Четири страни с иск срещу Иран заради сваления погрешка украински Боинг

Държавите призовават Иран да сътрудничи с тях, за да се обяви дата, на която ще започнат официално разговорите за репарациите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой и кога най-после ще признае и изплати компенсации на 239-мата от полет МН370, свален над атола Диего Гарсия на 8 март 2014 г. ?!.

Абе...като ти гледам ника се чудя ти що си тук?

Иранските агенти си защитават Иран.

Ще платят по колкото САЩ платиха за сваления ирански самолет, а извинението и признанието, когато американците се извинят и признаят, за сведения САЩ се съгласиха на компенсации, но не признават вина и не дават извинение.

Препратете иска кън кравария, която свали ирански пътнически самолет, защото фрегата била застанала на пътя му (при излитането му от международно летище)! Припомнете и на усрайна за сваления руски Ту-154 с предимно Израелски граждани, асвален над Черно море!

"Препратете иска кън кравария" Дтеба в говедото тролско, пропутьовско и антибългарско :D

След свалянето на полет IR-655 на 3 юли 1988 г., компенсационното предложение на САЩ от м.февруари 1996 г. беше по 300 хил. $ изплащани на човек за хора с осигурен доход и по 150 хил. на такива без, за всеки от 290-те загинали - общо 61.8 млн. $ за пострадалите и още 70 млн. $ застрахователна стойност на с-та Airbus A300B2-203 с рег. знак ЕP-IBU.

а това, поне засега, няма да се случи;)

goliamata vina e na drugi a ne na iran

Наистина гибелта на цивилни лица е трагедия. Но най на края разузнавателните служби трябва да престанат да ползват граждански самолети за цели изпълнявани от военни.

Ще имат да вземат. След 10-тина години...

При военни действия стават грешки. При войната в Ирак с тъй нареченият приятелски огън. Тук най-много губи Иран. Но да не пропускат вината на САЩ и Помпео, където реши да утрепа генерала и стартираха това. Случката е по вина и на САЩ!

Точно пък за тоя 'генерал' теро да ревеш.. Само русофилската хмеж го можете това, де що има взрвивен боклук по света да го оплаква по форуми

най много да свалят още един . това са безумни чалмати ислямисти за които живота не струва нищо