Четирима от саудитците, убили журналиста Kашоги, са минали паравоенно обучение в САЩ

Джамал Kашоги бе известен като критик на саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не разбирате. Да те разчленят хора обучени в САЩ е къде къде по приятно от това да те разчленят руснаци. Да не говорим, че е демократично и хуманно

Санкции срещу Англия и САЩ. Представьм си какъв световен вой щеше да има, ако по някакъв нячин бяха квързяни с Русия

В Нетфликс, има филм, казва се "Другата страна на Судитска Арабия" или нещо такова, описващ обученията които преминават полицаите в саудитска арабия, в това число и нраствената полиция, която бие жени по улиците, ако са излезли без рзрешение. Та тези обучения се провеждат в Англия на база на дългосрочен договор за сътрудничество.... Друг интересен факт е че когато е починал бащата на сегашния крал, знамената във Великобритания са били свалени на половина, това се случва за ПЪРВИ ПЪТ, в историята на страната, за причина смърт на монарх различен от техния кралски двор. Да не говорим за най-големият договор подписан пак между двете страни по времето на Маргарет Тачър, Al-Yamamah, на стойност близо 18 милиарда.... Та незнам на какво се надяваме....

Чета по-долу, че щом са били обучавани в САЩ - това било добре ? Бла, бла, бла !! Точно този САЩ вкара в момента света в нечувана иконономическа криза с Covid-19 SAMO S 2 квадрилиона $ от 20.03.2020 до сега !! Сещате те ли се КОГА ще излезем от тази криза, приятели ?! Дали ще бъде в идващите 20 години?! На някои все още му е майтап, може би ?!

Санкции нещо за Саудитска Арабия?! А, що тъй бе ДЕМОКРАТИЧНИ САЩ, ЕС, КАНАДА, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, АВСТРАЛИЯ И т.н? Кво става с демократичните ценности???!

Един от убийците е бил забелязан ден преди убийството да яде руска салата. ЕС и САЩ : незабавно строги санкции срещу Русия.

Наркуманцити убиват своити. Нищу нову.

Ама щом да обучени от САЩ, значи изпълняват справедливи убийства. Само руснаците и китайците убиват нечестно ;)

Американската ръка е ддйствала.

Някой съмнявал ли се е къде се намира люпилняте на тероризма...

Цял свят го знае

Що за недоумици - „паравоенно обучение”. Няма такова обучение. Има военно обучение в паравоенна организация или структура. Ограмотявайте се Дирници, че ставате смешни.

Тъй са им ги с пуснали ут наркуманската СМРАД.

Нарочно са избрали такива, за да хвърлят вината върху САЩ. Елементарен похват за агитиране на форумните тролове.

Въпросът е кой ги е одобрил и обучил така точно да "охраняват" кралското семейство.

От теб се учим, партио любима.

Каквато и мръсотия да стане в света - САЩ непременно имат нещо общо. "Русия лоша, Русия враг" тръбят силно и васалите мигат с кравешки очи и повтарят ли, повтарят. Ей вижте сега идиота, който коментира отдолу.

Дира дайте нещо за Навални.

Навални е получил растройство и чака някой да го и бърше.