Червеният пират ползвал свободен Wi-Fi за заплахите, пишел от различни имейли, но имал почерк

Психичноболен, високообразован и около 35-годишен, вероятно от Сливен - това до момента е установила прокуратурата от събраните доказателства по делото

Обратно в новината

Коментари - Червеният пират ползвал свободен Wi-Fi за заплахите, пишел от различни имейли, но имал почерк | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се излагайте с тия глупости!

Браво на полицията. Пирата веднага си е признал за заплахите, признал че той е убил Нотариуса и Трактора, признал е „че той е написал Под игото, признал е че е потопил Титаник!

Определението за червените русофили е точно - психично болни. Колкото повече тъпи русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък. Хубаво е когато руските тролове разкривате безпределната си простотия. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА СЕ ОТЪРВЕШ ОТ РУСОФИЛА Е ДА МУ РЕЗНЕШ ТИКВАТА

ChatGPT

Образувано е досъдебно производство за закана с убийство спрямо длъжностни лица, за което се предвижда наказание "лишаване от свобода" до 6 години, посочи прокурор Добрева. ------------------------------------------ Ако прокурор Добрева се зачете в коментарите под някоя политическа статия в ДИР-а ще има поне още 100-тина такива производства

не знам, но на моменти като се поогледам по улиците си викам, че сме в Дубай, а в същото време кал и фъшкии по тротоарите, а като пусна чат-пат ТВ то - гледам едни дърти и нагли мутанти да ми говорят за техните си ценности, несъмнено - не за моите. Но вината за това е 99.99% във всеки лично ... а за който си спомня, каква гъзария беше преди нокията и дори мобифона, а ? Давам го като пример, доколко лесно всеки от нас може да не е в час ...

Някой си мисли че някой е впечатлен от професионализма на някой, обаче някои които са малко от някои други бунаци, които виждат в един лош цирк, свършена работа. Това е новина само за дебили същества за малкото нормални това е поредната лъжлива помия от кокорчо и клиторчо.

Какво си искал да напишеш.

Ахахахах,червения пират. Ние ядеме доматите с колците. Йохохо и бутилка ром;)

Токсична дезинформация….СПРЕТЕ…

Вие си знаете, шляп-шляп....

50% от съдържанието в интернет се генерира не от хора, а от ботове. С ИИ ще стане 90% скоро. Машините ще ви казват какво да мислите.

Т.е. от прокуратурата си нямат и идея кой може да е ?

Профилът на този измислен герой най добре го покрива главния герой във френската комедия "Високият рус мъж с черната обувка".

Едно от тези мъртви пространства със зомбиран, прост, робски, овчи народ, е България. Мъртво пространство и територия, превърнато в такива от САЩ и Колективният Запад. Бедна му обаче фантазийката на това овче, робско, БГ-стадо какво да му приготвили и подготвили янките и еврогейтаците… Ама пък иначе на стадото му дреме на сайдера – стадото го е грижа само за пари, имоти, апартаменти, джипки, мипки, джиджи-биджи и всичко материално. Основно място в ценностната система на овчето БГ-стадо заемат само парите и нищо друго. Стадото е глухо и сляпо за духовното и за това какво става наоколо.

++++++++++

ама друг път ха ха ха

Нищо чудно от колониалната БГ-администрация да са викнали на помощ специалисти ЦРУшници от американското посолство в София да го издирят и намерят тоз луд Червен пират, дето така лошо ги плаши и им стъжнява мизерния, жалък животец. Също като по евтините холивудски филми - ФБР, ЦРУ, ДЕА, МЕА, ФЕА, Сикрет Сървис, профайлъри, туй-онуй... Гледали сме ги тия филми. Гледали сме там и за рамбовци, мамбовци и така нататък. Хахахаха. Ще хванат на Байгъняка насрания памперс. Хахахаха. Дай Боже никога да не го хванат това смело момче! Той е новият съвременен Мунчо от "Под игото" на Иван Вазов. Градският луд Мунчо, който единствен се осмелил да напсува падишаха с мазна попържня. А пък българите-юнаци - страхливо изпокрити по своите миши дупки. Цитирам Вазов. Хахахаха.

1. Работиш като специалист по киберсигурност в ГДПОБ. 2. Разполагаш с много заплашителни мейли с час на изпращане и ИП адреси на публични УайФай. 3. Вземаш 10 от тях и локализираш адресите по ИП. 4. Проверяваш кои мобилни телефони са се намирали в клетки покриващи точно тези адреси по точно това време. 5. При 10 различни мейла, часове и адреси, най-вероятно ще има само един мобилен номер отговарящ на условията. 6. Арестуваш притежателя на могилния номер. Има само един проблем! Ако е вярна т.1, няма как да имаш акъл за точки от 2 до 6.

Бате, понеже виждам си голям разбирач, да те питам: ако пишеш постове от таблет или лаптоп как да те намерят по клетката на мобилния оператор, а? Става и със смартфон, ама в изключен режим на ДжиЕсЕм - да си го ползваш като таблет един вид.

Всяко устройство е уникално. Следващият път като влезне от него и го фааанаха

Бате, от каквото и да пишеш, в 99.99% от случаите в джоба си имаш мобилен телефон, който се регистрира в клетките дори и да не говориш. При това положение горният алгоритъм работи. От тук нататък можем да продължим: МАК адреси, логове в рутъри и т.н., но все пак не гоним Джеймс Бонд, а клошар.

Щом и на лудите в днешна колониална България им писма от жестокото американско робство, значи това робство е станало вече нетърпимо. Корупция, беззаконие, произвол, хайдутлук, бандитизъм, грабеж и кражби навсякъде. Жалка колониална територия, където корупцията и кражбата са издигнати в ранг на държавна политика. Държавна мафия. Кого точно е заплашвал този т.нар. Червен пират? Заплашвал е корумпирани изроди и крадци от българската туземна колониална администрация на къса каишка от Фашингтон. Всичката тази оядена, безскрупулна сган заслужава само трепане и заравяне в плитки гробове... Няма съдия, прокурор, магистрат, ушево ченге, кмет, кметица, общински съветник или някой друг изрод от колониалната администрация по места, който да НЕ е корумпиран и крадец. Държавни чиновници на държавна заплата, ама иначе всички те са милионери, че и мултимилионери. С минимум 6-7 апартаменти, вили, къщи, магазини, паркове, гори, частни хотели и къщи за гости. Джиткат с мощни и скъпи джипки и лимузини. Участват в минимум по 5-6 директорски бордове и влачат сладък, вкусен гювеч. Доста от тези изроди имат имоти по Халкидики(Гърция), че и на Френската ривиера на Лазурния бряг. И всичко това придобито с корупция! Всичката тази мръсна сган са бъдещи клиенти на Народен съд 2.0, който ще е много скоро! Никое робство и тирания не са продължили вечно и завинаги!

казваш ни виновни, че няма и 5 % достойно и почтено население. Че всички, от царя до пъдаря, в тази клета страна крадат. И кой ще ги изправи пред народен съд? Ти и аз ли, щото с повечето написано съм абсолютно съгласен? Обречени сме, запомни!!!!! Такъв народ като нашият е обречен да е това което е, да е континентален нужник.

Получавам около 100 редовни мейла на ден. На месец получавам 4-5 подобни на тези мейлове. Дори и не се старая вече да разбера откъде са. Попитах веднъж тези, които отговарят за мейла те не могат ли да ги филтрират и те ми отговориха че средно на ден филтрират около 90, които даже не ги виждам. И не съм изключение. Тези министри и съдии ще са гола вода ако случаен човек може да им пише. Изобщо, цялата тази история е доста невероятна. И защо излезе с Нотариуса, не е ясно. Явно Сарафов прикрива някой.

Повече от ясно е, че е просто една маша в нечии ръце.

Когато на академичките американофилки имрасте пишката е време за психиатър.

Напротив, това е чудо. Ама както знаем рядко стават чудеса. Е, има и друга причина - да не им е наред простатата.

А какво ли ще стане ако се намери някой, дето не е клошар.... Направо ще лашне държавата...... Смешници....

Много си е в час човека,знае точно на кого да праща -съдии,прокурори, мошеници, депутати шарлатани.... За съжаление за кокошка няма прошка,за милион няма закон

Това за червен пират защо тъжно ми напомня за бял хакер?

Това ли успяхте да измислите, завършилите Магнаурската школа в Симеоново?? Затова има толкова вицове за милиционери.

Ами толкова могат милиционери са . ДАНС създаден от съветския гражданин Станишев управник на губернията Ако им знаеш и учителите до един генерали от ДС . Иначе сме си американска колония хахахаххах

Е, няма такава държава! Ами то изобщо няма държава! Млади хора -бягайте! Вие все още имате време да се махнете !

не само млади. и на 60 години да си - пак си струва

++++++

къде да бягат, навсякъде е едно и също. Това да не ти е 1992г,

Майтап, бе Уйли!

Не ни правете на толкова прости - заплахите са от политиците, които сега плашат магистратите и те не смеят да ги разкриват!

Спецназа с потника може да попушва с колегите докато измислят чии дрон е акостирал върху скала

Разбива Вай Фай и на РеПеУ ОПГ малко тяжело ама с повеке брутфорс улаза

Явно един клошар е по-интелигентен от полицаите и прокурорите, взети заедно.

Знам го Червеният, беше клиент на Водолаза в Пловдив преди да го бутнат. Още от там го помня, пиеше мастика със сайдер и пишеше заплахи по вайбър на цяла Европа и пиратите от Атлантика. Явно се е преместил в Сливен - по-близо до Черноморието и сега дърпа конците от там.

уааааааааааааааааааааааааааааааа хахааххаххаха пирати пиратки бах го! Абе тия на луди ли ни правят!

Добре че не е Джак Спароу, Черната брада или Барбоса.

Е тези съвсем ни взеха за рибки .... ползвал безплатния И-нет на разни кафета докато бил на улицата и нашите куки разбрали кой е и го хванали даже .... и един мармот завива шоколади ... съвсем кофти материал.

С дясната ръка ли пише, или с лявата?

В Боливуд Бояна студио за игрални филми Спеца даскал по киберсигурност си отиде хакна го хакера Кюлев на бул България у горъта с камуфляжа и кололото

Stanko

В моловете е тъпкано с камери.Същото важи за банки ,паркове,летище София.Няма начин по часовете на заплахите да не се намери група от 20тина човека били на тези места.Голямо откритие:заплашил кмета на Сливен значи е от Сливен?И тази полиция ни пази...Психично болните не са ли в някакъв регистър?Пак излиза въпросът:откъде има имейла на Габриел,Денков,Тагарев?Говорим за личния.

че осмото джудже от приказката за Снежанка е пращал смс-те, ама айде

Тц, Червеният пират е жена, носи червена рокля и има вероятно червени шапки и може би дори червени обувки. Най-вероятно е от някъде оголо Оряхово и е навлязла в критична възраст, затова и заплашва. Също така твърде вероятно е развила параноя спрямо български политик, обичащ да кара джип, който притежава шкафче с чекмедже.

Аз бях, аз бях!

Явно имат народа за много прост

И какво общо има “пирата” с убийството на “нотариуса”? Защо ни занимавате с тази “малоумщина”? КОЙ уби “нотариуса”? КОИ са свързаните с “нотариуса” магистрати? КОИ ПОЛИТИЦИ са замесени в случаи с “нотариуса”? ГДБОП оставка! ГДБОП оставка! ГДБОП оставка! занимават ни с “ пиратски” филмчета..

Бушона изгърмя когато стана напечено,такава му е ролята

Дето се води "шеф" и вътрешния министър ще се подложат ли на детектор на лъжата за тия твърдения??

И какво общо има “пирата” с убийството на “нотариуса”? Защо ни занимавате с тази “малоумщина”? КОЙ уби “нотариуса”? КОИ са свързаните с “нотариуса” магистрати? КОИ ПОЛИТИЦИ са замесени в случаи с “нотариуса”? ГДБОП оставка! ГДБОП оставка! ГДБОП оставка! занимават ни с “ пиратски” филмчета..

Колко удобно. В Пловдив колко апетитни парцели със сгради паметници на културата горяха запалени уж от хора със същия профил.

Нас червеното знаме роди ни, нас не ще ни уплаши смъртта. Ние сме на всеки километър, ние сме на всеки километър - и така до края на света.

Тея съвсем ни взимат за мезе. В България всичко се движи от клошари - Кухи фирми, Запалени паметници на Клутурата, даже колшари "страхуват" съдиите. Ах колко удобно, за всяко нещо - клошар! Сега да не изкарат и Нотариуса, клошар!

тези съвсем за майтам станаха. А нас ни правят на идиоти. пират,хайдутин,бракониер.....кой знае какви още ще измислят.

Щеше да е смешно ако не беше трагично всичко случващо се. Явно и "високо-интелигентния клошар" е организаторът на цялата престъпна мрежа в България. Полицаи,прокурори,политици... всички са под опеката на младия бездомник .

Разследвам почерци в мрежата.

нови ,,герои,,ще създаде корумпираната ни съдебна система за да се спаси от истински разследвания изваждане на показ на корумпирани магистрати и политици.

Следват карибските пирати, начело с Робин Худ. Ако не са достатъчно да включат и Спайдърмен, Годзила и т.н.

ни е яка баце,а червения пират е нашия пират