Четирима ранени при ремонта на самолетоносача "Адмирал Кузнецов"

Трима са с хипотермия, а един е получил коремна травма и е в тежко състояние

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се смее ли човек, да плаче ли...

"Парните котли" - този самовар е безаналогов, както всяка руска техника.

След смяната на парните котли на Адмирал Кузя, Русия щяла да напусне Донбас, щото нямала да има нужда от въглища.

Корабът е на мазут, пундьо,пенчо, сороски!!!

Я интересно на галерата Кознецов ще слагат нови весла?

Руснаците обичат парата: самоварите, парните руски бани, паровозите, парните самолето носачи..

Американските също са парни само че котлите са с ядрена енергия.

лидери наравно с Америка ? Смях в залата.

Трудова злополука ... случват се ежедневно навсякъде по света, ама щом е в Русия - трябва да е в новините ...

Руски парени ташаци на рояци в Адмирала Кузя

Руския мужик Ползунов бил измислил парната машина, затова мужиците си я обичат

Този дето закъса в Средиземно море и се смя целия свят ръждясал мръсен и без гориво

Я бегай в Русия бе нещастник

Руснаците освен за смях и опяване за друго не стават! Един “самолетоносач” имат и ще се изпотрепят докато го мъчат да го подкарат... Баси некадърниците!

това ръждясало корито на въглища ли е страшилището за НАТО..ха.ха руснаците сами ще се избият с него като се има в предвид и падналите самальоти...ха.ха.ха

Виж си насраните катери (предполагам в някой музей) и подводницата (нея май няма как - тя потъна) и тогава коментирай чуждите самолетоносачи!

Европейските държави трябва да положат още по-големи усилия за подобряване на качеството на въздуха заради пораженията, които нанася замърсеният въздух на човешкото здраве и околната среда. Това се казва в проучване Европейската агенция по околната среда, предаде ДПА. Замърсяването на въздуха е главна причина за преждевременна смърт в 41 европейски държави, обхванати в проучването, включително в 28-те страни от Европейския съюз. Около 422 000 случая на преждевременна смърт през 2015 година са свързани със замърсяването с твърди частици на въздуха в тези 41 държави. За да се подобри здравето на европейците, трябва да се подобри качеството на въздуха в големите градове, са сигурни експертите.

Най- смешното е, че братята с един (уж морално остарял) самолетоносач за две години направиха това, което западните глисти за три години не можаха. То не става само с врякане, трябва и акъл.

Самолетоносач, който се вижда зад хоризонта , който пуши, очевидно има нужда от смяна на двигателите с нещо по- ефективно. Всъщност за 1 млрд долара руснаците могат да си построят нов самолетоносач, ако не и два, но очевидно името ще си го къткат да не би лошите украинци или подлите естонци да им го глътнат... Но се иска истинска мощ да реставрираш нещо, което пуши от 50 мили, за да плашиш с него гаргите, включително и собствените.

420 полета? Може, ама от брега. Кузя скъса финишера в началото на операцията и оттогава само излитаха и отиваха на наземно базирзне.

Пуши, защото е евтино. Един атомен реактор струва хиляди пъти повече, от нажтов котел. А братята - нафта имат. Впрочем, братята имат 24 ледоразбивача, от които 22 АТОМНИ. За сравнение - говедата имат 4 и нито един атомен.

Абе, кой е на власт в Сирия?

Какво ни интересуват тия простотии?

За чий им е на говедата ледоразбивач? А?

Ми питай тях. Ама имат 4.

Рибарска лодка е пропуснала вода и то в същите води ,където се ремонтира и този кораб...Да ви го натаковам в новината,провинциални списвачи!

Айде да си гледаме в нашата кочинка и да оставим великите сили да си ги мерят помежду си!

Те не искат. Те СА.

Наясно ли сте, че ако "братушките" решат, ще ни превземат само с това пушещо корито. Ама буквално само с него.

да държи тази линия на военно противопоставяне със САЩ и Европа, струва ми се съвсем ,ще го закъса финансово.За това трябват пари, много пари и технологии. А Русия няма нито едното ,нито другото.Парите от газта и нефта ги гълта приоритетно военно промишления комплекс на Русия.А за руснаците остават само за......... борш и водка.При това положение нищо чудно руснаците да се свият под сегашните 150 млн. население и една част от огромната руска територия по естествен начин да премине в чужди ръце.А това сега се случва с Китай,който се настанява под формата на наемни договори в Сибир.Наем, наем и ще стане за постоянно.Така Русия по най-балъшки начин е загубила Аляска в полза на САЩ.И историята да се повтори с Китай.

Тия пак са се напили с препарати за вана.

Колко български работници са пострадали при ремонт на български самолетоносач? Страна която допуска чужди военни бази безплатно тръгнала да коментира една производствена авария.

Глупости на търкалета. Русия само дървен материал да продава, няма да закъса никога. А няма нужда и да го продава - има си всичко. Не е зависима от колониалните говеда изобщо.

Само да Ви информирам че ,всеки ваш коментар завършва с ха ха ха.Това показва че имате сериозен психо проблем.Лекувайте се по рано .Но може би вече е късно.

Ти пъ къде ге видя тизи чужди бази в България? Къде си виждал жив американски войник у нас? Аман от празни приказки!

някой прояви желание да и купува дървения материал и въобще суровините.Ама май никой не ще, ембарго след ембарго.

Ми кат си нямат гел за пране...

Много сте изнервени соросовите дебили бе? :)) Май, ама Юни? Всякакви стоки има Русия. Даже и в момента в България се продават руски АТВ-та, руски мотофрези, руско моторно масло, руски антифриз, руски стругове, руски електрожени, руски моторни триони и какво ли не още. Всичко имат братушките, само дето квичите.

Тъпако, ако в Бъргария наистина имаше американски военни бази, щеше да прилича на Япония, а не на Цинганайка!

вижда се, боядисали са го! или са го измили! ама само с миене, от това некадърно украинско корито истински авионосец никогда не получится!

Мно-ого си тъп Саше!

Руския ти е на ниво трети клас. Ама - нормално - за повече требе акъл.

Сорос пак пуска фалшиви новини. Тва не е бил док ами наи е било най новата руска подводница с ядрени ракети БУЛАВА и ИСКАНДЕР. И не е потунала а е отпливала на тайна мисия в Сирия. Скоро ще изплава и ще направи Босфора на стъкло и всички соросоиди ще идат в Сибир. Само на Курнелия сина ще иде у Лондон

Множко ти е дошъл конопа. Един масур по- малко трябва.

Нещо си изнервен? :))

От пияни руски тролове акъл не искаме!

какво ме занимавате с трудови злополуки на руски свине

Тия, баратко, не виждат, щото не гледат, но слушат руските българи и им вЕрват!

От "сабахлян" висиш под новината - да се възмущаваш що те занимават. Ми махни се бе.

Няма и да получиш акъл. Това не е вода да се налее.