Коментари - ”Атака”: Държавата да придобие блокираща квота от 34% в ЧЕЗ | Днес.dir.bg

”Атака”: Държавата да придобие блокираща квота от 34% в ЧЕЗ

От „Атака” предлагат да се вземе решение в парламента държавата да придобие блокираща квота от 34% в ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака”: Държавата да придобие блокираща квота от 34% в ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

А защо не го купи държавата и да стане 100% държавно? Само преди година, когато Атака не бяха във властта, искаха национализация на ЕРПтата. Но се оказа, че приватизацията е незаконна. Сега обаче едно от тях може да се купи и то на същата цена на която е продадено. Атака обаче не го иска, защото е на власт и явно ще получи дял от ЕРПто, както всички партии във властта. Даже на Марешки са предлагали. Жалки сте, следващите избори ще сте вън от парламента, жалки псевдо-патриоти.

А така, сетихте се след една седмица чудене с кой да сте. Циркаджии.

Не 34%, точно 100% трябва държавата да придобие и то от всички ерп-тс!!!!!

Правилно решение!!! В Атака имат перфектен юрист - Явор Нотев.

Енергетиката и съдебната система - последния бастион на комунизма.

милеят за България ,в ГЕРБ са продажниците на България

да ама странното е че атака целува ръка на герб ха,ха,ха

от атака всички ли са прости ченгета агенти на дс???

не, те са предимно лумпени събрани там - рецидивисти, скинари, фенове или просто безделници. какъвто чобанина такова и стадото.

За Гришо-дришо,с розовият екип ли иде реч ?

атака е права а този тиквеник говори също нормално за неговото ниво на всички на нивата

Държавата имат тук там квоти от по 33% и абсолютно никой не я брои !Все едно Р.ОВч. да е защитил интересите на държавата в Лукойл,ами не, дори участва в схемите им!В БМФ какво стана с 33%.Веднага Домусчиеви промениха устава,решения да се взимат с 67% мнозинство ,така че държавния представител с него и без него!Това също е незаконно, но го направиха!И уливайки се ,БМФ заведоха дело за стопанска непоносимост срещу държавата/"че не я понасят де" 33-те %/.плюс обещетение от 50 млн.,нагличко,но факт.Добре,че в крайна сметка с триста зора на втора инстанция загубиха делото.Така,че играчите инвеститори намират механизъм да неглижират държавата,ако им се остави!Не е просто и ангажира големи усилия ,но не е невъзможно!Трябва да има сериозни санкции към самите държавни представители в подобни дружества.

Тоя умник пак се появи.

Хора, моля ви погледнете, помислете и най сетне разберете, че ни УПРАВЛЯВА МАФИЯ!!!!!!!!!!!!

Да,разбрахме,че си червен трол,,назначен с цел да внушава !

по скоро 422 не е червен трол...по скоро онзи ... каунь на снимката...!!! Но не трол...по скоро празноглаво мекере от което ,,,дъска за кочина не става.

Български флаг ли? Че къде го видя този флаг, или да си чул химна? Не лъжи скандинавецо! Монакския играе за себе си! ако играеше за България, щеше да е на Дейвис! Да ти обясня: Стоичков е професионал и играе за Барселона, там си изкарва парите. Но когато играе за България, облича нацияоналния, а не розовия екип, и играе за БЪлгария!

Видяха у кьоравия едно око и искат и него да му извадят. Ами цяла година чий го лапахте!? Преговорите не са били тайна. Защо, всички вие лешояди, не участвахте и не спечелихте? Сега виете като чакали, защото ви прецака един нормален човек. Нали искате българите да станат богати. Всички българи, а не само глутницата около хищника водач. Ми радвайте се, че българската индустрия е в български ръце. Нали така?!

ОТ КОГО ДА ГИ ВЗЕМЕ ? От тези на които приятелят ти БОРИСОВ през 2011 година ги продаде УЖКИМ на чехите ли? ИЛИ ТЕХНИТЕ НЯМА ДА ГИ БАРАМЕ? ЩЕ ИМ ОСТАВИМ 64% , а държавата само ще е ГАРАНТ по заемите които теглят БОЙКОВИТЕ ТАРИКАТИ !!

Защо ужким ,ЧЕЗ придоби 33%,но на по ниска цена от тази за първите 67%!Нали затова разследват Дянков и Трайков!Както е известно и двамата са от групата на грандажиите и там почти винаги има машинации ,завоалиране под маската на добрите намерения.

държавата продава 33 % от акциите на борсата за 82,5 млн. лв. кое те кара да смяташ, те са закупени от ЧЕЗ , а не от БОЙКОВИТЕ ТАРИКАТИ?

"Държавата да си вземе 34%..." Ааа, не, играйте на 100%! Такава беше волята на Волен!!!

Моля писачите да си спомнят какви ги свърши тоя бонак като гл.секретар. От него нищо не става освен ЛАКЕЙ!!!!!!!ЧЕЗ има 100% и той ще си продаде на когото иска ако купувача е изряден. Значи да се търси пробив в изрядността. Това е за момента по тази сделка. Иначе такива тъпи Сидерчета плямпат като чели са в Русия. Видя се и там няма инвеститори и Русия я скондапса икономически 276 лв. мин. заплата при високи цени-УЖАС. За да не се стигне до УЖАС и тук както е в Русия и Севзап.България никакви 34 %. Днес никой не идва при това бандюгско руско-българско крадене а при 34 блокаж никой няма да стъпи! Да това е и целта Сидерова. Да предложи всички руски офшорки,които са над 80 % у нас при частния капитал да бъдат обследвани и претиснатии. Но при това Сидеир трябва да върне субсидиите на Русия!!!! Било кот било. И тоя път ще изядем солта и боя заради "БРАТУШКИТЕ" Време е ясно отделяне ако можем от мужиците.Ако сме както до сега ще си ближем дълго раните.......... А тоя бонак трябва да е в панделата заради Г. Оряховица. Тази тъпотия е РЕЗИЛ за полиция и държава.

И държавата ще плаща ли разходи в размер на 34%, че като се познаваме нещо хич няма да излезе сметката?

се проявяваш като "Сигурновиснал"...Кога си чул или видял Григор да играе като българин?Нека си играе, но аз лично не чувствам някаква национална гордост от него!

си изяде ат от името и сега е ака.

Унижението за монакския ми стига! Аз не подкрепям антибългарите, ти като искаш ги подкрепяй! Ще цитирам Везенков: Чест е да играя за България! Федрер също играе за Швейцария! Мразя антибългарските егоисти!

Нали държавата била лош стопанин, вашта мама на кватимата на кота нула

А как в Чехия държавата е собственик на ЧЕЗ? И инвестират, и купуват компании, и имат толкова печалба, че правителството им взима от ЧЕЗ за пенсии и социални. А у бугаристан - мотото е държавата е лош стопанин.

Таварищи, стига тролене... др. Бабиш вее каза, че чез е 40% частна... А сега е време за тролската ви порция бояршник...

Дано Борисов се вслуша в това абсолютно разумно предложение. Дори и синият шаман Огнян Минчев узря за идеята, че мантрата "Държавата е лош собственик" е дълбоко погрешна!!!

Редко куха руска кратуна е този. Коя компания или кой инвеститор ще притежава 66% и ще ти даде 34%, да му се месиш и да му казваш какво да прави

само така

тази мантра-държавата е лош собственик е още от време оно-още от сините павиани га скачаха по площадите.А има сектори дори и в западните страни които са си от националната сигурност на страната и просто или не ги продават или си имат блокиращи квоти !

Яснооо! Щеше да е интересно , ако можехме да пишем!

Кой до къде е докарвал Григор Димитров, бре помияр?! Какво общо има тук Гришо и неговите успехи и неволи, бе дръвник?! Във всеки спорт има моменти на възход и спадове и те са неминуеми, защото никога не е имало и никога няма да има непобедими и несменяеми лидери и шампиони от различен ранг във всеки спорт!

Дай Боже, от тук нататък, повече спадове!

И на теб ли ти излиза баннат ай пи адрес, в спортната секция?

неудачници винаги се правят на големи политици и чужди застъпници !Вече го видяхме какво може!

но според Слънцето Боко, един суперпрофесионалист. Спомняйте си какво ставаше само преди няколко години, как Боко защитаваше тоя, Трайков, Дянков и кого ли не. Защо сега не ги долюбва? Много имена могат да се посочат, но не бих пропуснал най-върлите му врагове Волен Сидеров, Валери Симеонов, Николай Бареков,автора на "Шайка", клоуна Яне Янев, Тома Биков и .... Тези сега го крепят на власт, а утре ... Боко Ти Си Бог, не знам кой да Ти е на помощ.

Господ е Българин! Григораки загуби в първия кръг!

Вместо офшорки, български паравани - лица под наем. - ЧЕЗ - стратегически държавен монопол с клиенти половината от населението на България купен от паравана Гинка с гаранция от банка и от офшорна фирма свързана руско-грузинския милиардер Паата Гамгонеишвили, собственик на банка "Славянский кредит". Въпросният е и инвеститор в Парадайз мол, за който мнозинството на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ в СОС гласува незаконно разрешение за небостъргач - това разрешение вдигна цената на мола, който беше продаден няколко месеца по-късно за 253 милиона евро. (положителното е, че небостъргача най-вероятно няма да се строи - бил е нужен само за вдигане цена на мола) - бТК - със стратегическа национална инфраструктура купена от паравана Спас Русев с кредит от руската банка ВТБ. - Общинска банка - купена от паравана Жоро Инса от Мултигруп. - Дипломатическия клуб в Бояна - купена от 3 млади паравана на по 20 години с кредит. - BiT TV - купена от медиен параван. - ТЕЦ Варна - продаден от ЧЕЗ и купен от паравана Данаил Папазов, бивш министър, с кредит от ПИБ. По тревожното е, че на практика най-стратегическите ресурси касаещи националната сигурност на България - ток и комуникации, се държат от паравани зад които са видими руски олигарси - с пълното съдействие на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ!

има регулаторен орган за енергийно и водно регулиране, в лицето на КЕВР, трябва да има и собственост във всички търговски фирми, които съществувайки под различни юридически форми и имена извършват производство, доставки и разпределение на подлежащите на контрол от КЕВР техни дейности и обекти на търговска дейност. Колкото по-голям е държавният дял на собственост в тях, толкова по-голям ще бъде и делът на провежданата държавна политика в дадения сектор, а от там и по-малка вероятността за манипулации и използването на цените на крайните им продукти за действия срещу което и да е действащо в момента правителство! С други думи казано 50% държавно участие е равностойно на 50% провеждане на държавната политика и над 50% сигурност за управлението и мандата на всяко правителство!!! А колкото до парите народът ни е платил и репарации и "помощи4 и какво ли още не, та за това ще плати и това само и само да може всяко правителство да провежда и своята енергийна и социална политика в унисон с исканията на хората, а не както до сега безпомощно да обира всички луфтове и негативи от провежданата от съответните производители и търговци дейности и политики и вместо тях да дава отговори на протестите на хората!!!

Мирослав Севлиевски какво разбира от енергетика като бе министър на енергетиката и управляваше не само жици и трафопосттове а цялата система?

За 3 месеца министьр Севлиевски открдна 30 МИЛИОНА евра и ги вложи в к-с Марина кеип Ахелои на 50 метра от СВИНАРНИК/СВИНЕ ФЕРМА на 1шуменски бизнесмен/ и края на Пречиствателна станция дето пречиства всичкилаина на Сльнчака лято се носи такава СМРАД че мирише на фекалки сДНИ И на тоя подставен ДС министьр бизнес дамата Петя Славова /конкубина на ДС ген.Гоцев/ е далада вьрти имоти на ОМАНски инвестиционен фонд смях в залата

Гинка не разбирала от енергетика. А Румяна Бъчварова какво разбираше от МВР като бе министър и управляваше цялата система?

То затова МВР-то е цъфнало и вързало...

Лазаров коего го пише е добро за страната ни но тия хора които я управляват ако мислеха за нея нямаше да сложат всичко на масата а щяха поне да имат блокиращи квоти за всичко щяха поне малко да мислят.Но как да го сторят като ги бият големите началници отвън по манерките и как да го правят след като комисионните са още по сладки?Даже имаше един "умник и държавник" който се изцепи-Егаси и държавата щом и аз и бях зам.мин.председател е какво да пишем и говорим по вече ?!

Атака е руска партия, не трябва да е в парламента. Блядовете в Сибир!

А Делян Добрев какъв опит има в енергетиката като беше Министър и управлява цялата енергетика а сега е председател на комисията по енергетика?

Гинка ще съжалява, че се е родила, заръфаха я злобни кучета за това, че е станала параван на мафиоти, а всъщност всички ние сме също част от този параван

НА ГИНКА ЛИ ДА ГИ ОСТАВИМ? Компромисче нали?? МРЪСНИ БОКЛУЦИ!

Щях да го напиша ама видях, че "Лисичето" го е направил... Та се оказва, че албанците са по-умни от нас като са се усетили навреме - 6 години преди българският реотан да загрее, че има нещо гнило в ЧЕЗ...

Разумно,аргументирано и компетентно това е линията на Атака с това печели избиратели и защитава народа.Дано запазите това за което сте избрани. Сидеров-не се продавай тоя милиционер е обречен не позволявай да те ползва за гюдерия.

На фона на 240те идиота в Народното събрание Гинка ми е направо симпатична.

А ЗАЩО БЯХА ПРОДАДЕНИ 33% (НЕ 34%), ЧЕ НЕ СИСПОМНЯМ???

Даже предложение дали- първият плаща 320 млн. евракис на Гинка и получава 34% от бившата ЧЕЗ.

Защо само блокираща , а не мажоритарна квота ?!!!! Ако не знаят как става , да питат албанците , които с финт си върнаха ерп-тата и изхвърлиха чез с лекота . Преди шест години...

Ако Гинка ви ги продаде! Ебаси балъците! Нищо не можете да направите! И после, партийни кадри в борда! Заслужили партийни кадри!

Такава колосална глупост отдавна не бях чувал. Този е милиционер и е разбираемо.

трудно ми е да си представя човек с по глупава физиономия, сигурно затова го държат

Коментари - ”Атака”: Държавата да придобие блокираща квота от 34% в ЧЕЗ | Днес.dir.bg

”Атака”: Държавата да придобие блокираща квота от 34% в ЧЕЗ

От „Атака” предлагат да се вземе решение в парламента държавата да придобие блокираща квота от 34% в ЧЕЗ.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака”: Държавата да придобие блокираща квота от 34% в ЧЕЗ | Днес.dir.bg

Коментари

А защо не го купи държавата и да стане 100% държавно? Само преди година, когато Атака не бяха във властта, искаха национализация на ЕРПтата. Но се оказа, че приватизацията е незаконна. Сега обаче едно от тях може да се купи и то на същата цена на която е продадено. Атака обаче не го иска, защото е на власт и явно ще получи дял от ЕРПто, както всички партии във властта. Даже на Марешки са предлагали. Жалки сте, следващите избори ще сте вън от парламента, жалки псевдо-патриоти.

А така, сетихте се след една седмица чудене с кой да сте. Циркаджии.

Не 34%, точно 100% трябва държавата да придобие и то от всички ерп-тс!!!!!

Правилно решение!!! В Атака имат перфектен юрист - Явор Нотев.

Енергетиката и съдебната система - последния бастион на комунизма.

милеят за България ,в ГЕРБ са продажниците на България

да ама странното е че атака целува ръка на герб ха,ха,ха

от атака всички ли са прости ченгета агенти на дс???

не, те са предимно лумпени събрани там - рецидивисти, скинари, фенове или просто безделници. какъвто чобанина такова и стадото.

За Гришо-дришо,с розовият екип ли иде реч ?

атака е права а този тиквеник говори също нормално за неговото ниво на всички на нивата

Държавата имат тук там квоти от по 33% и абсолютно никой не я брои !Все едно Р.ОВч. да е защитил интересите на държавата в Лукойл,ами не, дори участва в схемите им!В БМФ какво стана с 33%.Веднага Домусчиеви промениха устава,решения да се взимат с 67% мнозинство ,така че държавния представител с него и без него!Това също е незаконно, но го направиха!И уливайки се ,БМФ заведоха дело за стопанска непоносимост срещу държавата/"че не я понасят де" 33-те %/.плюс обещетение от 50 млн.,нагличко,но факт.Добре,че в крайна сметка с триста зора на втора инстанция загубиха делото.Така,че играчите инвеститори намират механизъм да неглижират държавата,ако им се остави!Не е просто и ангажира големи усилия ,но не е невъзможно!Трябва да има сериозни санкции към самите държавни представители в подобни дружества.

Тоя умник пак се появи.

Хора, моля ви погледнете, помислете и най сетне разберете, че ни УПРАВЛЯВА МАФИЯ!!!!!!!!!!!!

Да,разбрахме,че си червен трол,,назначен с цел да внушава !

по скоро 422 не е червен трол...по скоро онзи ... каунь на снимката...!!! Но не трол...по скоро празноглаво мекере от което ,,,дъска за кочина не става.

Български флаг ли? Че къде го видя този флаг, или да си чул химна? Не лъжи скандинавецо! Монакския играе за себе си! ако играеше за България, щеше да е на Дейвис! Да ти обясня: Стоичков е професионал и играе за Барселона, там си изкарва парите. Но когато играе за България, облича нацияоналния, а не розовия екип, и играе за БЪлгария!

Видяха у кьоравия едно око и искат и него да му извадят. Ами цяла година чий го лапахте!? Преговорите не са били тайна. Защо, всички вие лешояди, не участвахте и не спечелихте? Сега виете като чакали, защото ви прецака един нормален човек. Нали искате българите да станат богати. Всички българи, а не само глутницата около хищника водач. Ми радвайте се, че българската индустрия е в български ръце. Нали така?!

ОТ КОГО ДА ГИ ВЗЕМЕ ? От тези на които приятелят ти БОРИСОВ през 2011 година ги продаде УЖКИМ на чехите ли? ИЛИ ТЕХНИТЕ НЯМА ДА ГИ БАРАМЕ? ЩЕ ИМ ОСТАВИМ 64% , а държавата само ще е ГАРАНТ по заемите които теглят БОЙКОВИТЕ ТАРИКАТИ !!

Защо ужким ,ЧЕЗ придоби 33%,но на по ниска цена от тази за първите 67%!Нали затова разследват Дянков и Трайков!Както е известно и двамата са от групата на грандажиите и там почти винаги има машинации ,завоалиране под маската на добрите намерения.

държавата продава 33 % от акциите на борсата за 82,5 млн. лв. кое те кара да смяташ, те са закупени от ЧЕЗ , а не от БОЙКОВИТЕ ТАРИКАТИ?

"Държавата да си вземе 34%..." Ааа, не, играйте на 100%! Такава беше волята на Волен!!!

Моля писачите да си спомнят какви ги свърши тоя бонак като гл.секретар. От него нищо не става освен ЛАКЕЙ!!!!!!!ЧЕЗ има 100% и той ще си продаде на когото иска ако купувача е изряден. Значи да се търси пробив в изрядността. Това е за момента по тази сделка. Иначе такива тъпи Сидерчета плямпат като чели са в Русия. Видя се и там няма инвеститори и Русия я скондапса икономически 276 лв. мин. заплата при високи цени-УЖАС. За да не се стигне до УЖАС и тук както е в Русия и Севзап.България никакви 34 %. Днес никой не идва при това бандюгско руско-българско крадене а при 34 блокаж никой няма да стъпи! Да това е и целта Сидерова. Да предложи всички руски офшорки,които са над 80 % у нас при частния капитал да бъдат обследвани и претиснатии. Но при това Сидеир трябва да върне субсидиите на Русия!!!! Било кот било. И тоя път ще изядем солта и боя заради "БРАТУШКИТЕ" Време е ясно отделяне ако можем от мужиците.Ако сме както до сега ще си ближем дълго раните.......... А тоя бонак трябва да е в панделата заради Г. Оряховица. Тази тъпотия е РЕЗИЛ за полиция и държава.

И държавата ще плаща ли разходи в размер на 34%, че като се познаваме нещо хич няма да излезе сметката?

се проявяваш като "Сигурновиснал"...Кога си чул или видял Григор да играе като българин?Нека си играе, но аз лично не чувствам някаква национална гордост от него!

си изяде ат от името и сега е ака.

Унижението за монакския ми стига! Аз не подкрепям антибългарите, ти като искаш ги подкрепяй! Ще цитирам Везенков: Чест е да играя за България! Федрер също играе за Швейцария! Мразя антибългарските егоисти!

Нали държавата била лош стопанин, вашта мама на кватимата на кота нула

А как в Чехия държавата е собственик на ЧЕЗ? И инвестират, и купуват компании, и имат толкова печалба, че правителството им взима от ЧЕЗ за пенсии и социални. А у бугаристан - мотото е държавата е лош стопанин.

Таварищи, стига тролене... др. Бабиш вее каза, че чез е 40% частна... А сега е време за тролската ви порция бояршник...

Дано Борисов се вслуша в това абсолютно разумно предложение. Дори и синият шаман Огнян Минчев узря за идеята, че мантрата "Държавата е лош собственик" е дълбоко погрешна!!!

Редко куха руска кратуна е този. Коя компания или кой инвеститор ще притежава 66% и ще ти даде 34%, да му се месиш и да му казваш какво да прави

само така

тази мантра-държавата е лош собственик е още от време оно-още от сините павиани га скачаха по площадите.А има сектори дори и в западните страни които са си от националната сигурност на страната и просто или не ги продават или си имат блокиращи квоти !

Яснооо! Щеше да е интересно , ако можехме да пишем!

Кой до къде е докарвал Григор Димитров, бре помияр?! Какво общо има тук Гришо и неговите успехи и неволи, бе дръвник?! Във всеки спорт има моменти на възход и спадове и те са неминуеми, защото никога не е имало и никога няма да има непобедими и несменяеми лидери и шампиони от различен ранг във всеки спорт!

Дай Боже, от тук нататък, повече спадове!

И на теб ли ти излиза баннат ай пи адрес, в спортната секция?

неудачници винаги се правят на големи политици и чужди застъпници !Вече го видяхме какво може!

но според Слънцето Боко, един суперпрофесионалист. Спомняйте си какво ставаше само преди няколко години, как Боко защитаваше тоя, Трайков, Дянков и кого ли не. Защо сега не ги долюбва? Много имена могат да се посочат, но не бих пропуснал най-върлите му врагове Волен Сидеров, Валери Симеонов, Николай Бареков,автора на "Шайка", клоуна Яне Янев, Тома Биков и .... Тези сега го крепят на власт, а утре ... Боко Ти Си Бог, не знам кой да Ти е на помощ.

Господ е Българин! Григораки загуби в първия кръг!

Вместо офшорки, български паравани - лица под наем. - ЧЕЗ - стратегически държавен монопол с клиенти половината от населението на България купен от паравана Гинка с гаранция от банка и от офшорна фирма свързана руско-грузинския милиардер Паата Гамгонеишвили, собственик на банка "Славянский кредит". Въпросният е и инвеститор в Парадайз мол, за който мнозинството на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ в СОС гласува незаконно разрешение за небостъргач - това разрешение вдигна цената на мола, който беше продаден няколко месеца по-късно за 253 милиона евро. (положителното е, че небостъргача най-вероятно няма да се строи - бил е нужен само за вдигане цена на мола) - бТК - със стратегическа национална инфраструктура купена от паравана Спас Русев с кредит от руската банка ВТБ. - Общинска банка - купена от паравана Жоро Инса от Мултигруп. - Дипломатическия клуб в Бояна - купена от 3 млади паравана на по 20 години с кредит. - BiT TV - купена от медиен параван. - ТЕЦ Варна - продаден от ЧЕЗ и купен от паравана Данаил Папазов, бивш министър, с кредит от ПИБ. По тревожното е, че на практика най-стратегическите ресурси касаещи националната сигурност на България - ток и комуникации, се държат от паравани зад които са видими руски олигарси - с пълното съдействие на престъпната комунистическа шайка от ГЕРБ!

има регулаторен орган за енергийно и водно регулиране, в лицето на КЕВР, трябва да има и собственост във всички търговски фирми, които съществувайки под различни юридически форми и имена извършват производство, доставки и разпределение на подлежащите на контрол от КЕВР техни дейности и обекти на търговска дейност. Колкото по-голям е държавният дял на собственост в тях, толкова по-голям ще бъде и делът на провежданата държавна политика в дадения сектор, а от там и по-малка вероятността за манипулации и използването на цените на крайните им продукти за действия срещу което и да е действащо в момента правителство! С други думи казано 50% държавно участие е равностойно на 50% провеждане на държавната политика и над 50% сигурност за управлението и мандата на всяко правителство!!! А колкото до парите народът ни е платил и репарации и "помощи4 и какво ли още не, та за това ще плати и това само и само да може всяко правителство да провежда и своята енергийна и социална политика в унисон с исканията на хората, а не както до сега безпомощно да обира всички луфтове и негативи от провежданата от съответните производители и търговци дейности и политики и вместо тях да дава отговори на протестите на хората!!!

Мирослав Севлиевски какво разбира от енергетика като бе министър на енергетиката и управляваше не само жици и трафопосттове а цялата система?

За 3 месеца министьр Севлиевски открдна 30 МИЛИОНА евра и ги вложи в к-с Марина кеип Ахелои на 50 метра от СВИНАРНИК/СВИНЕ ФЕРМА на 1шуменски бизнесмен/ и края на Пречиствателна станция дето пречиства всичкилаина на Сльнчака лято се носи такава СМРАД че мирише на фекалки сДНИ И на тоя подставен ДС министьр бизнес дамата Петя Славова /конкубина на ДС ген.Гоцев/ е далада вьрти имоти на ОМАНски инвестиционен фонд смях в залата

Гинка не разбирала от енергетика. А Румяна Бъчварова какво разбираше от МВР като бе министър и управляваше цялата система?

То затова МВР-то е цъфнало и вързало...

Лазаров коего го пише е добро за страната ни но тия хора които я управляват ако мислеха за нея нямаше да сложат всичко на масата а щяха поне да имат блокиращи квоти за всичко щяха поне малко да мислят.Но как да го сторят като ги бият големите началници отвън по манерките и как да го правят след като комисионните са още по сладки?Даже имаше един "умник и държавник" който се изцепи-Егаси и държавата щом и аз и бях зам.мин.председател е какво да пишем и говорим по вече ?!

Атака е руска партия, не трябва да е в парламента. Блядовете в Сибир!

А Делян Добрев какъв опит има в енергетиката като беше Министър и управлява цялата енергетика а сега е председател на комисията по енергетика?

Гинка ще съжалява, че се е родила, заръфаха я злобни кучета за това, че е станала параван на мафиоти, а всъщност всички ние сме също част от този параван

НА ГИНКА ЛИ ДА ГИ ОСТАВИМ? Компромисче нали?? МРЪСНИ БОКЛУЦИ!

Щях да го напиша ама видях, че "Лисичето" го е направил... Та се оказва, че албанците са по-умни от нас като са се усетили навреме - 6 години преди българският реотан да загрее, че има нещо гнило в ЧЕЗ...

Разумно,аргументирано и компетентно това е линията на Атака с това печели избиратели и защитава народа.Дано запазите това за което сте избрани. Сидеров-не се продавай тоя милиционер е обречен не позволявай да те ползва за гюдерия.

На фона на 240те идиота в Народното събрание Гинка ми е направо симпатична.

А ЗАЩО БЯХА ПРОДАДЕНИ 33% (НЕ 34%), ЧЕ НЕ СИСПОМНЯМ???

Даже предложение дали- първият плаща 320 млн. евракис на Гинка и получава 34% от бившата ЧЕЗ.

Защо само блокираща , а не мажоритарна квота ?!!!! Ако не знаят как става , да питат албанците , които с финт си върнаха ерп-тата и изхвърлиха чез с лекота . Преди шест години...

Ако Гинка ви ги продаде! Ебаси балъците! Нищо не можете да направите! И после, партийни кадри в борда! Заслужили партийни кадри!

Такава колосална глупост отдавна не бях чувал. Този е милиционер и е разбираемо.

трудно ми е да си представя човек с по глупава физиономия, сигурно затова го държат