17-11-2017 20-11-2018

Коментари

tonk11

Интересно как па само руски и китайски бе? Други фанати ли са или само тези фащат?

А колко ваши бяха разкрити или вие ''не правите такива неща''... Стига вече с такива излагации да се вадят скелети от миналото където шпионажа беше основна тема за да разеденяват. Тоя завалия сигурно'' не ''е осведомен колко от неговите дипломати вършат същата работа та се прави на нещо ''значимо'' с подобни изявления... Колко господине кажи сте ги затворили, съдили като сте ги ''разкрили''?????

Бравос! Само дето истинският разузнавач не дрънка наляво и надясно какво прави и какво е направил. А "шпиони" се ловят много лесно. Казваш "Ето този е шпионин" и готово! Останалото е секретна информация. Аз така мога да изловя хиляди.

"Чешкият президент каза, че в доклада липсват конкретни данни и примери за китайски или руски шпионаж в страната" - това разбира се дава дълбоки основания да бъде наречен "проруски" в материалчето по-горе. Аплодирам дир.бг, каква класа само, вижда се кой е учил "журналистика" в Англия или САЩ, това не е шега работа!

и това го казваш за руски сайт :)

А когато янките подслушват най-верните си съюзници (англо-саксонци, шваби и всички останали наред) кой знае защо се приема като висша форма на доверие и демократично проявление... Та нали държ. департамент и посолството на САЩ са си обменяли информация за мутренския произход на нашите управници - инфоормацията е дошла по линия на шпионажа, а не просто така. Но Ганьо е даже щастлив от това! Виж, ако са рсунаци, трябва обязателно да се разгневи и обиди. Та същото е при чехите...

Руските агенти в България си действат официално и никой не ги пипа. Има ги във форумите, в средствата за масова информация, в държавните структури и най-вече в парламента.

Нещастници! Техните мекйерета в България крадат като за Световно при управлението на ЧЕЗ, и го продадоха на леля Гинка. Но няма кой да го хване, защото чехите търсели руснаци в Прага :)

Тази година имах възможност да общувам с чехи по работа - 30на годишни, образовани с добри професии. Когато вечерта на маса разговорите стигнаха и до политика: - Президентът ни е Идиот- това заявиха.

За съжаление още не са махнали главният руски шпионин - Земан.

Чехите недолюбват руснаците особено след 1968!Земан и Бабиш са руски агенти! Руснаците източват огромни пари от Чехия!

много подходяща тема - шпионска - да изразя крайнто си възмущение от натрапването на нещото капча, след налагането на което чувствам потребитлските си и човшки права за грубо погазени. за пръв път защитата на компа ме информира, че всяко мое движение в мрежата се записва. сори, изпитвам чувството, че ми се прави нещо като досие - дали съм политкоректна личност, как съм с ценностите, и разни други простотии. отдавна ме дразни тая нова версия, а сега с пожарникарските кранове, магазини, пешеходни пътеки, коли, хълмове, стълби е статуи ми дойдохте в повече дир.бг. чао-бао, чукча става само читател.

ДИРа са смотани либерасти! Дилетанти! Слуги на мутро-олигархията. Сайта си го развалиха, но изглежда красиво и си мислят, че са велики :)

Слава на Русия ! Давайте, братушки ! Мачкайте наглия лицемерен Запад !

Май са ти продали кофти трева. Или искаш да заработиш лесни копейки?

обикновен продукт на българо-съветската дружба

Дина СТаниШзева, Че Дядо Мраз Костинбродски Педерас е добърКатун.

Ние кога ще изгоним руските шпиони?

С тоя пРезидент начело точно в Петък срещу Четвъртък.

При нас по черноморието е пълно с такива и само чакат сигнал от Путин да .....

Ако не бяха те, сега щеше да си рязан помак и да сервираш на манафите докато опъват скапаната ти жена, а после и теб

Отде ви изравят все такива умствено изостанали гении за руски слуги бе.

редовно ли опъват теб и жена ти, че мозъка ти е пълен с негърска сперма от Козяк

местните мервени феодали

Отпадък, за половин век при турците сме запазили език и вяра. Дори български чорбаджии и интелигенция е имало. За няколко десетилетия при руснаците се уби всичко човешко. Жалки червени свине.

почерпят по бира-)

Там ги ловят и полека лека ще се отърват от тях, я следващият я по-следващият им президент вече няма да е руски слуга. В БГ такъв процес предстои да започне, още не са хванали никого просто защото "ловците" са част или най-малкото зависими от съветската агентъурна мафия която контролира страната.

наскоро англичаните ни зарадваха че всички руснаци на Острова са шпиони... като ги слушам и тия май са прихванали мързеливия вирус, и вместо да си свършат работата се хвалят с невероятни резултати, пък ако се хване някой шаран на приказките им ще е бонус за тях;)

Единственият в България, който имаше топки да изгони руските шпиони и да им покаже, че имаме държава, беше Иван Костов. Ловеше ги с папките и документите в ръцете им и ги качваше на самолета "немедленно". Затова продажната русофилистия толкова го мрази. След Иван Костов премиери станаха разни шмекери, шумумиги и примитивни мутри.... и утрепаха всяка надежда за държавност на тази територия..

Костов имал топки? не думай.

Виденов не подписа предложението на МВФ и Свет.банка: 75% - ликвидация на Бъларската икономика и, 25% - приватизация. Костов подписа всичко и разгроми България. Пидписа и декларация, вероятно ЦРУ някой сен ще я публкува , а ?

Ти да не би да му подаваше химикалката..?? Така си е. ЦРУ ден и нощ мислеха как да затрият могъщата българска икономика, която беше заплаха за американската доминация... Така беше...

но я затриха нали ?

Колко руски шпиони са арестувани и осъдени за шпионаж ?

разузнаването не е изключение от тенденцията.

Американски или английски агенти обаче не са разкрили.

що не разкрият американските ами само руските-щото ония работят и за двете пък и какво има да разузнават у тях-и у тях и у нас отдавна всичко им е ясно

Кви американски агенти бе келеш ? Статията е за поредните хванати руски агенти/саботьори на поредната европейска държава! Точно така както хванаха в Гърция, Черна Гора и т.н. и т.н. !

Няма по-големи саботьори от американските изтривалки като теб ,ликвидирали за 30 г. България и българите

Франция редовно гони американци... а руснаци изгони само заради Скрипалови, пък уж едните са наши а другите не-)

А тук в Бг, преЦедента ни е руски шпионин. Няма нужда от други агенти след като си имаме пРезидент снасящ на руските мекерета постоянно информация.

По какво са ги познали че са шпиони? По това че са слязли от самолета Москва-Прага?

и балалайки - британците по това ги разпознават.

243Win

А нашите от ДАНС колко руски шпиони са разкрили? Или у нас няма такива?!?!?!?

Какво може да направи ДАНС ,като при нас законно регистрирани има партии в парламента вършещи тази дейност.

У нас руските шпиони управляват държавата. Няма как да се саморазкрият и самоизгонят....

Какви руски шпиони в държава, окупирана от американците с 6 военни бази и вързана на синджир от Валутния фонд ??? Ликвидирана държава !

търсят руски шпиони, намират руски. ако търсят американски шпиони - ще намерят американски, но не ги търсят.

"...в доклада липсват конкретни данни и примери за китайски или руски шпионаж..." Да им сéра на разузнаването!!!

Спестявате най-важният извод на контраразузнаването на Чехия и то е много важен и валиден за България също: Критиката на президента Милош Земан беше по повод извода на контраразузнаването, че Русия е главната заплаха за сигурността на страната - по-голяма от ТЕРОРИЗМА, ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ ИЛИ ЕКСТРЕМИЗМА.

от наглосаксите, че са по-голяма опасност от идил.

В България са плъзнали повече, но няма кой да ги лови...

Schilo

Хахахахахахаха, не ти ли се струва, че е "минутка за реклама"? Явно- не!