ток и топлинна енергия. Това ли Ви е РГУЛИРАНЕТО ???

само, че една сутрин като се събудим - няма Гинка, няма жици, няма стълбовете даже .... ходи после по островите да я търсим с лупа

Лошо... Шундев!

Как мазно гледаш, Иванееее ! Какво неокастрено дърво те жадува !

Наистина hm,ехидната усмивка на този "демократ" от дсб,казва всичко;вървете на м-ната си.

Иванов, ми що не искаш веднага да се промени закона, така че да можете да проверите сделката бе? Виж Данчо ментата как набързо спретна законче за вторичното разграбване на КТБ АД, и от ГЕРБ кой разбрал, кой не, веднага му го гласуваха. Напъни се и ти, иначе народното събрание и министерския съвет утре като останат без ток кво праим?

Бойко е добър но тези го лъжат , ето този Иванов например за какво е там като не може да проверява .Запълнили са му устата с някоя пачка и са качили Бойко на черешата . Пълни дупедавци !

А бе кратуна седесарска, можеш ли да ми посочиш, в коя държава водните богатства са частна собственост? Тук в България вашето СДС начело с Костов раздадохте всичко на мутрите!!

Бойко възлага на КЕВР да проверява сделката, а те - нямаме право да проверяваме! Или Бойко е некомпетентен,или Бойко е неинформиран,или Бойко е лъжец, или всичките заедно!

ама ние това го знаехме и преди да ни го кажеш. знаем и резултата какъв ще бъде. знаем че всичко е премислено преди година и знаем че никой нищо не може да направи.

това"знаем",не те ли прави съучастник на далаверата...отговор ни искам!

тогава к'во х'я ми регулирате

Комисията за енергийно и водно регулиране разрешава извършването на разпореждане с имущество, с което се упражнява лицензионна дейност в случаите, предвидени в този закон, както и на други сделки, които водят или могат да доведат до нарушаване сигурността на снабдяването вследствие на задлъжнялост на енергийното предприятие. Във връзка с осъществяването на правомощията си по регулиране дейността на независим преносен оператор на електропреносната мрежа изисква информация и документи, касаещи търговските и финансовите отношения, включително заемите между вертикално интегрираното предприятие и оператора. При осъществяване на дейността си комисията си сътрудничи с Комисията за защита на конкуренцията и с Комисията за защита на потребителите, като при необходимост може да ги сезира с оглед образуване на производство по реда на Закона за защита на конкуренцията, съответно по реда на Закона за защита на потребителите.

Разпореждане с имущество, ми не, не са се разпоредили, направо са го продали или подарили. И нас барабар, още преди 15 години. Сичко е точно, гласувайте за ГРАБ.

Ами то ние си знаем че МОЖЕТЕ само тлъсти заплати да вземата и работа в полза на даващите още мангизи да вършите..

"Заемът за покупката на ЧЕЗ България няма да бъде платен чрез цената на електроенергията", каза Иван Иванов. ХАЙДЕ СЕГА ВСИЧКИ ДА ЗАПОМНИМ ТОВА ИЗРЕЧЕНИЕ, защото публичните изяви на Иван Иванов са свързани само, когато горещо ни обяснява как цената на парно, ток или вода трябва да се увеличава. На него отдавна трябваше да му поискаме оставката, въпреки, че след всяка оставка идна следващият, който ни лъже!

Гузен негонен ...

Тая Гинка Свирката...падон Ошфорката гоуема бизнисменка се оказа.

Стига плакахте матряла. Не плакахте кога ги продадоха Електро рапределенията, не плакахте кога министър-претседател ви излъга че държавата ще преразгледа приватизационните договори и ще ги разваля, а им продаде и останалия държавен дял, не плакахте когато ви заложиха за години напред с жените, децата и внуците ви в полза на маришките ТЕЦ-ове и ВЕИ-та на кръга капитал, сега срещу мене плачете, че съм се уредил на топло и платено местенце. Аз съм ви виновен така ли? Аз ги избрах и Сакс-Кобурготски и Овчаров и Борисов и Теменужка?

Ако не беше помогнал нямаше да си натази длъжност след като вече си и пенсионер...

викаха да давам "експертиза" по телевизията. Ама кво от туй? Кьорав карти не играй, да не сте вервали. Костича ви Излъга, Луканов ви излъга, Симеон ви излъга, Серго, Боко и т.н.т, ся аз съм ви виновен а?

защо ли е пълно с такива грозни корумпирани чичковци в родината

не можем........взех та чукнах да видя иване защо не можеш.ти приятелю си ми набор72 годишен.и аз не мога ама съм си приел съдбата с чест.гледай си пенсията и не ставай за смях на хората.има други които могат....

ко се прочете внимателно Законът за енергетиката в частта енергийно и водно регулиране ще видите, че тя(държавата) трябва да се произнесе по отношение на вливания, трансформации и пр., а особено, когато има залог(като в случая с Гинка) ...цитат

Тоя същият блеещ и прихълцващ плужек е изтърсил и още по-потресаващо: "Този заем на г-жа Върбакова (Гинка Върбакова, собственик на Инерком България и купувач на активите на ЧЕЗ в България) няма да бъде платен през сметките за ток от гражданите", обяви пред bTV председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) Иван Иванов. До края на март всички дружества трябва да внесат заявленията си за нови цени. Комисията ще провери дали са инвестирали толкова, колкото са заявили. Ако инвестициите са по-малко ще се налагат корекции, обясни Иванов. Забележете гьонсуратското "споменаване" на "актуализацията на цените", която предстои. В същият разговор ...

един от многото нахлебници! "пуставеното" лице от гробарите на България! Бивш активист на СДС , купен за парички! Иначе хортува добре , ама вътрешно е БУКЛУК! Ха наздраве българе , все таки и ша успееме!

Щом 28 години след 10 ноември цената на тока и водата се определят от държавен орган, а не от пазара то социализмът си е още тука. Ние още правим Преход. От какво към какво никой не казва.

твоят преход поне е ясен - от идиот към още по-голям идиот

Тоя наглец май само заплатата може да си взема,май е време да я замени с пенсия

Проверка няма, договор не са виждали, ама "При сделката на "Инерком България" и двата варианта на този етап не са налице". Нямало да се плаща заема от цената на тока, ами откъде бе Иванов? Нали от приходите на дружеството ще се плаща заема. И ти ли си в играта?

по информация на бъдещите собственици една банка ще кредитира, означава че това е много голяма банка и има достатъчно гаранции, че парите ще бъдат върнати, защото кредитополучателят не е ЧЕЗ България, а Инерком България.. А какво ще стане АКО Гинка не върне парите за кредита,който е един вид ипотечен? Как банката ще си върне средствата ????

на Ковачки дето също не ги връща? Ми на банката дето му ги е дала се отпуска "държавен заем". За да може тази банка да дава и кредити на други за строежи примерно на втори лифт в Банско.

Излиза,че без благословия на държавата тази сделка не е възможна,само държавата може да бъде бъдещ гарант? Може би трябва и в ЕС да поскаме помощ за случая,тъй като милиони българи-потребители на ток в страна членка на ЕС не приемат обясненията на собственици и държавни служби ?

И к'ва е ползата от файдата от теб и регулатора ти?!;) Файдата за теб ми е ясна, файдата за комисията ти - също, но ми се губи к'ва е файдата за нас, дето ви издържаме?!

ДАНС и Главната прокуртура могат ли? По-зле е и от турското робство. Уж имаме бг власт,а не може,и не иска да защити народа си.

Kalin

Тая агенция е абсолютно безсмислена освен да служи за параван тоя или ония да дига цени и да си прави квото му харесва

Отново правосъдието мълчи гузно! И то за електро-разпределението на 1/3 от държавата. Няма прокуратура, няма разследване, няма нищо! Вече 27 години...затова и сме на тоя хал. В една Унгария или Гърция вече щяха да летят коктейли Молотов, а ние - отново клавиатурни разсъждения...

Съдебната система, прокуратурата...Ся да излезе Христо Иванов да отправи още една филипика срещу виновника за всички беди в България.

Пишете, пишете... Те си въртят бизнеса и нас, както си искат, а вие си пишете. Не пречите на никой!

От всичко разбирам само едно: Гинка не е от нашите. Не е свързана с БСП. За това е този рев.

Като ти дойде новата сметка.

Мутрите и мафиотите си имат ''народни''избраници които винаги имоставят вратичка за далавера:(((((Само дето незнам какви точно ''активи'' ще да залага тази новосформирана фирма с 50000 ЛЕВА капитал за да и дадът 320 милиона ЕВРО ''заем'', Играете директно с мутрите и цицате хем от държавната хазна за която съдират кожите на мнозинството работещи бедни хем от мутрите за ''консултации''

долу боко и цецовци

Тоз кретен Иван Иванов е един от най-големите лайн-ари в България .Съд за тоз гаден предател!

ВЕЛИК СКАНДАЛ ----РАЗКРИ СЕ ЧЕ БОКО Е РАЗПОРЕДИЛ ДАВАНЕ НА ГАРАНЦИЯ ОТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ЗА СДЕЛКАТА 1111 абсурдно долна посотъпка !!!! Долу предателя

в тази държава? Ако няма ,да наемат международни консултанти,които да се заемат с развалянето на сделката. Щом Гинка дето е на 11000 загуба може да наеме всевъзможни международни консултанти,то ЕДНА ЦЯЛА ДЪРЖАВА не може ли?

КЕВР се ръководи в своите действия само от закона, заяви нищожеството плужек Иванов. Дали е така. Пред Административния съд София - град ВАП протестира цената на водата. Указанията на КЕВР за образуване на цените са приети при липса на компетентност и при радикално противоречие с материалния закон

Бай Иван нотариата на кожодерите.

Иванов е от умните и красивите ,един от най-отявлените радетели за унищожаване на българската енергетика и българската държавност!!! Още много може да се очаква от него!!

Когато се борехте за КОКАЛА НА ВЛАСТА всички в купом се надпреварвахте да се надприказвате - че едва ли не, вие сте най големите патриоти на България, че няма да позволите на корупцията да завладява Българиа и т.н и т.н. И какво става сега, пак отново в купом всички се надпреваравате да се надприкавзвате че държавата е безсилна, че няма механизми и т.н. и т.н. РАЗВРЪЗКАТА: Ми тази сделка е купена от АЛКАЙДА финасирана от ИД. Ха да видим сега, кой какво ще проверява, и кой ще преглътната излишната си гордост да изкаже безсилие по отношене на механизмите за проверка и безсилието на държавата.

България ще се окаже "държавата" с най много комисии, комитети, специализирани звена и .... какви ли не СИНЕКУРНИ местенца ... които освен всичко друго ПОЛУЧАВАТ И ЗАПЛАТИ ... но когато трябва да се свърши нещо ПОЛЕЗНО ЗА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ЗА ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ, започва едно мънкане - ми-ми-ми -мимимиии ... амо то ние не можем ... не е по закон ... лай.ари ... а пропо КЕВР ОТКЪДЕ СЕ ФИНАНСИРА и ако е през БЮДЖЕТА НИЕ КАКВО ИЗОБЩО ГИ ЧАКАМЕ?!

Наредба 3 за лицензиране на дейностите в енергетиката. чл.61, чл.62. Изменя се собственост и се минава процедурата за промяна в лицензията .... Тоя иска да каже че тази дейност няма да се лицензира ли?

точно това казва , че гинката ще вземе лиценза на чез без да искат от нея да доказва че е кадърна и има право да управлява и притежава такова дружество.. На баламурниците ''честито''...а на печелившите дано им преседне..

Само дето те не разменяли ''собственост''???? а акции които сигурно не са собственост по всички закони отна притежателите им..

я по добре отговори с думи прости, защо всички "десни" експерти дето непрекъснато като шаманска мантра в устите ви е "неприкосновеността на частната собственост" гледате да се бутнете в държавна комисия или както му казвате вие Обществен регулатор, ама все от хазната идва папото а? Защо не сте по частните ВЕИ-та, ТЕЦ-ове и прочие?

Продава се фирма, която е от национално и стратегическо значение за страната и КЕВР не може да провери сделката и купувача? Ами ако утре тази фирма постави условие или спира да работи, или иска 200% увеличение на услугата КЕВР какво ще прави? Вероятно нови избори и много бити депутати!!!!!

Абе те съсипаха сума предприятия и сфери от национално значение, та ЧЕЗ ли? Ами Армията да не би да не е от национално значение? Ами Балкан с утвърдените десетилетия трасета, ами БТК (всички комуникации в държавата, свръзки - вкл. военните), ами ТЕЦ Мариците, ами корабостроителниците, военните заводи като Бета, ами хранителната индустрия в чии ръце е? Ами помниш ли, че някога имаше един български "Океански риболов", който плаваше по всички морета и океани?

Ама ние и национално ''значение'' ли имаме от бая години когато от всякъде се види че други ни управляват а властващите само им ипълняват поръчките за да ги държат във властта,

Това може да спре само когато ГЕРБ утече - в канала.

Явно далаверата е дълбока, защото всички бягат неистово от отговорност! Накрая всички ние ще платим цената и ще пием по една студена вода! Да ни е честито-пак да ги изберем тези продажници!

ще пием, ама ако не са я спряли и нея междувременно...

Няма ли кой да даде обяснение дали когато ЧЕЗ са купували преди годинидали са го купили със заем или с техен капитал? Ако някой знае моля да напише.

Вица на деня в ДИР-а кърти: Виц на деня Енерго министърката в оставка: - Благодаря, довиждане, за мен беше ЧЕЗ!

Стар виц, преди три дена го имаше във вицове точка биз...