Цветанов: Бивш национал е бос на черното тото

Бивш футболен национал е босът на разбитата престъпна група, занимаваща се с черно тото.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: Бивш национал е бос на черното тото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАЗВАЙ ГО, СИГУРНО Е ЛЕВСКАР ИЛИ ИВ. КОСТОВ ТОВА СА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ДОРИ НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО ХЕ ХЕ ДА ЖИВЕЕ КОМУНИЗЪМА В ГЕРБ А ТОЙ Е 94 ПРОЦЕНТА

Е кажи го кой е тоя юнак де, кво го криеш?!

Малиий много му гъстя шевелюрата бе.

Да бе, а националът е от мъжкия или от женския отбор,...може и от двата.... Здравейте циркаджии!

Ааа няма нищо такова.В Пловдив пункта който се "прочу" си отвори на втория ден след "акцията" и сега си бачка спокойно, май пак само пушилка се вдига за пред електората.

естествено

Цецо,има хора,които те одобряват.Успех!

Ако тиквеника Цветанов го нямаше в ГЕРБ и Тиквата по рядко се явяваше по телевизиите може би ГЕРБ щеше да е по-приемлива от БСП

Борисов:" Луд умора няма,само се поти,това е МВР"-Вицето и Министър на ВР на РБ-Цветанов. Без коментар.

Кой е тоя??? Защо винаги крият имената на престъпниците???

Проверете Костадинов...

ЦЦ направо го изкара от учебник по Маркетинг. Сега пуска лек тийзър (дразнител) - кой ли е този национал дето е шеф на черното тото. След няколко дена ще пусне още малко информация и т.н. По този начин ще държи вниманието към себе си максимално дълго време.

Гошко Бачев не беше ли национал ?

Как може да се каже за посланика на САЩ,че е боклук. Това би трябвало да има последици. Мисля,че ако САЩ не предприемат нищо,то просто веднага да го махнат този посланик или да го защитят. Атакувайки посланика ние пряко обиждаме самата държава,която той представлява. Американците са на ход. Ако си траят значи са съгласни с квалификацията. Ако не са,то адекватно да реагират.

Цецо,има хора,които те одобряват.Успех!

Всички футоболери са един дол дренки. От същия дол е и престъпния контингент.

Не е Наско, Боби е, но пешкира ще опере примерно Боримиров.

Бачев е...

кой ще може да реши кръстословицата бивш футболист

Кой е боса на черна ТОПЛОФИКАЦИЯ.

БАЧЕВ...

няма черно тото.ако има няма правосадие.това е дарявата на малката далавера и дребните души.аиде пишете си тука в тоалетната...

Защо спорите, кой бил и кой не бил? Питайте кой трябва да бъде министър? Когато бъде който трябва министър, а не който случайно е, ще се знае кой е , и точно какво е сторил. Сега това нещо няма да се случи.

Не раздавай присъди г-н никой.Докато съда не се произнесе не лепвай петно върху друг.Видяхме те какво и кого представляваш

Бивш Футболист на Уевски, Сарагоса, Ланс, Славия - дет оси показваше задните части, Ботев, Хаскьой и т.н.

Залагам, 20 за 1, че от това нищо няма да излезе, както не излезе нищо от апартаментите на един друг физкултурник. Толкова няма да излезе, че този път върховния съдия на милицията даже не смее да изрече име.. Не е име на лекар, а име на спортист и може да го напляскат. Как да не си трае приказливия физкултурник.

боби михаилов ? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хващам бас ,че това е Боби Михайлов ! Като знам синът му какви коли кара и какъв стандарт води ....!Това не става с пари от заплати !!!!

По принцип наистина Боби Михайлов стои зад черното тото и е човека, който урежда резултатите от първенството в полза на Еврофутбол, но дали точно него ще изкарат на преден план ме съмнява. Много трудно ще го докажат, защото 90% от комисионните му влизат вече изпрани или отиват по сметки на близки нему футболистчета, шофьорчета и.т.н.

Този льохман продължава да се вживява като съдия от последна инстанция. Има си съд бе нещастен физкултурнико! Правиш нов недосмастрен опит да отклониш вниманието ни от собстнвените ти л...на! Ще ти ги напомним на есен!

Съдия, когато Строс-Кан налетял на камериерка, целия свят научи. Да, ще има дело, може и да е невинен, но никой не каза-един шеф на МВФ направи нещо, ама не можем да кажем какво.

Да е осъдил някой? Май още един от червените лай...номети!

Физкултурникът е бесен, че са го изпуснали в схемата.

Как ги изчисляват тези загуби? Имам чувството, че се говори ей така - на ангро.Да се шашка "матриалът"

Не смея да му кажа името, че може да се окаже, че рита с шефа и нали разбирате...

Да не е някой некадърник, който си е платил да играе в националния отбор. Чух че някакъв като Батето Славков платил подкуп за да го включат в партията на Б. Борисов за месните избори. Май беше на мястото на Лео Меси.

Пари от данъците ни трябва да има само за масов спорт. Елитния спорт у нас народи изроди, съсипващи държавата.

Стига сте ги крили!... Напишете им имената, защото иначе все по старому, като едно време... някой някъде с някого в нещо бил замесен. Нали е демокрация - хайде куме, право в очи!... Иначе никога няма да се оправим!... Между другото, демокрация означава управление на народа. Не случайно се казва Глас народен - глас Божи!. Но сега не народът управлява, а народа ГО управляват!...

като казваха имена, защо били казвали, защо раздавали присъди като не казват имената пак са криви, айде решете кво искате най накрая :) според мен така е редно, имена да не се казват докато не бъде доказано официално в съда

тва ми звучи като вица " А вие защо биете малки негърчета - отговорил съветския автомобилен инструктор, като го питали колко харчи Москвича". Що не кажеш на човека истината - "ние сме шайка малоумници дет ни плащат да плюем управляващите в нета и ние толкова си можем" или "аз бях на топла държавна службица - шуранайката ми беше червена тьотка дет я беха сложили да крадне в некое министерство и мен тя ме назначи да и пазя гърба и сега ме изхвърлиха та съм им сърдит"

Това ми звучи като скоро протекла акция за контрабандни цигари,която протече така-"Тараж ровене във верига от различни заведения подредени в един ред,че дори и в храстите наоколо,но едно единственно бе пропуснато с проверката и подминато от служителите на реда в случая може би не на реда ,а на правителството":)))!!!Бе "Мижи да те лажем"-проявяваме поръчкови акций!!!:)))

цецко престани да се правиш на умен!

... а ти на тъп!

това си може човекът

50к евро на ден? да бе... тия ако ще хероин да продават не могат толкова да направят за ден. Цеци пак се пипа за г..а

Името е ясно на всички - наско сираков ! Всички геренски възпитанници използват БГ футбола ни за да се обрагодетелстват - откакто те превзеха БФС убиха всичко красиво и смислено във футбола ни ! Това е уефски - паразити, които смучат докато не убият тотално спорта ! Нищо не са дали, нищо няма и да дадат - само взимат !

Дайте жокер. Показвал ли си е гъза тоя национал на феновете на Уефски?

Браво цецо, браво фифаджийче!!! Защо ли си мисля, че е тази мазна физиономия или ти си зад този "бос на черното тото: или пък ти ще го оглавяваш за в бъдеще??? Какво ли друго вършиш освен да "пренастройваш" всичко черно и нелегално в черния бизнес и престъпност да ти носи на теб и на Боко праички???? Много консултански услуги ли даваш, че тия пари после искат изпиране???

Бате,тия пуловерчета, за които разправяш са пълен боклук, ще го разбереш след първото пране ;)

Дайте му бързо условна присъда да разбере откъде изгрява слънцето.

Айде стига смешни реклами на мизерния Еврофутбол-а? Дали някой ще залага в нета си е САМО негова работа.НЯМА ЧЕРНО ТОТО ако играеш в интернет! Това е все едно някой да ми прави проблеми,че си пазарувам дрехите от нета,а не пълня гушите на наши търговци. От Англия ми дойдоха от намаление 3 пуловерчета на Lee Cooper,2 ризки Tom Taylor и едни пак тънко пуловерче Kangol за 100 ЛЕВА с доставката-ВСИЧКО.Тук само 1 пуловерче на Lee Cooper е 60-90 лева.

Дай линк и ние да сме напред сматериала ?

Ами да ти са честити пуловерчетата! А за черното тото май не си съвсем в час - не е важно кой как залага, а кой обира големите пари и по какъв начин.

Любо Пенев или Йордан Лечков, то е ясно

Достатъчно е да се види ,кой как харчи и какъв стандарт води и за леля Пена от Долно Потуранци ще е ясно .Басирам се че е ,Наско Сираков.Нема начин да е друг

Цв.Цв. пак се нацвъка. Всеки знае, че по селата и малките градове се правят такива залагания. Не е нужно да се провеждат такива шумни показни акции. Нещата са прости и ясни, като проституцията и публичните домове - всеки знае къде са, но Цв.Цв. ги "открива".

Стига сте ги крили. Напишете им имената ,защото иначе все по старому,като едно време............. някой някъде с някого в нещо бил замесен. Нали е демокрация хайде куме право в очи. Иначе никога няма да се оправим..............................

да не е левскарче, мм? тоя знаеш ли колко е бос?

Ами защо не споделиш с нас,кой е този велик футболен национал бе Цвъцко или ще го рекетираш ,та да си бродирате партия и всичко пито платено,всички ,по живо,по здраво!Не може да попаднеш по следите на някоя далавера и да не се опиташ да лапаш!Направо е недопустимо и не можеш да си го представиш ,да останеш на сухо,нали!

Абе отдавна си мисля, че трябва да се спре всякакво финансиране на така наречения елитен спорт. Предимно мутри и престъпници бълва.