Съдийски отводи по делото ”Янева”

Две съдийки си направиха отвод по делото срещу бившия председател на СГС Владимира Янева. Една от тях бе заместничката й Петя Крънчева. Избран беше трети съдия.

Обратно в новината

Коментари - Съдийски отводи по делото ”Янева” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е още едно доказателство , че са нужни промени меко казано в тази закостеняла от социализма още СС!

Навсякъде където има съд има и право на отвод- дори в Румъния, светлият пример на форума явно. Представете си, че се съдите с лицето х, което ви дължи пари. Научавате, че х и съдията са близки приятели. Това не ви харесва, искате някой, който да не познава нито вас, нито х. Вашият адвокат ще иска отвод и ще го получи. Това е смисълът. А и най- добре съдията сам да се отведе, з- то ако вие му искате отвод в края на делото, то ще се забви. Така че сравненивта с хлебари, отказващи да пекат хляб, и лекари, отказващи да лекуват, са безумни. Лекарят и пациентът са на една страна- тази на живота. Съдиите не тр да са ничия страна, защото решават. Злобата по форумите явно е лечебна, но бяма лошо, явно успокоява хората. Но тр информираност.

председател на СГС . като го чуеш ,си викаш стар достолепен съдия,с отшумели отдавна мераци . като я видиш , разбираш , че не си прав !

чудно нещо е живота ! съдия , чиято работа е да гледа дела , си дава отвод , що за думичка , ще рече отказва да си върши работата , за която му се плаща !!а , понеже по конституция , сме равни , ако аз откажа да те пусна в магазина, да речем , той откаже да прави хляб , тя откаже да те лекува , или санитарката откаже да ... ? или пилота откаже да приземи самолета ?! а машиниста или оня в теца и първа атомна ?ми уволнявайте ги бееее!!!

С малката разлика, че отводът е право и задължение по закон. Всяка професия е различна, в тази може. Харесва или не. И е за добро. Очевидно, че всеки позава шефа си.

мафия!

Ей това ни е съдебната система-мишки и продажници! Ако Янева е невинна ще бъде оневинена. Какъв ви е проблемът?

...моето мнение е че,на подсадимата скамеика би трябвало да е онзи опуленят низвергнат нечестивеч ..дето имал информаця и подхварли компромата..така набеденя за генерал и позор за страната си атанас атанасов....но на това продажно нищожество никои не потарси сметка...тои отдавна неби трябвало да има достап до класифицирана информаця...тои забарка тези говна и отрови живота и садбите на на много хора...там е парвопричината... а когато американските гнусари се ражождат без дори да дават обясненя навсякаде и вав всички отдели на спецялните служби сас висока степен на секретност ...тогава ми няма проблеми...продадохте дарявата и сигурността и !!!...вие мизерници сте за сад ..но пряко от народа!!!...ваща маика......

Германският депутат Бархман уличи в лъжа Светлин Танчев от БДЦ

Гарван, гарвану око не вади.

Въпросът е дали Янева е злоупотребила, а не дали съдийките са й приятели.

Кой казваше, че имало съдебна мафия?! Нее, няма такава, само ви се привижда.

При първи отвод-първи жълт картон и гака до червеният- вън от системата.С тези отводи е огромна простотия,те съдии ли са или брокери.

Само утре, когато си страна в процес, а съдията и адвоката на насрещната страна са съпрузи, да не забравиш думите си.

Този път системата посочи Иван Коев. Очаква се неговото решение - ще поеме ли делото или и той ще се откаже. Очаквам Цветан Цветанов да поеме делото.

Предлагам Моника Маковей, тя със сигурност не и е приятелка.

за!

И в Румъния си правят отводи, не че нещо. Това го навсякъде. Представете си, че сте страна по дело и научите, че съдията се познава с другата страна. Вашият адвокат ще поиска отвод и ще го получи. Това е смисълът.

ИМА ЛИ ОЩЕ НАИВНИЦИ КОИТО ДА НЕ СА РАЗБРАЛИ, КАКВИ МОТИВИ ДВИЖАТ СЪДИИТЕ КОГАТО РЕШАВАТ ДЕЛАТА!? НЕ ЗАКОНА! А ПРИЯТЕЛСКИТЕ ОТНОШЕНИЯ! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА В КАКВИ ВРЪЗКИ СИ С ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ, АКО СИ ВЕРЕН СТРАЖ НА ЗАКОНА!? НА НАШИТЕ СЪДИИ НЕ ИМ ДОСТИГА НЕЩО МНОГО ВАЖНО. МОРАЛ!!!

думата морал е девалвирана като думата на банкер. тя, тази дума на нашата борса струва по-малко и от гръцката драхма без борд. питайте хората какво те днес разбират под морал. повечето ще ви кажат, че това е педерастията, въвеждана от евреите и еврейските медии. обаче не е. питайте, те ще ви кажат!

е се е родил и никога няма да се роди българският съдия като Джовани Фалконе,и по добре да не се ражда че българското правосъдие ще наеме убийци или лекар да го абортира още в зародиш.повръща ми се като се огледам наоколо и осъзная къде съм и че съм се родил и израснал на тая робска земя.

аз не бих прокълнал земята, нито "времето". все пак "хората" правят робско всичко около себе си, а не земята. земята, времето, сезоните, са си добри, единственото зло е човека. даже вече знам какво му пречи Глобално! - той самия(не с пълен, а с празен член). винаги искаме всички дялове от Земята и Природата (и природните ресурси), сякаш те ни принадлежат по рождение и ще ни принадлежат, докато Земята съществува, още без нищо да даваме в замяна. което пак нарушава равновесието, но на кого да говориш, като тенденцията е да се трие навсякъде и всичко, което е против днешното статукво. но не ми е жал за вас! заслужихте съдбата си и никой не ви е виновен, освен вие, самите, които не понасяте дори себе си! това е.

Нещо си скаран с граматиката май? Какво да правиш и Durex дават малък процент производствени грешки ;-)

целия съд и прокуратура да си направят отводи. ние ще ги приемем без никакви възражения. "как може без съд и прокуратура?" ще попитате вие. ами без тях, в тази ситуация ще е много, много по-добре. помислете върху това. държавата и без това е на автопилот и той е напълно нефелен. казва се sybil и цензурира форумите в полза на статуквото на бетонените глАви и от името на съда и прокуратурата, които са подкупни. доказателствата са на лице.

който подслушва хора работещи срещу България биват судени, трябва да ни се покаже кой управлява в България, за да няма други про български изяви

Ами да я осъди тогава немската правосъдна система да видите как отводи няма да има и ще се стигне до осъдителна система!

СС която е с най ниското доверие сред обществото да не кажа с нулево и затова е обект на най много критики от ЕК с най много препоръки и нещата не вървят там. Промени там няма или ако има са козметични , като прибавим и опозицията сега която отхвърля всякакви промени в тази система , картинката е съвсем ясна защо е така! ВСС си стой и не предприема нищо освен да се втвърдява все повече с тази мандатност която имат!

на заплата първи и чакаме увеличение.Там всички са приятели и роднини тогава какво правим.Нали са на работа ,да си изпълняват служебните задължения ,ако не уволнение.

Колко мъдро го е казал народа: "Гарван гараву око не вади"

ПОРЕДЕН пример защо трябват радикални промени в тази уж независима система!

Тези се подиграват с нас а искат да имаме вяра в съдебната система. Няма държава!!!

голям страх ги гони тези съдии,никои не иска да съди съучастника си,нали делят заедно подкупите.това е огледало че всички съдии са замесени в кражбата и тяхната ценностна система е равна на 0.трябва всички съдии като тази с конските зъби(Янева)да се уволнят и да се започне на чисто с конкурс за всяко място.

давайте с минусите,закъснявате,не че ме интересува много,аз писах каквото имах да напиша.

Защо очакваш някой да ти напише минуси (-), написал си, каквото мислиш? Какво те вълнуват зъбите на съдийката, имат вид на поддържани от стоматолог. Минус бих ти поставил на правописа, някой завършил 3ти-клас, също би ти поставил (-;)

е се е родил и никога няма да се роди българският съдия като Джовани Фалконе,и по добре да не се ражда че българското правосъдие ще наеме убийци или лекар да го абортира още в зародиш.повръща ми се като се огледам наоколо и осъзная къде съм и че съм се родил и израснал на тая робска земя.

Не разбирате. Редно е всички да се отведат- познават я. Все едно съдията да гледа делото на най- добрия си приятел, съседа и тн. Тр да не се познават. Това е в полза на безпрустрастието. Така пише в закона.Всеки познава шефа си, нали. Ако се отведат всучки, делото ще се гледа от съдия в друг равен по степен съд, най- вероятно близо до София- Перник, Кюстендил или друго, където не се познават.

само не в пловдив че там съдията е кирил рашков а тои е независим както леля си мунда стоянова

ако аз реша да неработя ще ме оставят да си изпълнявам служебните си задължения докато ми кефни.Правя си отвот нали.

Пише се отвод първо. Второ не е от неработа, а задължение по закон- била им е шеф, познават се, не бива. Страните тр да са непизнати на съда затова го има отвода. Вие шефа си пизнавате ли го? Трето- не се тревожете, вместо това дело на тия отвелите се докато вие пишете са разпределени вече минимум три. Натовареността в Сф е голяма. Ако толкова някой се интересува, да види ди кой хиляден брой дело са и да раздели по броя на хората.

Първо, пише се отвоД. Второ, длъжни са да го напвавят, понеже я познават така, както всеки познава шефа си. Трето, на мястото на това дело ще им разпределят нови, натовареността в София е голяма. така че нищо от насипаното не е вярно.

' ' гарван гарвану око не вади ' омерта

Защо съдебната система оневини за откраднатите 1.5 милиона от хидроининера на Цанков камък, а се е настървила за СРСта.

И какво, тази недосегаема ли е? Поне така излиза...няма сила която да я осъди и накаже на тази земя, така ли? Не мога да го проумея.

какво има за проумяване ,Pепублика Mутростан

страхът е голямо шубе, защото у нас е факт,че ловът на вещици в съдебната система не се е развихрил още и вероятно ще сме свидетели и на други грозни и недопустими сцени от магистратите.....жалко, но всички сега техния сеир гледаме

.

Същото е в здравеопазването - умира бебе и не може да намериш лекарт да свидетелства срещу колега. Същото е в полицията - пребиват някого и не може да намериш полицай да свидетелства. Ей това му се вика "солидарност"

айде стига циркове бе, цял свят знае, че накрая ще се окаже невинна също, като началника си Цоко-Тъпото-Ухото!

си внесем съдии и прокурори! С тези няма да стане, всички са в един кюп и ако един се изпусне да разплете далаверата, ще се осмърди и на Марс. Що ли ми са иска да са от Китай...европейските нещо меки ми са струват.

Срам и позор за цялата тази пасмина,наричаща себе си съдии!Същите тези индивиди усвояват огромни парични средства,а не вършат никаква правна дейност!Тази и била приятелка,онази била в нейния отдел,а и за този арменец е съвсем нормално да се съботира българския съд и Янева да си получи заслуженото!Всичката тази пасмина е навързана,като свински черва и взаимно се прикрива и защитава от далаверите!И щяло да се прави реформа в България!!!Докато ЦЯЛАТА тази пасмина не се измете безвъзвратно в България ще има правна агония и заличаване на престъпление след престъпление!Цялата тази пасмина аут от правната система !

А бе нали всички са големи ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, какви са тези отводи, какви са тези чувства.....?

Много ми е нелицеприятна тази жена. А на Вас?

Еми браво на Крънчева - противното щеше да е мега наглост.

Намират се хора, които да говорят неистини зад гърба на другите, но това е в тяхен ущърб. Едва ли обаче съдия Владимира Янева е станала "черна овца". По скоро някои се е опитал да й подлее водата...

ОКО НЯМА ДА ИЗВАДИ !ВСИЧКИ ВЪН!

link

Свински черва!

Айде да ги гонят тия сърдити, номенклатурни кучки, щерки на разни комунисти и говнари, да идват млади хора образовани в чужбина които са видели че може да се живее и по човешки.

едно предприятие , ако няма ефективност се закрива ! явно такъв е случая с нашето "правосъдие"!да потърсят квалифицирана ръка в румъния , бг народ няма да хвърля пари и време на кретени! пускайте обява в румъния,г-н иванов !

Това е нашия съд, няма закони, били приятелки и баджанаци по рушвети и не могат да приложат закона. А могат да съдят кокошкарите и да им четат морал. Затова народа е казал, че по-голям съдник от бесило няма.

Да дойдат съдии от съда в Хага.

Афро- холандец! Казват, не бил лош човек? Цв.Цв. като е с тая "Семеен приятел", да опита, да го, докара, тука, И, да я , оправи, как той го може? Преди, за него Боко докара , един Дебел германец, И , Цвъковите дела тръгнаха към, Софийската канализация? Стаен агент: Тодорка Мир. Тодорова

Ще стане като футболен мач от родното ни мило първенство.

"Бащата на Лукарски печели обществена поръчка за 858 бона" Защо липсват такива любопитни новини във вашия сайт, Дир?

Та като е баща на Лукарски, какво - санкции ли да му налагаме? Бизнеса му ли да задушаваме? На САШ&Меркел ли да се правим? Като е кадърен човекът ... Аааааа ...

"Откакто Божидар Лукарски стана министър на икономиката, фирмата на баща му Цецо Лукарски изведнъж започна да "печели" крупни общински и държавни обществени поръчки." Просто пиша какво се върти по другите медии. Човека сигурно си е много честен.

в BG всички са кадърни ...по "усвояването", особено , ако имаш дебела връзка в някое министерство !

Аз бих предложил делото да се възложи на футболен съдия. От една страна, нема конфликт на интереси, нали, от друга те са хора чесни, печени, вън от съмнения за корупции, нали, за разни приятелства, доверия и тем подобни. И трето, нали, рефера си е рефер - хич не му пука че Левски, че Ботев, че ... нали, разни велики ... Че ЦСКА даже ... Ше си я отпере катоо ... Та дайте я на рефер.

В тая кочина, за селски тарикати, е така.

НЯМА ДА ИМА ПРИСЪДА! ТО В БГ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ЛИ 1 СЪДИЯ ДА НЕ СЪМНИТЕЛЕН?

Съдийската мафия, бра'чед, 'найш кога ше я победим..

в една класическа революция като Френската, да речем. Лошото е, че после и нас ще ни изколят при реставрацията. Иска се кураж за такава олелия.