Четирима руски войници убити в Сирия от бунтовници

Боевете избухнали през нощта в източната сирийска провинция Дейр аз Зур

Обратно в новината

Коментари - Четирима руски войници убити в Сирия от бунтовници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе на какъв език руските съветници управляват огъна на батареята. Това се върши от един човек изнесен на пред, той трябва да говори по рацията като арабин, иначе няма да се получи управлението. Явно казуса е друг... в тази батарея е имало бая руснаци и...

Избраният от редакцията коментар е върха на булгаристанското малоумие. Липсата на емпатия до това води. Затова ви и управляват идиоти като мутрата бойко борисов който се прави на Тодор живков. Пада ви се свине.

Марш от тука русска свиньо!

Затваряй си плювалника боклук. Виждаме те колко пори сструваш ...

Много е къса паметта на путиноидите... Забравихте ли как преди няма и два месеца товарищ Путя гордо и безкомпромисно обяви края на опозицията в Сирия, след което каза, че за сега руските войници няма да се прибират. Но са си свършили перфектно работата... Що вой беше тогава, що хвалене /както винаги/... Е явно "работата' на братушките не издържа на качествения контрол на времето. Което не ме учудва, защото нищо от това, на което съм жив свидетел, че са обещали не е станало... Обещаха СССР да е велика и вечна - младите не я помнят. Обещаха СИВ да е икономически стожер - "Ма той умрял, ма!" Обещаха мир - а завзеха чати от Финландия, половин Полша, Курилските острови, биха се срещу авганистанците.... Обещаха на обикновените хора, че ще живеят най-добре в целия свят, а 70% от колите им са вносни... 100% от климатиците, 90% от битовата техника.... Майстори на оръжията, които един свестен керамичен котлон или микровълнова фурна не могат да направят.... Само пропаганда и обещания. И за това ще мрат на чужда земя! Съжалявам за руснаците паднали през ВСВ в защита на домовете си - ВЕЧНА ИМ ПАМЕТ, но за тези не ми е жал. Да си седят по домовете и да защитават родината си!

Да бе. Къщата на съседа гори. но нявън е лято. Излезте и се разходете. Такива говеда, като автора на избрания коментар, да видят, че някой е паднал на пътя, ще се върнат да го прегазят

Слава на Русия ! Давайте, братушки ! Подкрепям ви изцяло !

Поклон пред подвига на героите, отдали живота си в борбата с тероризма ! A на дребните плюещи бълхички тук - ма зно се ра в ус та та.

Тъпи скапани, лъжливи ватенки, загиналите вече са станали 15 ненужни трупа. Сирийските пясъци се нуждаят от тор. Пък било то и ватна. Все пак алкохола изветрява от ватните трупове при разлагане в пясъците. 15 российских Военных уничтожены повстанцами Сирии! https://www.youtube.com/watch?v=HlX0zo_KeC0

Бог с бойците, загинали като мъже. Срам ме е за човешките грешки, сбъркани изначално във възприятията си за достойноство, които цапат форума с идиотизмите си по повод падналите на бойното поле срещу терористи. Сбърканяци, помислете и за щатските бойци, които са в Афганистан! Там жертвите са повече и без преки стълкновения. И за тях ли така ще пишете?

Стига бе нали ихтамнет! А иначе тия "които са вършили зло, ще възкръснат за осъждане".. путяаааа

Е, да се готвят за отвъдното поне 400 чалмалии или хамериканци - все тая!

Наистина все тая защото няма да се случи! Помечтай си.

Аха, все тая - боклуци са - особено хамериканците .

Не могат да се нарекат „хора“ агресивни индивиди като ватенките, които мразят целият свят. Които произвеждат предимно оръжие за убиване. Които бомбардират жени и деца в Сирия. Когато нападат всички свои съседи. Зомбирани , непоправими алкохолици-комунисти. Това е био-маса. Никой не съжалява за тях. Светът се е отървал от поредната порция мурзилки...

Само дете на родители-комунисти може да напише такъв нехристиански комент.

"Безссмертний полк".След две години - "Безссмертная дивизия". Победа будеть за намиииии... .

съжаляваме за тях....понякога ,когато си мерим пишките така става.Войниците нямат вина.Те изпълняват заповеди.

Загубите на руснаците са едно към десет. 4 омрели срещу 40 . Срещу немците през втората световна е било обратно . За един обит немец са омрели между 6 до 16 руснака.

Само че, при три години война на руска територия, са убити и много цивилни руснаци. Тия сметки са сметки без кръчмар.

Военни загуби. Иначе пак победиха и си паркираха танковете пред немскиа бял дом-всъщност сив и поопушен.

Умрели, а не - Омрели!

Едно към десет е само в руската пропаганда! Реално едва ли.

Голяма радост за соросоидните сатанисти и боклуци

Сатаната е измислен от една древна еврейска секта. Всъщност е безобиден. В сравнение с руския Мордор, Сатаната направо е аматьор.

На война като на война. Снимката да не е от гр.Грозни?

Нещо мого ИСИС пропаганда и симпатизери във форума, не зная дали това е законосообразно. Тези 'бунтовници' в пустината до Деер е Зор воюват под флага на ИСИС, след капитулацията на ИСИС в лагер Ямрук дамаск там са преместени 1000 нови терористи. Уш ЕС е против ИСИС а тук некой се радват на тяхна "победа".

Нали затова Русия е световен жандарм!

Русия е в коалиция със законото правителство на Сирия, заедно воюват срешу ИСИС.

Забележете - новината не е, че са утрепани 46 терориста, а че са убити В БОЙ руски военнослужещи. Колониалната платена журналистика въобще не се интересува дали има убити терористи, важното е, че има убити четирима братушки. За какво ли трябваше да има 10-ти ноември, като и преди и сега глас имат лижещите задници??

Сталин ги избиваше с милиони

дрън дрън ярина. А Франко например - колко изби? Мусолини? Наполеон?

Британската утайка изкла и обра коренния народ на Америка бе цървуль.Известно ли ти е колко милиона бяха.?Сталнските убити милиони са чиста фалшификация, като цялата опикана западна демокрация

Маскалски, явно си силно неграмотен по россиянска история! Россияните също са избивали коренно население, при това доста старателно и методично. Включително и коренно население на днешните САЩ!! Аман от неграмотни алкаши!

девет са по последни данни, а не четирима. Но си е направо братоубийство. И терористите от Русия, и на Асад хората, и те.

кой е слязъл отново от клоните! Добре дошъл, и да ни веселиш и днес. Снимката ти е хубава, и братушките ти ли изглеждат като тебе?

Аз съм си Убав, а ти фащай шалчето, надувай балона и отивай да крякаш на 9-ти юни.

спор няма. Настоящиюй советский человек Какво има на 9 юни, освен годишнина от един преврат през 1933?

Не беше ли същата провинция, където се състоя пустинното барбекю Вагнер? Май да. Е не им върви на ватенките там, по-добре да избягват това злокобно за тях място. И въобще да се разкарат от Сирия, докато е време.

Приключването на войната в Сирия е още много далеч. Но прогнозата е, че Русия няма сериозни шансове нито да запази Асад, нито да си осигури трайно присъствие в района. Кога ще стане това, зависи от следващите месеци. Но едно е ясно-конфликт на Москва с която и да е от останалите военни сили в Сирия ще бъде фатално. Каква пАбеда ? Путьо три пъти я обяви и накрая като видя мазната опашка на американците се скри в бункера. Сега ватенките дават много повече фира, от колкото преди да беше "свършила" войната, според лъжеца путин.

Путьо разпути Бай Дончо Къносания, а за теб какво ли да кажем, след като Путин те е разчепатил и квичиш......

Аз бях останал с впечатлението , че е хетеросексуален мъжествен православен славянин, а вие го изкарахте човек с анадолски навици.

Стана ясно как са загинали Руските воени,нападнати са от терористи с джипове с картечници докато са разгръщали артирелийска батарея...

Едните терористи са убили други терористи. Все тая. Тая артилерия по населените места ли щеше да стреля?

Кремълската хунта е съставена от банда военнопрестъпници, които неизбежно ще бъдат съдени и осъдени от Международен Трибунал. Десетки, стотици хиляди са вече жертвите на российската агресия! Доказани са российските военни престъпления в Крим, Донбас, Грузия, Сирия, в самата РФ-ия... и навсякъде, където путлеризмът стъпи! Има възмездие за всяко престъпление!

Русия влезе във война в Сирия, която може да загуби и то с много негативни последици. Опитът да се конфронтират руски части с американски е толкова глупав, че е трудно да бъде коментиран. Това пише Виктор Шевчук, цитиран от "Руски свят".

Нали ихтамнет и Путин все изтегля войски. Или изтегля ковчези? Изперкалото джудже ще направи още доста бели, докато се прави на Наполеон. Замръзналата кочина ще се скапе напълно. Толкова по-добре.

Да ви дойдат на гости тези бунтовници!

разликата между Русия и САЩ е стойността на живота и здравето... от там идват и другите неща.

Хаха, тия направо като васлий Зайцев мож ефилм да направят за тях. 5 човека унищожили 50, картечници, джипове.. лудница. Ватниците тия приказки от 1001 нощ може да ги разкзват по телевизията в Мордор, че да изпада в овчи екстаз населението и русофилиситията българска.

На войната (който не е чул) убиват хора, ако те не се крият по терена и не се предават, а вършат работа доблестно. Една дума – война. Не се убиват само на дивана. Тези мишки, които сега воюват с клавиши, да се засрамят и да спрат да се присмиват над истинските хора дали живота си за да има мир.

Дали живота си за Путин и олигарсите. Мир там ще има ако се махне диктатора Асад, руските войници са там за да няма мир!! Да мрат.

Те са умирали и по време на руско- турската за да се родят такива гадинки като теб да замърсяват екологията.

За коя "руско-турска" пишеш, защото те не са една или две и съвсем не са водени за да спаят нас, българите? Водели са тези войни за техни си, имперски интереси, в името на техния си император. Ако толкова са ти мили монголите-варязи, отивай си при тях, защото ние, българите, нямаме нищо общо с тях - нито генетично, нито културно, въпреки че сме им дали азбука, език(старобългарския, на който и днес говорят) и религия (православие, което са помаскалили по техен си тертип).

Джуджето, докато не изтрепе всички по-високи от него руснаци, няма да миряса. На мен не ми пречи. Даже ми харесват клипчетата с печени руснаци със сос Вагнер. Скоро ще има и зелени човечета яхния в Донбас. Най-специален ще е специалитет Крим с гарнитура от старо желязо и мост за десерт.

Бре ,че ясновидец американец се пръкнал в БЪЛГАРИЯ...

Написано от россиянски боклук... Гротеска.

стига се карате бре! утрепали четири алкаша, какво толкова?! след месец щяха да пуктан от бояришник.

Абе малоумник, ти имаш ли представа, че като ги пишеш тези простотии, някой там ги чете и плаче за родител, син или близък? Имай малко страх от Бога. А скотовете, за които работиш може да се засрамят от теб и да не ти платят.

най-личното ми бандеровче то, израснало и закърмено с идеите на СС "Галичина" - Waffen-Grenadier-Division der SS.

Статията е манипативна и фалшива новина. Преди няколко месеца дяда Вова сказал, что теритжрията на Сирия вече е прочистена и смелите немиришещи на кир и пот молодци се прибират по живо и здраво. А путин никога не лъже?

Абе, научи родния си език - български. Или на теб ти той е чужд? Що така се излагаш, нещастнико? Всяка дума с 5 грешки. И си тръгнал да даваш мнение.

Като гледам грамотно написаната ти реплика... :)))

Това е тъп русна, защо реши, че е българин

Страно е че има лица който защитават САЩ,който потопиха половината свят в кръв и избиха милиони по време на тяхните агресии,това не е нормално....

Не е странно,просто е платено!Лобисти от типа "плевнелиев"

Къде видя САЩ тук бе, алкаш? Става въпрос, че някакви диваци утрепали 4 алкаша, защото стреляли по тях. Да не би Сорос да им е платил, а? На диваците де.

Твоите приятели американци воюват срещу Русия и законно правителство заедно с бандитите, които тук се назовават галено бунтовници и почти не го крият - обучават бандити, въоръжават ги, помагат с разузнавателни данни, осигуряват ги с храна и медикаменти. За остатъци от ИД създали лагери и ги подготвят за военни действия и диверсии. Извършват както винаги мръсна работа. Гарван гарвану око не вади,нали така? Но независимо от това в Ирак и Сирия има 57 загинали американски войници, се разби военен самолет и са изхарчени там 7 млр.долара.Нямат ли загуби?

Тъпи, миризливи български червени тролове ? Защо се сдухвате при всеки "Груз 200"? Този "Груз 200" вече ще бъде не чартърен , а с редовни рейсове, с ватно ублюдките - биологичен отпадък от Сирия, от Украйна, от Нигерия... - с крайна точка : Кремъл мАсква.

Тъпа Укра миризлива бегай си в Хазарията , тук е Православна България !

Защо истината ви дразни вас джендърите?фактоте точно показват че сащ са терористи.

След малко като излезе поредната новина за 15 разстреляни и 35 ранени в някое краварско школо, рагроещилите се тук соросчета ще си глътнат езиците и изведнъж ще млъкнат. За нас останалите това няма да е нищо ново. А и те вече спряха да съобщават за случките с под 10 жертви, че вече взе нещо твърде банално да става. Факт е че в Сирия, където се води жестока война загиват доста по малко руски военни, отколкото са разстреляните ученици в най-мирната, най-демократичната, най-свободната кравеферма. Това в мирно време.

кво ни интересува?

Други руски медии съобщават за повече от 4 мъртви. Не са се договорили как да лъжат? Очевидно, както винаги загиналите са около 10-14, не по-малко. Ложь и россия стали синонимами.

Само Министерството на отбрана дава официални и точни данни , а при свободата на слово в Русия медии пишат каквото им падне.Особено ако медиите опозиционни и източници не се знае какви са.Нещо ново ли има в това?

Не дават точни данни. Дават това, което вече е придобило публичност. Специално по въпроса за оповестяване на загубите, съществува забрана и е наказуемо. Поинтересувай се. В Кремъл приеха тази добавка, след като започнаха военните действия в Украйна. Четете, ограмотете се, рошнячета-алкашчета и техни български близначета!

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 99 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

САЩ държи 1/3 от Сирия, та какво каза?

Какво правят сащ в Сирия?

Какви 99% нагъл лъжец? Я да видим...само факти. Къде са губещи ? До сега винаги са надупвали ватенките в Сирия. 1. Ватенките имат 2 мижави бази. Велика Америка - 12 бази. Като се събудиш сугурно винаги си покрит с напикани ватни вестници Правда... 2. Дните на Асад са преброени – той владее само около 40-45% от територията на Сирия И здраво го е закъсал за пари и петрол . Но, кюрдите и Съединените щати го откъснаха от петролните полета , които са на изток от Ефрат.. Ватенките - "голямата мечка" се оказа (по свои признания) голяма, но космата врана, не спира да грачи и да се хвали за света! Русия е прежалила пушечното си месо в сирия и не може с нищо да помогне. Тя отново изоставя своите, както изоставо и вагнеровци. А ти , диванен драскач бързо заминавай за сирия за да те утилизират американците и да минеш за "герой" пред кремъл, който и пет пари не дава за теб...

Най обикновен безполов транджендър може да си измили и сам да си вярва на глупостите, които пише...рептил

Та какво правят в Сирия , фащ ? За там питам - тука ясно , плащат на педали като теб .

В Сирия няма бунтовници, а има ислямистки главорези и терористи! Ако те не бъдат очистени в Сирия, те ще стигнат и до България! Въпроси има ли?

Такива са и ония в Донбас, трябва да се унищожат! Те не са бунтовници, ами руски главорези!!

Опълченци се наричат и се бият срещу украинския окупатор.

Присъединяването на Крим към Руската Федерация беше ответна реакция на проведения от украинските фашисти въоръжен метеж в Куев. На кримчани не им остана нищо друго, освен да си спасяват живота от фашисткия терор. Същото важи и за ДНР и за ЛНР!

Не, наричат се руски терористи и трябва да се унищожат!!

Отивай и се бий срещу тях!

Ватенките, които се скриха като плъхове в базите си и беззащитните сирийци трябва да ИЗМИЯТ ГОЛЕМИЯ СРАМ ОТ СЛИЧИЛОТО СЕ. За това са всичките тези лъжи на ботовете.

от тия 43 гада колко ли са били американци?

Нито има 43 , нито сред тях има американци!! руски измислици след като са им наритали задника!!

Поредните разстреляни улични кучета. Дано има още, че да се прочисти Сирия от помияри.

Единствената причина по която Русия не дава на Сирия, С300 или С400 е че те ще бъдат безславно унищожени и цял сват ще разбере, че те не стават за нищо!! Великият безаналогов Панцир С1 вече се изложи и израелците го унищожиха без много труд. Директно попадение.

И това не е единственият Панцир унищожен в Сирия!! И на летището дето го унищожиха с 58 ракети имаше унищожен Панцир. И там не помогна.

Тъп Маймун ти Усранец ли си или Мюсюлманин щом си против Православните Християни и освободители на България от Турско Робство ? Кажи на Усринския Посралник че не е желан в България ! Скоро Герб ще се махнат от Управлението и всички Усранци ще ви изгоним с шутове и тупаници !

унищожените терористи не са 43, а 4333!

Участието на САЩ в Сирия е свързано с големи загуби. Не случайно Тръмп иска да излезе от там. Но Макрон го бил убедил да остане. На форума в Петербург, обаче Макрон заяви, че повече няма да го убеждава.

Ха ха ха, да големи загуби ама за Русия!! А нали знаем че Путин е голям приятел на Тръмп!!

А на бас, че лъжеш за Макрон?? Русофил да не лъже ще е много странно!!

През всичките тези години в Сирия НЯМА СВАЛЕН НИТО ЕДИН АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТ ИЛИ НА НАТО. А съвеЦките падат като мухи. Вече им загубихме бройката.

Руските машини са извършили над 100 000 бойни полета.

Бойни ? Колко пък да са бойни ? Не съм чул онези да имат самолети...Само птици фъркат в небето, ама и те свалят руските щайги

Че те почти не летят, а и да излетят няма с кого да се бият. С руснаците не се бият с ИД също, кой да ги свали.

Твоите приятели американци воюват срещу Русия и законно правителство заедно с бандитите, които тук се назовават галено бунтовници и почти не го крият - обучават бандити, въоръжават ги, помагат с разузнавателни данни, осигуряват ги с храна и медикаменти. За остатъци от ИД създали лагери и ги подготвят за военни действия и диверсии. Извършват както винаги мръсна работа. Гарван гарвану око не вади,нали така? Но независимо от това в Ирак и Сирия има 57 загинали американски войници, се разби военен самолет и са изхарчени там 7 млр.долара.Нямат ли загуби?

Русия изпълнява неотклонно и последователно своите задачи и поети задължения към Сирия. Американците са безсилни да елиминират руското присъствие. Още по-малко - военното участие на руснаците. Загуби има и ще има от всички страни. В Конгреса на САЩ също се поставя въпроса за американските загуби.

Руски брътвежи!!

Унищожаване на Панцир С1 от израелска ракета!! https://www.youtube.com/watch?v=usd48dV2RZM великото руско оръжие снова обосралось!

Преди известно време при обстрел е убит висш руски военен в Сирия. След като руснаците правят разследване, стигат до разкритието, че ЦРУ е съдействало на джихадистите с информация за точното му местоположение. Забележете, че тази случка достойна за абсолютно раздухан световен мега скандал, при който се гонят всички УСА дипломати от Русия, затвярат се посолства, скъсват се дипломатическите отношения, а руските подводници наобикалят Кравария, викат се съвети за сигурност на ООН и въобще - дандания огромна, руснаците стоически приемат и просто споменават фактите, без да пищят на умряло.

Освен руски лъжи да имаш нещо друго? Руснаците доказано работят с талибаните в Афганистан!! Коментар?

Добре са в Кравария,дорогая сволочь, защото пият мляко а на пальма от Виетнам както в Рассия!

Странно, щом сирийското ПВО е от 60-те до 80-те годшнш но миналшия век, защо същите тези россиянски съветници, със същите тези ПРЗК не можеха да свалят същите тези крилати ракети по време на войната в Ирак? Ми, като лъжете, поне съобразявайте се малко, защото има хроники, а събитията са се случвали в много близкото минало, когато вече и интернет имаше! Тъпи россиянски тролове!

Руските С 300 и С 400 действат безотказно в Сирия. Руският ВПК е засипан с поръчки от много страни, чак до 2030 год. Някои поръчки, като на натовска Турция, са предплатени и с предимство.

кажи поне една истина?

Ти имаш раздвоение и не различаваш.

А Панцира защо израелците му видяха сметката?? И С300 и С400 са толкова зле.