Янева в нов запис: Цацаров ми каза, че ще завоалира нещата

Главният прокурор е поел ангажимент пред съдия Владимира Янева, че ще "завоалира" нарушенията, които е извършила по аферата "Червеи". Това твърди тя в нов запис

Обратно в новината

Коментари - Янева в нов запис: Цацаров ми каза, че ще завоалира нещата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-жа Владимира Янева най-добре да не се занимана повече с тези неща, защото няма никакъв смисъл. Има дълбоко засекретени неща, които никой не трябва да научава, най-малкото една съдийка като нея.

На г-жа Владимира Янева мога да кажа само, че има уреди, които така ще й "преправят" гласа и това което е искала или не е искала да каже, че няма да повярва на ушите си. Техниката стана много ОТВРАТИТЕЛНА. хич да не им се връзва на всички тези тъ..ци.

Управляват ни пълни тъпанари.

Каква просташка физиономия за съдия! явно такива яко се "праскат" в съда и прокоратурата

Те почнаха всеки ден да изкарват записи бе. Нещо много лесно и бъже ги намират и ги публикуват. Що ли?

Ами защото ги има!

то хубаво сте зели засилка и плюете , но на записа янева , която е подсъдим разказва че ...... а там няма нито гласът на цацаров нито на борисов ! тя може да си прави такива записи и до обед и след обед .

И за к'во е подсъдима тая циганка? То от циганьори във властите не можеш вече да се разминеш...само такива

Единственото което ме успокоява ,че тези псевдо мутрафони имат толкова елемнтарно и битово криминално ниво ( тук говоря за Янева, цацаров, Борисов, Янев, Ц.Ц и куп други) ,че рано или късно ще сгафят толкова ,че сами ще се катурнат. Повярвайте ми наистина имаме късемт за сега ,че мафията ни не е еродирана, както е вече в Италия, защото ако бяха малко по-умни и не правеха гаф след гаф, отърване нямаше да има. Жалко само ,че народа е толкова пасивен и търпелив, чувам коментари от типа..."еми тук в БГ е така" и тн тоест примиримост вместо действеност.Ккогато бяха стачките в неделя, имаше 5к хора на кръст. Дали се подкрепя протеста на МВР или не няма значение, всяко мероприятие да се чуе гласа на хората трябва да е с 100к човека ,за да ги хване малко страх тези безобразници и безродници.

Мутра до мутра! Търпете ги още.

Боко-тиквето и гладният шопар- цацата на свински ли си разговарят?! "Опрасквам" сигурно идва от "праска" т.е. женско прасе, което трябва вече да бъде онождано..

Защо търсите под вола теле ? В думата да бъде "опраскана" аз виждам приятелски съвет да осъществи по близък-разбирайте интимен контакт с дамата !!!! И какво лошо виждате?

Тази тъпа крава - семейна приятелка на на онзи гад с многото жилища, сега, явно по негов съвет изпълнява поръчението му пропадайки да завлече и Цацаров. Светът щеше да е много по-хубав ако тези нещастници от правосъдието бяха го озаптили този неукротим интригант и разплели гнусната му паяжина..

Кой точно гад? Те всичките гадове са с много власт, много пари, много жилища... Цацата не прави изкючение, самият факт, че Боко му наредил да я опраска говори за срастване на властите т.е. "Мафията си има държава"

Виновен е САМО Онзи, който не направи инструктажа за стрелба с РПГ достатъчно прецизно!

Утре има заседание при Плевнята -недоразумението на пърламентарно представените партии и е време в този момент да се опраскат всички - Плевнялиев,Бойко,Бъчварова,Митов,Ненчев и да се рестартира държавата.Всички днес разбрахме защо сидеров е отишал да си търси сам артисчетата, защото Бойко не иска да ги опраска.Време е за внезапна и нетрадиционна поткрепа на единственото спасение за България - ПП Атака.

научи правописа, пък после пиши глупостите си!

Важното е че си ми разбрал глупостите и не се ядосвай много.Края на капитализма идва и ще си пишем вече както си искаме.

Мда-а-а...сега трябва да видим каква ще бъде реакцията на комунягата-пожарникар. Нека отгатна - реакцията ще бъде от сорта "Станишев (варианти - Орешарски, Путин, извънземните, международното положение, НЛО) е виновен! А аз съм невинна!

jingiby

Кореноплодния зеленчук пак се е изказал неподготвен...

ВИЖТЕ ПРЕМИЕР ЛЪЖЕЦ ИНТРИГАНТ СХЕМАДЖИЯ КОЙТО СЕ ПРАВИ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА.... ДОКАЗАН Ч/ З ЗАПИСИТЕ ЗА МИШО БИРАТА.ОТ ТАМ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДИ СПЕЦИАЛНИ СЛЕЖБИ,ГЛАВЕН И ЗАМ.ГЛ.ПРОКУРОР РАЗНИ ЯНЕВИЦИ И СТИГНЕТЕ ДО ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО.. И НАКРАЯ ИЗБИРАТЕЛИ КОИТО СИ ИЗБРАХА ПАК ТЕЗИ ... ЗАЩО ВЪОБЩЕ СИ ПИШЕМ МИСЛЕ ЧЕ ПЪТЯ Е ЕДИН ПОЛИЦАИТЕ ДА ЧАКАТ ДА ДОЙДАТ И МАЛКОТО СВЕСТНИ ХОРА КОИТО ОСТАНАХА В ТАЗИ ДЪРЖАВА . ПОСЛЕДНА СХЕМАДЖИЙНИЦА В ПЛОВДИВ ЗДРАВКО ДИМИТРОВ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ - ТОЗИ МИЗИРАБЪЛ КОЙТО НАГЛО ИЗЛЪГА ПЛОВДИВЧАНИ ЧЕ НАПУСКА ГЕРБ КАКВО ПО - НАГЛО ЩЕ ИМА НОВ 10 НОЕМВРИ

И понеже е тъп и словесно неконтролируем, му намериха и имитатор, за да го оправдават ако случайно пак му запишат незаконните разпореждания и просташките коментари.

ПОЛИЦИТЕ ДА ЗАДЪРЖАТ ПРОТЕСТИТЕ ДА ДОЙДАТ И ПОЧТЕННИТЕ ГРАЖНАНИ НА КОИТО ВЕЧЕ ИМ ПИСНА ОТ ВАС МАЗНИ И ДОЛНИ НАХАЛНИЦИ,ЛЪЖЦИ СХЕМАДЖИИ ДО КОГА ЩЕ ВИ ГЛЕДАМЕ ПРОСТИТЕ И НАГЛИ МУЦУНИ СЕГА ТАЯ КРАНТА НЕ НИ ЗАЛИВАЙТЕ СЪС СОБСТВЕНАТА СИ ПОМИЯ............. НЕ ВИЖДАМ НИЩО ЗАРАДИ КОЕТО ДА МИ ЦЕНЗУРИРАТЕ КОМЕНТАРА... ДА ЖИВЕЕМ В ГОМНАРСКА ДЪРЖАВА ТОВА Е ......

ТАЗИ ЛИСУНГЕРИЦА, ЩЕ ИЗКАРА ВИНА И НА СВЕТИЯ СИНОД, САМО И САМО ДА ОТЪРВЕ КИРЯСАЛАТА СИ КОЖА!!!

Още като прочетох "опраскам" и усетих думите на Боко!Типично за мутромилиционер....

Ако прокурор "опраска" съдийка ,ще бъде голямо събитие!

Защо бе? Колеги, работят заедно по дела. Може колегиално и други неща да правят, така да се каже.

ПЪЛНА И ТОТАЛНА!!

до този,който е на смяна!: приемам забележката за коментарът ми от 11:46 ,че "някърнява доброто име",и все питам как е възможно истината да накърнява някого!!! ще се радвам,ако моите "цинични" коментари бъдат редактирани,но не и цензурирани,т.е. да запазват темата и острота та си! благодаря, ваш читател "yoyo"

Това е Държавата при управлението на ГЕРБ , оставка и избори ! Що ГЕРБ ,що РБ и АБВ , всички тези партии са пополиски и крадат държавата и народа , съд за всички правителства от 10 ноември 1989година ! Ако не се направи от Национално отговорно правителство това ,ще продължава унищожаването на България !

САМО ОСТАВКА НА МУТРО-ФАШИСТКАТА ВЛАСТ МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ.ДРУГ ИЗХОД НЯМА.

Абе българи - не ви ли писна от импотентен главен прокурор??? А през времето в което не е импотентен да е поръчков.....

демокрацията във всяка една държава се крепи на принципа на разделение на властите - НЕЗАВИСИМИ една от друга Съдебна, Законодателна и Изпълнителна власт. Иначе няма демокрация. А при нас, лидерът на управляващата партия е и глава на правителството, т.е. командва Изпълнителната власт, същевременно нахока НС и ги накара да променят закона за Военното разузнаване ( а и не само него) следователно командва и Законодателната власт, а сега за капак нарежда на гл. Прокурор какво да се случи с една съдийка (не я оправдавам!) ерго командва и Съдебната власт. На това му се вика Диктатура, а не демокрация ....

А добро утро! В България всичко се командва и зависи от партията на власт, защото тя има мнозинство в парламента, в правителството, а много често и в съдебната власт..

в България всичко се командва и зависи от някого (няколко) но това важи в пълна сила и за властимащата партия! Да не говорим че в момента на власт са поне 3 партии.... а добър ден!

Пълни глупости - демокрацията е форма на управление на мнозинството и няма нищо общо с разделението на властите..... Почнете да ги ползвате правилно тея термини най-накрая....

Ами тогава да обединим всички власти в една. За какво са ни псевдо разделени власти?

принципа за разделение на властите нямал нищо общо с демокрацията ли ? да прав си ... в България ! въпросът е дали това тук е демокрация

И къде го видя това мнозинство при последните, предпоследните и предпредпоследните избори?

Аз не знам дали изобщо в нашата родна България е имало демокрация и кога е било това !? Дали при управлението на другаря Костов, който преподаваше История на комунизма и унищожи с четата разбойници всичко създадено за България, напълни си банковите сметки и на дъщери и на баба Ленка фондациите, изградиха си бъдещето на внуци и правнуци. Дали при оня който за 800 дни щеше да ни доуправи, но и той оправи собственото си положение и някои десетки министри и зам.министри и си тръгна или...........Не не знам, ако някой знае да ми помогне!

Цялата управленска клика в България през последните 25 години е една долна шайка крадци и разбойници, които разиграват пред смирените поданници "демократични" циркове, "избори "и др. театрални жанрове самои само да седят във власта и да крадат. Сметката естествено винаги се плаща от народа-електорат , който отгоре на всичко ги избира всички тези негравмотни тикви с бели чорапки и ланци по вратовете. Така, че докато не се вдигне народа като в Румъния и да ги измете от парламента, правителството и др. топли местенца, този цирк ще си тече непрекъснато.

Успех от Терминал 2!

може да звучи банално,но е факт!!! разликата между герб и предшествениците им е,че едните строят и крадат,а другите само крадяха!!! ако червените хмери бяха вложили 10% от откраднатото в "полза роду",щяха все още да са на власт!!! ...но уви,някои все още си мислят,че държавата им принадлежи като по наследство и затова от яд си скубят косите като побеснели(а защо и да не спретнем някое друго записче,което задължително да намесва премиера,щото откакто той е на кормилото,наща кражба спря)!!!

Готов съм да вложа 20% от краденото "на плозу роду", стига да ми дадете възможност да крадна като истниски гробар.

Звучи убедително (цитираното в статията), сигурно така си говорят. Цялата банда съветски агенти по кабинетите си знаят много добре, че нищо не зависи от никого от тях и трябва просто да сушат.

а стига вече с тези съвецки или руски агенти,не се ли виждаш че за нищо не ставаш.

селяндури нещастни осраха цялата държава как се наместиха изобщо в тази система уж стари буржоазни фамилии държаха съдебната власт да се опраскват по вилите си защо трябва да се случва това на нас в момента не знам....

От 1944 насам до кабинети от определена, не особено висока важност нагоре не са допускани неконтролирани от КГБ хора.

Буржоата измря още 1944 г. след идването на родата на днешните на власт.

Но, каза, имай предвид, че мен Бойко ме извика, каза ми да те опраскам. Аз му казах, че на мен глупости не ми се правят. Абе Цацаров, Бойко под "опраскване" е имал нещо друго предвид.Може би някоя поза от Камасутра.

...е, и откъде да знам, че всичко това е истина? Някой казал на някого да направи това и това... Скалъпени компромати, които трябва да прикрият нещо друго! Не знам кога ше стане ясно и дали изобщо ще стане!

цацката като ги "праска" защо не ги "опраска"подред,да не пропуска и куневица,бъчварова и.....

сестрата на приятелката на брат ми казала, че братовчеда на съседа от втория етаж е к.урвар.... мухахахахаха.... айде стига и вече има към 200 коментара, ама верно голяма свободия цари в тая страна в работно време....

Трябвало това, трябвало онова. Ама кой да направи всичко това, което трябва? Вие слепи ли сте, та не виждате и чувате за какво става въпрос, а имате и очаквания от такива хора? Ама вярно сме овце и те го знаят повече от добре.

Гледайте Румъния и МИСЛЕТЕ!

Аман от тези калинки. Да се махат всичките. Не искам да правя протести по улиците. Казвам - всички некадърни сами да си отидат, че лошо ми става от тях!

Трябва да има перманентна заповед за подслушване на политиците. Ясно е че всички са един дол дренки. Какъв културен мафиотски тон на разговорите само.

И кой да я издаде тази заповед, тези които трябва да бъдат подслушвани ли?

Всеки във властта има "мръсно бельо", скрито в гардероба, но г-н Борисов в гардероба има само "мръсно бельо"...

Голям РЕВ че Борисов "искал" според незнайно как появило се срс (на 101%незаконно)да накажат,(опраскат, странна дума за речника на бивш военен, които в изказа си трябва да е пределно ЯСЕН )съдия, Янева.

България отново е тоталитарна държава с еднолично тиквено управление!

Е няма такава държава! Премиера вика главния прокурор и му нарежда да "опраска" една "независима" съдийка. Ако това се случи в САЩ или Германия или Англия - пресата ще вдигне такъв вой, че ще валят оставки като есенни листа. При нас това си е в реда на нещата. Толкова ли сме прости че продължаваме да избираме най-наглите и посредствени хора да ни управляват?

И на това му се вика ДЕМОКРАЦИЯ.Нима това което четем и виждаме всеки ден е истина?Кога ще се събуди този народ?

Този път Коледа щяла да дойде през февруари. Тогава ще е голямото опраскване.

Не знам малоумни ли сте, или ви кефи да се правите на такива? Някой да ми даде доказателство за автентичността на записите. Ай, писна ми от постановки.

Обаче броят на "опрасканите" се увеличава...

Вавното е да има опраскване!

какво да коментираме, има ли смисъл? отcтъпват на полицията(милицията) защото разбраха че им трябват пазачи,да пребиват такива непослушковци като обикновенния човечеч и никакви протести иначе идва полицията! на цацаров и целия балет им е позволено всичко,ние да му мислим!

Г-н премиер по списък ли ги "опрасквате" и кой е на ред тази седмица?

тая ,казала на оная , че той и е казал ,че ония му е казал, да я опраска !!? а стига бееее!

Много е просто герберастино - в демократична държава-член на ЕС, с гарантирано от Конституцията разделение на властите, някакъв самозабравил се премиер командва на главен прокурор как да извърши противоправно действие срещу магистрат.

Пак тръгнаха ченгеджийските истории....Явно цялата полиция трябва да се разформирова и да се изгради наново!!!!Година две все някак ще оцелеем без полиция!!!