Разбиха най-голямата мрежа за черно тото у нас

Служители на ГДБОП разбиха най-голямата нелегална мрежа от букмейкърски пунктове за онлайн залагания, съобщи МВР. Зад незаконната дейност стояла група влиятелни бизнесмени.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха най-голямата мрежа за черно тото у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия ченгета счупиха тъпомера . какво черно тото какви пет лева . Хората просто залагат в интернет където коефициентите са по голями а не всеки има интернет и не всеки знае как да залага но всички искат по голями печалби ....и тогава търсят помоща на хора които знаят как залагат в интернет . Музика да не сваляме филми да не сваляме а сега и да не залагаме там където дават по голями печалби . Ало ченгета ама направо забранете и интернета !!! Вдигнете заплатите а не хвърляйте прах в очите на хората че идват избори !!!

това е престъпление да изтича така национален капитал........вместо тихо да си капе в джоба на ББ, Станишев и останалите престъпници

Кои са "групата влиятелни бизнесмени"? И ще бъдат ли осъдени и пратени в затвора?

и пак сте недоволни... аман !

ще съм доволен, когато ги осъдят, другото е за замазване на очите....

Старите кучета ударили чрез полицията разни новоизлюпени бизнесмени, опитващи се да забогатеят, както тях навремето. Общоизвестна истина е, че пазарът е разпределен и нови играчи не се допускат, но старите, като си ги знаем едва ли и сега уядени работят честно. Най-странното на тази информация е, че идва на фона на изказването на Трайков, че не е срещу сивата икономика /по-скоро срещу определени сектори и форми от нея предполагам, защото сивия хазарт го удариха/

Първият закон който према всеки нов парламент е за хазарта. Интересното е че от закона не печели държавата а хазарта. Вижте тотото- в първо и второ теглене числата се повтарят. Как може в 535 да има почти равен брой четвори 225 Фантасмагории. Тези хора от теория на вероятностите разбират ли?

link Това е историята...

Национален капитал изтича всеки път когато си купите нещо произведено извън България. Имате компютър или кола ? Заради вас изтича национален капитал. Работата не е в това накъде се движи капитала, а че държавата не може да цоца от движението му. Въпросните организатори чисто и просто са били посредници за компютърно неграмотни хора, които не могат сами да залагат в интернет. Иначе не виждам кой глупак би се занимавал с посредници, след като може директно да играе с букмейкъра. За никакво черно тото не става въпрос.

това е точното обяснение!Медиите доста преувеличиха нещата!!!

Повечето,които пишат тук само си губят времето.

А в София , черното тото кога ще се разплете. Някакви селски колиби ми разбили

Нещо си се заблудил-при тях разкриваемостта беше безумно ниска,а от тежката престъпност -отвличанията например,не можаха да направят абсолютно нищо!Трябваше да дойде Цветанов,който за разлика от Петкови Миков е професионалист с дълга служба в системата на МВР!Той попиля бандите за отвличания и прекрати този вид престъпления,които взривяваха спокойствието в страната!

Шменти капели.Залаганията онлайн ги наричат черно тото. Черно тото е когато се залага на уговорени мачове, с предварително известен победител, брой голове, резултат полувреме-краен.Това да наричаш онлайн залаганията черно тото е върха на глупостта. Да очакваме да нарекат незаконна и онлайн търговията от чужди сайтове, понеже изтича национален капитал. Ами като ми е по-изгодно ще пазарувам онлайн разбира се, на цени по-ниски от българските.Интереса клати феса са казали комшиите.

санкция в Закана за хазарта е ))))а за тебе имали ??? оправиго бре )))) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, честно казано, не разбрах в какво е вината на тези "бизнесмени". В това, че предлагат услуга да залагаш в интернет сайтове ли? Или в това, че не са си декларирали 10%-тния данък върху печалбата? Отново никой не е наясно за какво става въпрос, но изводите вече са направени и хората са осъдени :-)

всъщност за хазарт се иска - лиценз и 15% данък върху ОБОРОТА, не върху печалбата..

Закана за хазарта )))) оправиго бе

Нещо не става ясно от новината, какво и кого точно са фанали пак наще родни "експерти" по компютърни престъпления :) .... Та никой не може да спре хората да се регистрат online в различните bookmakers и да залагат online.

И какво от това!Нито ще научим кои са влиятелните бизнесмени/освен ако не са конкуренти на властта за изборите/, нито пък ще бъде осъден някой/от разкритите миналата акция да сме чули да е осъден някой/.Само акции, без реакции!!

Да приемем, че са намерени пари за еднократната пенсионерска помощ, а?

"Разбиха най-голямата мрежа за черно тото у нас" - който го е казал веднага да даде списък с останалите мрежи за черно тото ... иначе в пандиза за укриване на престъпление !

Защо трябва да издържам с данъци народната полюция, която ме мрази? След като тази "наакция" е очевадно черепно поръчана, защо въпросния не си храни полюцаите? Как точно посредничеството при онлайн залагане се нарича нелегален хазарт? Ами ако утре арестуват кака Пена на Женския пазар, докато купува домати за съседката си, и и кажат, че е незаконно въвлечена в "спекулативен бизнес", и за да няма проблеми, трябва да купува доматите от определена верига магазини, иначе лошо? След като полюцаите вече съвсем замязаха на мутри, по-добре да излизат на самоиздръжка, а ние да си назначим хора, които да ни пазят от кражби и убийства.

не знам защо не съм чувал изобщо за някакво черно тото... Къде се залага?

престъпници....бизнесмени....в пандиза....мамка им....мръсна

Българин няма да стане ром,малко от нас ще станат политици,но пенсионер ще стане всеки един от нас,дори и ти!Затова не ругай по пенсионерите,защото ругаеш бъдещето си!

о не. не всички ще станат пенсионери. ако вдигнат с 2 години още пенсионната възраст - приблизително половината от мъжкото населения няма да я доживее.

Пи Ар акцията на ГДБОП ме върна в не толкова далечната 2007, където по същия начин бе публикуван поръчков материал с гръмкото заглавие "С хазарт по интернет точат държавата". управляващите(не само тези, а и всички досега) четат законите както дявола евангилието. е добре. 20 години се надявах милата ми родина да тръгне във вярната посока. да, ама не. след време, и то не много далечно, ше останат само политици и пенсионери.... и роми получаващи социални помощи. Бог да пази България!!!

Само се фукат по медиите,че са свършили нещо,а дали наистина е така само те си знаят,моите наблюдения са,че нищо не правят само харчат парите на данъколатците и когато имаме нужда от тях само вдигат рамене!

Не ми е ясно защо това управление на МВр трябва да разкрива и измамите,и отвличанията,и финансовити престъпления и "черното тото"?Какво е правило посраното правителство на Гея и неговият мошеник Р.Петков-осигурявал престъпни пари за себе си и партията си!Тези бездарни типове с какво се занимаваха освен с кражби?А сега ти бесепарю дължиш спокойствието си без страха ,че могат да отвлекат сина ти на това правителство!Поклони се ,а не роптай!

Всичко това е долна герберска пропаганда,реално нищо не са направили,защото при Румен и Мико разкриваемоста на престъпленията бе хиляда пъти по добра.

И как точно залагането онлайн е незаконно?

още не знаят и сега се чудят какав закон да измислят... все едно аз да ти дам пари и ти да заложиш вместо мен-незнам като какво престапление ще го измислят ама ще е голям смях :)

Докога с отвратителното полицейско насилие върху мирни и почтени български граждани,издържащи с бизнеса си гладни пенсионери,самотни майки и невръстни сирачета .НЕ на Цековата гестаповщина ,свобода за обвиняемите !

Чакаме видео с проснат шопаря Коко Динев на земята, иначе акцията не се брои

Отново се оказва, че в основата на крупно престъпление са така наречените български "бизнесмени" - преките продължители на онази мътилка от годините преди прехода, когато се бяха наточили да изпокрадат държавата ни до шушка. И днес органите, видите ли, са изненадани не от това, че престъпници са не обикновените граждани на Женския пазар, а онези от борсата, от раздадените под масата заводи и предприятия, от мутри и висши чиновници. Вижте Масларова - преценете сами - за да има натиск върхпу свидетели, това е крещящо доказателство за престъпление! За опити да се укрият 11 милиона народна пара - нашите пари. Къде е тука държавата,каде е правдата?! Или трябва вече сами да започнем да я търсим тази правда? Отново Октомврийска революция ли...

Напълно съгласен, революция и после 20 години военен или тоталитарен режим. Докато се изчистят всички боклуци от държавата и се възвърне морала на българите. Щото такива изроди сме станали, че повече нема и на къде. Не искам никого да обидя, но е жалко...

Айде...голямото надцакване започна!

А хубавата новина е , че циркът наречен комуноидна България лека полека ратваря врати .

браво цеко, пак ги излови... добре че има и имена та да не се чудиме дали е истина или не :))))) няма такав цирк..... от утре ще си бачкат пак а ти ще разказваш по телевизята как си ги хванал.... ама за... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Влиятелни бизнесмени! И сега ще се окаже, че "бизнесмените" са яко влиятелни на пазара в Каспичан, особено на първата редица маси и имат цЕла сергия за компири! Това ми напомня ми случаят когато в организирана полицейска акция беше задържан ЕДИН сводник с ЕДНА проститутка. Да припомня: операция Палавникът"!!!

Само не разбрах, защо не са чукнали София, щото май не им стиска и децата знаят, че най-голямата мрежа за черно тото е на Божков, ама то се иска дупе.....

Идват избори. Пари трябват. Дали Черепа ще "почерпи" управляващите за тази акция.

Браво на ЦВЕТАНОВ , разбита е поредната комунистическа организирана престъпна група .

Защо не ударят "легалните" хазарти?Имали реално истински спечелили щастливци и ли са няколко за парлама, а другото е фалшификат! Имали съдебна практика вече в България? - Има! Съдии и прокурори , дори от ВКП и ВСС ги закрилят! Организаторите отказват да покажат резултатите от игрите! Спечелилите остават на сухо щом влязат в своята стихия българските пристрастни съдии и прокурори, въпреки съществуващите закони и въпреки тенденцията на променяните текстове! Май, някой е пропуснал някоя вноска и веднага му организират едногодишно разследване и няколко арестувани!

Де да бяха така активвни ченгетата и в други направления.... Ама май действат само, когато са засегнати някои влиятелни чичковци - в случая хазартните босове и казината.... Понеже черното тото бърка в джоба на т.нар. легален хазарт у нас и.... а когато някой по някакъв начин бърка в джоба на редовите граждани....нищо.

гледам че има много разкрити нелегални пунктове във югозападна българия

големия пробем на България -червения капиталист- партита ,укриване на данъци, всякаква престъпна дейност. Михаил Булгаков..гениално осмива комунст.соц.модел...:)

Ти не слуша ли Трайчо! Министър на икономиката ти каза може сива икономика, добре е ...

направо се кефя като знаем кои партии ще изреват на умрело преди изборите щото нема да има пари за изборите само така и още такива новини

След като сърварите неса на териториата на страната какви данаци търси страната или като пазаруваме от чужди саитове трябва да го упоменеме в даначната си декларация и да помолим да бъдем обложени . Не ми е ясно но да не забравяме че сме в страната с неограничените абсурди

И къде е изтичал националния капитал ежедневно?? Нима изброените градове са извън България?? Друго са неплатените данъци, но и Правителството не превежда на 100% своите задължения към НОИ и доставчиците..Така че каквито едните такива и другите..

Всеки има право да залага и да си губи парите, ако му харесва, нали затова е измислен хазарта. Или е незаконно да губиш пари извън България - всичките трябва да влизат в джобовете на българските мутри

ok

Стига с тия влиятелни БИЗНЕСМЕНИ! В БГ-то всичко е мафия, спонсори на гоце, боце и пр.бг. пулитици, обръчи от фирми както каза Доган!

"Група влиятелни бизнесмени"? Това се предполага или пак дрънкаме врели-некипели и цялата работа е шменти и капели? Анонимна загадъчност, а населението тръпне в транс от кеф, коооолко добре се справя правителството! Апропо - какво стана със засечените трима бизнесмени, акостирали пред 5 звезден хотел в Атина, които даваха награда за "елиминирането" на другаря Борисов????

Престъпник с пари - бизнесмен, престъпник без пари - мотане по съдилищата докато намери такива, човек с чисто съдебно минало - жертва на "съд" и "бизнесмени".

"Установено е, че в основата на създаването на мрежата от нелегални пунктове стои група от влиятелни бизнесмени!!!!, които организирали и контролирали незаконната дейност." На тия и на другите същите такива по 1 или по друг начин велики влиятелни бг. бизнесмени им плащаме за данъчните им облекчения от плоският си данък, държавата взима заеми пак на наш гръб с по 50 години напред да се развивали, ще им работим до смърт и пр. ...да си развивали бизнеса