Черната кутия от падналия МиГ-29 ще бъде търсена на ново място

От Военноморските сили съобщиха, че засечените при акцията през последните два дни обекти не са части от катастрофиралия самолет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бсп го предложи мунчо още беше шеф на ввс. Побърза да се пенсионира да лапне едни парички , а в това време хеликоптери падаха ,като круши. Какво остави след себе си куп старо жилязо от което каракачана ремонтира 3,4 щайги. Пиарката се уволни заедно с него и отмъкна и харизания апартамент. Прокуратурата този е за затвор не дремете.

Аз си се криех ,ама никой не мА е търсИл !

Аре бе, в 20 mi² не го открихте (7,2*7,2 km),сега в нови ли ще го търсите?

Най-добре да я търсите в Японско море.Така със сигурност няма да я намерите, особено до десетия ден.

Когато ремонтираш руски самолети в Полша е все едно да подмениш руско ядрено гориво с това на Уестингхаус. Точно това искат за АЕЦ Козлодуй. Така ще закрият АЕЦ Козлодуй. Както АЕЦ Темелин и АЕЦ Буховка. Сменили руското гориво.

и нищо не им се случва. А нашите ремонтирани в Раша-гърмят!

Случва им се, случва, провери пак!

В Мраморно море ли ? Ако бяха купили батерии щяха да я открият досега.

че вместо да стреля и да свали свали потенциалния враг, се взривява! Нищо друго не казвам и няма нужда ДИР да ме трие, както прави до сега!

Не беше ремонтиран в Русия, а в Полша.

че е докладвал за поразената цел и от другия самолет са потвърдили поразяването на мишената.

се взривява в момента когато стреля по мишената. Черната кутия НИКОГА няма да се намери!

Разбирам смисъла и целта на пост-а Ви ... но в случая подобно изказване звучи нелепо и грозно! Удължаваха ресурса на МИГ-овете ни в Полша ... Така че моля отправете сърдечните си благодарности в северозапдна посока. Между другото, имате ли представа защо мястото на катастрофата не е установено до момента ... истината е повече от жалка ... по-жалка от неприкритата Ви омраза към руснаците!

защо не поемете да им заплащате разликата от МОНОПОЛНИТЕ ЦЕНИ на горивата към тях! КАКВО СМЕ ВИ ВИНОВНИ НИЕ?

Бихте ли ни казали защо мястото на катастрофата не се знае?

Нали намериха петна от гориво и жилетката? Да не би пилотът да е изхвърлял гориво и да е метнал жилетката през прозореца?

Ама в същото море ли ?

Тия са батхи некадърните. Ама не са виновни те. Сигурно с някаква допотопна техника от 1950 търсят. Ама хората не са виновни, а тези, които докараха армията до просешка тояга.

нАТО и натовските подлоги - "тези, които докараха армията до просешка тояга."

Абе, вие сигурни ли сте, че има такава кутия? Егати и НАТО- то и чудото, цял самолет в една локва не могат да намерят, ми пишете на братушките ще ви го локализират до сантиметри!

Как е възмажно още да не е намерена? На 70 метра??? Няма ли геолокализация,няма ли сателит,неможе ли да се ограничи периметъро до миниму и да се търси с радари,сонари и тем подобни технологии? Немога да повярвам,че още даже не е установено мястото.

Техниката им е от 1970 и оглеждат с водолази дъното.

Око да види! Ръка да пипне!

Брат ми Сали, у яза е пълно с алумин за скраб. Търсат неква кутия. Утре връщаш кутията и товариш алумино докато онея се мотат.

Обадете се на вашите "приятели" от НАТО да ви я върнат, КОЙ свали самолета извади останките и го скри?

В задния двор на президентската вила има басейн и там ще я търсят черната кутия.

Tia se ebavat neshto

Направо си правят ташак...

Кой има интерес да каже поради бедност и слабо финансиране нямаме самолети и техника. Поради това не може да се лети и има малко натренираност. Поради това ниска подготвеност и висок риск от инциденти. Затова и човешка грешка.

Приятелският огън е точно това - човешка грешка.

Почвам да се съмнявам, че Мигът е паднал, а не е отлетял на азиатска територия.

Защо си мислят че са още в Черно море а не в Атлантическия Еврогей?

В лайняния залив ли? Който иска не намира.

Егати НАТО-то, егати космическите технологии, като не могат да открият останките на самолет разбил се по време на учение. ПАРОДИЯ Е ТОВА, ПАРОДИЯ!

при това на 5 км от сушата

Ц И Р К !!!

Цялата работа намирисва на приятелски огън да е свалил самолета. Взривен във въздуха и парчетата му са се разпилели по цялото Черно море. Само това обяснява защо няма дори сигнал за повреда от пилота. Иди търси игла в купа сено. Ще се разбере, ама след години най- вероятно.

Не намирисва, а вони. Това си е откровен неприятелски огън. Нямам спомен тия гадове да са ни били някога приятели.

PEYTSCH

Ще търсят в други морета. Важното е да минат изборите за президент...

В тоя район от предишни стрелби много скрап има на дъното ...търсили са по последната отметка на хоризонталната локационна станция а това може да заблуди.

То това си го мислех, където уж излязла спасителна жилетка, пък не бил катапултирал, че трябвало да даде сигнал тогава. Вече може би няма много смисъл да търсят, като не знаят къде точно.

В Царичина?

Абе каква е тази черна кутия дето един път не казахте, че се надявате да излъчва сигнал. Нищо не търсите тъй да знаете.

Смях, да не могат да уточнят координатите на загубилият се самолет!?Това потвърждава тезата ми , че пилота е изпълнявал друга задача.Търсете кутията в руски териториални води!?

PEYTSCH

В ...Каспийско море ? Щото Азовско е близо...На Бахамите продавали кутии, ама не били черни...

Нямам думи, да загубиш самолет по време на учение, когато всяко едно действие би трябвало прецизно да се следи и оценява!? Намерили нещо някъде, и търсили, търсили, търсили там ....... А накрая разбрали, че това дето са го намерили не е това което са търсили, и започват да търсят на друго място ...... Колкото повече се опитват да дават информация, толкова по ми пада мнението за нивото на ръководството на армията ни!

Гледай що за човек е Льотчика, такива са и командирите на авиацията, дета са на негова хранилка. Нямам думи, онзи т.нар генерал, дето отговарял за учението чакал до сутринта да се завърне изгубения самолет. А, че холум, нормално е на минутата, щом изчезне самолета да се започне акция по спасяването. Тоя си е за затвора, лош, много лош човек, да не кажа нещо излишно.

Никога няма да я намерят!

Две седмици търсят черната кутия. Няма ли кой да им каже, че тя е оранжева?

Тя е само оранжева при монтирането ѝ. После е черна. Кога видят черна дупка тогава ще видят и черна кутия.

Пълен смях са нашите военни... Да изгубиш военен самолет насред учение, когато един куп хора и техника го следи. После 1 седмица не могат да го намерят. Щеше да е смешно, ако не беш жалко и трагично.

Вие и без кутията няма начин да не знаете точно какво е станало! Защо криете?

Добре, разбрахме, няма да я намерите. Вдън море е потънала и - край ! А тези парчета, дето не са от самолет, от РАКЕТА не са ли ?

Този район толкова ли е голям като атлантикяа или тихия океан,че от самолета няма и следа.Нали има наземен екип които са в постоянна връзка с пилота,разговори и т.н.т.,всичко мълчи

Момчета ако така я карате ще ви изхвълят от НАТО на благини богато само за някои де ...и ще бъдете третирани кат пленници.

Пленници, глупости ! Като РОБИ сме третирани.

Не знам от какви радари е изчезнал но старите съветки кюнци водеха с до 20 метра отклонение. Като му знаеш курса не трябва да си завършил консерваторията да се сетиш къде да търсиш.

Не мога да си обясня, като как тази кутия няма вграден радиобуй, та да съобщи къде е, изглежда за руснаците няма значение намирането и.

Има , има , това е МИГ .

Стояне, приятелю! "Черните кутии" имат и радиомаяк, и хидроакустичен пингер (защото радиовълните не се разпространяват във водна среда). Проблемът не е в кутията, а в търсещите я.

Вижте снимката - гъзарите по морето имат по яки RIB-ове отколкото военните. Самолет няма да бъде намерен - пръснат е на хиялди парчета във въздуха - дали от приятелски огън или от взривена ракета на подвеската. Казаха че целта е била поразена, така че остава приятелски огън. Освен ако не са излъгали за поразената цел, за да обяснат огъня във въздуха на ужким поразена учебна цел. Пак според тях дълбочината на водата е 70-80 метра в определения квадрант 6х6 морски мили. Също спиред тях , пилота е летял стремглаво към водата, без да знае това, и просто в един момент се е забил в морето. Вярвате ли на такава версия - летец с опит да лети към водата без да знае за това. Там , в онази нощ е станало нещо, което не е трябвало да се случва, но по стар военен обичай , военните нямат топки да си признаят.

Пилота отдавна е трябвало да се пенсионира. На 48 години военен пилот майор... С 12,5 часа нальот за годината ... Позор

Кутията никога няма да бъде открита. Това е един театър, който се разиграва умело от политическия елит с цел прикриване на истината

А Мунчо Решетников, великият льотчик и "НАТО-вски" генерал къде е? Защо плюска на шведската маса в Женева а не е начело на търсенето на изчезналия му колега и по неговите думи личен приятел?

търси се така, че да не се намери. Имало взрив, начи ракета се е взривила при изстрелването. А тез казваха: мишената улучена и т.н. лъжи от самото начало. Сега просто не намират, пускат чистачи и лъжат. Ура другари..

Ахахах, звучи ми като “ще я търсим на ново място, по-плитко, че там, където мислим че е, е много дълбоко”

Защо България не иска Помощ от други Държави ??? Не вярвам че САЩ и Русия ще откажат ? Нещо се крие ?

нато, хубаво ги гледайте тия ... и от тях чакате нещо да направят "във въздуха" ?! 10 дена- още не знаят координатите ... а кутийката вече е "заминАла на кино", което е и целта на опрецаията - да не се разбере ИСТИНАТА за съботажа!

Минаха 4 дни - вече няма да работи ... нали това писахте по 3 пъти на ден миналата седмица