Коментари - Четвърти арест за подкуп: Задържаха зам.-началника на Генералния щаб на руската армия | Днес.dir.bg

Четвърти арест за подкуп: Задържаха зам.-началника на Генералния щаб на руската армия

Вадим Шамарин е бил задържан във връзка с предполагаема измама и домът му е бил претърсен

Обратно в новината

Коментари - Четвърти арест за подкуп: Задържаха зам.-началника на Генералния щаб на руската армия | Днес.dir.bg

Коментари

Да бегат далече от прозорци

Пиенето на чай с... полоний и сменянето на бельото с ... новичок също е опасна "запазена марка" на кремльовския режим за саморазправа с неудобните, които изобличават Путлер.

Ватенките и Путин също като нашите копейкаджии взели та повярвали в безаналоговите оръжия, обаче там се усетиха в измамата и почнаха на ред да падат глави, само тук още русоробите вярват красивите приказки за непобедимата червена армия...

Не ме интересува какво става в блатната кочина.

Има ли някой да вЕрва, че подчинените могат да взимат подкупи по-малко от шефа си шойгу и цар путьо?!

Гледайте какво правят в Русия а в България всички са честни няма един корумпиран депутат даже от джоба си дават за да плащат на бедните.

Това си е демокрацията.

В Рашата откакто корупция имаше при елцин, а откакто дойде путьо я узакониха, но само с позволението на Путлер. Който не е лоялен към рашисткия (=фашисткия) режим да Путлер бива "почистен"/"самоубит".

Русия в момента може буи е единствената страна, която ефективно се бори с корупцията по виусоките етажи на властта. Чакаме кога европа ще подбере разните там урсули и останалата корумпирана гмеж. За САЩ не говорим, там корупцията е официализирана със закон. Закона за лобизма.

Руската армия все още си е непобедима, освен ако не ми напишете точно кога я победихте :-)? В Руската федерация, ФСБ си чистят авгиевите обори, а у нас това вече 30 години не се случва, не ги мислете Руснаците, както се вижда са на прав път. Вие си вижте корумпираната кочина в която живеете с корумпираните политици дето лишават децата ви от бъдеще. Ватенките, русофорбите, непобедимата чевена армия, копейкаджии, Путин, безаналоговите оръжия, ВСИЧКИ русофобски ОПОРКИ в едно ИЗРЕЧЕНИЕ, вижда се, че сте БОЛЕН от РУСОФОБИЯ, а тя от своя страна ви е УНИЩОЖИЛА мозъка, ако имало такъв.

абе, малоумник, за какво са му на Путин подкупи???? Всички все от бедната душичка на урсулите разсъждавате... дайте някоя далаверка да има, а? Нещо с файзера мъжа ми да уреди.. алабала с президента да има, а?

Глупости, всичко това е защото генералите подведоха Путин ,че ще превземат Киев за 3 дни, а са заседнали на някакво село вече 3 години с 500к жертви и се оказа супер смешна червената армия

ПИПО

Най голямата корупция се случва по време на война. Така е от както свят светува просто мащабите са различни.

и реши да ни го съобщиш това важно нещо ли?

ще отнесе сега горкичкият

Явно натовските глупости още се харчат сред населението. Я помисли как с 200 десантчици се превзема град с 60 хиляди войници?

кажи сега, ти като не си коруптен, колко ти дават да пишеш такива умни коментари

Ама верно тоя олигофрен отгоре е успял да нацвъка всичките опорки в едно изречение. Ама то изпържените им, пилешки мозъчета друго не могат да измътят.

за корупция не се държат под отговорност

Да не би офицерите да имат вече разноглася с комплексираното джудже?Все обвинения "по подозрение",а не че са хванати с покуп.Преди измираха олигарсите,сега офицерите ги "хващат с подозрение за подкуп"

Не разсъждавай само от своята си позиция на платен олигофрен. Има и нормални хора.

Браво ..хубаво ги лекува дядя Това !!! А дано и при нас се случи след изборите !!! Имаме крещяща нужда да изчистим боклука в държавата за да се случи промяната към добро за българите !!!

че раша е корумпирана ама чак на такова ниво. Ужасна държава.

Там е ясно, че всички са корумпирани. Просто за пред света ги махат уж са корумпирани, а реално е заради тридневната война, която продължава вече трета година, а рузия е с един град хора намаляла.

Най-големият доказан подкуп на путьо е този за двореца му в Галенджик ( Гледай документалния разследващ филм на руската фондация „Фонд борьбы с коррупцией“ (ФБК), публикуван в интернет на 19 януари 2021 г. "Дворец за Путин. Историята на най-големия подкуп". Режимът на Путлер съществува благодарение на подкупите, които лоялните му "снасят". Последните години събира подкупите за вшйната, която е обявил на Цивилизования демократичен свят, за да зачеркне международния правов ред, реинкарнира Руската империя и върне света в Средновековието в ерата на завоевателните войни и правото на Силата.

Има корумпирани, има арестувани. В България, че и в ЕС как е? Има корумпирани- няма арестувани.

Това е западна пропаганда. Недейте да вярвате. Всички разумни хора знаят, че в Русия всички хора са съвестни и корупция няма.

Прав си. Един даже го арестуваха само защото си е помислил да се корумпира след време евентуално, но това е защото технологиите в Русия са много развити. В западата са смешници.

Стига с тази тридневна война, мозъкът ви е пълен с опорки, като папагал сте, дори едно нещо написано от вас няма смисъл, дори не знаете какво пишете! И какво като се води война трета година? Украйна върна ли си нещо? Ами, не си върна, Украйна се смалява всеки ден. По-горното са факти, папагале.

ФСБ са пълни некадърници и боклуци. Само не разбрах къде е подкупа на генерал Попов защото той живееше в обикновенна ведомствена панелка която беше купил. А че трябваше да махне шойгуто и герасимов още на третия ден от войната заради некадърната операция спор няма,

А, според мен ми намирисва на разчистване на сметки заради сърах от готвен преврат. Вече съм сигурен след днешния арест на генерал Попов. Премахва тези които не са му безпрекословно верни . Пази си гърба Путлер! Типичен диктатор, сталинист, параноик-убиец’

Това е официалната съветска версия. Другата е, че може да е подготвян преврат и царя-слънце се страхува...

За руснаците съм. Няма как да си българин и да не си за тях! Все едно да си агнличанин и да не си за американците! Но това не означава че харесвам всичко у тях или че съм съгласен с всичко което правят. Да...войната е справидлива за Русия. Спор няма. Колкото и да е неприятна и гадна, е необходима. Но....корупцията, особено във военният раздел там е много голяма и дори пословична! Мога да ви покажа цял комплекс от къщи на руски генерали на остров Кипър, които ги направиха по време на войната в Чечня. Продавали са оръжия на врагът, продавали са собствените си войници на врагът и всичко което се сетите! Това е недопустимо!!! Знам че Шойгу е бил също адски корумпиран! Лаком за пари и вили! Крал е като за последно! Тези под него, едва ли са били по срамежливи. Него изглежда Путин няма как да го осъди. Но тези под него ще оберат пешкира. А Украйна?! Работел съм с тази държави повече от 10г! Бил съм там 1000 пъти! Това не е държава. Това е нещо като Северно Мексико. Благодарение на Украйна, разбрах че България не е най смотаната страна в Европа. Само мога да си представя какво е сега...от както започна войната! И Русия и Украйна са корумпирани, но Русия е държава с държавност и контрол. Украйна братко....... беше дефиницята на разграден двор! Като Африката на Европа. Едва ли сега е по добре.

Навсякъде има корупция! При Западналите се нарича лобизъм. Въпросът е къде корупцията се реже когато става дума за национални интереси и се прекрачат граници и къде това не се прави! Ами в РФ очевидно се работи по въпроса, корупцията в армията да се намали. В България за 30 години какво е направено по въпроса?? Айде да си погледнем собственото канче.

На Попов е на път да му махнат обвиненията, май ще се окаже невинен.

Пропагандаторите като Соловьов и Симонян крещяха денонощно по руските централни медии как взимат "Киев за три дни", а в танковата колона, която нахлу откъм Беларус след 24 февруари 2022 г. и затъна в богатата мокра украинска земя след топенето на снеговете покрай Киев и беше атакувана и разбита се намериха и показаха парадни униформи, подготвени за посрещане на путлер в Киев. Само че заблудените орки бяха отблъснати и до догодина ще капитулират от смелите украинци, които защитават своя род, дом и фамилии, както и идентичността и суверинитета на своята Родина. Защитават и вас, подли долни путинофили, които се радвате на плодовете на демокрацията, срещу която се борите в полза на долната фашистка/рашистка власт, която уби повече от 800 украински деца и затова украинците ще я спрат.

Какво "правосъдие" има в русия на путлер, като върна съдебната практика на Вишински - ликвидиране на опонентите и отстраняване на "вътрешния враг с партиен билет" по ИЗМИСЛЕНИ обвинения, некореспондиращи с фактите и доказателства.

Е една от най-корумпираните държави в света. Всяка година е в топа на всякакви класации за корупция. Последното е окраденото, което уж щяло да бъде за изграждане на защитните линии около Харков. Вече излизат оплакванията на войниците от фронта, че защитни линии няма. Всичко го правят в момента въпреки артилерийския обстрел.

Това не е мач, малоумнико. За България не е изгодно по -голяма държава да граби по-малка...Тъпак с тъпак, продажен

Зад псевдонеутралното ти мнение прозира петата руска колона в България. Лъжи, инсинуации, псевдопознания и доказателства и т.н.

Сталински репресии

И защо си за руснаците? Защото бяхме половин век под руско робство ли? Явно не си българин а хибридчик!

Такива помияри има навсякъде. Най-много се множат по време на война ( в мътна вода). У нас размножаването дойде след 1989г.. Резултата е сегашната ни беззъба армия.

А, според мен ми намирисва на разчистване на сметки заради сърах от готвен преврат. Вече съм сигурен след днешния арест на генерал Попов. Премахва тези които не са му безпрекословно верни . Пази си гърба Путлер! Типичен диктатор, сталинист, параноик-убиец’

За Русия ства дума, не за Потомашкото блато.

Пишеш, а после с друг ник потвърждаваш мнението си. Все едно хората са съгласни с теб. Ха-ха-ха ...

Защо англичаните са за американците? Турците за азерите? Ей така и много българи са за руснаците.

Ей, прости ватници, бе. Не се научиха как се бори корупция. Наричаш я лобизъм и си свиркаш демократично.

е иска ви се ама ядец....сорососукалчета

Примката около тувийския еленовъд явно се затяга. В момента се разиграва кремльовската кавър версия на Валкирия. След като ботоксния шебек се беше осрал в бункера при похода на Пригожин, след елиминирането му и унищожаването на Вагнер, ботоксния започна бавно и поетапно да разчиства неблагонадежните му. Вчера набута в затвора един от най- изявените си генерали - Иван Попов, участвал в отбраната на Работино, за което имаше вой до небесата от най-лютите зетвоенкори. А обвинението към него, че бил крал желязо като циганин от Филиповци. Смех, бате! Най-големият майтап, обаче е, че мотото на ботоксния шебек за чистката е, да се спре корупцията и кражбите в армията, като се сменят едни корумпета...... с още по-големи. :-)))))))))

Коментари - Четвърти арест за подкуп: Задържаха зам.-началника на Генералния щаб на руската армия | Днес.dir.bg

Четвърти арест за подкуп: Задържаха зам.-началника на Генералния щаб на руската армия

Вадим Шамарин е бил задържан във връзка с предполагаема измама и домът му е бил претърсен

Обратно в новината

Коментари - Четвърти арест за подкуп: Задържаха зам.-началника на Генералния щаб на руската армия | Днес.dir.bg

Коментари

Да бегат далече от прозорци

Пиенето на чай с... полоний и сменянето на бельото с ... новичок също е опасна "запазена марка" на кремльовския режим за саморазправа с неудобните, които изобличават Путлер.

Ватенките и Путин също като нашите копейкаджии взели та повярвали в безаналоговите оръжия, обаче там се усетиха в измамата и почнаха на ред да падат глави, само тук още русоробите вярват красивите приказки за непобедимата червена армия...

Не ме интересува какво става в блатната кочина.

Има ли някой да вЕрва, че подчинените могат да взимат подкупи по-малко от шефа си шойгу и цар путьо?!

Гледайте какво правят в Русия а в България всички са честни няма един корумпиран депутат даже от джоба си дават за да плащат на бедните.

Това си е демокрацията.

В Рашата откакто корупция имаше при елцин, а откакто дойде путьо я узакониха, но само с позволението на Путлер. Който не е лоялен към рашисткия (=фашисткия) режим да Путлер бива "почистен"/"самоубит".

Русия в момента може буи е единствената страна, която ефективно се бори с корупцията по виусоките етажи на властта. Чакаме кога европа ще подбере разните там урсули и останалата корумпирана гмеж. За САЩ не говорим, там корупцията е официализирана със закон. Закона за лобизма.

Руската армия все още си е непобедима, освен ако не ми напишете точно кога я победихте :-)? В Руската федерация, ФСБ си чистят авгиевите обори, а у нас това вече 30 години не се случва, не ги мислете Руснаците, както се вижда са на прав път. Вие си вижте корумпираната кочина в която живеете с корумпираните политици дето лишават децата ви от бъдеще. Ватенките, русофорбите, непобедимата чевена армия, копейкаджии, Путин, безаналоговите оръжия, ВСИЧКИ русофобски ОПОРКИ в едно ИЗРЕЧЕНИЕ, вижда се, че сте БОЛЕН от РУСОФОБИЯ, а тя от своя страна ви е УНИЩОЖИЛА мозъка, ако имало такъв.

абе, малоумник, за какво са му на Путин подкупи???? Всички все от бедната душичка на урсулите разсъждавате... дайте някоя далаверка да има, а? Нещо с файзера мъжа ми да уреди.. алабала с президента да има, а?

Глупости, всичко това е защото генералите подведоха Путин ,че ще превземат Киев за 3 дни, а са заседнали на някакво село вече 3 години с 500к жертви и се оказа супер смешна червената армия

ПИПО

Най голямата корупция се случва по време на война. Така е от както свят светува просто мащабите са различни.

и реши да ни го съобщиш това важно нещо ли?

ще отнесе сега горкичкият

Явно натовските глупости още се харчат сред населението. Я помисли как с 200 десантчици се превзема град с 60 хиляди войници?

кажи сега, ти като не си коруптен, колко ти дават да пишеш такива умни коментари

Ама верно тоя олигофрен отгоре е успял да нацвъка всичките опорки в едно изречение. Ама то изпържените им, пилешки мозъчета друго не могат да измътят.

за корупция не се държат под отговорност

Да не би офицерите да имат вече разноглася с комплексираното джудже?Все обвинения "по подозрение",а не че са хванати с покуп.Преди измираха олигарсите,сега офицерите ги "хващат с подозрение за подкуп"

Не разсъждавай само от своята си позиция на платен олигофрен. Има и нормални хора.

Браво ..хубаво ги лекува дядя Това !!! А дано и при нас се случи след изборите !!! Имаме крещяща нужда да изчистим боклука в държавата за да се случи промяната към добро за българите !!!

че раша е корумпирана ама чак на такова ниво. Ужасна държава.

Там е ясно, че всички са корумпирани. Просто за пред света ги махат уж са корумпирани, а реално е заради тридневната война, която продължава вече трета година, а рузия е с един град хора намаляла.

Най-големият доказан подкуп на путьо е този за двореца му в Галенджик ( Гледай документалния разследващ филм на руската фондация „Фонд борьбы с коррупцией“ (ФБК), публикуван в интернет на 19 януари 2021 г. "Дворец за Путин. Историята на най-големия подкуп". Режимът на Путлер съществува благодарение на подкупите, които лоялните му "снасят". Последните години събира подкупите за вшйната, която е обявил на Цивилизования демократичен свят, за да зачеркне международния правов ред, реинкарнира Руската империя и върне света в Средновековието в ерата на завоевателните войни и правото на Силата.

Има корумпирани, има арестувани. В България, че и в ЕС как е? Има корумпирани- няма арестувани.

Това е западна пропаганда. Недейте да вярвате. Всички разумни хора знаят, че в Русия всички хора са съвестни и корупция няма.

Прав си. Един даже го арестуваха само защото си е помислил да се корумпира след време евентуално, но това е защото технологиите в Русия са много развити. В западата са смешници.

Стига с тази тридневна война, мозъкът ви е пълен с опорки, като папагал сте, дори едно нещо написано от вас няма смисъл, дори не знаете какво пишете! И какво като се води война трета година? Украйна върна ли си нещо? Ами, не си върна, Украйна се смалява всеки ден. По-горното са факти, папагале.

ФСБ са пълни некадърници и боклуци. Само не разбрах къде е подкупа на генерал Попов защото той живееше в обикновенна ведомствена панелка която беше купил. А че трябваше да махне шойгуто и герасимов още на третия ден от войната заради некадърната операция спор няма,

А, според мен ми намирисва на разчистване на сметки заради сърах от готвен преврат. Вече съм сигурен след днешния арест на генерал Попов. Премахва тези които не са му безпрекословно верни . Пази си гърба Путлер! Типичен диктатор, сталинист, параноик-убиец’

Това е официалната съветска версия. Другата е, че може да е подготвян преврат и царя-слънце се страхува...

За руснаците съм. Няма как да си българин и да не си за тях! Все едно да си агнличанин и да не си за американците! Но това не означава че харесвам всичко у тях или че съм съгласен с всичко което правят. Да...войната е справидлива за Русия. Спор няма. Колкото и да е неприятна и гадна, е необходима. Но....корупцията, особено във военният раздел там е много голяма и дори пословична! Мога да ви покажа цял комплекс от къщи на руски генерали на остров Кипър, които ги направиха по време на войната в Чечня. Продавали са оръжия на врагът, продавали са собствените си войници на врагът и всичко което се сетите! Това е недопустимо!!! Знам че Шойгу е бил също адски корумпиран! Лаком за пари и вили! Крал е като за последно! Тези под него, едва ли са били по срамежливи. Него изглежда Путин няма как да го осъди. Но тези под него ще оберат пешкира. А Украйна?! Работел съм с тази държави повече от 10г! Бил съм там 1000 пъти! Това не е държава. Това е нещо като Северно Мексико. Благодарение на Украйна, разбрах че България не е най смотаната страна в Европа. Само мога да си представя какво е сега...от както започна войната! И Русия и Украйна са корумпирани, но Русия е държава с държавност и контрол. Украйна братко....... беше дефиницята на разграден двор! Като Африката на Европа. Едва ли сега е по добре.

Навсякъде има корупция! При Западналите се нарича лобизъм. Въпросът е къде корупцията се реже когато става дума за национални интереси и се прекрачат граници и къде това не се прави! Ами в РФ очевидно се работи по въпроса, корупцията в армията да се намали. В България за 30 години какво е направено по въпроса?? Айде да си погледнем собственото канче.

На Попов е на път да му махнат обвиненията, май ще се окаже невинен.

Пропагандаторите като Соловьов и Симонян крещяха денонощно по руските централни медии как взимат "Киев за три дни", а в танковата колона, която нахлу откъм Беларус след 24 февруари 2022 г. и затъна в богатата мокра украинска земя след топенето на снеговете покрай Киев и беше атакувана и разбита се намериха и показаха парадни униформи, подготвени за посрещане на путлер в Киев. Само че заблудените орки бяха отблъснати и до догодина ще капитулират от смелите украинци, които защитават своя род, дом и фамилии, както и идентичността и суверинитета на своята Родина. Защитават и вас, подли долни путинофили, които се радвате на плодовете на демокрацията, срещу която се борите в полза на долната фашистка/рашистка власт, която уби повече от 800 украински деца и затова украинците ще я спрат.

Какво "правосъдие" има в русия на путлер, като върна съдебната практика на Вишински - ликвидиране на опонентите и отстраняване на "вътрешния враг с партиен билет" по ИЗМИСЛЕНИ обвинения, некореспондиращи с фактите и доказателства.

Е една от най-корумпираните държави в света. Всяка година е в топа на всякакви класации за корупция. Последното е окраденото, което уж щяло да бъде за изграждане на защитните линии около Харков. Вече излизат оплакванията на войниците от фронта, че защитни линии няма. Всичко го правят в момента въпреки артилерийския обстрел.

Това не е мач, малоумнико. За България не е изгодно по -голяма държава да граби по-малка...Тъпак с тъпак, продажен

Зад псевдонеутралното ти мнение прозира петата руска колона в България. Лъжи, инсинуации, псевдопознания и доказателства и т.н.

Сталински репресии

И защо си за руснаците? Защото бяхме половин век под руско робство ли? Явно не си българин а хибридчик!

Такива помияри има навсякъде. Най-много се множат по време на война ( в мътна вода). У нас размножаването дойде след 1989г.. Резултата е сегашната ни беззъба армия.

А, според мен ми намирисва на разчистване на сметки заради сърах от готвен преврат. Вече съм сигурен след днешния арест на генерал Попов. Премахва тези които не са му безпрекословно верни . Пази си гърба Путлер! Типичен диктатор, сталинист, параноик-убиец’

За Русия ства дума, не за Потомашкото блато.

Пишеш, а после с друг ник потвърждаваш мнението си. Все едно хората са съгласни с теб. Ха-ха-ха ...

Защо англичаните са за американците? Турците за азерите? Ей така и много българи са за руснаците.

Ей, прости ватници, бе. Не се научиха как се бори корупция. Наричаш я лобизъм и си свиркаш демократично.

е иска ви се ама ядец....сорососукалчета

Примката около тувийския еленовъд явно се затяга. В момента се разиграва кремльовската кавър версия на Валкирия. След като ботоксния шебек се беше осрал в бункера при похода на Пригожин, след елиминирането му и унищожаването на Вагнер, ботоксния започна бавно и поетапно да разчиства неблагонадежните му. Вчера набута в затвора един от най- изявените си генерали - Иван Попов, участвал в отбраната на Работино, за което имаше вой до небесата от най-лютите зетвоенкори. А обвинението към него, че бил крал желязо като циганин от Филиповци. Смех, бате! Най-големият майтап, обаче е, че мотото на ботоксния шебек за чистката е, да се спре корупцията и кражбите в армията, като се сменят едни корумпета...... с още по-големи. :-)))))))))